inför ikväll!

Pappa kom precis upp med en iskall cider, så himla läskande och gott! Vid 18:00 kommer våra grannar in på middag, och klockan 19:00 ska vi äta en massa gott. Vid åtta går våran buss från slussen, och då är det raka vägen mot partyyyyyt!

Vi är så himla taggade inför kvällen, och satan vad snygga vi kommer att bli! Och innan jag glömmer bort att säga det: Gott nytt år, har en jäkligt bra kväll nu!




skrämmande

Snart har ett helt år passerat igen, och det känns bra men också ledsamt. Ska jag behöva lämna det här underbara året bakom mig? Det sista året du och jag hade tillsammans..

Men jag har å andra sidan så många planer under 2010 att det är helt sjukt. 2010 kommer verkligen blir mitt och cissis år, för vi har så mycket framför oss som väntar!

Lite saker som händer 2010 (i ordning):

- Jag och cissi drar till fjällen.
- Jag och jessica fyller 18!
- Jag och pappa åker till london och kollar fotboll
- Jag & familjen åker utomlands
- Bajen bortamatch. övernattning
- Cissi fyller 18!
- 11 pers drar till rhodos, jag och cissi och grabbarna!
-kryssning!!!!!


31a!

jag och cissi ska snart in till nacka forum. Ska bland annat köpa sånna där partyhattar - ni vet? Och jag kan inte förstå att ett helt åt snart har passerat - igen.


förberedelser

Har druckit kopeösa mängder vatten - hela denna vecka. varför? Jo hyn ser så jävla fräsch ut, tro mig. Har druckit så mycket vatten att man nästan mår illa, men det är så man ska köra på för bättre hy. Och två små irriterande finnar har försvunnit - av endast vatten. Idag har jag även noppat ögonbrynen, färgat utväxten och smort på en omgång summerglow på kroppen. Klart man ska vara extra snygg på nyår eller hur!!!

Min hy har alltid varit något jag varit extra nöjd med!



iskallt ute

Det var kul att träffa gammelfarmor i örebro. Tog lite drygt två timmar dit, och lika långt hem, så i bilen busade jag för fullt med min lillkusin moa, oj vad söt hon är. Påväg hem sov vi där bak som två stockar (haha) - med hennes små händer runt min tumme.

Nyss var jag ute och gick med cissi. Och nu är nyårsafton planerad och allt är fixat. Känns skönt! Känns som att dan imorn kommer gå med snigelfart, man kommer bara gå runt och längta till kvällen och tolvslaget. Taggad




hörs ikväll!

min morbror kommer och hämtar mig och mamma när som helst. Vi ska nämligen åka och hälsa på min gammelfamor (deras farmor) över dagen i örebro. Ska bli kul att då träffa henne, var nog i ½ år sen. Lillkusin moa följer också med, så nu får jag busa med henne dela dagen också! Hörs ikväll!

fred ut så länge!




texter som hjälper en uppåt

Melissa Horns nya album - säg ingenting till mig. bäst




inte sovit en blund

Har inte sovit en blund på hela jävla natten. Så fort jag lägger mig ner är det som om luftgångarna täpps till, och gör så att jag börjar hosta. Har hostat bokstavligt talat hela natten. Därför jag är uppe nu, orkar inte ligga och hosta. Morgondagen ser mörk ut för mig, fyfan jag orkar inte ha sån jävla otur...


avsminkad och redo för sängen

VAD GYRS?




att skriva av sig lite

- man lär sig av alla relationer. Ångrar ingenting som har med oss att göra. Jag saknar dig det gör jag, men det var nog meningen såhär, tror du inte? Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

- Du fick mig att inse många bra saker. du fanns där för mig, hjälpte mig, stöttade mig, men var allting bara ren falskhet?

- Nya vänner uppskattas alltid, du har visat mycket på så kort tid. tack hjärtat

- Du är verkligen svår att läsa av..

- Detta är typisk vänskap om kommer hålla livet ut, bara något man känner på sig. Du har hjälpt mig med så mycket, och allting känns bara så jäkla bra tillsammans med dig. Ställer alltid upp för dig, vad det än är.

- Bra att jag har dig, du är lika störd som jag haha. fred ut

- tack!


lång dag på stan

vid halv tolv på dan åkte jag och cissi till strandhallen och kollade när brorsan min lirade st cupten. Grymt kul att kolla på grabbarna, grymt duktiga. Roligt att dom vann också :) Efter åkte vi in till stan då var vell klockan runt kvart över ett. Vi gick nu runt i dom flesta affärerna - tomhänta. Men tillslut hittade cissi en grymt snygg kjol, som hon snyggingen ska ha på nyår! Själv hittade jag ett par klackar som också följer med på fötterna på torsdag!!!! Nu ska jag och morsi äta, sen blir det att ta det lungt hela kvällen - allt för att bli bättre tills på torsdag! Hoppas ni haft en mysig dag kära läsare ♥

- På nyår ska jag ha på mig: Svart och silvrig paljettklänning (kort och figurformad), kort svart kavaj, svarta strumpbyxor och svarta klackar! Visar bild typ, imorn?


godnatt folket!

Var nyss ute på en sväng med cissi (som varit på släktgrej borta i tumba). Snackade lite om morgondagen och nyår. Imorgon blir vi hämtade halv 12, för vi ska nämligen åka till strandhallen och kolla när brorsan dante lirar st cupen! Kollar nog bara första, för efter måste vi åka in till stan och hitta partykläder som cissi kan ha på nyår. Börjar bli lite panik nu haha. Själv är jag supernöjd med min lilla svarta, med maaassa paljetter! Skönt att ha det där med nyårskläderna klara! Nej godnatt påer. Sov så gott.

// Lisa.


hemmakväll

skulle egntligen dragit hem till pappa ikväll, men pga att jag är sjuk så vill jag inte riskera att alla där hemma blir sjuka. Så avvaktar tills imorgon beroende på hur jag mår. Jag och morsi har laddat upp med några omgångar te, och suttit och snackat om det mesta. Åh jag vill bli helst frisk till nyår, ångest!

haha ett par snygga bilder som visar hur roligt jag tycker det är att vara sjuk och hemma.



FRED UT!


en tripp på stan

Åkte in till stan tidigare idag och mötte upp gänget. Först kollade vi runt lite i gallerian för armin och dom skulle kolla på skjortor. Haha vet ni? Inne på en affär så började dom kolla runt blan en massa skjortor, och dom hittade några dom tyckte var fina, sen visade det sig att det var brud avdelningen haha, idioter! Efter gick vi till coffe place (cp) som alltid. Jag åt grillad ciabatta och chai, mums. Ikväll blir det att sitta hemma och knarka te och en massa bra för kroppen, förkylningen har blivit så mycket värre och hostan har förvärrats något enormt. Måste bli frisk tills nyår det bara är så!

Ni vet kuvertväskan från kenzas collection? Den fick jag av världens bästa cissi och jag vart sååå glad! Hade verkligen önskat mig den, tack igen stumpan!


cup i tyresöhallen

Brudarna var jätte duktiga. Vann första sen oavgjort dom två sista (om jag minns rätt?). Det var rätt chill att kolla på men oj vad trött jag är nu. Såg på fejjan att petra laddad ner några bilder från igår, så tänkte visa några haha. Var inte berädd på några snygga kort !!!!!!!!!

Fina människor!




ge gärnet idag!



Lycka till idag brudar. Tiden i laget tillsammans med er har betydit så mycket!


away from the sun


en lyckad kväll

Igårkväll började jag och cissi hemma hos mig, sen bär det av hem till adam, där vi inte stannade sådär jätte länge pga en sak. Men det var kul så länge vi var där iallfall. Istället åkte vi till londinviadukten där bland annat simon armin gabbe jim och petra från skolan var. Vi hade sjukt roligt verkligen!

Påväg hem hoppade jessica på bussen vid sickla allé, och vi åkte alla tre hem till mig och sov som tre små grisar.
Nu på morgonen har vi haft jätte mysigt, ätit frukost och tänt ljus, suttit och pratat och så. Nu ska jag duscha och plocka undan lite, sen lite senare bär det av mot tyresö eftersom det är st (ska bara kolla inte spela).

Ha en bra dag // Lisa.
Lisa Josephine Braner


en dag med jess och cissi

Idag vart det shopping med favoritbruttorna. Himla mysigt hade vi. Softade runt i början, ingen hittade nånting.. så vi satte oss ner och lunchade på waynes och snackade en massa skit. Sen gick vi runt ett ganska bra tag, och jag kom hem med världens härligaste kofta (jag är kär!) + en svart midje kjol från veromode. Cissi köpte snyggaste skorna från footlocker (Lisa och jessica jätte avundsjuka), en parfym från dolce + en skjorta. Jessiva köpte siden leggins!!

Ikväll ska cissi sova hos mig eftersom att jag är ensam hemma, och under kvällen gör jacob farre vicky hatem oss sälskap. Ska bli ruuuligt som bara den. Tror att david kommer förbi också om vi får tag på honom? Kram från mig!

199 :- halva priset! Snyggare på och hur mysig som helst!


julen vart lite mer än vanligt

Började julen hemma, paket i strumpan, julfrukost, kalle, julmat, öppna paket, ja ni vet.. det vanliga. Sen drog jag vidare till vällinby till min morbror jeppe & ullis. Det var jag jeppe ullis, älskling therese, carola, basse, basses brorsa, micke och hans tjej, mickes kompis och hans tjej + patrik. Vi hade skit kul verkligen. Mamma och dom stannade hemma, och man kan verkligen säga att vi fick en lyckad julafton som var en enda stor fest! Tog taxi hem till bromma hem till min morbror, då vi somnade som två stockar.

Idag har vi varit hos farfar med alla kusiner och så. Mer klappar och mer julmat, tror det räcker för min del nu :)
Imorn blir det stan med två utav mina favvis bruttor, cissi och jessica!!!

www.internetboken.se du betyder hjärtat!


24 december


alla klappar färdiga!

Står här och gör inget speciellt, ska snart iväg hem till cissi med jaken david farre tobbe mfl. Ska ha lite julemys faktist! Idag gick julklappsplaneran som planerat haha, hittade faktist en skit söt present till cissi, hoppas verkligen att hon uppskattar den för enligt mig är dom hur fina som helst :) hihi. Köpte även en ljus jeans skjorta till mig själv (för att jag är så bra) från herravdelningen. Me like!

Sjukt snyggt till svart (lite längre!) linne och svarta strumpbyxor.
Också jäkligt snyggt till gråa/svarta stuprör och stövlar/kängor.


åker in till sickla!

Har precis gjort mig iordning, för jag och mamma ska in till sickla och fixa de sista julklapparna till dante (min lillebror) . Jag ska också fixa cissis julklapp, sen är vi helt klara med allt :) Skönt!

Igårkväll var vi hemma hos farre, jag jacob david och vicky. Vi kollade sämsta filmen som faktist var så konstig att den var rolig (four christmas) :P. Kom hem runt två och då somnade jag som en s t o c k !




roligaste jag sett!

Satt med jaken på skype och så skickar han ett youtube klipp på msn!!!!!!
Jag döööööööööööööööör hahahaha. KOLLA HELA!


att ha en hals som värker..

Vart en liten sväng ner till centrum med cissi förut. Hon skulle köpa en blomma till jespers mamma som en liten julpresent, och jag fick vara som ett litet smakprom haha. Och för lilla mig blir det att bara ligga hemma (ikväll igen), för min hals har en förmåga att vilja retas just såhär på lov och liknande. Nu känns det verkligen som om jag ska bli riktigt dålig, men det får vi vell hoppas på att jag inte blir eller hur!
Godnatt på er, och hoppas att ni hunnit köpa alla julklappar nu. Jag har en kvar, till cissi ♥

jag saknar sommarn.

Jag cissi och madde på liseberg!


nystädat på rummet

Yes. Så skönt. Man mår fan så mycket bättre när det är ordning på ens rum. håller ni inte med mig? Satt och tänkte över en sak när jag fick se en bild. Vad är så snyggt med honom? Förstår verkligen inte.. Tell me! Vad är det som är så jääävla sexigt med twilight snubben? :D


äntligen!

Cissi hade lite svårt att få upp mig imorse haha, men tillslut kom vi iväg och satta oss på bussen mot nacka forum för att betala en del av rhodos resan! Och nu känns det verkligen att vi är på väg, och att vi verkligen ska åka. Cant wait! Sen blev det att åka till träningen direkt (vi hade med oss alla saker), och träningen gick till en början hur bra som helst, men sen tog stortån kål haha, har så jäklarns ont! Ikväll vill jag verkligen hitta på något skoj, men min hals svullnar bara mer och mer så får se om det bara blir att ligga hemma och knarka te, eller om det kanske blir bio eventuellt? FRED! <3




NU BLIR DET TACOS !!


så svår att läsa


"!"#¤%&"

  ♥



fika på cp

Vart en kvällsfika på cp (coffe place) med gänget, dvs jag cissi faisal armin och simon. Himla trevligt (HOST), haha alla var fett trötta och fett bittra, förutom jag och cissi som satt och skrattade åt precis ingenting.
Ikväll händer ingenting vad jag vet, är hur trött som helst. Lär väll hänga med cissi lite senare?

LISTA IS THE SHIT

Längtar du mest efter just nu? - Att få åka till Rhodos snart

Dagens bästa händelse? - att jag fick träna fotboll igen

Något som fick dig att skratta senast? - cissi på coffe place haha

Vad åt du senast? - köttbullar potatis gräddsås och lingonsylt

Senast du pratade i telefon? - på coffe place med morsi

Kläder just nu? - Jeans leggins, svart linne och grå kofta + raggsockor

Frisyr just nu? - halvblött hår uppsatt i svans

Humör just nu? - uttråkad (sitter ju och skriver en jävla lista)

Vad ska du göra härnäst? - Ta bort sminket och bara softa

Hur många kuddar sover du med? - två st, ibland tre

Vad gör dig glad just nu? - att jag har världens finaste vän som jag kan prata om precis allt med (cissi), jag har en familj som alltid ställer upp, jag har precis börjat om ett nytt liv.

Vad ser du om du tittar till höger? - Fönster och en massa snö

Favoritlåt just nu? - allt med u2, lars winerbäck och melissa horn

Favorit klädsel? - jeans, converse och skinnjacka!

Drömmer du mardrömmar? Ytterst sällan

Vad är det för färg på din ytterdörr? - vit

Vad har du druckit idag? - vatten, chailatte och mjölk

Det sista du sa högt? - "HEJHEJ, SKA BARA KISSA"

Det sista någon sa till dig högt: "ASSÅ HAN ÄR SÅÅ SNYGG"

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt här tror jag

Vad gjorde du klockan åtta imorse? - Sov som ett litet barn

Nämn något som gjorde dig glad igår? - haha (a) *fniss*


så mäktigt alltihop


20 december

Godmorgon! Jäklar vad vitt det är ute. Hur fint som helst, och mysigt som bara den! Man vill bara vara inne och grotta ner sig med en massa filtar och dricka te i mängder! Just nu sitter jag vid köksbordet med min stora morgonrock och dricker kaffa (tack gode gud att du finns!!!). Har träning 13:10 och känner mig inte så jätte taggad just nu. Men det blir säkert hur roligt som helst när jag väl är där. Eller vad tror ni? Ha världens bästa dag :)





Lars winnerbäck - hjärter dams sista sång. Hans musik kan få vilket snö som helst att smälta...


!"#¤%&

fan, du gör mig lika besviken varje gång. Idiot jävel!

juste, vila i frid brittany. du var en grymt duktig skådis! Tragiskt..

Tyresö centrum

Imorse tog jag mig en kort tripp in till tyresö centrum. Orkade verkligen inte åka in till stan eller nacka forum, så tyresö passade alldeles perfekt idag. Handlade julklappar till ebba, magda och agnes, samt en lite sak till mamma. hittade inget till dante eller cissi, så får kika vidare typ på tisdag, då jag och cissi ändå ska till nacka forum och betala av en del av resan!

Kan nämna lite kort om gårdagen. Vi hade hur trevligt som helst hemma hos morfar. God julmat och en massa skratt. Ska jag berätta vad jag fick? hehe. Jag fick peeengar (direkt in på kortet till resan), en jätte fin kofta från rom, massa härliga cremer till kroppen, smink från ysl och clinique, annat smink och andra småsaker. tack för det! Ikväll kommer folk från pappas frus sida, och det blir som en lill-jul idag igen haha. Mer klappar och mer julmat, ohyeah :D


mot stan

Morfar kommer och hämtar oss när som helst. Sen bär det av in mot birgerjarls gatan där morfar bor. Vi ska fira lill-julafton idag nämligen, och folk från mammas sida ska vara där. Ska bli urmysigt. Få lite julklappar i förskott tackar man ju inte nej till haha. Så ikväll blir det julmat och allt, yummie. Nej nu måste jag fixa mitt hår lite snabbt bara. Stor kram från mig!!!!!!

justin bieber


Im bored

Jag är så uttråkad. Man kan inte vara ute, och inne är det varmt, visst, men finns inget man orkar göra.
därför, här får ni en lista!!

Possetiva saker in mitt liv just nu:
- Jag har en vän vid namn cissi som jag alltid kan vända mig till vad det än gäller.
- Jag och tio närstående vänner har äntligen bokat rhodos 4 juli-18.
- Det ser ut att bli en vit jul äntligen!
- Jag blir arton snart
- Jag och cissi drar till fjällen snart
- JULLOV

Mindre roliga saker just nu:
- Jag orkar inte engagera mig när det gäller skolan.
- Lite jobb just nu = mindre pengar.
- Inte köpt en enda julklapp än, bradär!
- Det är kallt och jävligt utomhus.
- Allmänt deppig över saker som hänt.
- Irriterad på en viss person.

Nej nu ska jag ägna lite tid åt bara mig mig mig. Hur låter det här? - Lägga sig i ett varm bad, skrubba kroppen, smörja in sig, måla naglarna, och smeta in ansiktet i en härlig ansiktsmask? Låter bra va? Later // Lisa.

jobb nacka forum

Hej alliopa. Vilket härligt väder vi bjuds på idag, hur underbart som helst! Nästan så att man måste dra fram systemkameran? Kanske imorgon om vädret håller i sig. Nu sitter jag här nyuscad och färdigfixad, ska in och jobba några timma i nacka forum faktist! Ni får ha en riktigt härlig dag fina människor.


17 december

Vi börjar allt mer närma oss jul, och tiden bara rusar iväg med en fart jag verkligen inte hinner med. Så mycket man vill säga, så mycket man vill göra och hinna med. Men tiden går för fort.
Men det var inte det jag vill komma fram till. 17 december... En enda vecka kvar till julafton, och först nu har den där julkänslan hamnat hos mig. hur mycket snö som helst, och hur mycket som helst man måste göra - innan den 24e.

Efter skolan åkte jag hem till roddan, var tvungen att hämta min kamerasladd bland annat. Förövrigt satt vi och pratade, kollade tv, checkade in lite stuffs på datan (visade bland annat hotellet vi bokat, och han tyckte det såg jätte fint ut). Det var verkligen skönt att träffa honom, han är ju trots allt den person som står mig allra närmst, och en av dom som har störst betydelse i mitt liv.

Sen till dig hjärtat (cissi), Se till att vila ut dig nu riktigt ordentligt, och ägna så mycket tid som möjligt till just dig! Drick mycket vatten och se till att bli frisk så att det inte dröjer allt för länge innan man får träffa dig. Vekligen krya på dig! 

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24


allt stämmer in

Sitter och lyssnar till melissa horns underbara låtar, som läskigt nog stämmer in på just mig. Kan inte beskriva hennes texter, det är som om dom är skrivna rakt in i mitt hjärta.

Att se alla fina minnen på alla hundratals bilder, det känns. Jag bryr mig om dig mer än du anar, och jag önskar verkligen att du förstog hur mycket jag finns här för dig, och lyssnar. Kommer aldrig att glömma oss, aldrig någonsin, du kommer alltid att finnas i mina tankar oavsett vad. Men nu är det som det är, och jag önskar verkligen dig all lycka gubben!


melissa horn


Sen en tid tillbaka

http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c&feature=fvst

En text som beskriver verkligheten ganska bra.


inte lätt alla gånger

Kännde att jag var tvungen att komma bort, så mötte upp cissi och mario. Vart inget långvarigt, men cissi gick med mig hem, sen skiljdes vi åt och lär vell endå höras snart igen skulle jag tro haha.

Gumman du är bäst i mina ögon. Du har allt en vän ska ha, och jag är så otroligt lyckligt lottad som har just dig som vän. Våran vänskap betyder nog mer än det mesta, och jag ställer upp för dig vad det än gäller! Glöm aldrig det.





en eftermiddag på stan

Dagen i skolan har varit FÖR slapp. Hade typ inget att göra i köket idag haha, rikitgt booring. Men jag och cissi kan få vad som helst att bli skoj så det är lungt! Cissi var köksmästare btw, låt oss garva!!! Efter plugget drog vi in till stan och gick runt i affärer. Jag har köpt en snygg nyårsklänning, Hur snygg som helst om ni frågar mig, kommer lägga upp en bild vid ett senare tillfälle. Cissi köpte inget, pga pengarbrist (haha), men imorn har hon och då ska vi till nacka forum, ska då samtidigt kolla smycken och annat skoj, samt jobbintervju kl 19. LATEERRR <3

Tjejkväll hemma hos thorsell

hej allesammans. Igår kväll var vi hos elin, alla tjejjer! Vi hade så grymt roligt, verkligen en lyckad kväll. Vi började redan vid sju haha, då bjöds det på drinkar och skagenrullar, pepparkakor med brieost och allt möjligt smaskigt. Nej men kvällen får 5 av 5 hjärtat, jag hade jätte skojjsigt :)

fler bilder kommer senare!

Verran and me <3

Snyggingarna sjävla, veronica och elin!

Linnea och matilda!!

Alla skulle ha rött läppstigt, och fan vad alla var snygga!!!

Lite suddig bild på mig

Fina christina&Veronica

Alla gillade att dansaaa haha

resan bokad och klar!!!!

Igårkväll var vi hemma hos cissiiii, vi var där några från skolan och hade det hur kul som helst! Men oh så trött man är idag haha, jag och cissi sov som två stockar bredvid varrandra i cissis säng (eller aa sova, våra ynka tre timmar vi sov haha).

Kom hem från Farsta för en stund sen för att kolla resa med cissi, och jaadå, kl 07:05 den 4e juli lyfter planet från Arlanda mot Rhodos, tillsammans med hatem johan david jacob och alla. Dock inte samma hotell, men är där exakt samtidigt i två veckor och samma plan dit och hem. Vi är så sjukt taggade, ni anar inte :)

en liten del av hotellet och poolen. Ser ni havet? Precis framför hotellet, kan inte bli bättre!


monica nilsson

"Kom tillbaka snart, lova mig det". Tänker på det dagligen, att vi inte hann komma tillbaka och prata med dig som vi gjorde den där gången på sjukhemmet. Har nu tänt några ljus för dig, och hoppas att vi en dag träffas igen ♥



"Om du var vaken, skulle jag ge dig, allt det där jag aldrig ger dig. Men du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag". Låten som spelades på begravningen med Fred Åkerström.

första snön

Sitter här vid datan och pumpar musik, och för ca 1 min sen kollade jag ut av en slump, och ser att det snöar! Inte i några mängder men endååå! Fortsätt fortsätt fortsätt snöa nuuu ! :)

att ro om sig själv

Kom precis ut ur en lång dusch, hur skönt som helst! Har smort in hela kroppen med mina favorit cremer, samt ansikte och hår. I håret använder jag "NIVEA straight & easy", som är som en inpackning man inte tvättar ur. Den får håret att bli rakt och jätte mjukt! På kroppen använder jag först "Aloe Vera body creme" som en grund, sen när den sjunkit in använder jag "SPA body creme" som är lite fetare, som får huden att bli hur len som helst! I ansiktet använder jag Åhléns dag creme med Q10 och E-vitamin.






urmysig dag igår hjärtat

Godmorgon. Vaknade med kramp i magen, nästan som smärta, så jag stannade hemma från skolan idag, pappa ringde och sjukanmälde mig. Men måste bara berätta om min och cissis dag igår.

Efter skolan handlade vi mat på ica inne i globen, sen hem till cissi och började lite smått med maten. Vi lagade fetaostfyllde lammfärsbullar med klyftpotatis och fetaostsås, hur gott som helst vart det, cissis ega recept faktist (som jag kommer att sno i framtiden haha). Vi satte på michael jackson, och satt och babblade på om det mesta. Kollade igenom gamla kort gjorde vi också, och planerade fredagen (idag). Tack för en mysig dag hjärtat.

Idag på dan däremot vet jag inte rikigt vad som händer. Har fortfarande ont i magen så ska bara softa tror jag. Ska nog ta en dusch alldelles strax och ro om endast mig! Låter bra tycker jag!

Lars Winnerbäck - svensk idol, helt klart. Helt Underbart


hemma hos farsi

Är hemma hos pappsen nu igen. Kul att få träffa honom efter en hel vecka. Tidigare var jag ute på en walk med jaken och styrde en hans haha (lite internt sådääära). Vi snackade lite om resan och massa annat gojja. Nu sitter jag här, framför skärmen, och gör absolut ingenting. Jo, jag försöker komma på hur vi ska lägga upp våran redovisning på tisdag, går ju inget vidare om jag säger så. men vet ni? Imorgon klockan fem ska jag cissi jacob och pappa åka till nacka forum och kolla resor på resebyråen, kanske att dom kan hitta något bra åt oss eftersom att alla inte riktigt är överrens än. Men det löser sig, av blir det.

färga håret grönt?

Heej allesammans!! Läget då? Haha jag är fett bitter. Men hur som helst så tycker jessica att jag ska färga håret grönt, och nu hon säger det så kanske det inte vore så pjåkigt iallafall? Vad tycker ni?
Nej nu ska jag packa ihop lite små saker och sen vidare hem till pappi och co!!! Hoppas ni haft en bra dag, min har varit coola baner. 

Märkte idag att mitt hår vuxit som bara den!! Nu går det undan, och långt ska det bli!!! Fast måste endå klippa lite på topparna så att det blir lite snyggare, för klyvna toppar kanske inte är så sexigt!!!!!!!




det var skönt att se dig

Dagen har varit seg, men bra annars! Jag åkte hem till roddan efter skolan för att hämta mina saker, kläder, jacka, nycklar med mera. Och jag måste säga att det känndes skönt att se dig. Och som du vet så kommer du alltid att ha en plats i mitt hjärta, så är det bara. Känns också väldigt bra att vi fortfarande kan vara vänner! ♥

borde man färga tillbaka till det guldbruna håret? Funderar på det, men kanske efter vintern?

Nouveau, agenturen

Sitter inne och kollar lite nya bilder från agenturen. Inte på mig då men på alla andra snyggingar! Åh hatar att vara ung och ny, vill vara där dom här tjejjerna är nu nu nu! Men det kommer, bara jäkligt segt såhär som nykomling i början :)

Snygga Linnea Eriksson som nyss vart plåtat för åhléns (se bilderna längst ner). Har träffat henne ett par gånger, hur gullig som helst. Visst är hon duktig!!!











red lips

Eftersom att det är tema hemma hos Elin på lördag, så var jag tvungen att leta fram mitt röda läppstift. Och tro det eller ej, jag hittade det!!!!! Trodde jag aldrig. Och eftersom att jag i vanliga fall (speciellt inte till vardags) går runt med blodröda läppar så var jag tvungen att testa hur det såg ut. Och visst är det grymt snyggt med röda läppar det måste ni nästan hålla med om! Passar på alla tycker jag :)



måndag 7 december

Dagen har varit bra, om man bortser från att jag och cissi fick plocka 10 kg sill i kallkökethaha!!!! Hur som helst så åkte jag in till tcentralen och mötte upp världens bästa jacob efter skolan, gick till cp (coffe place) och tog en fika! Nu ligger jag i sängen och pumpar musik, ebba grön och John mayer för tillfället!! Musik räddar nog många människor här i världen, för vad vore man utan musik? Helt stört vad beroende man är, iallafall jag. Ikväll blir det lungt, borde nog plugga lite senare?

på lördag blir det drinkar hemma hos elin med tjejjerna! Ska bli hur trevligt som helst, och detta är ju självklart för att våran elin snart fyller 18 !!!



Från vänster: Jag, jossan, verran, elin, christina och anna!

playa del sol

skönaste programmet. Ser ni det? Är ju så himla roligt haha. Nu kröp jag precis ner i min säng och satte precis på stig hellmer när dom åker skidor i kirchberg haha. Vet inte huur många gånger jag sett den filmen, kan precis alla repliker haha, illa. Nej godnatt nu, imorgon väntar skola och ny vecka!

SÄLLSKAPSRESAN IS THE SHIT.

nedräkningen har börjat

haha yes. 96 dagar för mig och 97 för jessica. Vi sitter typ och planerar våran utgång redan nu haha. Men man blir ju ganska lätt taggad ju. Vi fyller 18 samtidigt det är ju bara för härligt tjejen!
www.internetboken.blogg.se


nyårs planer

Tidigare idag satt jag och pratade lite med jessica. Vet ni vilken snygg klänning hon köpt? ojojoj. Jag vill också hitta någon fin klänning som jag kan ha på nyår! Ska nog kolla lite imorn i stan då jag ska träffa jacob på en fikaaa. Han har föresten varit långt åt helvete i helgen, typ gränsen till norge på någon sak med klassen(?).. mobbad han e. Nej men så det ska bli lajban att träffa lillerik imorn!!!!! Men över till där jag var (vart var jag egentligen, vad skulle jag säga), haha minns inte.

Jessica Nielsen. En vän med stort hjärta.

Lugn söndag

Dagen har spenderats hemma, har tagit det allmänt lungt och bara varit, hur skönt som helst egentligen. Nyduschad är jag också, känner mig fräschare än någonsin. Ska nog kolla på film ikväll, för enligt morsi skulle det vara två filmer klockan 21. Kanske träffar cissi en stund sen efter att hon kommit hem från jobbet, men inget säkert än eftersom att hon lär vara hur trött som helst och kommer hem sent. Du är så duktig hjärtat!

att vara nyduschad och osminkad måste nog vara bland det härligaste.


att ha någon stående riktigt nära

En vän som inte kan beskrivas med ord...


2 advent, 6 december

Två veckor kvar till jul, och det är grått, plusgradigt och typ regn. Tummen upNOT. Men vad händer just nu då? Jo sitter och kollar lite nyårsklänningar på nätet, har faktist hittat några riktigt fina vill ni se? Tänk er ågon av dom här på nyår med värsta svallet i håret! Vet inte om jag tycker om någon av dom egentligen, men på bild ser dom iallafall jätte fina ut. Men men, här är iallafall tre st jag hittade, men ska kolla vidare på på ätet och i affärer!!



With or without you

Finner inga ord. Världens bästa låt. Den har hjälpt mig mycket, och jag ryser verkligen ihela kroppen.

http://www.youtube.com/watch?v=WdlPjAJFIrw&feature=channel

"I cant live with or without you"

Lördag: Jag vaknade halv ett, helt utlivad och på bra humör. Mamma kom precis hem är jag vaknat, hon hade varit med brorsa i älta skola på någon sak. Så vi käkade lunch/frukost tillsammans med tenda ljus och allt det där. Klockan fem ska vi åka till Bromma, min morbror fyller 20 barre och mormor 60 barre. Ska bli lajbans det!


John Mayer-free fallin (cover)

lång dag i skolan. Julbord. Utvecklingssamtal. Käk i globen. Julklappar. Nu är jag hemma och pumpar massa skön musik i mitt lilla rum (känner att mamma kommer komma upp snart och be mig sänka). Men ärsch, hög bra musik är det allra bästa om man inte är på topp. Just nu: John Mayer - free fallin (cover) bästa!


Godnatt sötnosar

Hoppas ni haft en bra dag så skriver jag mer imorgon! :)

Onsdag, 2 december

En månad kvar till julafton, känns inte som det, eller vad tycker ni? Bara jag som aldrig får den där riktiga julkänslan förrän snön kommer typ? Men det sägs ju enligt en ganska cool tjej (cissi) att det ska komma snö inatt, så vi får vell se. Hur som helst, har precis ätit en god middag bestående av pannbiff, klyftpotatis, sås och grönsaker, BRA GJORT MORSI! Dagen i sig har varit rooolig, jag och cissi har varit överspeedade som vanligt (vad lider vi av?) :D. Jaja, ryktet går att någon står där nere och gör smoothie, måste undersöka saken PEACE!

skön bild från i sommras!



innan jag loggar ut

Lisa och cissi över det hela hahahaha. Jag dör!!!


Godmorgon alla solstrålar

Vilket mysigt väder det är idag! Helt underbart. blå himmel, ljust(!!!), frostigt och minusgrader. Äntligen kanske vintern vill visa sig på allvar, bara hoppas att det komma en massa snö också, Vore ju ur häligt. Idag börjar jag och cissi 13:20, vilket är jobbigt sent, två lektioner känns rätt ovärt. Men vi ska iallafall ta 11:13 bussen så att vi hinner käka i skolan, sen väntar svenska och samhälle.


fit for fight

Redo för en ny dag och nya tag! Ska som första lektion ha badminton i rackethallen vid skanstull, ska bli roligt. Sen är det svenska och samhälle som gäller, SEN är dagen slut. Nej nu måste jag släcka alla lampor och lite smått börja röra mig mot bussen. Ha en fin dag kära läsare, och ta hand om er!





RSS 2.0