27 oktober

Åkte och tränade idag på morgonen en timme, riktigt skönt, fast idag vart det inget jympapass utan körde själv inne på gymmet istället. Efter det så mötte jag mamma ochåt lunch med henne, sedan hem för att möta upp elin på promenad. SÅ kul att träffa elin igen, har saknar henne jätte mycket. Här är två bilder från idag:

Jag gick förbi elin och sa "Tjaa" för er som undrar vad jag gör. haha torr humor har vi, vi vet.

Glad-elin i farten? heheh


26 oktober

Idag vart det ytterligare ett hårt pass på friskis med Cissi. Känner av i hela kroppen, satan vad svettiga dessa pass är, men extremt roliga! Efter det vart det lunch i Nacka forum (idag igen), och även ett ärende som vi inte behöver ta upp just här, haha.

Ikväll ska jag vara med Elin, vi ska dra ut på en powewalk och prata en massa blajja, sedan kanske gå hem till mig och softa. Ha en mysig onsdag kväll ni ni som läser, och ta han om er!

Är verkligen nöjd med min nya hårfärg! Like alot


filmmys

Åkte hem till Jacob tidigare ikväll för att snacka och kolla på film. Mysigt mysigt. Jag och Jacob har kännt varrandra sedan vi gick i sjunde klass, och vi fann varrandra väldigt snabbt. Umgicks hela högskoletiden men vart nästan ännu mer tighta då vi började i olika gymnasieskolor. Och ja, på den vägen är det. Jacob kan jag prata om precis allt med, han och jag kan skratta åt precis allt och då menar jag allt. Senaste tiden har vi varit dåliga på att ses och höra av oss till varrandra, men när vi väl ses är det som att vi aldrig varit i från varrandra, typ. Älskar jacob det gör jag verkligen, en person som betyder väldigt väldigt mycket för mig.

oerhört charmerande bild på oss två, här kanske i ettan på gymnasiet.




25 oktober


Hej. Liksom igår har jag umgåtts med min bästa kompis cissi. Igår tränade vi tillsammans med min mamma på friskis och svettis! Körde ett stenhårt pass på en timme, ett pass bestående av armhävningar, situps, lår/rumpövningar och massa annat jobbigt ;) Men roltigt var det, så kul att träna med en massa andra med bra musik. Idag följde jag med cissi till cityvaccin då hon vaccinerade sig mot hepatit A och B till thailand. Efter det så åkte vi till Nacka forum och åt lunch och jag passade på att svänga in på banken för att föra över pengar till mitt sparkonto (fickpengar till thailand), så det känns grymt skönt att ha fått det gjort.

Imorgon väntar ytterligare ett pass på friskis, och både jag och cissi ska faktist köpa ett varsitt månadskort där imorgon, så vi kan träna enda fram tills vi åker :D

Färgade håret brunt idag också. Här är resultatet!


Fredag, God mat, rödvin, idol, snacks, cigaretter på balkan och film. denna fredag kan inte bli lugnare och mysigare.

 

jag är så lycklig över det mesta just nu


21 oktober


God eftermiddag på er! Grymt härlig dag eller hur? Var och åt lunch med en kompis som heter Jesper idag, sjukt länge sen vi sågs och hade jätte mycket kul att surra om. Han kom och hämtade mig runt kvart över ett, så åkte ner till Nacka strand och åt på en mysig salladsbar. Grymt gott!

Nu sitter jag och tar det lungt, har precis hängt en upp en omgång tvätt och alldeles straxt blir det att gå ut och gå med en kompis + situps och lår/rump övningar när jag kommit hem. Nu är det träning som gäller fram till Thailand!

By the fucking way, om lite mindre än 6 veckor drar vi till Thailand, en och en halv månad, helt sinnes! Längtar ihjäl mig varenda dag som går. Hur som helst, ni får ha en jätte bra fredag nu. Ikväll lutar det åt hemmakväll med mamma, god mat och gott vin + massa surr. Mysigt!

Jag idag.




20 oktober

Tjeee! För första gången på väääldigt länge har jag sovit i mitt rum utan att frysa. Värmen är igång igen och igårkväll så tätade vi även mina fönster inne i sovrummet, så skönt ska jag säga er haha. Nu på morgonen har jag snackat med min chef, satt på en maskin tvätt och röjt undan lite på mitt rum. Funderar även på att gå ut och gå om en stund, så himla skönt väder ute. Kanske ska träffa en kompis lite senare, eller möta upp mamma efter jobbet för att strosa runt lite i sickla galleria. Får se får se. Ha en bra dag hur som helst;)


http://www.youtube.com/watch?v=kuFJmf2DIfM

Halvbra låt


drar ett ordentligt surr på balkan jag och Elin. En riktig vän jag evigt kommer hålla fast vid. Inget fejk eller spel här inte, bara äkta vänskap rakt igenom.

Elin Thorsell/Frugan



19 oktober

Hej läsare. Inte alls lika många besökare som förr då jag bloggade som mest, hade förväntat mig 0 läsare nu när jag började skriva igen MEN faktist så är det några som verkat hitta tillbaka hit. kul kul!

Ja nu var det ju några dagar sedan jag skrev. I Fredags styrde jag middag hemma hos mig, Cissi Massimo och Olov kom förbi, mitt sköna gäng. Hade som vanligt super kul. I Lördags var jag med Elin hela dagen, och senare mot kvällen mötte jag upp Tobias i slussen för att sedan dra oss hem till Johan och Louice, där även Elin och Taggen var. Kvällen slutade väll sådär, så jag och Tobias åkte hem till mig och sov. Dagen därpå på söndagen så åkte jag och tobias in till stan, åt lunch och gick omkring hela dagen i stan för det var ju så himla underbart väder då, Riktigt härligt.

 På kvällen åkte vi hem till tobias föräldrar i Öregrund, och där har jag varit fram tills idag faktist. Så lungt och skönt där ute. Kan behövas ibland! Sköt om er nuuuu.

Öregrund!



jag har inte allt, jag är inte perfekt. Men jag är evigt tacksam för dom vänner jag har, relationen till min familj och hur bra jag egentligen lever mitt liv, DET är verkligen ren lycka och något man ska vara evigt tacksam och stolt över.


13 oktober

Idag har vart en lugn dag. Tog det jätte lugn på förmiddagen här hemma, gick en promenad runt ett och när jag kom hem vart det situps och lite så, liite duktig är man ju iallafall. Sen runt fem mötta jag upp mamma på bussen i sickla, då vi bestämt att åka till Danderyds sjukhus för att hälsa på lilla morfar.

Nu på kvällen har jag varit ute och gått powerwalk med Elin, vart en runda på 1 timma och 15 minuter, känns i benen nu kan jag lova.

Imorgon är det fredag vilket betyder HEEELG och middag hemma hoss Olle. Vi hyrs!

En utav mina närmsta vänner, kan prata om precis allt med henne. En person jag aldrig kommer släppa taget om.




12 oktober

Idag har varit en bra dag. Började dagen med att möta upp Jessica och Cissi i Hellasgården, då vi bestämde oss för att idag pallra oss runt hela hellassjön! En bra bit ska jag säga er, och det är inte bara en stig att gå på, utan här snackar vi gå upp och ner på berg, snacka om bra träning för både lår rumpa och mage. Var iallafall huur mysigt som helst, oj vad vi skrattade.

Senare mot kvällen mötte jag upp min killkompis Patrik inne i stan, vi käkade middag och gick sedan på bio. Riktigt mysigt. Hoppas ni också hade en grym lill-lördag!

cissi min allra bästa vän här i livet


Fint det är vid hellas!


...


Att såra någon gör så fruktansvärt ont




Stickat i färg

Jag har fått hem massa stickade tröjor som min farmor gjorde då hon fortfarande var i livet. Jätte fina tröjor och alldeles unika. Farmor var jätte duktig på att sticka, så tänkte visa några av dom jag tog hem idag.







9 oktober

Några pics från igår, efter vi partat med släkten. Jag och kusin sara.




8 oktober

God eftermiddag. Läget då? Med mig är det bra. Lite halvpigg idag för vart en spontanare in till söder igårkväll. Mötte först upp Olle och Massi, senare kom Cissi, Men innan Cissi kom faktist Stefan förbi vilket var super roligt. Stefan gick i min och cissis klass på gymnasiet för er som undrar. Efter vi hängt på söder ett tag vart det gamla stan. Skit trevlig kväll som vanligt med bästa gänget.

Om ett tag kommer christoffer förbi, ska snacka över en kaffe typ och senare kör han nog mig till Farsta strand där det är släktparty ikväll. Ska bli galet roligt! Ta hand om er :)

Jag för en vecka sen på en fotografering. Lycka


7 oktober

Tje! Sov ut till elva imorse, ganska så nice. Vart en stor städning i mitt rum idag på förmiddagen, hade gärna hunnit med en promenad men det hann jag inte med, för hade en tid att passa inne i stan då jag skulle möta upp christoffer. Var super trevligt, hade mycket att prata om - och saker att lösa. Satte oss på fiket/restaurangen högst uppe i kulturhuset. Himla skönt ställe.

Nu ikväll har jag varit hemma och ätit middag med mamma och lillebror Dante. Jätte mysigt. Blir en lugn hemmakväll ikväll bara jag och mamma, Brosan skulle till en kompis och lana med sina "grabbar" haha. Han har blivit så stor, min lilla prins. Jaja nog om det. Imorgon blir det fest med släkten, ser fram emot det. Ha en jätte bra fredags kväll hörrni. Ta han om er.



Jag idag


6 oktober

Hallå! Gårdagen såg ut som så att jag mötte upp elin, trog en runda runt älta sjön och surrade en massa. dino (elins vovvsing fick följa med). Seanare gjorde vi middag hemma hos thorsell, middag som bestod av lax och massa sallad - ruggigt gott må jag säga. Drog en Bio efter middagen också. Mysig dag va?

Idag gjorde vi samma sak - vaknade, åt frukost, gick runt älta sjön. Riktigt skönt att komma igång med träningen igen. Både jag och Elin är vädligt medvetna om vad vi stoppar i oss och träning ligger naturligt i våra liv.

Nu på kvällen har jag varit på Cirkus ute på djurågrden och kollat på Lena Philipssons show 2011. ruggigt bra faktist, trodde inte det skulle vara det men WOW! Grymt.

Godnatt på er.

Jag på väg till Bion. Elin lockade mitt hår rätt snyggt!

Snygg vän man har. Bäst!

När vi kom hem drog vi ett surr med lite Te

Jag älskar dino

halvskön bild på mig

Den här bilden utstrålar lycka


4 oktober 2011

Här var inte igår man satt och skrev. Ungefär sju månader sen, herregud! Har hunnit med en hel del sedan sist kan jag säga, och ännu mer att se fram emot. Studenten var helt oslagbar - kunde inte ha blivit bättre, och likaså London - helgrym stan jag lätt skulle kunna besöka tusen gånger om. Jag och min bästa kompis cissi åkte dit en långweekend, helt oslagbart. Nu i sommras har jag umgåts en hel del med en utan mina närmsta vänner Elin, och att inte glömma elins pojkvän Andreas med flera. Vart en hel del middagar och grillkvällar jag sent kommer glömma. Turkiet får jag inte missa att skriva om, en resa jag kommer kunna leva lääänge på. Jag och pappa åkte dit en vecka - till side, tänker tillbaka på tiden där varenda dag.

Sen om ca två månader drar jag till Thailand tillsammans med Cissi, Massi och Olle. Allt är bokat och klart, 1 december åker vi och åker hem igen 1 Januari. En heeeel månad, kan inte fatta. Vi har fått lånat Cissis släktings stora Villa i Hua Hin - där jag varit två gånger tidigare, så det ska bli superkul.

Annars då? Ja ni, jobbar extra på två ställen - Ibis Hotell samt Nyckelvikens Herrgård här i Nacka. Det funkar, men är ute på jakt efter heltidsjobb. Fast det får bli efter Thailand troligtvis.

Det mesta flyter på i vanlig ordning, jag mår jätte bra och har jätte fina vänner samt familj i min omgivning. Synd att klaga tycker jag. Ni som läser detta får ta hand om er så länge, vem vet när jag skriver nästa gång liksom (hehe) - nej men jag ska verkligen försöka skriva så ofta jag kan, och lägga upp bilder självklart.

HEJ!



Ja här är då jag, ingen större skillnad mot förut tror jag?


RSS 2.0