ovärt (!!!!!!!!!!!!!!!!!)

jag och världens goaste pöjk vid namn jaken tog en tripp upp mot turkarnas gård och mötte upp lite älta guys. Därefter gick vi mot drevan där hatem lukas och farre tog sig ett litet kvällsdopp. vi andra chillade galet på land!!!! Sen, ovärt som det var, så GICK vi tillbaka ner mot ip. as ovärt! men men. vi hade fett kuligt, eller hur kompisar? Alldeles strax kommer min pojkvän hit, han ska sova här, och det ska bli sååå mysigt. Imorn tänker jag inte gå till skolan, endast en lektion och betygen är redan satta och jag har endå ig och vem fan pallar gå och jag orkar verkligen inte och det är bara såååå onödigt. Så jävla ball. Nej men gonatt på er. trevligt att ni tog er tid till att läsa detta välskrivna SLASH intressanta inlägg. PUZZzs

så länge får ni glo lite på dessa snygga bilder. som jag baxade från elins blogg! Mina bilder kommer imorn. hold on

groteskt

två snyggingar vid namn josse och elin

här har vi största stekaren ELIN. kolla manda i bakgrunden haha. sötnos

josse richard och cilen

Elin och veronica


brownie

Vi var på flaten idag också som sagt. Det var jag, amdanda, elin, veronica, jossan, roddan, johan + richard som kom mot slutet. Det har varit en riktig kanon dag, and im black :D Har fått ordentligt med färg alltså, samma för tjejjerna. Nej men vi hade det riktigt mysigt med matsäck och massa snack. Kameran var självklart med så massor av fina bilder dyker upp, men tyvärr mot morgondagen för sladden är hos morsan. Nu efter grillningen ska jag träffa jacob med flera, sen kommer förmodligen älskling hit senare mot kvällen :)


visst är jag brun! Yiho. älskar sommarn

sunny morning

härligt eller hur! Klockan är halv tio och det är varmt, redan nu! Dagen börjar bra kan man ju lungt säga. Nu har pappa gjort iordning smoothie, så ska gå ut och sätta mig på altanen tillsammans med honom. Idag med det plajjan med matsäck och kamera. massa solande och bad. ska bli härligt. puss på er

and what about clothes..

vad sjutton ska jag ha på mig! Blir galen. amanda kommer med en snygging som jag ska prova, sen om det blir den får vi se, annars får jag ta en blå kort frans klänning. Nu måste jag börja sminka mig.

Här några bilder från flaten i förmiddags:



the game suck

Till en början spelade vi bra. sedan gick det bara sämre och sämre och sämre... och sämre. Där mot slutet vet jag helt ärligt inte vad vi sysslade med. men  men, matchen slutade 6-2 till djurgården. nu har jag precis duschat och ätit lite mat, Senare om typ två timmar ska jag och amanda på fest här i älta. Ska bli roligt! Men vad ska jag ha på mig?
Ha en underbar kväll fina läsare. peace


Och det är så härligt att sommaren nu är häääär! Imorn ska det blir ännu varmare än vad det var idag, så snacka om att det är plajjan imorgon också! Och per gessle är ju bara sommar, eller hur?


Så underbart!

Det var helt jäkla underbart på stranden. Det var jag roddan cissi elin christer och amandapanda. Jag cissi och roddan var där redan vid elva, så snacka om att vi har fått färg nu! Bada gjorde vi också, eller.. inte jag utan cissi och roddan haha. Sen nu för ett tag sen ringde pappa och sa att laget behövde spelare, så jag får hoppa in nu. Så om en timma är der samling. snacka om att det kommer bli varm på planen! Ikväll ska jag vara med amanda elin christer med flera. får se vad vi hittar på :)

nu ska jag och älskling fortsätta sola på altanen!



lets go!

Bikinin är på, flipfloppen lika så, brillorna är med so lets go to plajjan! ;D

early morning

Hade bestämt mig redan igårkväll att det inte skule bli någon sjusovarmorgon för mig dag! Så gick upp nu vid nio, och här sitter jag med älskling stora blåa mysiga morgonrock! Här utanför är det blå  himmel, det verkar vara ganska vindstilla, och solen gassar på som bara den. idag mina vänner kommer det bli en kanaon dag! Och vet ni? Kl 11 ska jag, cissi, elin och christer dra till flaten och steka lite, bada också. Ska bli himla skönt. Sen ikväll blir det utgång. Cya later stalkers


har alltid diggat líndsay. Tycker hon är grymt ball, och snygga kläder framförallt.


and what about me..

"mötet" gick bra. snackade bara en liten liten stund, fick reda på lite information bland annat. Nu har vi precis ätit en vrål god middag tillsammans med våra granner. jordgubbar till efterrätt på köpet, hur gott var inte de liskom. :)
Nu ska jag vidare till älsklingen som jag saknar jätte mycket, vi ska bara mysa och ta det lungt. Känner mig ganska besviken, tänker inte gå in på vad men det spelar ingen roll. Då vet jag lisom. men skit samma, ikväll får jag iallafall vara med världens underbarste person, och det ska bli så himla mysigt. Vi hörs imorn fina människor.


friday

Hej alla fina! Kan berätta lite kort om gårdagen. Efter skolan drog jag och cissi in till stan och strosade runt lite, sedan vidare mot solna där vi käkade på donken och mötta upp brudarna. Derbyt vad galet! Vi hade grymt jäkla kul, trots att bajen torskade med 1-0, Faan! Rösten har svikit mig precis hela dan, men det är sånt man får ta dagen efter. Ikväll ska jag och cissi ner till ip och ha ett litet möta med en annan cissi om fotbollsskolan som vi ska vara ledare på. Vi ska bland annat prova ut våra overaller och få reda på vilken årsgrupp vi ska vara ledare till! Ska bli kul. Ikväll får jag se va som dyker upp. Återkommer om det senare :)



Idag har solen skinet och det är underbart! Man har ju hört att det ska hålla i sig under helgen så det är ju bara att hoppas på att blir så också! Cya


mot skarpnäck

Så. nu är jag nyduschad och fräsch. Ska bara vänta på tills mamma och joel kommer hem med mat, sen beger jag mig hem till älsklingen. Imorn är det derby! Så kommer inte kunna skriva imorgon eftersom att jag och cissi drar direkt efter plugget. ciao bella

att vara osminkad är det härligaste som finns.


träning

Kom nyss hem efter att ha varit ute och sprungit i 20min. skönt. ikväll ska jag till älskling, så kommer förmodligen inte skriva något mer idag.

Och tänk på detta, det är så himla sant!



onsdag

hej. det har varit en jäkligt lugn dag i skolan idag, himla heerligt. jag och cissi drog till biljettbåset på lunchen och kirrade två derby billjetter som vi tillsammns med linnea och mickis ska gå på! taggad till tusen? klart :D Nu kom jag precis hem till kära älta, och vad jag vet så blir det en lugn kväll med plugg. Idag såg jag ut såhär:





ljusa jeans, svart långt linne, svart uppvikt kavaj med vaddade axlar, väska och klocka! avslappnat men snyggt! :)


märkligt

Kan först och främst börja med att det inte blev någon träning för mig idag, huvudvärken tog över helt och hållet. hade så fruktansvärt ont! Hade verkligen velat tränat idag, men men, så blev det inte. får köra hårt på torsdag istället :) Ja juste, en sak som jag och mamma upptäckte idag när hon kom hem från jobbet. Kan börja med att söga att mamma åkte hemifrån runt nio, och då hade inte ens jag gått upp än. Sen idag när hon kom hem, upptäckte vi att båda två hade gjort exakt samma sak med ett halsband. Båda hade letat fram ett pärlhalsband, och sedan trätt på en rund ring runt halsbandet, utan att ingen visste att den andra hade gjort lika dant. läskigt.


Båda hade alltså gjort exakt samma. ganska så skumt. vad kan detta betyda?
På ena ringen står det, tillsammans blir vi till, och på den andra stod det, Kärlek är början mitten och slutet, du är kärlek.
Väldigt fina faktist. Har fått dom av min mormor :)

when i was young...










Det är roligt med gamla bilder! :D


Old times

Älskar dig, morsan!


summer

Hejsvejs! Eftersom att jag började ett idag hann jag både duscha, städa rummet och sola! var himla skönt att sitta där på balkongen och bara njuta! mötte sedan upp cissi, och på bussen träffade vi elin, som var så fint brun och sommarklädd! Innan jag och cissi gick till skolan svängde vi in till globen för att köpa present till cissis mamma, och vet ni? vi köpte jordgubbar också! mumma kardemumma alltså. men nu är jag äntligen hemma, och hade faktist tänkt att plugga lite kallskök, prov på torsdag vettuu. men nej nu får det vara slutskrivet, skriver senare :D

Idag vart det dom här kläderna! Jeans veromoda, linne veromoda, skor NY + en kort ljusgrå mockajacka.



juni juli augusti

Per är mäktig i mina ögon!

its a sunny day today

Vad glad man blir av detta väder, dock är det inte lika varmt som igår, och betydligt mer moln på himlen idag, ärsch det försvinner väll. Vad händer idag då? Börkan klockan ett, och innan dess ska jag ha städat mitt rum, duchat och gjort mig iordning, samt ha fått i mig nånting i magen. Efter skolan ska jag bara hem, sen kolla brorsans match och sen träning! Ska bli skönt att träna idag känner jag :)

nej det här skulle ju inte sitta fel. Detta var första dagen på cypern förra sommarn!

just me


dinner outside

Åt middag ute idag. Vi grillade inte, utab gjorde en jäkligt god pasta sallad istället. Efter middan drog jag ut med cissi, och vi träffade kim en stund, sen vidare mot ip där jag och cissi satte oss på bryggan i solen, himla mysigt asså :) Nu ska jag bara ta det chill, snacka lite med mamma och så. Sen saknar jag min pojkvän skit mycket, ska ringa han lite senare också! take care everyone.




its summer yeah!

nationella i matte gick sådär, trodde det skulle vara svårare. Provet i hotell gick mycket bättre, där får jag nog vg. Eftersom vi slutade tidigt så passade jag på att pressa lite i solen, och satan vad varmt det är! utomlandskänsla verkligen. Tog till och med fram carot oil haha! Ska ringa amanda snart och fråga om hon vill grilla med oss ikväll. kram på er så länge.

Heaven

our garden

flowers everywhere

Och här har vi stekarn HAHA

strawberries

Var ju som sagt med jacob förut. vi var ute och gick en truddelutt, sen gick vi hem till jacob och kollade lite tv, och jacobs mamma bjöd på jordgubbar och vaniljglass, och det tackar man ju inte direkt nej till ;). Sedan gick jag hem till pappa som inte alls bor långt där ifrån, för att skicka en hotell uppgift till min mejl, eftersom att det ska vara inlämnad till imorgon! pappa skjussade sedan upp mig till mamma, hann också in en sväng på statiol för att köpa en påse godis till mig mamma och lillebror, muums! Imorgon är det nationella prov i matte, kommer gå rent åt helvete, men men, det är bara att hålla tummarna och göra sitt bästa, eller hur! vad mer kan göra liksom? Ha en fortsatt bra söndagskväll alla läsare, för mig är det sängen snart, ska ringa min man först hade jag tänkt. Gonatt på er!

Var tvungen att sno en bild från elins blogg! Tyckte den såg så himla somrig och fin ut :) Elin på bilden alltså hihi.
elins blogg hittar ni häääääär: www.elinthorsell.blogg.se

barbecue

Idag var det grillfest hemma hos oss. Okey not really, men jag mamma och brorsan grillade kyckling och paprika, till det hade vi klyftpotatis och vitlöksbröd. hur gott som helst!! Nu har jag kollat på två stylista avsnitt, någon mer som diggar det programet mer än jag? Whatever, ska ut med jacob nu, han vart lite sen hem hehe.



Man känner att sommaren äntligen början närma sig!


so bored

Början av denna söndag har väll inte varit något annat än tråkig. Har bara suttit här vi datan och tråkat. Nu innan mamma kommer hem måste jag se till att städa lite, diska lite kastruller och så från gårdagens middag. Man vet ju själv hur mycket roligare det känns att komma hem till ett städat hus. Senare vid fem ska jag träffa bästa killkompisen jacob. Man blir alltid glad när man är med honom haha! tace care så länge.

Morsan förra sommaren. du är bra du


...

 

Jag älskar dig de vet du. Men ibland är det svårt, även då det egentligen inte borde vara det. Det kommer så plötsligt vissa gånger, bråken och tjaffsen. Men det du sa till mig, tänk igenom en gång till om du verkligen menade det..

myskväll

jag och älskling är ensamma hemma tills imorgon, så idag överraskade jag honom med middag, och vi har haft det jätte mysigt nu ikväll. vi har kollat robinson och hundtricket, och ätit chips. Efter att älskling har duschat klart ska vi väll kolla på ytterligare en film :) mysigt va! Ha det så bra så länge!!!

Diggar den här bilden på mig haha! ♥

My little princess

min morbror och hans tjej kom hit på en fika idag, med min lilla fina kusin moa. Hon blir bara sötare och sötare, hur ska det här sluta haha?





pictures from yesturday

Jag och fina christina

Jag och elin <3

Christina och josse

shake it



lite bilder på oss tjejjer, fler orkar jag inte lägga upp!

en lyckad kväll

igår vart det utgång. vi hade så himla roligt. en riktigt lyckad kväll helt enkelt. Vi tjejer bestod av elin christina veronica nanette jossan mm, och snygga var vi! Bilder dyker så småning opp både här i bloggen och på facebook, men orkar för tillfället inte ladda upp dom. har viktigare saker just nu som måste göras. Tack för en nice kväll igår allihopa :D
Ps. enda nackdelen var ju att amanda inter kunde följa med pga hennes fot som är skadad, men det får bli nästa helg istället eller hur tjejjen! d.s


friday morning

Åkte ganka tidigt ifrån roddan, och just nu sitter jag här hemma vid köksbordet, med  en kopp kaffe. Jag mamma och brorsan ska åka till sickla nu om ett tag när vi gjort oss i ordning, jag vill ha ett par nya jeans och nytt smink. Brorsan ska typ också köpa nya jeans. Ikväll får jag se hur jag gör, känner mig så oerhört otaggad, och känner mig bara allmänt nere. Får se om det går över tills senare. Men annars så får ni ha en bra dag! :)







Bilderna är sen ett år tillbaka. Allt har gått så himla fort.
Nu har vi varit tillsammans i två år, och jag hoppas att det här
bara är en början på våran resa. Älskling du är mitt allt.

far away from home

hallå alla glada. är på middag i sollentuna, och vi har nu druckit en del vin och precis fått i oss efterätten. Själva varmrätten bestod utav fläskfilé, klyftpotatis och rövinssås. Riktigt smarrigt. vet inte exakt hur länge vi stannar, men ska iallafall dra mig hemåt lite senare. Imornkväll blir det roligt, återkommer om vad som händer imorgon! ha en fortsatt bra kväll. kram på er :)


unbeautiful

Låten är ju himla bra alltså. så personlig på något sett. låten fick mig att inse hur mycket jag faktist älskar min pojkvän, och det var under en period då allt var rent åt helvete mellan oss. Låten fick mig alltså att inse att han är den enda jag vill leva med.


flowers to the garden

Jag och mamma tog en promenad nu på förmiddagen. Vi kom precis hem, och vi var ute och gick i lite drygt 30 minuter. På vägen hem gick vi förbi blomaffären och köpte lite jord och blommor till våran lilla trädgård. Idag får vi se va vi hittar på, ska iallafall till början ta en dusch och göra mig iordning, sen får vi se! :) ha en underbar dag.

genom att svänga håret hit och dit, fick jag dom här häftiga bilderna!


Good night

Vi hyrde film istället. snow buddies, hehe, jätte söt film. Nu ska jag och älskling kolla ännu mer på tv, kanske gå ut och gå en sväng också. Sen sova förmodligen, både han och jag är skit trötta. Ni får sova så gott sen!


my baby is here

Tog en prommis med mamma hem till pappa och hämtade lite kläder och annat skit som jag behövde. Nu är älskling här också, och vi ska nu ladda upp med gurk och morotsstavar och dipp! mumma kardemumma :)

Jag och mamma hade ju himla roligt haha!




Schools out for summer

Nu är det inte direkt mycket kvar. har istortsätt ingenting kvar i skolan nu. så himla underbart. Och idag är det onsdag, och vi är nu lediga restav av veckan, det glädjer mig som fan! Behöver ledighet så mycket det bara går. Och snart är skolan slut och vi drar på lov, det applåderar vi för fan!!
Idag är det början på min mammavecka, Och veckan hos pappa har varit jätte bra! Men endå skönt att byta ibland haha.
Ikväll ska jag och älskling bara ta det lungt hemma hos mig, och mamma och jag ska göra pannbiff med fetaost, + pommes och god sallad till middag, gott va? Sen ikväll blir det massa gott och mys framför tvn. Love it!

Sen måste jag bara nämna en till sak, om en viss person som har en enorm betydelse i mitt liv. och det är du amanda. Nu har vi inte umgåts på typ 1 ½ vecka, och visst det kan vara bra att vara ifrån varran lite då och då, men jag måste säga att jag saknar dig tjockis. Du är fan min allra bästa kompis, och sånna är jäkligt svåra att vara utan. Ska bli riktigt kul i helgen. Du vet att jag älskar dig :)


Bild tagen från amanda blogg. www.amandabillerot.blogg.se


time to sleep

Träningen gick suveränt! lite lall idag kanske, men det var roligt. När jag kom hem satte mig jag pappa och cia ner och diskuterade mitt rum. Vi ska nämligen göra om det inom kort, måla om, lite nya möbler hit och så vidare. ska bli roligt med liteförändring. Nu har jag precis fönat håret och ser för tillfället ut som ett skogstroll i håret. men men, jag ska ju endå sova. yes i sholud! Gonatt fina människor :D

Idag när jag kom hem från skolan, typ.



Tisdag

shululu på er. Idag i skolan hade jag mitt svenska prov, gick jäkligt bra, hade muntligt så nu har jag mitt vg i svenska. efter det hade vi matte, gick dock bara 10 minuter utav lektionen, för då var det bara att pallra sig mot tandhygienisten i sickla. Hon sa att mina tänder såg riktigt riktigt rena och snygga ut, dock har jag EN MJÖLKTAND (HAHAHHA) kvar, som tydligen inte har blivit lös. Så den ska jag gå och dra ut den 10 juni. aj!!! hur som helst, idag är det träning, och det ska bli himla skönt! träffa alla och så, + att kroppen blir ännu snyggare hihi. Peace


study study.

Är less på det här nu. att nöta in massa saker i skallen som man egentligen inte bryr sig ett piss om. fast nu har ioförsig gjort klart en ganska intressant uppgift. Hotell. Skönt att ha en sak avklarad nu iallafall. Sen fick jag betyg G på slutprovet i engelska idag också, vilken lättnad! Nu ska jag iallafall duscha, sen städa och förhoppningsvis dra till roddan, om jag hinner, om klockan inte blir allför gammal. Trist att det har regnat idag eller hur! Vi får hoppas att solen är på våran sida imorn. Kram och hejdå. Vi hörs imorgon eller senare.

Här en gammal testbild från okej plåtningen.

you are the best

I love you dady. Du är så himla bra. Ställer alltid upp. Skulle nog inte klara mig utan dig. Älskar dig.


you are the best

I love you dady. Du är så himla bra. Ställer alltid upp. Skulle nog inte klara mig utan dig. Älskar dig.


a walk

Jag och världens bästa särkossa jacob tog en promenad här i lilla älta. Några barnrumpor kom fram och trodde dom var jätte balla, följde efter oss och allt, frågade massa dumma frågor och grejjer, haha. Nu sitter jag med en kaffe och pluggar, till svenska provet på tisdag. fy säger jag bara. Prov om antikens grekiska gudar, vem bryr sig om det liksom? hur som helst, imorn är det ny vecka att ta sig igenom, det ska jag väl klara av? Ha en bra kväll!

Haha, jag längst ut till vänster, mongot med vit skjorta i mitten är då jakob.
Detta är då balen i nian, gamla 9a haha.


en dag med cissi

Cissi och jag möttes upp runt ett, då satte vi oss vid stigen och snackade en massa skit. Sedan bestämde vi oss för att åka in till stan, och inne på ica köpte vi glass och gick och satte oss där vi gamla stan, längs riddarfjärden. Jätte mysigt var det! Sedan bar det av mot skarpnäck för att kolla på älta killarnas match. Till en början såg det ljust ut, dom ledde med 2-0, men matchen slutade dock 3-2 till enskede. synd grabbar. Efter matchen kom pappa och hämtade upp mig. Nu har vi precis ätit, och tänkte alldeles strax sätta mig ner och plugga svenska. Ska träffa jacob lite senare också. Har ni haft en bra helg då? Min har varit jätte bra. men som alltid går dom ju så himla fort, och det är ju synd. Men skönt nog så har vi ju kort vecka denna vecka, ledig tors och fred. Det applåderar vi för. Cya!!!!

Glömde kameran vafan! skit irriterande. Men alla vet ju att jag och cissi är grymt snygga så vad spelar det för roll haha.

it was fun

Kvällen vart lyckad. vi drog tll söder och träffade en massa roligt folk! Här kommer lite bilder på oss snygga brudar!

Jag jossan veronica elin christina och annapanna

Elin anna och jag. Wohoo

Va händer yaaaoo!

Pusspuss

Me and Elin!!! :)

Någon håller på att somna, eller!?

Tonight im wearing this.



Enkelt men snyggt. kort svart blank klänning + ljusa jenasleggins.
Klocka och ringar till det. Woho. Nu är det bara att sminka sig som saknas.

Yeeey

vi vann med 3-0. Härligt tjejer. Jag tycker att vi gjorde en jäkligt bra insatts, och jag är även väldigt nöjd med min egen. Nu har jag precis fönat håret, och ska ta det lungt nu ett tag. senare ska jag möta elin, sen vidare! Ha en bra lördagkväll :)

Skönt att vara nyduschad och helt osminkad!







match på g.

gomöra, som vi säger i karlskoga. haha. Sitter just och äter frukost, älskling ligger fortfarande och nannar kudden. Kl 10:45 är det samling, då är det match, och älskling ska med och kolla! Är taggad som satan på att vinna! Vi hörs senare!
/ Lisa.

Logotyp


mys

Jag och älskling var ute på en kvällspromenad förut, var riktigt mysigt. När vi kom hem la vi oss i soffan och glodde på tv, men lite chips och annat gott. har även snackat med cissi i tele, två gånger, och vi snackade bland annat om matchen imorn. Har jag inte nämt det? jo vi har nämligen match imorn. Är skit taggad. nat. inte kl 11 en lördagmorgon.. men men. hejdå.

me and the fellows

Har precis ätit, det blev grillat kött med klyftpotatis och bearnaisesås, + grillad paprika och zukini. riktigt smarrit faktist. Innan middan hängde jag ett tag med david farre och bästa jacob! Gjorde inte precis något vettigt, bara hängde där i soffan och lirade rock band. wohooo! Snart kommer min älskling hit, och vi har bestämt oss för en lugn mysfredag. Men inte imorn, då berättar jag vad som händer! CYA








Älta är så fint. Idag kändes det verkligen att sommaren snart är här.
Härligt!


its friday!

Shululu! min dag har varit toppen. kallkök och sedan idrott. på idrotten körde vi brännboll, jag och cissi körde ju över dom alla haha. Efter brännbollen lirade vi lite fotboll, och även där så va det ju cissi och jag som dominerade. Efter det åkte vi hemåt, och ikväll ska jag vara med älskling. Kanske träffar jacob en sväng innan dess. Ha en bra fredag allesammans.

haha


wiho

brukar inte vara min typ av musik i vanliga fall, men den var ju lite små härlig! Islands bidrag i melodifestivalen. hallå? Jag liksom. men men. lyssna, den e fin. ni kan ju skippa den töntiga videon,


Im tired

Träningen gick bra. Det var himla skönt eftersom det är så fint väder! Nu har jag ätit, och ska alldeles strax bege mig mot skarpnäck till min fina pojkvän.

fan va snygg! grr

stress

vart lite stessigt nu. slutade fyra och träning kvart över fem. Så nu när jag kom hem har jag isortsätt bara bytt om, pappa gjorde två smörgåsar med skinka tomat och gurka åt mig, thanks dad!! men varför sitter jag här? Måste rusa. hörs sen.

black'n white

har suttit och nördat svenska tillräckligt länge nu känner jag, nu borde det fan sitta. Kvällen har varit lugn, lite deppig men skit samma. Har ätit god mat, slingat håret och busat med syrrorna. Ha en fortsatt bra kväll, själv väntar sänge nu. sov gott!

Några bilder när syrran och hennes kompis rockar rockring.
Ibland vill man också vara barn faktist.



Sen en bild på vårat fotoalbum Fina vi är älskling! två år
tillsammans nu. helt stört vad tiden går fort.


but now..

Måååste plugga! har en hel drös att hinna med innom loppet av två veckor. Skjut mig!


nouveau models

yes. Modell agenturen jag pratade om. Och nu är det såhär, att dom är jätte intresserade av mig, och vill därför att jag skall komma till dom nästa onsdag kl 10:00! Dom vill liksom se mig och prata med mig in real life you know. Ska bli så himla roligt! Och tydligen ska det också komma dit någon fransk modell agentur dit också, hur häftigt är inte det här! Hoppas hoppas att dom fortfarande vill ha med mig efter att vi träffats! I´m full of expectation


Johanna Hogling, modell från Nouveau.

Model Agency

Träningen gick bra! riktigt jäkla bra. Och när jag kom hem möttes jag av en tre fina människor, mamma bror och pojkvän! Vi sitter just och och kollar melodifestivalen, vilka som går vidare på riktigt. hihi. Och vet ni? En modell agentur ringde upp mig idag på dan, men just då kunde jag inte svara, så ska ringa upp dom imorgon! Åh är så himla glad!! För När man skickade in sin "ansökan" Så stod det: OBS, vi kontaktar endast dig som är aktuell för vårat register!
Känns toppen! Får se vad dom säger imorgon och håll tummarna för mig nu! Gonatt på er sötnosar.

vacker modell från modellagenturen. Vilken agentur det är återkommer jag om imorgon. För vet ju inte säkert än om dom vill "ha mig" :P

sunny day

Efter skolan drog jag direkt hem till min fina pojkvän! I en hel vecka nu har vi varit utan ett enda litet små tjaffs. Känns som om vi är på rätt bana nu igen, och det känns så otroligt skönt! Älskar dig baby!
Nu sitter jag här vid datorn och kollar runt lite, mamma ska precis börja med maten, varma mackor och karibisk kyckling soppa! Mumma kardemumma. Kl sju är det samling, och träningen slutar vid nio, och då kommer älskling hit och sover med mig. mys som bara denn ju! Hare gött

Rodney lundin, världens finaste!

I morse blev det mackor och kaffe på balkongen.

Jag idag (suddig bild)



Blå mönstrad tunika från vero moda
Skinn jacka från h&m
ljusa jeans leggins från vero moda
Väska från cyprus


breakfast outdoors

godmorgon fina ni! Mamma ringde och väckte mig kl 9, som det var sagt, Och nu har jag precis varit ute på balkongen och solat samt ätit frukost. Hur underbart som helst verklligen! men snacka om att det var varmt, hela 30 grader på balongen, fick mig nästan en liten utomlandskänsla där ett tag. vore ju inte fel det heller... Men vad händer idag då? Skola! Börjar kl ett med svenska, sen matte sen engelska. Efter skolan ska jag förbi min älskling en stund, sen vidare hem till träningen! Ska bli grymt skönt! Och vet ni? Jag tror det lutar åt sommarkläder idag, för kolla ut!!!! Ha en underbar dag.

be proud!

Nu är det film, och mamma har precis gjort iordning koffein fritt kaffe (så att jag kan sova sen haha). Gonatt!





my hair are going to thank me

Sitter just nu med hårinpackning och äter åre-choklad! Så himla gött. Kl åtta ska jag glo på färjan2, haha, så himla bra! Sen är det film kl nio! En jäkligt slapp kväll med andra ord. Ni får ha en skön kväll fina läsare.



Ni har väl smakat åre-choklad? Godaste som finns alltså.
Mamma köpte hem blåbärstryffel med vit choklad, ojojoj!
Synd bara att den ska vara så satans dyr.

impetuous

Kolla! Gjorde om en helt osminkad bild till en sminkad. Bara med hjälp utav en internet sida. Häftigt!

national test, english

hejhej, hur mår ni idag då? jag mår bara bra. Har haft nationella prov idag i skolan, gick väll rent ut sagt åt pipan. nej men kan väll inte säga att det gick bra men endå inte så jäkla illa heller (vilket jag hade trott), så det är bara att hålla tummarna. Hade alla tre delarna idag, läs hör och uppsatts. jobbigt jobbigt. men nu är jag hemma, ska bara ta det lungt ikväll. Hörs senare.

Och oj vad jag ska köpa klänningar nu till sommaren. korta ska dom vara, sen om dom är blommiga, randiga, mönstrade, enfärgade, ärmlösa.. spelar ingen roll! Det mesta går hem.


billy the vision


watering place (at home)

Inpackning för ansiktet
BLÅBÄR & NATURELLYOUGHURT- Blåbär innehåller antioxidanter och youghurt hjälper till att återställa balansen i håret! Gör såhär: Blanda ihop 3 matskedar med 2 dl naturell youghurt, du kan blanda ihop allt i en mixer för bästa resultat. applicera sedan på väl rengjort ansikte. Låt det verka i 20 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten.




Inpackning för nariga händer och fötter

OLIVOLJA & CITRON- Olivolja är läkande för torra partier på kroppen och citronen piggar upp din hud.
Gör såhär Värm olivoljan så den blir ljummen och blanda sedan i citronsaften. Häll över oljan i en skål och doppa  händerna eller fötterna i blandningen. Låt verka cirka tio minuter
.


Skrubb
SOCKER & YOGHURT
Sockret hjälper till att lösa upp torr hud och ta bort döda hudceller. Yoghurten hjälper fötterna att återfå sin naturliga fuktbalans. Gör såhär: Blanda sockret och yoghurten i en skål. Massera in blandningen på torra och rena fötter och låt verka ett par minuter. Skölj av med kallt vatten och massera sedan in fötterna med en skön lotion.

I am so oblivious...

Tyvärr blir det inga bilder! glömde självklart sladden hemma hos roddan. det är så typiskt mig, blir galen!!!

sunday

hej kära läsare!! Nu på förmiddagen har jag och baby bara slappat, jag har gjort en peeling behandling på naglarna och sånna där tjej-grejjer, och roddan har hållt på med andra saker. skönt. Snart ska vi åka med roddans mamma och pappa till rågsved för att kolla på thereses (roddans storesyrra) match! ska bli skit kul. Kameran är med, så bilder dyker upp senare ikväll. xxx

Roddans lillebror och storesyrra när vi var i umeå förra sommarn!

ja roddan och marcus i umeå.


Ointressanta bilder kanske, men iallafall något att glo på :D

back in skarpnäck

det blev en promenad från älta till skarpnäck. och älskling kom och mötte mig med cykel, e han inte gullig? men det var mysigt med en promenad faktist. Ikväll blir det film med massa massa godis!!!

hahahahahah








Coffe and honey

Bästa! Ni som inte provat borde göra det, det är mumma kardemumma assååååå. Snart ska jag hem till min big baby, och vad vi hittar på ikväll vet jag inte, men vi hittar säkert på nått kul.
Nej nu ska jag klä på mig, men orkar inte sminka mig helt ärligt. hej svejs

Jag just nu:

goodmorning sunshine

Vilken mysig morgon det har varit! Jag och baby låg och drog oss ett tag, sen gick vi upp och drack kaffe på ballkongen, för solen var faktist uppe där ett tag. Nu har vi legat i soffan och kollat lite tv, men nu ska vi väll strax börja göra oss iordning. Hittade en rolig sida föresten, kolla här!!!





Gå in och testa du med; www.photofunia.com

we lost. but it was fun

Vi mötte saltsjöbaden. Vi förlorade tyvärr, med 4-1. Vi var bra, men dem var bättre just denna match. Vi skulle ha snackat mer, och peppat varrandra mer! Mamma brorsan och älskling kom och kolla, men mamma och dante frös så mycket så dom gick hem i andra. Älskling stannade, så söt. För övrigt är jag nöjd med min insatts, det var ju trots allt min första match sen jag slutade, så ska verkligen inte klaga. Nu har vi nyss sett klart sverige-canada, sverige förlorade. fan.
Ikväll ska jag och älskling bara mysa med varrandra. cya tomorrow :)

Gamla goa tider på gotland då vi körde p18!!!! minnen



to becoming americas next top model...

.. okej inte riktigt va haha. Men nu har jag iallafall ansökt om modellplats hos tre agenturer. Är jätte förväntansfull om vad jag får för svar. Ansökte till nouveamodels, upmodels och någon annan. Så vi får se. nu pastasallad och ciabata bröd, sen match! cya

Vår svenska supermodell mini andén.
Går det att vara snyggare?


premiärmatch

hej fina ni. hoppas ni haft en cool dag. min har varit grym. kallköks lektionen gick svin bra faktist, och klassen var på förvånadsvärt bra humör, härligt där! efter kallkök var det bara att röra sig mot idrotten, och vi hade något puls test. Sen spelade jag och fina cissi lite boll med gurra benji och jocke, och cissi spöade skiten ur grabbarna haha!
Därefter tog jag cissi och gurra bussen mot älta, och lite senare har jag min första match sen jag la av, ska ju bli jäkla kul alltså.



Här en bild på vackra elin (som jag plåtades med). grymt läcker bild eller hur!
www.elinonyourmind.blogg.se

fredag

hej och gomorron! Klockan är nu tio i sex, och jag är ganska så trött känner jag. Bussen går om en timme, och anledningen till att jag åker så tidigt är att vi har kallkök -idag igen- och då måste jag byta kockkläder och skit i skolan. Sen hade jag tänkt att cissi kunde göra min sellis så jag hinner käka frukost i skolan också haha. Ska möta henne halv åtta i gullmars btw. Sista lektion har jag och cissi gympa, efter den tar vi nog bussen hem, sen klockan åtta ikväll har vi mach!!! Hörs senare, och ha en bra dag :)

skönt med träning!

Kom nyss hem. fotbollsträningen gick skit bra tycker ja! Körde på ganska så hårt faktist, och det känndes kul att träna idag. Och måste bara säga till dig frida, att det är grymt kul att ses lite oftare nu, du är grymt skön tjejjen ;)
Just nu gör jag inget speciellt, sitter och spanar in lite bloggar och äter kalla köttbullar haha.
Nej men nu ska jag duscha, och göra inpackning, behövs verkligen! sen ikväll får jag se om älsklingen kanske kommer hit. i miss my baby!

En bild på mig från nyår, så att ni iallafall har nåågot att titta på,
eftersom laddaren till system kameran är hos baby. men snart dyker
fler coola bilder upp igen! det lovar jag :

en dag i skolan...

Dagen har sett ut ungefär såhär: Kallkök från halv nio till 13:20. Hygien lektion. Hotell lektion. Efter skolan tog jag och gurra bussen hem. Har precis fått i mig ett par mackor i magen, och nu är det bara för mig att rappa på lite, måste nämligen hem till pappa och hämta träningskläderna, sen vidare till träningen. ska bli kul!

Juste. Efter hygien lektionen skulle jag, benji, hoffe och jocke åka hissen ner till ettan. Och vad händer? Jo hiss jäveln stannar och vi får sitta där i hissen i hela 35 MINUTER! Fyfan vad jobbigt det var. Och varmt var det. så in i bomben. Jaja, nu måste jag kila iväg.


torsdag

Hej alla nyvakna! När jag klev upp kände jag mig som en mumie ungefär, men nu efter frukosten betydligt piggare! Just nu sitter jag här i köket, och till höger om mig finns en grym utsikt och solen gassar på som bara den! Skönt att det inte regnar alltså.
Men vad händer idag? Har kallkök i skolan hela dan, ska faktist bli skönt att få slippa alla jobbiga "vanliga" lektioner som matte och svenska. Får se vilka förrätter och desserter vi får göra idag :)
Efter skolan ska jag hur som helst träffa min underbara pojkvän, om han har tid för mig haha!

Jätte gammal bild på oss, men den får duga :P

äntligen har tidningen kommit!

Mormor har som sagt varit på besök, och min morbror patrik. Var kul att träffa dom. Mormor hade gjort rabarber paj, så vi gluffsa i oss den och drack kaffe. Sen var cia här med OKEJ tidningen, som jag och elin nu äntligen är med i. Två sidor med "festival mode", två hel bilder på var och en av oss, sen en bild tillsammans. vi är ju så jäkla snygga alltså hihi.






Fotograf: http://www.pause.se/bloggar/Emma%20-%20Ofokuserat/
Stylist: http://www.pause.se/bloggar/Fashion%20Flash/
Make-up: Izabel
Modeller: http://elinonyourmind.blogg.se/och och http://braner.blogg.se/?tmp=08063406

onsdag, en riktigt bra dag!

Tänk dig att du sitter i ett halvmörkt rum, och du sitter i en jätte stor massagestol som masserar dig från vaderna, upp emot rumpan och ryggen och sen till nacken, samtidigt spelas avslappnad musik i bakgrunden. Låter ganska härligt va? Och det var precis vad jag har gjort idag. Fick mig verkligen en avslappnad halvtimma, och jag somnade till och med. Ska be mamma köpa en hem alltså, ett måste! :D

Nu har vi precis ätit middag. Jag och mamma gjorde iordning hamburge kött med fullkorns pasta, smaksatt keso + en sallad till det bestående av tomater, gurka, baby spenat och soya bönor. Riktigt gott var det! Snart kommer älskade mormor hit, har inte sett henne sen i mars! Annars blir det en lugn kväll för min del, förutom att jag ska se bajen-malmö på tv, och det är ju ett måste liksom!




I en sån här satt jag i idag, den var grym! helt ärligt talat


en förbannat dålig dag

hej läsare. Ni vet ju hur det är att ha en riktigt jäkla usel dag! Exakt en sån har jag haft idag. Det gäller det här angående sommarskola och skit.. har ju ig i matte, så antingen går jag sommarskola eller tar ett IG (som jag isåfall kommer ha när vi går ut trean eftersom vi inte läser matte i tvåan). Så det känns lite sur, för vill varken gå sommarskolaäckel eller riskera ett ig. fan. hur som helst. jag och cissi drog till skarpnäck efter skolan för lite busines, sen tillbaka till gullmars och sen hem. Senare har jag träning, men vette fan om jag kan gå, för har prov imorn om antikens grekland som jag måste göra för att få tillbaka mitt vg i svenska. Tycker det är skit dåligt, man låg på vg innan, sen bara för att fejlar på ett enda jäkla prov så sjunker betyget till ig..(!!!!!!!!!!!!!!!!!) bajsa på alla äckliga lärare.

Fast man vart ju betydligt gladare med dig som sälskap cissi.
Sjukt roligt att du och jag blivit så bra kompisar! Du är underbar gumman :)


Nu drar jag!





Linne från gina tricot
mocka jacka från h&m
Väska från cypern
klocka från guldfynd
ringar guldfynd och h&m
svarta jeans från acne

Är inte den här låten sommar för er?


tisdag

tjafan! vaknade nyss utav att cissi smsa mig, men det var fan bra, för jag hade tänkt att ta mig god tid nu på morgonen, och mitt alarm funkade tydligen inte. Nu sitter jag och äter jätte goda mackor med juice, och efter frukosten hade jag tänkt att ta mig en lång skön dusch!
Jag och cissi får se när vi åker, för om vi ska äta luch i skolan måste vi åka vid 11, annars 12. men vi får se. Ha en riktigt bra dag :)

ps. har glömt batteriladdaren till kameran hod roddan, så tyvärr blir det inga bilder idag d.s


man kan ju ha skit kul framför en kamera




"om man skakar på håret kan man ju få ganska coola bilder", Lärde jag mig utav
en fotograf. så jag testade, gick väll sådär =P

måndag

For iväg till skolan -när det regnade-. Haft en ganska så usel dag i skolan måste jag säga. Hotell lektion, åkte in till stan. Träffat mamma på hennes jobb + en fika. Pratat med älskling i telefon. Stor städat i rummet. Ungefär det som jag hunnit med idag. mer tänker jag inte göra, ä r  t r ö t t !




Lite nya blommor till trädgårn, kan ju behövas de med eller hur? :P


slingar håret

Hej på er. Idag åkte jag och jacob in till sickla, för jag behövde köpa sling paket. Vi strosa runt där en liten stund, sen vidare mot älta ip där vi mötte upp cissi angelica och jessica, för att kolla på ältas div tre lag (killarna). Kollade bara första halvlek, för det var så in i helvete kallt. Nu sitter jag här med en sån där snygg slingmössa på huvudet, och väntar på att slingarna ska blekas klart. Nu är det tredje gången jag gör slingor på typ en månad, och snart har jag fått den hårfärg jag krigat efter. Imorn är det månag och ny vecka att ta sig igenom, och jag hoppas verkligen att veckan går fort! Bara fyra veckor kvar nu, det ska jag fan klara av !

Sån här hårfärg har jag nu. men nu är det ljusare där uppe, och efter den här omgången
hoppas jag att det blir mer jämt :)


söndag

godmorgon på er! kom precis hem efter att ha väntat ca 1 ½ timma utanför huset, eftersom jag korkat nog glömde nycklarna. Älskling mådde inte bra alls, sen var han också tvungen att plugga, så då var det lika bra att jag åkte hem. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske träffar jaken en stund :)

nu beger jag mig hem till älsklingen

bilder från middan nyss

min söta agnes

alltid lika söt

Karin våran granne

Kan ju säga att det var grymt gott!

Magda. skit sur haha!


Men nu drar jag som sagt till rodney. Vi ska nog bara ta det lungt och mysa med varranda :)

först gäster sen hem till älsklingen

Först middag med familjen och grannarna -marinerade tigerräkor och lax- ska bli gott som satan. efter det hem till prinsen som jag inte träffat sen i tisdags, har saknat dig baby.

Så här ser jag ut ikväll.

oslagbart

Att åka med sin allra bästa vän, till en fin -nästan folktom- badplats, med matsäck och dricka med sig + en gassande sol på köpet. kan det bli bättre? tror inte det. det var oslagbart.

Sickla strand. skit fin badplats

Vi hade det skönt där i solen

Njöötarn

Vi satt där på bryggan ett tag

Lisa: amanda gör något crazy då. Amanda: åååååkej

Jag vid bryggan igen

Åj du är väll för cute

Walking

Sen hemma hos manda kom hennes morfar på besök.
Då vart det kladdkaka och bullar. Yummie

Jag och lilla jacken lirade boll.


Snyggt blåmärke mandoo

schtek bilden haha


tack för en mysig dag gumman!


älta ip

Ikväll har jag bara varit hemma, svängde ner med jacob och alla till ip en stund, men det var svin kallt så drog hem ganska snabbt igen. Här är iallafall lite pictures

vi vet att vi är groteskt fula. speciellt jaken

Lukas, värsta målvakten ;)

Farre och jacob, vette fan vad dom sysslar med

farre älskar teo

Teo försöker styla

Två fula personer igen. vilka är dom?


Yes. kanske inte världens roligaste ställe att vara på. men vafan :) gonatt

en bra början på maj..

...När det gäller vädret iallafall. Har det inte varit hur härligt som helst idag! Jag vaknade redan vid 10, trots att jag gick och la mig tidigt på morgonen haha. Jag var faktist väldigt pigg - vilket var väldigt konstigt - så jag gjorde mig en god frukost och började att fixa iordning mig lite smått. Sedan tog jag bussen in mot stan, jag hade bestämt mig för att gå runt och fota lite, nu när det var så fint ute. Fick mig några härliga bilder, men sen tog både hettan och tröttheten över, så jag åkte hem och gjorde mig ett litet mellanmål :)



Tog inte på mig något speciellt idag. Utan bara något enkelt men snyggt!






Fina bilder jag tagit va? Åh det är så roligt att fota. Hoppas ni haft en bra dag allihopa.
/ Lisa

Blir snart galen

alla sover. jäkla sömntutor. Jag vill uuut, men vafan. kan alla bara vakna till liv.




fredag

känns som om det borde vara lördag idag, typ. men no no, det är bara fredag och det känns skit skönt ju! Kvällen/natten igår vart lyckad, LYCKAD. enda jag kan säga. nej men det va super! Va också jätte kul att få vara med cissi madde och jessica och alla, för att har verkligen skiiiit kul med dom :) Love you girls! Idag vet jag inte vad som händer, men förhoppningsvis träffar jag min älskade pojkvän.

bilder kommer i proooomise!

RSS 2.0