pratade med cissi nyss


hon var helt uppspeedad efter eclipsefilmen haha. äkta henne, helt galen i twiliight. bestämde också att vi sover hemma hos mig på lördagen då vi måste dra hemifrån vid 04:00. skönt att vi är ensamma hemma också. helt galet skönt.

att åka till grekland med sin närmsta vän är helt ofattbart!


sista dagen med mamma och Dante


känns tungt faktist. som jag skrivit ett par gånger nu så drar jag ju till landet imorgon bitti för att jobba, och under tiden jag är där, på fredagen, så drar mamma och dante till karlskoga enda till söndag. så det här bir sista kvällen tillsammans med dom, sen får jag inte se dom 2 ½ vecka. pappa och co ser jag på lördagen då jag kommer hem, vilket känns skönt!

jag kommer sakna min familj så oerhört mycket. går inte att förklara hur mycket ni gör för mig, och hur mycket ni har ställt upp. aldrig utan er, så är det bara. ♥ jag älskar er allihopa


nu blir det hemgjorda pannbiffar med kokt potatis och sås, med sallad, tomater, mozarella och pesto. ska bli riktigt gött :) ha en jätte fin kväll.


30 juni


igår var jag sådär lagom pigg. var tvungen att gå upp 04:00 för plåtningsen + att det sen vart lunch i sickla och minishopping i gallerian. vart en kjol för min del, och behövade saker till resan. så nu har jag allt jag behöver, solkrämer - aftersun - solstick för läpparna - shampo&balsam - alvedon - vätskeersättare osv.

har också kirrat en jätteväska, och har nu under morgonen förberett all packning eftersom att jag drar till landet imorn på morgonen och jobbar fram till lördag.

Lite bilder från johannas 19års middag, innan vi drog ut på krogen :)



















tack för en underbar kväll tjejer! älskar er


28 juni


saknat mig? har ju inte bloggat på typ en och en halv vecka nu, men har hänt så himla mycket skoj och har inte känt behov av att blogga direkt. har varit avslutningsmiddag med fotbollsskolan, grönalund, en massa solande, midsommar, johannas 19års middag och krogen! har även lärt känna några australienare och jag föll för jaxon haha! han drar hem idag vilket är soo booring. om 5 dagar åker vi till rhodos, och på torsdag drar jag till landet och jobbar fram till lördagen, så måste packa innan dess. ÅH!

en massa massa maaassa bilder har tagits, men sladden är självklart inte där jag befinner mig, så det får vänta! :) peace out mother F
 
kan inte fatta;  FEM DAR KVAR!!


OM TVÅ VECKOR DRAR VI!


Vädret just nu i Rhodos 

 soligt 
Temp: 31 °C (i skuggan)

Kan inte förstå att vi åker om endast två veckor! vi bokade i början av januari, jag och cissi åkte bakfulla till farsta centrum för att kolla på någon resa, och hittade kapet till rhodos! och bara dagen efter att vi hade bokat så hade resten av gänget också bokat, inte alla på samma hotell men med gångavstånd från varrandra. Nu är det bara två veckor kvar, två veckor kvar till värmen, stranden, partykvällarna, hotellfrukosten, havet, skratten! jag längtar som en galning, det här kommer bli så fruktansvärt jävla kul!

Vi som bor på samma hotell (i två veckor): Jag Cissi David Farre
Och på samma hotell fast bara en vecka: Jacob Lukas Matte Sterner Jesper Jebbe

På andra hotellet (två veckor): Hatem Johan.B ludde johan johan (mfl?)

sen ska amanda och sanna ner också, och deras tjejkompisar! damn va kul








17 juni


(bara två veckor kvar till rhodos...)

Fotbolls skolan är i full gång och vi har nu avklarat våran andra dag. har flickor födda 01 och 02 tillsammans med teo och david. vi har jätte roligt verkligen, men visst kan kidsen vara en aning tjatiga och flamisa stundtals, men hör ju till åldern vad fan! igår var det grillning i sickla med en massa människor, himla trevligt. och idag då? ska nog ta det lungt mest, ska packa iordning lite stufs och senare bege mig upp till mammi! och en sak som är förjävla underbart med fotbollsskolan: utomhus hela dagarna i gassande sol = en massa färg! dock sägs de att det kommer regn imorn men vi får hoppas på motsattsen! hejhej.

no makeup! kanske inte syns så jätte mycket på bilden men har fått en hel del färg.



15 juni


hallå! imorse klockan nio var det skolavslutning på ältaskola som gällde, min syrra gick ut feman idag, och börjar internationella engelska skolan till hösten. sen vart det vidare till siggan där min andra syrra hade skolavslutning. somnade som en stock när jag kom hem och sov fram till klocan tre. hur skönt som helst. har nu varit hemma hos jacob med vicky david och farre och kollat lite fotboll. får se var resten av dagen har att erbjuda, kanske drar och träffar en viss person, men blir tidig uppgång imorn då det är fotbollskola för små kidsen. har ni haft en bra dag då? hoppas det iallafall. nu ska jag försöka få mig själv på lite bättre humör till att börja med. hejhej!

jag för några dagar sen då det var fest!


holebrook


var ju som sagt på landet idag på jobbintervju, gick jätte bra. ska testjobba (med lön självklart) nån helg nu innan vi sticker till rhodos, och går det bra (vilket han trodde det skulle göra) så kommer jag att börja jobba direkt när jag kommer hem. känns jätte bra faktist! här är nya tröjan jag fick av pappa och cia föresten!





snygg uppriven tapet i bakrunden också!;)


uppe med tuppen


var uppe vid sju imorse OK? inte okej, jag är svin trött ska jag säga er. men nu är jag iallafall klar för att snart bege mig mot bussen och in mot stan.  jag är röksugen och trött, trött trött trött, har rökt två cigg på två dagar, så jävla bra. ne nu ska jag få ihop det sista sen börja röra mig. ni får ha en grym dag lova mig det.


/ Lisa


imorn bär det av mot landet!


Imorgon ska jag åka komunalt till mitt landställe för att snacka med en snubbe som äger dannekrogen, där jag eventuellt ska jobba en hel del i sommar. så först blir det till att åka till Tcentralen, sen pendel till västerhaninge, sen buss till årsta havsban och slutligen båt över till utö. ingen kunde köra mig dit imorgon, buhu! men det blir spännande + att stället jag ska jobba är på himla mysigt!


krya på dig


stackars cissi som typ fått hjärnskakning. just nu ligger hon på huddinge sjukhus. krya på dig stumpan!
bättre vän får man leta efter. jag älskar dig!



och om tre veckor precis idag åker vi till rhodos! helt sjukt vad taggad :D


farsanballoo



tired


funderar på att sova snart. har ju match imorgon, och jag ska fan spela! juste, fick en present av pappa och cia idag då dom var på utö (vårt landställe), som en liten sommarpresent, en skit snygg tröja från holebrook. ni vet? dom där typiska seglar tröjorna haha. tack tack tack så jätte mycket. skit snygg! ♥

inte just den här, men materialet och stilen är detsamma!


ett ljus för farmor monica


kanske ska träffa andreas ikväll, men det beror på hur jag mår om kanske någon timme eller så, för skrev ju förut att jag inte kännde mig på topp. så vi får se. annars blir det fotboll ikv, usa-england som man bara inte kan missa! just nu har jag precis tänt rummet med ljus, känns himla mysigt just nu.

en liten del av mitt rum, mysigt va!






ljuset på skrivbordet tände jag samma dag min farmor dog, nu är det andra gången jag tänder det, och det är för dig den här gången också


i´m cold


Jag känner mig inte alls på topp nu känner jag. jag fryser som en gris trots att jag har fetaste koftan på mig. håller jag på att bli sjuk? skulle ju vara lagom snyggt. men trots detta försöker jag hålla humöret på topp. ska nog dricka lite te så jag blir lite varmare. fan vad jag fryser!


12 juni


kvällen igår vart riktigt spårad haha, fast på ett roligt sett. hade så jäkla roligt! tror dom flesta hade det om jag ska vara ärlig. nu sitter jag här i mitt rum och knaprar läkerol, ska alldeles straxt ta cykeln ner till älta ishall, där vi ska ha möte med alla från fotbollsskolan. simma luungt!!


pink roses


rosorna på köksbordet var så himla fina, så var tvungen att fota! redigerade dem också något. vad tycks?



a cop of tea


Det regnar ute och det känns ju lite sådär halvt tråkigt. jag sitter och dricker te, en stor jävla kopp med jordgubbste. åt även en smarrig frukost imorse med äppelskivor, jordgubbar, minipersika, smörgås, proviva och te. den här dagen blir lugn, sen mot kvällen blir det fest med alla älskade människor här hemma. vill även nämna att vi hade en riktigt jäkla kul avslutning igår hemma hos joakim!




Ikväll blir det sommarlovsfest hos jocke! tagga till


kom ihåg mig då

sommarlovsommarlovsommarlov (!!!!!!!!!!!)
Äntligen säger jag bara! Hur skön kommer inte den här sommaren bli. Så mycket underbart som väntar. Sinnneess vad skönt. ikväll blir det eventuellt fest hemma hos jocke med folk från klassen och skolan!!



"när du står ensam kvar på tå,  och ytan inte går att nå, när du träffat botten - kom ihåg mig då.
och när du står på toppen och tittar ner och det är ljust vart än du ser, när du har vunnit - kom ihåg mig då, här finns du kvar.
."


10 juni


idag är det avslutning i skolan. känns rätt overkligt, hur det har kunnat gå så fort allting. vintern var ju nyss här, och nu är det sommarlov..!? tur att saker och ting inte går fram med snigelfart iallafall. måste dock åka tidigare till skolan då jag glömt att rensa mitt skåp HAHA. fan fan fan! ha en jätte bra dag alla.




8 juni, vilken grym dag!


Igår var vi på på farres utspring, mottagning och slutskiva på pure. allt var verkligen så jäkla rolig. glad han var på utspringet alltså och det förstår jag. på mottagningen hemma hos honom befann sig hela hans iraniska släkt med en massa god mat och en massa god dricka! sen var vi säkert 15 av farres kompisar där, riktigt roligt. skivan på pure var inte heller mycket att klaga på. grattis igen farre ♥















här var lite bilder från gårdagen. älskar er alla!


8/6


godmorgon alla. igår fyllde ju våran älskade cissi arton bast, hoppas ännu en gång att du fick världens bästa dag hjärtat. av mig (och madde) fick hon ett par skyhöga svarta klackar som hon suktat efter ett jäkligt bra tag nu haha, hon vart jätte glad vilket var kul!

senare mötte jag upp jacob teo gurra och vicky inne i stan, för vi skulle gå och fixa farres student presenter. kan dock inte skriva vad men jag slår vad om att han kommer bli (kanske chockad) himla glad! satt typ hemma hos vicky i två timmar och fixade med den ena presenten haha.

Men idag då, farre tar studenten idag!!!!! så kl halv ett ska vi vara vid kungsholmen och vara med på hans utspring. och klockan sex ikväll är det mottagning hemma hos honom med hela hans släkt och så vi alla kompisar. ska bli jätte roligt! ha en jätte bra dag.

ne nu måste jag dra ska snart hem till vicky


5/6


igårkväll var vi hemma hos elena jag och en massa. hade verkligen jätte trevlig. roddan och hans kompisar kom dit också, var hur kul som helst att träffa honom igen, var typ tre månader sen vi sågs. men nog om det, ikväll blir det också lajbans. pratade nyss med elin och hon bjöd mig hem till henne ikväll på lite chillkväll med hennes tjej/killkompisar. blir säkert jätte bra. nä nu ska jag hjälpa mamma lite, vi ska grilla!



fyra ynkla veckor kvar till värmen och festandet med vännerna


lunch i stan


Sov i Bromma inatt. Igårkväll satt jag och min morbror ute och rökte vattenpipa bland annat, rätt härligt!
Just nu händer inte så jätte mycket, jag sitter här nyvaken i morgonrock och har nyss ätit frukost. Ska till till stan med mormor och möta upp mamma för en lunch ute i solen. tror även att det blir lite att gå i affärer också! mysigt. ni får ha en jätte fin dag!



härlig bild va! jag och min lillkusin moa, och morbröder, mamma och lillebror där bak.


lovely pictures


vart en fika inne i stan med jacob efter plugget. alltid så jäkla älskvärt! tänkte visa två nya pics. fler nya foton kanske dyker upp senare!





RSS 2.0