new stuff from thailand

hallå igen. kan bara säga att lägenheten var urläcker! både jag och mamma är nykära haha. pappa kom och hämtade mig efteråt, och oj vad han var brun ;O (i vår familj har man en jäkla tendens att få färg kan jag säga, och det syntes långa vägar) straxt kommer min man hit, och vi ska göra fruktsallad och kolla på tv, bara mysa med andra ord!

från thailnad!


härlig dag idag

har varit en riktigt bra dag! humöret har varit på topp och ingenting har kännts negativt. riktigt härligt. fast en sak som man kanske bara måste sucka lite över, det är att vi nu under tre veckor ska hålla på med ett fördjupningsarbete inom svenska, och det krävs gaanska mycket arbete till det. men men, kl halv fem ska vi på visning som jag nämde, och det ska bli intressant att få se hur lägenheten ser ut "in real life", sen att den är helt nybyggd också ger ju bara massa plus! efter visningen kommer pappa och hämtar mig och oj vad jad jag har längtat efter honom, + alla andra i familjen för den delen!
Till er som inte hängt med riktigt, och kanske undrar varför i hela friden inte jag följde med till thailand. fick jag inte? eller ville jag inte? jo klart jag hade velat hänka på, men eftersom jag går hotell resturang så skulle en vecka till ha rykt från skolan, och det beror på att direkt efter att jag skulle kommit hem från resan så skulle jag då vara tvungen att ta "feses prov" = bajsprov och kolla om jag hade fått nån sjukdom/bakterie. skulle jag då ha det får jag alltså inte vistas i skolan. och att vara borta tre veckor i streck från plugget, nej det har jag inte råd med, och framförallt inte när jag ligger efter i en del saker. Så alltså, eftersom jag inte kunde följa med nu till thailand får jag en resa till turkiet i sommar med min kära pojkvän, och det är inte illa pinkat eller hur?

en bild på mig och amanda!

tisdag

God morgon! älskar tisdagar. oftast iallafall. Nej men vi har ju som sagt sovmorgon till kl ett, och då kan man verkligen bara ta det lungt på morgonen och inte behöva stressa. Sen hinner man få i sig en ordentlig frukost också. har fått i mig en smörgås, en skål hallonfil med musli + provia och berocca! bra va? efter skolan är det visning! ska bli kul. ha en underbar dag i solen.


mandan!

Ville bara säga att jag saknar min lilla fjant! Det har inte alls varit mycket tid till att ses på sistonde, du har varit i södertälje två veckor i streck + portugal och så. Men nu hoppas jag att vi kan komma till det vanliga igen :) men träningen och allt juu. Du betyder ju så himla mycket för mig ska du veta!

Lite för mycket utav det goda, eller?


monday

EEY! allt bra med er? med mig är det coola bananer :D idag åkte vi till eriksdalsbadet med hr4 och det var skitkul! jag benji emilia och några fler stannade kvar typ två timmar efter att alla gått hem, så de va kul. efter att vi badat drog jag emilia benjamin och glen till ringen där vi tog en fika. sedan tvingade benjamin med mig och emilia mot t centralen, för han skulle kolla på nån keps. Sen lovade han också oss glass från montis, men vart det av? svar nej :( dumma benjamin. Efter ett tag tyckte inte jag och emilia att det var nå kul längre, så vi åkte hem. På bussen i sickla träffade jag Imran, och honom ser man inte mycket av nu för tiden, så det var kul att få träffa honom. Nu ikväll ska jag bara ta det lungt. man blir helt slut efter att man badat jööö!

och imorn bitti kommer min älskade pappa och syrrorna hem från thailand!
ska bli grymt kul att få träffa dom, och framförallt kul att se vad man har fått ;P


Här några bilder från thai för två år sen!

en lugn dag

idag har jag bara tagit det lungt. jag morsan och dante var ute förut på en promenad och gick samtidigt och handlade. nu har vi precis ätit, och jag sitter och kollar igenom gamla bilder och fotoalbum från dagis tiderna haha. åh vilka minnen som kommer fram. Det är vell mysko, ibland kommer man inte ihåg vad man käka för nått i skolan, men sen saker som händer för sisådär 12 år sen, ja det minns man. jag gick nämligen på sicklasytrand dagiset i sickla, och då hade jag en bästakompis som hette nichole, och vi dansade typ heeela tiden. Kommer ihåg när vi typ var 7 bast och dansade till lili och susie hemma hos henne haha! fan va vi älskade den låten! :p nu garvar man ju bara åt den. för man kan inte säga att den INTE är töntig haha!


söndag

hej alla glada! Gårkvällen ska vi inte nämna. nejnej! vi går rakt in på idag istället :P vi gick vell upp vid sisådär 12. Och nu på morgonen har vi bara slappat, jätte skönt verkligen! Om ett tag ska jag nog bege mig hemåt, jag har ett rum att städa och några svenska papper att läsa igenom, blää! men men, sånt som man bara måste göra. Ha de!

stan

idag på dan åkte jag in till stan och mötte mamma och dante. vi gick till sturegallerian för att byta mammas klocka, sen till fridays för lunch och sedan förbi morfar lite snabbt för en fika. sedan åkte vi hem och jag duschade och allt de där. nu är jag i skarpnäck och jag och roddan ska förmodligen dra nånstans, vart vet vi inte än men de märker vi. just nu ska vi vell kolla lite på sverige-portugal. ha en bra lördagskväll!

lördag

är trött idag. har precis ätit frukost faktist. ska nu klä på mig och allt det där, sen förmodligen möta mamma i stan på lunch, förhoppningsvis följer jeppe och ullis också med! Annars åker vi till jeppe (min morbror) efter att vi varit i stan eftersom han fyller år idag :D sen ikväll är det ju sverige - portugal, och det kan man ju bara inte missa eller hur? lyckost amanda som befinner sig i portugal NU och som också ska se matchen LIVE! satans kärring haha :) ha en bra dag.


datakunskap

tråkigt! jag roar mig själv med lite musik
 

we ♥ music

en låt såhär på kvällskvisten. musik får än alltid på bättre humör, visst? haha, här en as gammallåt som får mig att tänka på amanda. vi spelade den mycket under tiden i stavan.


globen c

mötet med min mentor gick jätte bra verkligen! fick bra ömdömen och så. efter samtalet gick jag mamma och "brossan" (som barbro sa HAHA) till globen centrum och tog en fika, + att vi gick i lite affärer och shoppa lite. jag köpte en bikini, 4 ringar, strumpor, ett läppglans och en mascara! lite småsaker sådär :P nu är vi äntligen hemma och mamma håller på med maten, är vrålhungrig! hoppas ni haft en bra dag.
ps. fyfan vilket härligt väder det vart idag, har ni också varit på extra bra humör på grund av det? :P d.s


torsdag

hejhej. slutade 20 över ett, men är fortfarande kvar i skolan. varför? jo har utvecklingssamtal och nu är det bara mamma jag väntar på. mötet börjar kl tre så det är liksom en halvtimme kvar.... blää. dagen har varit seg men den har endå varit bra! som vanligt innan vi slutar så får vi alltid något gott av reinhold, och idag fick vi choklad mouss med bär! gott som fan. aja, hoppas mötet går bra iallafall!


onsdag

Hej svej! läget? med mig är det coola bananer!! måste bara säga att gårdagen var jätte mysig. jag mamma och roddan åt på tiffanys på götgatan, sedan chacka vi lite godis på seven och åkte sedan mot mammas jobb där vi la oss i myssofforna och kollade film! sen kom joel och hämtade oss efter att han spelat bandy, och därefter mot vaxholm!

Över till idag. svenska provet gick jäkligt bra om jag ska va ärlig. allt flöt på och jag är jätte nöjd! sen vad betyget blir har jag ingen aning om, men magkänslan lutar åt ett.. vg- kanske? :) kl ett hade vi typ ett möte, och en lärare på skolan gick igenom angående våra val nu i tvåan, om vi ska välja hotell eller resturang. Jag ska välja Resturang & måltidsservice LIA (undervisning på företag). Detta innebär att man tre dagar i veckan är ute och jobbar, och två dagar i veckan är man i skolan för att läsa kärnämnena. Så det blir nog coola bananer sickan!!!! snart kommer roddan och till middag ska vi käka keldas soppa (karibisk kyckling) och varma vackor!!!!! hur gott ska inte de bli liksom? det var allt för mig hejdå <3


aprilväder?

hallå! skoldan gick vell som den skulle, gick igenom svenskaprovet som vi nu ska ha imorgon, inte alls svårt så behöver inte plugga så mycket mer :) skönt. efter skolan åkte jag till gullmars för att vänta på roddan, och medans jag väntade dök gosse upp, var hur länge sen som helst så snackade lite smått med honom :)  jag och roddan åkte vidare mot skarpnäck där vi är nu. roddan ligger och kollar scrubs, vilket jag hatar.. scrubs alltså haha. lite senare ska vi in till stan för att äta middag med mamma på någon resturang, och efter det kommer nog joel och hämtar oss. nämde ju att vi skulle sova hos honom i åkersberga inatt.

sen börjar man ju bli lite smått irriterad på att snön med jämna mellanrum ska dyka upp hela tiden. under dagen har det varit jätte fint väder (fast kallt) och sen helt plötsligt blir det värsta snöstormen. okej liksom? stört. nej det går fetbort ;(

jessica alba. söt bild. nej roddan har lite bilder på datan ni vet. snygga trosor btw hahaha :P


Tisdag

Morsning korsning! solen skiner här över bromma, fast endå ser man att det börjar bli grått på himlen. åh, vad hände med vår vädret? Nu har jag precis gjort mig ordning, dvs duschat och fixat håret, annars sitter jag bara här med morgonrock nu och bara myser. Känner mig mjuk som en bebisrumpa, för att andvända babyolja i duschen - ger suuusen! Jaja. nå, vad ska jag göra i 1 ½ timma till? Ska först och främst äta frukost, sen kanske lägga mig i soffan och bara glo på tv. Efter skolan ska jag möta upp roddan i gullmarsplan, sedan ska vi vidare till skarpnäck och hänga där ett tag. Sen lite senare kommer  mamma och joel och hämtar oss, sedan vidare mot åkersberga där vi ska sova inatt, hos joel alltså! ha en kanon dag mupps!



Och jag saknar min pappa. kom hem snaart!


måndag

halloj stalkers. är i bromma som jag kanske har nämt tidigare. bor här några dagar till. skönt som fan att komma bort från älta ett tag! har nyss fått i mig lite mellis (haha) i magen, och nu ska jag bara ta det lungt för är sjukt jäkla trött och seg. hade ju friskis och svettis på gympan, och inte för att jag ansträngde mig så jätte mkt, men det tar ju lite på krafterna endå :D ikväll ska jag hänga med min morbror och gosa med min sex månader gammla lillkusin! Åh hon är ju så söt! Hare gött gott folk.

min lilla prinsessa som inte alls är såhär liten längre :)


vill till dig

aa nu sitter jag här i min nya morgonrock och har precis ätit en svingod amerikansk pizza med parma, mozarellaost, tomat och ruculla sallad! Muuuuuuuuums säger jag bara, orkade dock bara halva för dom är ju så grymt jäkla tjocka och stora. Just nu vill ja bara vara hos en person. honom trivs jag som allra bäst ihop med, och han får mig att känna mig så himla speciell. roddan självklart. saknar honom redan, även fast det bara var några timmar sen senast. Kl 21 är det beck, och efter det är det sängen. sen imorgon skola, åh fan hur ska det gå? orkar verkligen inte. blä!

Lördagens!

Kvällen vart så himla lyckad! Vi åkte in till riddardrottningen på riddarholmen, där hela släkten och många vänner var samlade. Till en början vart vi bjudna på bubbel, sedan vart det förrätt, varmrätt och dessert, alla rätter så jäkla goda! Under middagen satt man å snacka och hade det bara allmänt trevligt ;) Mamma fick jätte fina presenter, och jag också haha. Nej men morfar och Gun hade inte hunnit gett mig min present eftersom dom vart bortresta under min födelsedag, så fick presenten igår istället. Jag fick 600 kr och världens finaste friis & company morgonrock! Sen när mamma och några till skulle vidare ut och dansa, så åkte jag mot skarpnäck där jag mötte upp roddan. Och från att ha suttit på en fin båt och ätit grymma måltider, till att mötas av kvinbråk och polisbilar i skarpnäck, haha ja det var lite skillnad på stilar ;P

Idag gick vi upp vid sisådär halv elva. Och vi har nu duschat och gjort oss i ordning. Senare ska jag mot Bromma, sen vad kvällen har att bjuda på har jag ingen aning om :) TjaaoooOOoOOOOoo

Tack morfar :D sjukt snygg!

Grattis älskade mamma!

Hej på er! Igår kväll var jag med mina grabbar haha :) tanken var ju att vi skulle dragit på fest, men istället hängde vi bara hos nidal.. så alla var vell lite besvikna på att det inte blev nått. men men. senare drog jag till skarpnäck och sov. och vet ni, jag sov 14 ½ timma inatt, helt sjukt :P Nu sitter jag hemma hos mormor och jag känner mig så sjukt jäkla snygg. Har ny klänning och nya skor + att sminkningen vart så jäkla bra! varför så uppklädd? Jo för ikväll kl 6 ska vi vara inne i stan och äta på finaste resturangen med släkt och vänner, eftersom mamma fyller år :) ska bli jätte trevligt! senare på kvällen/natten åker jag nog till skarpnäck och träffar roddan. Hoppas ni får en kanonkväll, för det kommer jag garanterat ha!!!

härligt!

Kom precis hem till mormor. vi har varit nere med hundarna till båtvarvet. det är ju så himla härligt ute idag, så mormor och jag satt på varsin stol vid vattnet och solade. så grymt mysigt. nu sitter jag här vi datorn och är så grymt glad, för mina modellbilder har äntligen kommit :D dom vart jätte fina enligt mig! take care everyone!

Hippie style! vad tycks?


onsdag

hallå hallå! hur mås det? jag tycker inte man ska klaga en dag som denna, det är ju värsta härliga vädret ute! det bara skriker vår i luften, härligt som satan! och vad gör jag hemma idag? jo alltså.. tanken var ju att jag skulle åka till västberga och klättra. vi har nämligen en idrottsdag idag, men vem sjutton pallar? för det första vet jag inte hur man åker till västberga, och för det andra ska vi bara klättra en timma, och det kostar 50 spenn, nej nej det orkar man ju inte. Så nu är jag klar för dagen, har till och med städat mitt rum, så nu blir mamma glad :) mamma och joel kommer hit halv tolv för att hämta lite saker, sen ska vi in till stan och luncha, och därefter ska jag hem till mormor, ska bli mysigt! ha en kanon dag gott fööölk

måndag

hej. jag vet att jag blivit grymt jäkla seg på att skriva. men jag har mina orsaker, och en utav dom är min trötthet. nånting har fått mig att känna mig trött 24 timmar om dygnet nu på senare tid, och det är sjukt jäkla jobbigt. jag har verkligen blivit en trötter hehe. men men. idag har jag bara varit i skolan. hade matte engelska och idrott. på idrotten hade vi nån konditions-sak. gick vell bra antar jag. nu ikväll har jag pluggat, degat i soffan och druckit kaffe. kollar lite emellan åt på "charter hjältar", ganska kul faktist. yaya. ni får ha de göttt kära vänner.

just nu; kurt nilsen



söndag

hej. har inte haft tid att skriva, eller har rättare sagt inte haft ork. det har hur som helst varit en lugn och skön helg, det kan behövas ibland. har mest varit med roddan faktist, har varit riktigt mysigt. igår firade släkten mig hemma hos pappa, och jag fick riktigt fina saker! och snart kommer det folk hit, till mamma, för att fira mig, så återigen massa paket! nice :) imorrn är det skola och en ny vecka att ta sig igenom, så det ba å kämpa ;P

Och nu är pappa & co på väg till thailand. deras plan gick för 10 min sen,
klart man är lite smått avundsjuk. fast får ju min resan till sommarn :)
Här en bild på mig och pappa på planet på väg till thailand för två år sen.

min dag!

dagen har varit bra! de klart, eftersom jag fyller år :D på morgonen kom dom och sjöng för mig, såklart, och jag fick 1500:-, en midjekjol, två tshirts, ett par örhängen och ett presentkort på hennes. Pengarna är ett litet bidrag till min systemkamera som jag ska köpa efter att jag fått ihop pengar av alla i släkte och så. så de vart jag jätte glad för! tack mamma. Efter skolan åkte jag hem, sen kom jesper hit, vi har bara tagit det lungt och chillat haha. åt tacos med kyckling, och prinsesstårta till efterett. nu tror jag att jag alldeles straxt ska gå och sova, är så grymt jäkla trött! herrrååå



onsdag

jag frågade min lillebror precis, kan vi inte sätta på oss tjocka vinterkläder och gå upp i skogen (precis vid våran tomt), och bara ha snöbollskrig eller nått. Han svarar tillbaka, före första är mina ytterkläder dyngsura, och sen måste jag börja göra mina läxor. borde det inte vara tvärtom? haha aja. jag var iallafall skit sugen på att gå ut i snön, men istället ska jag nog bara burra upp mig i soffan med mamma och snacka skit, såg också att hon satt med en kopp kaffe och mörkchoklad, så funderar på om jag inte ångar mig iallafall och kanske gör en kopp till mig också. får se. dagen har iaf varit OK, dock känt mig jäkligt seg och trött, men beror vell på att jag precis vart sjuk. sköt om er


uttråkad!

de är vad jag är just nu. jag vill uuut. har fan inte varit ute på tre dar nu, håller på att tokig. och hade det inte vart så äckligt jäkla mycket snö ute, så hade jag fan vart ute nu, men nej nu vill gudarna retas, IGEN! och fan om det är vinter på min födelsedag säger jag bara! annars brukar det alltid vara vår när jag fyller år, varför kan vi inte hålla oss till hur det brukar vara? nej shit vad negativ jag är nu. Ikväll är det ju chamions league!!!!!!!!

Liverpool - Real Madrid
Juventus - Chelsea
Bayern - Sporting
Panathinaikos - Villareal

Pappa och jag ska ladda upp med gurkstavar, morotsstavar, dipp och chips! ska bli skit mysigt!


min tankar far bara omkring, fritt.

vet inte vad jag ska göra. vet inte hur det kommer att sluta. det är så mycket på samma gång som händer. vet inte vem/vilka jag ska lägga ner mest tid på. det är så mycket man vill hinna med. du gör det svårt för mig just nu. men kanske är det endå just det här jag behöver. har ingen aning. jag behöver rensa tankarna från allt det här nu. och det kan du få göra åt mig lars :p dina låtar är vad som får mig lugn!

tisdag

känner mig bättre, det måste jag säga. men rösten är fortfarande hes och hostan fortsätter att döda mig. men febern är borta, och det är den som är jobbigast. vad har jag gjort idag? vaknade 07:20 av en stressad flock elefanter på övervåningen haha, försökte med all min kraft att somna om, men eftersom jag är så jäkla ljudkänslig så funkade det dock inte. men när huset var tyst igen vid sisådär åtta så kunde jag somna. Gick sedan upp vid elva nångång, och då var jag faktist ganska pigg, så jag gjorde mig en stor smoothie med hallon och banan och satte mig framför tvn och kollade på real madrid - liverpool. ingen vidare match faktist, hände inte så värst mycket. sen nu för ett tag sen kom pappa och lillasyster magda hem, för magda hade tydligen också fått feber och ont i halsen. vadå, jag? smittat? nej då haha :p

måndag

shululu. allt bra? med mig är det faktist bättre. fast än kan jag inte säga att jag är frisk, oh nej, men både febern och halsen är mycket bättre. dock har hostan blivit värre, så det suger. så vad har jag gjort idag? gick upp vid tolv, och fram till nu har jag bara legat på soffan och kollat disney chanel, har verkligen varit döda program på tvn nu på morgonen. har fått i mig lite i magen också, så det är bra. haha ja juste, vill ni höra nått sjukt. Drömde äckligaste drömmen i natt. jag drömde att en tjej (lik samara i the ring) hängde i taket ovanför min säng, och bara stirrade på mig. jag kommer ihåg hur hon inte ville försvinna, utan hon bara hängde där och jag kunde inte ta mig ur sängen... när jag sedan "vaknade" (jag drömde vell fortfarande) så hade jag tydligen ringt pappa som bara låg en våning ovanför mig haha. jag hade tydligen låtit jätte chockad och bett han komma ner och kolla upp i mitt tak. haha så jäkla sjukt. där ser man vad febern kan ställa till med. jaja. nu ska jag upp och dricka honungsvatten, ger susen för halsen kan jag säga! hejddåpdådådåååååå

Inte det första man vill se när man spärrar upp ögonen...
nej fyfan, äcklig unge de där!


söndag

.. Och precis som igår har jag legat på soffan exakt heela dagen och kollat på "life of ryan", avsnitt efter avsnitt efter svsnitt. inte bara det att han är snygg, älskar programet också haha! halsen och febern är ju knappast bättre heller. tror jag håller på att bli galen. jag har ingen som helst röst, och då menar jag verkligen INGEN, hade det inte igår heller, skit jobbigt. sen har febern inte lagt sig heller, så blir förmodligen hemma nu ett tag från skolan. det suger, för har fullt när det gäller skolan just nu. men men, vad ska man göra liksoooom? Krya på mig


fredagen

fredagen vart väldigt lyckad. om ni frågar mig. vi var ju som sagt hos david, och det var mycket trevligt folk. vart ganska livat och så haha, men kul hade vi. var hemma någon gång vid halv tre, och då kännde jag bara hur min hals ville explodera. och under natten fick jag inte alls mycket sömn. skulle tro att jag vaknade vid vart 30 minut, pga att jag hade så ont i min hals. gick inte upp först vid kvart i två idag, och då var halsen inge vidare bättre. jag har inte haft någon röst under dagen, har nog aldrig vart så hes i hela mitt liv. förmodeligen är det halsfluss, så kl 20:15 ska jag och pappa åka in till nacka närsjukhus och kolla vad det är jag har fått för nått, och förmodligen får jag hämta ut penecelin. så det här suger med andra ord. hoppas ni mår bra och ha en riktigt nice lördagkväll!

på besök i stavan

hade ej skola idag. jag och amanda åkte till tyresö centrum, där vi mötte upp mickis och gurra J. mickis och amanda skulle köpa present till frida, men dom tog så lång tid på sig, så jag och gurra var tvungna att skynda oss till bussen. väl framme i älta träffade vi nidal och ribbin. vi tog faktist en sväng in till stavan. känns så konstigt att vara där, förvisst saknar man stavan, det måste jag erkänna. sedan tog jag bussen hem, och på bussen mötte jag både lillasyster ebba, lukas och jebbe :) ikväll ska vi hem till david. ska bli jätte trevligt :) hörs senare muppungar!

Nidal och barndomsvännen gustav :D

fredag! yippi

haha amanda är så rolig. när jag ligger i sängen får man ett sms där hon skriver: jag åker för södertälje nu, jag tänkte komma förbi och hämta klänningen och bli bjuden på kaffe. så nu är tjockisen alldeles straxt här. vet inte hur många sms hon har skickat där hon klagar på hur jobbigt det är att gå. hon får pusta ut och vila hos lilla mig :p Nej nu vill amanda ha kaffe. så måste nog upp och göra oss två koppar. asta la vista babe ;D

torsdags kvällen

mötte upp nidal på "lisa och nidal-sträckan" haha. gick därefter till jaken och sedan till älta pizzeria, då nidal beställde en fet kebab rulle. måste erkänna att det såg fett me smaskig ut höööhö. sedan lämnade jakob oss för en seriös teroi fotbolls träning, suuuuuccck. jag och nidal fortsatte att hänga på pizzerian, snackade lite och kollade gamla bilder på nidals mob, och fick se till min stora förvåning att nidal hade smygfotat min rumpa för typ 2 år sen i flaten hahaha. sicken jävel =D nej men sedan började vi vandra, och nidal är ju så förbaskat rolig, så jag typ garva hela tiden! vi skildes åt men ska träffas igen imorgon, och jacob självklart. mina homieboys höhööö. nej men nu är jag så trött att jag inte vet vad. vi höres. jag lär vell skriva imorn om jag har tråkigt. sov så sött.

jag tycker ju bara nidal är såå cool!


seg dag i skolan

satan. jag är helt jävla slut. dagen har vart allmänt seg. alla i klassen har varit sura på varran, typ. haha. och reinhold (vår kökslärare) har valt våran (tjejernas) sida. haha sorry guys. han ger verkligen all dålig kritik till killarna, så jäkla roligt! och vet ni vad vi har gjort? jo styckat sisådär 500 kycklingar (överdriver), och vet ni hur äckligt det är. oj, ett litet hjärta där, och där trillade det ut en njure. avundsjuka? lite?. sen tog det ovanligt lång tid för oss att göra rent köket idag, så fick sluta lite senare, suck. sedan tog jag peter och gustav 816 hemåt. och jag och gustan fick gå sista biten hem, segt! fast ganska härligt med tanke på vädret! nu får man ju verkligen dom där vårkänslorna. men dom kan ju lika gärna vara som bortblåsta imorn... hoppas ni haft en trög dag. hejdå


torsdag. redan?

godmorgon på er. fan de redan torsdag. skönt! veckorna springer som sagt bara förbi. hur som helst nu har jag precis gjort mig klar. min buss går 17 över, och fan om inte gustav tar den här bussen. för de va han som sa att jag skulle ta den. för i vanliga fall tar jag alltid en tidigare, och idag känner jag verkligen på mig att jag inte kommer hinna! vi kommer komma till gullmars 42, och då ska jag hinna ta mig till skolan, gå till linne förrådet och få rena kockkläder, byta om. hell no att jag hinner! men jaja. allt för dig gustan. nat. Sen det här jävla vädret!?!?! vad är det som händer egentligen. det är ju inte lite snö som faller heller, det är ju mängder ;O fan.


onsdag

lillördag ju! bara två dagar kvar till helg. känns som om veckan bara sprungit förbi. hinner jag med ens? tror fan inte det. matte provet gick åt helvete. ifall ni undrar liksom. har vart ovanligt trött idag :O har knappt kunnat hållt ögonen öppna på lektionerna. får gå och lägga mig extra tidigt idag. och tanken var att jag och amanda skulle pumpa våra muckler efter skolan - garv -, men det vart inte så, jag orkade inte helt enkelt. var helt slut, + att jag inte hade med mig några träningsbyxor, så det var egentligen där som det kom ikläm liksom. vi får ta igen det snart gumman!
Nej nu SKA jag ha mat. får gå upp och se hur det går. är vrååååål hungrig!

mmmmmmmmmmm!
.


tisdag

åh. jag känner verkligen på mig när veckorna går segt fram. och nu gör den verkligen det. kan det inte bara bli fredag, eller varför inte sommarlov? - som jag längtar! Nu sitter jag iallafall här framför skärmen, har oendligt tråkigt. trodde jag hade försovit mig och att klockan var typ halv halv tolv, när bussen min skulle gå kl tolv. - fick lite smått panik där. sen visade det ju sig att klockan bara var halv elva. bra lisa! verkligen. så nu har jag kollat en repris av topmodell 2, och nu visas Oprah winfrey show. nej ni, nu ska jag göra mig iordning och fixa det sista, måste få i mig cvitamin också så att jag piggnar till lite... ha en bra dag...

haha. "fulbilden" från igår. emmas bra-iga webbcam!
Elin står bakom mig endast med bh höhö.........

plåtningen!

tja alla. jag är grymt stolt över mig själv! plåtningen gick verkligen bra, bättre än vad jag hade förväntat mig. Studion där vi var låg på katarinabangata 49, och när jag kom dit bemöttes jag utav tre kalas trevliga tjejer. Hon som fixade mitt och Elins hår och smink var hur gullig som helst, och duktig framförallt! hon berömde min hy och mitt hår. så det tackar jag för. sedan vart det att byta om. tre gånger fick jag och elin byta om. tre väldigt coola och rockiga stilar. det var hur som helst grymt kul, och sissta plåtningen skulle jag och elin bli fotade tillsammans. fick kämpa där ett tag för att båda skulle bli perfekta på bild! tack karoline och emma! det var så otroligt roligt. Och nummret av tidningen kommer ut någon gång i maj. oj vad jag längtar!

En kompis bild vi tog bara. lite cool sådär.

hemma från stan!

Hej igen. det var verkligen himla trevligt i stan idag med jacob och nidal! Först åkte vi till kungshallarna och åt lunch. jag åt natcoo delux från tacobar, jacob åt typ nått indiskt och nidal libanesiskt. var lite svårt att få några platser där som vanligt, men tillslut fick vi ett bort. efter att vi ätit och pratat lite med ida som jobbar på fiket i kungshallarna, så gick vi lite i affärer. nidal köpte ett par skor, himla stiliga :) sedan for vi iväg till gamla stan, och jacob klagade hela vägen på alla dessa sovenier man stötte på hela tiden haha. sedan svängde vi av mot slåttet och gick längs kajen till slussen, där vi sedan tog bussen hem :) mysig dag måste jag säga. nu ikväll ska jag nog bara ta det lungt. det är ju beck ikväll, yeeey!








haha. roliga och fina bilder :) ni är allt bra ni grabbar!

härlig söndag!

Tjenare stalkers :D härlig dag eller hur! igår kväll var jag med världens bästa jacob och nidal! vi var hemma hos nidal och chilla, tog det bara lungt liksom. :) var faktist himla skönt. när jag kom hem satte jag på en film, men somnade på sisådär tre röda, så det vart inte så mycket film för min del haha. var så jäkla trött.
Idag ska jag in till stan, med jacob och nidal :) tror vi ska käka lunch nånstans, får se vart nånstans. nej men ni får ha en kanon dag ute i det fina vädret. :P

Åh längtar tills imorgon...!

RSS 2.0