säg ingenting till mig


Efter skolan så åkte jag och cissi in till staden och kollade runt som bara den. vart rätt många affärer idag, och jag köpte mig ett par bruna gladiatorsandaler + en vit tunika. jätte nöjd! var meningen att vi skulle hitta nått till helena cissis mamma som fyller år nu på onsdag, men hittade verkligen ingenting.

när jag kom hem vart det ut och springa i 25 min, super nöjd! fast min skinka sträcktes typ, oskönt som fan!
juste, vi ska ju sälja vårt hus på utö efter denna sommar, och förhoppningsvis blir det ett annat hus ute på saltarö! ett topprenoverat hus som verkligen var fint. hoppas hoppas! det roliga är att jessica bor där ute, och robin har landställe där:) perfekt ju.

säg ingenting till mig, jag ser allting endå


tiden bara gick


igår kom andreas förbi, skit mysigt! fast vart rätt sent så idag har man inte varit så pigg direkt. dagen har varit allmänt lugn, eftersom att jacob var ensam hemma så bjöd vi hem honom till morsan på lite grillning. imorgon är det ny vecka och nya tag, och vi börjar närma oss sommarlovet på riktigt nu. känns overkligt! fort det har gått, helt sjukt. nä säger godnatt nu, peace out my friends!



f r i e n d s h i p


all night long


igårkväll åkte jag in med jacob gurra och farre, dom skulle föra på nått hak på odenplan, och jag åkte och mötte upp madde och co vid östermalmstorg. missade precis tiden till collage för sista insläpp på listan, så vi gick till nype istället där madde kände vakterna. vi hade super kul verkligen. rätt umgänge, rätt musik, rätt dricka och dans haha. när vi skulle hem åkte jag sedan hem med jacob vicky gurra farre madde johanna elena och alla. lyckad kväll!

Juste, en lite sorglig sak som hände på bussen då vi precis skulle svänga in mot kolarängen... bussenchauffören körde på ett rådjur :( den låg och sprattla i diekt och kunde inte springa vidare, utan den bara låg där. skit synd. så polisen fick komma dit och avliva den. men men, sånt händer, å andra sidan så va det ju den som bara sprang framför!

såhär såg jag ut igår:




tighta stuprörs jeans - ljusgrå kavaj - svarta hight heels + klocka och silverringar


in your atmospher


igårkväll vart det först pizza vid älta gård med amandorna och jessica. försökte få tag i tobak till pipan men gick inte sådär värst bra. så vi åkte hem till amanda, satte oss utomhus med filtar under parasoll och drack lite vin. satt och snackade i evigheter, och senare kom robin linus från skarpnäck och deras vän. skit trevligt! efer att dom hade dragit så vart det mer snack, och ännu mer skratt. slutligen sov alla kvar hemma hos amanda!










några få av alla bilder vi tog. dem flesta väldigt hemska haha


25/6


Redan så har maj snart passerat förbi, det är nästan läskigt vad tiden går fort fram, jag hinner verkligen inte med. men sista tiden har jag haft så himla roligt, kanske därför det gått så fort som det har gjort!?

och hur gick castingen idag då? några kanske till och med undrar vad en casting är för något? i mitt fall handlar det om modellcasting, en slags uttagning som idol ungefär(haha om man nu ska jämföra), den modellen som passar jobbet bäst får helt enkelt jobbet. idag var vi ungefär 10 tjejer, och en av oss kommer att få jobbet som modell för hööks :)

nu tänkte jag hoppa in i duschen, göra en inpackning, fila fötterna och lägga ansiktsmask, sedan blir det nog en film i sängen för min del. kram

en av många sommarnätter 2009. en gammal bild på mig och elin! gillade den

sex veckor till sen drar vi!


jag och cissi har idag varit och betalat av hela resan. sved i plånkan man ju lungt påstå, men satan vad skönt det känns. om sex veckor lyfter planet från arlanda, mot rhodos och värmen!

ikväll har vi grillat igen och det var super gott. efter att nu ha smällt maten ett rätt bra tag tänkte jag och morsan dra ut och springa igen. beach 10 you know. inget snack haha.

och vet ni vad som väntar mig imorgon? casting för ett modelljobb inne i stan. ska bli spännande. berättar mer senare eller imorgon. nu ska vi ut och slimma våra kroppar haha!

diggar den här bilden på mig

en famn för mig


vart en 40 minuters intervall-runda med mamma nu på förmiddagen, känns riktigt bra ska jag säga er. dock så kom det världens störtskur men det hindrade inte oss haha, tur nog varade den inte så länge. idag blir det lungt, måste göra klart ett arbete inom naturkunskapen bara, så jäkla tråkigt, men det är något jag verkligen måste bli klar med.

en famn för mig. känns underbart








långa nätter


grymt dålig uppdatering men jag finner verkligen ingen som helst anledning. dels är det vädret som gjort att jag inte direkt spenderat mycket tid framför datorn, och dels så är det så jäääävla tråkigt när ni aldrig kommenterar. kom igen liksom, 60 pers som läser varje dag typ, något kan ni vell endå slänga in?;)

Och vad har jag gjort i veckan? Suttit på uteserveringar och druckit nån öl i solen med vänner, himla mys ska jag säga er. Och igår hade vi så grymt kul ute i trånkan, verkligen super kul! Och idag har jag varit med mina grabbar och kollat på champions league finalen. Nä säger nog godnatt nu, måste hinna surra lite med mr.* i telen.

i torsdags på serveringen. snygga vi är


jag kan inte skilja på


Okej, såg ni spöregnet nyss? var ju som om himlen öppnade sig eller något, shit. nej sånt här gillar vi inte, vi vill ha sool och klarblå himel, inte reng ;/ men men. snart ska jag iallafall börja röra mig mot bussen, och jag hoppas innerligt att det går bra på svenska provet. ha en jätte bra dag!


med ena foten utanför


återigen en varm och solig dag. Jag mår så bra just nu. jag har så mycket roligt att se fram emot och jag är lyckligare än vanligt. En timma har nu spenderats med penna och papper - upplysningen i sveska b. prov imorgon men det gör inget, det är snart sommarlov och allt flyter på bättre än bäst. ska ut och springa nu, åt även special K nu till middag, nyttigt ska det vara.

så här såg det ut igår då jag tog en paus från solningen då det vart för varmt:)


every day is a new day


Hej. Ville bara önska er en grym dag


even the best fall down sometimes


solade ca 2 ½ timme idag, snacka om att man fick färg. jag gillart! Har även ätit en god middag med familjen, suttit på en bänk i solen med jacob och snackat en massa skit och gungat gungbräda! Det här vädret får gärna stanna eller vad säger ni?

jacob spänner sina biceps

mina är inte heller att leka med men syns dock inte


strålande dag på djurgården


en vecka sedan jag bloggade typ, och igår var också enda gången jag var inne på datan, har inte haft lust/ork för fem öre. haft annat att pyssla med helt enkelt ;)

idag vet ju alla att det var sommar i luften, helt åt helvete underbart! jag och cissi åkte in till stan och strosade runt, mötte upp jonas, vandrade längs strandvägen och satte oss på ett himla mysigt ställe vid djurgårdsbron där niklas och co jobbade. så himla himla härligt. gick sedan en sväng förbi josefina och ner mot båtarna, där vi sedan tog färgan över till slussen. tack för mysig dag mates!

Nu ska vi strax grilla, pappas brorsa med familj kikade förbi, så ikväll blir det grillning och en massa prat. senare blir det till att umgås med vännerna och dricka en massa gott, vilken perfekt dag!

systemkameran var även med idag, och så köpte jag denna snygging. 112 spenn!










fredagen vart ju grym!


började kvällen med match på söderstadion, satan va sjut kul vi hade, dock förlorade bajen med det är skit samma. efter matchen drog vi alla hem till emma och drack öl och sjöng sing star. haha shit säger jag bara, min röst idag är inte att leka med, först bajenklacken sen singstar :D men kul hade vi ! VI HAR DET PÅ FIILM haha.
sedan bar det av hemåt till gosse.

vi tog en massa bilder igår, dom lär vell dyka upp


bajen-brage


Kan ju börja me å säga att jag fick 200:- drix idag, awesome såhär till helgen och allt!
Ikväll ska jag cissi emma och nåra killkompisar på bajen-brage på älskade söderstadion, ska bli grymt kul, är sjukt taggad! efter det blir det hem till emma och ha kuuuul! puss på er

förra sommarn på bajenmatch med pappa och magda!


bajen-brage


Kan ju börja me å säga att jag fick 200:- drix idag, awesome såhär till helgen och allt!
Ikväll ska jag cissi emma och nåra killkompisar på bajen-brage på älskade söderstadion, ska bli grymt kul, är sjukt taggad! efter det blir det hem till emma och ha kuuuul! puss på er

förra sommarn på bajenmatch med pappa och magda!


hur snygg får man vara egentligen?





vart hemma idag


var på på skiva igår som sagt. och det var himla skoj faktist. skivan hölls på en båt på södermälarstrand mittemot munchen bryggeriet. jag och hatem tog typ halv två bussen hemåt, dom andra stannade lite längre.

idag på morgonen/eftermiddagen har jag suttit här vi datorn och skrivit två inlämningsuppgifter, ett inom servering och ett inom naturkunskapen. så jäkla skönt att ha det färdigt! tänkte eventuellt dra ut och springa om ett tag. hejdå :)

så här såg jag ut igår


bråttom bråttom


fast man har bråttom så envisas man med att sätta sig här, även fast man egentligen inte har tid haha. vad är det för fel liksom. men men, en snabb upptadering nu då. som första lektion har vi gympa, sen samhälle sen svenska. segt som bara den. ikväll kanske jag ska på skiva. nej nu måste jag dra!

juste, igår var jag cissi jonas och jocke på bio och såg iron man 2, alla fyra somnade vid olika tillfällen haha, lyckat! men vi hade grymt jävla kul. puss ha en bra dag.



HELT JÄKLA SJUKT


jag har då blivit jagad av en älg. aa ni läste rätt, en ficking älg. var ute på muskö på min kusins konfirmationsmottagning, och jag bestämde mig för att gå en sväng och snacka lite i telefon. plötsligt ser jag en älg, jag får panik och börjar självklart(?) springa in mot skogen, älgen springer efter, jag känner hur mitt hjärta nästan hoppar ut bröstet och jag får en allvarlig panikattack. springer av till vänster in till första hus, och som tur var var dörren öppen, annars vette fan som hade kunna hända :O ni måste tro att jag är dum i huvudet, men detta är vad som hände. DETTA HÄNDER INTE!?!?!?! jag fattar fortfarande inte vad som hände om jag ska vara ärlig. en sak som är säker att jag är jävligt rädd för älgar från och med nu!

men över till igår. hade en sjukt rolig kväll på chaplins med elena johanna och madde. tack för igår tjejjer det där måste vi verkligen göra om ! ♥

några bilder från middan hos amanda igår, innan jag drog hem till elena.





jag och världens finaste amandor


två tjejmiddagar sen utgång

 valborg igår vart lugn, hade inte planerat för värsta röjet direkt. utan jag och cissi drog till sockenplan där vi mötte upp oliver och hans kompisar. rätt chill faktist. idag däremot blir det lite stressigare.

ska vara hemma hos manda på tjejmiddag klockan sex, sen hem till elena på ytterligare en tjejmiddag, och sedan ut på krogen med alla. dålig timeing av er tjejjer haha! nej men det ska bli jätte trevlig.

nu måste jag rusa. ses ute i vimmlet (säger man så?). det lutar åt nype ikväll föresten!




RSS 2.0