första åket


Jag cissi danne mattias och lilla olivia drog oss ut till liftarna och tog oss en kvällsåk. liftarna stängde inte först sju. fan vad härligt det var. har verkligen saknat att stå på skidorna. just nu sitter jag och cissi här med en varsin öl. brasan är också tänd, skit mysigt. Imorn blir det en massaaaa skidåkning och jag längtar som fan !

hoppas ni får en tråkig och stressig vecka mohaha. Närå ♥


framme i fjällen


resan hit gick super bra och super fort. åkte hemifrån straxt efter åtta. Vi har hurt skidor och fixat skidkort. stugan är superduper mysig. vi har bastu och vattenfalls dusch i badrummet. vi kommer typ bo i bastum på kvällarna haha. just nu förbereder vi middan - tacos! ska bli smarrigt. den här veckan kommer att bli super och jag kommer uppdatera så ofta jag har dit. cissi med - cissiolofsson.blogg.se

ikväll lär det bli lite dricka också. woho! ha en bra skol/jobb vecka medans vi hänger i skidbackarna!!

// cissi och lisa


inte långt kvar nu


väskorna är istortsätt färdig packade, har några småsaker kvar bara. jag och cissi åt på green hill förut, jätte mysigt och super god mat. hade ellen som servitris. har även varit hos jacob och hämtat skidglasögonen som jag ska få låna. nu blir det choklad kaffe och robinsson. ha en skön fredag

imorn klockan sju åker vi från älta mot sälen. ska bli hur kul som helst. längtar.


jag får inte bort dig från mina tankar



someone special


jag kan inte sätta fingret på vad det är jag känner. det är något speciellt. något jag vill dela. du är speciell.


mandy


för mig har våran vänskap alltid betydit jätte mycket. det gör den fortfarande, även fast vi inte är lite tighta som vi var förr.



s å  m å n g a  m i n n e n


drag hos erw


Igår var det drag hemma hos Örwing (som ludde å alla från vaxholm säger) haha. fan vad kul vi hade då! ni skulle sett lukas *asg* när han visade på dansgolvet hur han skulle glida in på rhodos, så jäkla roligt! gick vell och la oss runt fyra tiden, och då skickade vi ut alex från adams rum ner till soffan så att jag och ludde kunde slagga haha. hur som helst hade vi en kanonkul kväll. jag gillart!


friday night


igår var kaos. claes hade dragit till stan så hade inga nycklar. fick gå hem till cissi, sen hem till roddan, där det slutade med att jag sov över. bussarna hade ställts in hem. hatar busstrafiken! Serveringen i skolan gick bra. var hovmästare.

ikväll blir det fest. hej!


jag hjärta håkan


vart viktväktarmiddag med kyckling till middag. nu: stadium för att köpa lite stuffs till sälen med pappa.

"nått säger mig att du blir borta en lång lång tid.."




efter en lång lång tid


du fick mig att tro på mig själv när ingen annan kunde hjälpa.


hell yeah


paradise hotel kl 22. bänkad. godnatt!


jag har ingen aning


"Så mycket man kan göra och borde och vill.. och mitt i allt så ska man räcka till.."


tisdag 26 januari

Ännu en månad börjar gå mot sitt slut, det är ruskigt vad allting går fort håller ni inte med mig! Om fem dagar åker jag och cissi till sälen och är borta en vecka. Ska bli otroligt skönt att få komma iväg lite, bara åka en massa skider och ha det gött. längtar som fan nu!

en bild säger verkligen mer än tusen ord. ett enda ord räcker - saknar


I n g a   m e r   ä n   v i   k a n   f ö r s t å   h u r   r o l i g t   v i   h a d e
vi var inte bara ett lag



långa nätter

Morgonen har bestått av yogurt blodapelsin och banan. Jag är ensam hemma. så himla skönt! Solen skiner mig rakt i ansiktet, men det gör inget, skönt som fan att den äntligen är framme.

Melissa horn spelas på spotify just nu. en låt är specill, för att du är speciell.



j a g   b l i r   b å d e   g l a d   o c h   l e d s e n    n ä r   j a g   l y s s n a r   p å   m e l i s s a  ..


det är svårt att förstå..


.. hur tiden kan går så fort ..



lisa ebba & magda branér


måndag 25 januari

Hej bloggen! Dagen i varmköket har gått bra tycker jag, jag jobbar numera med samuel och filippe och enligt mig så tyckte jag att det funkade riktigt bra. Just nu sitter jag här vid köksbordet och funderar på att gå ut och springa efter middagen. skulle vara hur skönt som helst! Ni då? Har ni haft en bra dag!? Hoppas det iallafall. vi hörs sen!

saknar dig elin. snygga äckel! Dags att ses snart :)



läggdags nu

Har varit oerhört seg hela dagen, och inte varit på världens bästa humör direkt, kanske för att morgonen inte började som jag ville att den skulle börja.. Ibland vaknar man helt enkelt på fel sida!?
Hittade en gammal låt som får mig att tänka på gamla tider.. satan vad den väcker minnen. helt styrt!




fest i blåsut

Igårkväll var vi hemma hos maddes klasskompis mahad i blåsut, och det vart en riktigt riktigt rolig kväll! Skön klass du har madde! När klockan började rinna iväg så åkte jag och cissi hem till gurra på en liten efterfest haha, och runt tre var jag hemma, somnade som en stock på en gång!

Idag har vi varit hemma hos danne som fyllde 30, vart en massa pastasallad och kaffe + glass och kakor - känner mig tjock! ;) men vafan. imorgon är det nytt schema som gäller - varmkök, satan vad tråkigt! Jaja, man är ju så illa tvungen. Hejdå









rock´n roll

Ikväll blir det rock´n roll!! Allt är fixat och jag börjar bli sådär lagom taggad. cissi är här vilken minut som helst och om ett tag blir det till att röra sig mot bussen! HÖRS IMORN

jag har ganska rejält sotade ögon idag vilket man inte ser på mig GRYMMA webbkamera upplösning. Men jag är super nöjd!!




ikväll blir det lajbans


Ikväll blir det pary, det får jag inte glömma att skriva. Nej men ska bli lajbans faktist. Det blir jag madde cissi hanna jessica och angelica som åker, vad jag vet iallafall, sen ska vi hem till någon kille från maddes klass typ. Ohyeah, ikväll ska det dansas!!!




sushi och instängd2


Igårkväll mötte jag upp Gosse på Kungsgatan! För er som inte vet så är Gosse (Christopher) en vän från stavantiderna, som jag inte träffat på säkert två år. Så vi bestämmde att det verkligen var på tiden att träffas. Så vi möttes upp på kungsgatan som sagt, och gick till en sushi resturang och käkade. Satt där säkert en timme och satt och snackade om allt mellan himmel och jord, riktigt trevligt, och sedan var det dags för bio på rigoletto tvärs över gatan. Vi såg instängd2, och ni skulle sett gosse HAHA, han nästan satt i mitt knä vissa gånger, fast ska jag vara ärlig så var den riktigt äcklilig, fyfan!

Efter bion åkte vi till hans lägenehet på götgatan, för han skulle hämta någon påse till hans mamma. Jätte fin liten lägehet faktist! Sedan skilldes vi åt vid skanstull, och jag mötte upp madde och cissi vid slussen!

Trevlig kväll! Och grymt kul att träffa gosse igen :D




löprunda


Hej läsare! Jag känner att jag är på g igen, var ute och sprang förut i 30 minuter och vet ni hur skönt det känns just nu. idag börjar mitt liv igen, som ska bestå av träning och bra käk. för eftersom att jag nu lagt av med fotbollen så blir det mer tid på gymmet och mer tid i löparskorna som gäller. känns skönt! och vet ni? VI ÄR NU RUNT 20 PERS SOM DRAR TILL RHODOS I JULI! cissi&lisa + typ 18 killpolare haha. we like!




snart mat


Är hemma hos farsi, vi ska snart äta. Till middag blir det något så enkelt men gott som ugnspannkaka med sylt och en jättegod sallad jag gjort iordning. Är verkligen jätte hungrig just nu.

Och nu håller vell alla tummarna för cissi? Hon är i örebro just nu och är hårmodell, hon har klippt kort hår ungefär till axlarna och färgat det kålsvart igen. Ska bli kul att få se hur det blev toworrow! Du är alltid fin gumman, och jag tror verkligen att du passar riktigt bra i din "nya" look.


BERNs


Missar en modevisning jag egentligen skulle ha gått, på BERNs 2/2. Är ju i fjällen och åker skidor då, missar den med typ två ynkla dagar. Livet suger ibland.........






ensam varg här hemma

det är tråkigt att vara ensam hemma haha. men oj så skönt endå. spela hur hög musik man vill bland annat - vill flytta hemifrån. Ska ut och möta cissi snart, sen ska jag fan sova.




how i met your mother

Sitter och kollar på how i met you'r mothet och käkar glass direkt ut paketet, bäst! Gud, jag är verkligen helt slutkörd, skulle helst bara vilja gå och lägga mig - fast endå inte. Nej ska vell göra lite nytta, hej så länge.

"det är något med dig.."


måndag 18 januari

Efter en hel dag i köket åkte jag och cissi in till stan och mötte upp jaken. Det vart en fika på cp, som vanligt, skit mysigt. Det har ju inte varit något vidare väder idag direkt, rätt trist eller vad tycker ni? Det vart också en sväng in i gallerian. Sedan vart det dags för cissi att ta sig till gurraberg och jobba, och då tog jag och jacob bussen hem vi också. Ikväll blir det lungt, har precis duschat och tänkte göra iordning något att äta till mig själv, eftersom att jag är själv. Kram på er!

Ni två slår nog dem flesta. fula är ni också ♥



måste verkligen ses snart

Fan vad jag saknar dig! Nu har vi inte setts sen julafton och det är inte okej någonstans. Du förstår mig så bra och det är det jag saknar, att bara sitta och prata en massa skit! Men vi behöver egentligen inte ses varenda dag, vi vet vart vi har varrandra.

Therese



lik en kändis?

Kan börja med att säga att lägenheten var hur snygg som helst, åh vill verkligen bo där. får se vad som händer längre fram helt enkelt. Just nu händer inte mycket alls, eller jo.. var inne på en sida där man kunde kolla vilken kändis man liknade. Och det är faktist andra gången samma person kommer upp på mig, stämmer det? Är vi lika?

Megan fox


visning

45 minutar var vi ute och gick, skönt! Nu ska vi på visning, ska bli interessant. Såhär ser jag ut idag:





lyckad lördag!

Jag mötte upp ludde i stan, sedan bowlade vi. Hur roligt som helst! Efteråt åkte vi till regeringsgatan och åt världens goaste wook på wookbar. Efter nio omvandlas "resturangen" till bar och det var proppat, vart ena ölen efter den andra och jag vinglade hem runt 2 nån gång. Bra musik var det också! Ludde niklas robban och alla skulle vidare. Hoppas ni hade en fortsatt bra kväll grabbar!

Nu ska jag och mamma gå ut och gå, sen blir det visning! adios


lördag 16 januari

Så, nu har jag duschat och gjort mig ordning i klädväg och hårväg. bara smink som saknas, men det orkar jag inte fixa precis just nu. Så vad händer idag då? ska kanske träffa en killkompis inne i stan och ta en fika eller så, men har inte pratat med honom ännu. Sen försökte ja få tag i elin men det gick ju inte sådär jätte bra:) Har ni sett att det inte är så kallt idag föresten, typ -1 eller var det nu va, skönt! Hej svejs.





en bra rulle att somna till kanske?

Skulle egentligen dragit till älvsjö och hängt med jimme linda & jocke - från skolan - och deras vänner, men hade inte orken till det ikväll kände jag. Får bli något kul imorn istället som sagt. cissi den lyckosten är med kim på bio ikväll och ser snabba casch, vill ocksåå! Hoppas att den är supergrym så att jag och kan gå och se den snart!

kiruna♥



nu ska jag skrubba ansiktet med ansiktsskrubb, smörja in och sedan sätta på en bra rulle att somna till.


oh its friday!

Har stått i baren hela dagen. gick bra fast väldigt slappt idag för att vi inte hade så mycket gäster bokade. Kvällen blir lugn för min del, med tanke på att lovet bestod av väldigt sena kvällar & lite sömn. Känner att jag bara vill slappa och bara ha det gött ikväll. Sen får vi se vad morgondagen har att bjuda på istället :) kram på er!




vart ett hårt(?) pass på gymmet

Jag och cissi körde gärnet på gymmet imorse, ELLER INTE. Haha både var sjukt trötta och hade fortfarande grov träningsvärk kvar. Men lite tränade vi iallafall, vart iaf en 30minutare! Efter det vart käk, sen skola.  Nu har jag och brorsan precis ätit, mamma är på middag med två jobbarkompisar så idag fick jag stå för middan. Haha har laddat upp lite bilder föresten, vissa as gamla som jag bara inte orkat ladda ner, och dels för att sladden legat hemma hos roddan! enjoy haha.

några av våra dom fulaste bilderna tror jag, men det finns fulare TRO MIG men dom stannar utanför bloggen haha!









träning på g!

Egentligen börjar ju jag och cissi 13:20 idag, men istället ska vi försöka träna varje onsdag innan vi börjar! Duktigt va? Vi tränar i standshagen på mammas jobb! Ska bli riktigt skönt att träna idag känner jag! Ha en bra dag.


en vän att offra mycket för

Det är aldrig roligt att se sina närmsta gå igenom något som de ångrar/är ledsen över. I detta fall gäller det en vän som står mig så oerhört nära, och som betyder så mycket för mig. Jag vet ju allting som händer just nu, och det kan fan inte vara lätt. Har ju i princip gått igeom samma sak, och man mår ju så fruktansvärt dåligt. Men efter regn kommer solsken, det vet jag! Och vilka beslut du än tar så finns jag alltid vid din sida gumman, så länge du mår bra.


tisdag, 12 januari

Andra skoldagen idag. har gått hur bra som helst hittils - trodde aldrig jag skulle komma upp på mornarna. men jodå! Började dagen med gympa, sen samhälle sen svenska. just nu sitter jag och trycker i mig en massa cvitaminer - apelsiiin. Så otroligt gott!

Och vet ni. Nu är det verkligen inte långt kvar tills nästa ledighet. Jag och cissi ska ju till sälen och bara ha det bäst i skidbackarna. Kan inte vänta, vi kommer ha det så jäkla roligt tillsammans! En massa skitåkning, en massa afterski, en massa sittandes framför brasan, en jäkla massa snack - tillsammans med den person jag har som allra roligast med!




hemma hos roddan

Första skoldagen rullade på bra, var faktsit roligt, både att stå i köket och träffa alla igen! Trodde jag aldrig. Efter skolan hoppade jag faktist av i skarpnäck och träffade rodd. Vi pratade, åt middag, kollade tv och sånt. Var skönt att träffa honom, men alltid lika många känslor och minnen som dyker upp när man ska åka hem. Han är ju trots allt en av dom som betyder allra allra mest för mig. Kommer alltid att vara så. Imorn början dagen med gympa kl 10:00. Ska nog ta och gå och lägga mig snart!

Juste, hemma hos roddan var det nästan helt tomt nu. Kändes lite konstigt faktist. Maria har köpt en lägenhet på söder, och Fredrik förhoppningsvis i bandhagen. Känns konstigt eftersom jag typ bott i skarpnäck i nästan tre år.


favoritparfymen!

Nu har vi suttit och fikat/pratat ett ganska bra tag. Och vet ni? Jag fick några julklappar i efterskott! Jag fick min favoritparfym "intimately beckham", skönhetsbilben och en femhundring. tack! :)

Har suttit och kikat lite i skönhetsbibeln, och den verkar grym. Står verkligen allt om hudtyper, sminktips, hemmaspa och mycket mycket mer. Mormor vet vad jag gillar haha.

Nej nu ska jag snart börja röra mig mot parkeringen, ska ju träna med järla!!! Önska oss lycka till nu va?




övertrött?

Heeeewwwjjj bloggeewwn *ironi*. Jag frågar mig själv: är jag bara jäkligt glad eller bara övertrött? Vet inte själv faktist haha, kanske lite av båda delarna, aa så måste det vara. Det är inte OK att jag kommit hem runt 04:00 hela den här veckan, inte undra på att jag är helt hypad. Men så är det med det, snart kommer mormor och c.o hit, ska få våra julklappar i efterskott efter som att vi inte hunnit träffa dom! Annars då? Träning med järla ikväll, hur taggad som helst :D

Imorgon: Ombytt och klar i köket 08:00. *skjut mig*



Tjejkväll

En av mammas bästa tjejkompisar är här hos oss ikväll, Kirsi heter hon, och vi har suttit och pratat en massa skit, skrattat, druckit lite vin och varit sådär typiskt tjejjiga. Vi gillart! Snart blir det mat, sen ska jag iväg till david tror jag!

E´scol! Som vi brukar säga det.



hem till david ikväll igen

Kvällen hemma hos david igår vart jäkligt rolig. haha, oj så vi skrattade när vi körde ring of fire! haha, hur kul som helst. Det var jag jacob lukas farre david tobbe cissi lagerborg och hennes vän & davids brorsas kompisar. Vart dock väldigt väldigt sent, så det slutade med att jag farre och lukas sov kvar där, som davids brorsas polare också gjorde. På morgonen åkte jag adnan och davids brorsa till pizzan och köpte hem pizza kebabtallrikar och läsk, slitet! Ikväll ska vi nog hem till david igen, det lutar åt det iallafall.

HAHAHAHAHA, jag och jacob dör för den här!



såhär ser jag ut ikväll!





avatar

Saknar mig? Det vet jag att ni har! Igårkväll var jag inne i stan med ludde och såg avatar, den var vell sisådär, lite för overkligen i min smak, men jäkligt bra gjord och himla spännande. På väg hem gick allt dock inte lika bra, både tunnelbanorna och bussarna hade slutat gå, så det vart taxi till slussen. En bra kväll hur som helst :) Idag ska vi hem till david droe, ska bli lajbans det! Visar senare upp min look för ikväll haha!!!!!!!!!


filmmaraton hemma hos farre

Vi har bestämt oss för att ha filmkväll hemma hos farre - det blir vell jag cissi jacob david och farre typ. Nej måste fixa en lite sak innan jag drar, take care everyone.

hittade en härlig bild från i höstat typ, då vi var på norrmälarstrand och promenerade. 2009 </3



grattis till mina brudar!

Måste ju börja med att säga - grattis tjejjer, ni var värda det där guldet! ♥ Snacka om bra avslutning med laget, det sista ni gör och så vinner ni guld! Nej dom spelade jätte bra verkligen. Efter matchen käkade cissi kebabtallrik, och därefter tog vi bussen hem. Ikväll får vi se vad som händer, både jag och cissi vill hitta på något med vet inte vad. Får se vad kvällen har att erbjuda oss lite senare!





äntligen final!

Ska alldeles straxt börja röra mig mot bussen för att hejja på brudarna som spelar final mot järla. Kör hårt nu tjejjer, visa vilka det är som bestämmer haha.  Igår så var det vell trevligt, men både jag och cissi var väldigt sega. Kom hem rätt sent för att bara sitta och inte göra någonting haha. Men men, ha en grym dag så hörs vi lite senare?






Hejdå

Jag cissi och jessica komm hit snart. Sen ska vi ner till centrum och köpa snaks, ta 840, och sen till jessicas killkompisar. Ska bara chilla lite ikväll. Lateeeer aligatteeer




you´r so beautiful..






slutspel


Jag och jessica drar till tyresö och kollar när älta spelar. peace out alla coola



biotime med grabbarna

Jag och jacob åt middag på green hill, wookpasta! Oj så gott. Efter gick vi till farre och softade, och nu har jag precis gjort mig lite iordning för jag och mina grabbs ska på bio. Det blir jag jacob farre david johan och.. hatem(?). Haha kommer inte ihåg om han skulle med eller inte! Hej så länge.






tar det lungt hemma

Gud vad jag är trött idag, trots att jag sov enda fram till helv ett på dan. Ska kanske träffa jacob lite senare, men inget planerat så än. Men får se, vill iallafall komma ut lite. Just nu sitter jag här vi köksbordet och dricker lite kaffe, hjälper morsan med hennes facebook! mamma och jag tog lite kort tillsammans haha!






hejdå hörs senare!

Nu drar jag ut och möter cissi (och mario hoppas jag haha). Sen får vi se vad vi gör, ska kanske träffa en kompis inne i stan också. Se nu till att ha en riktigt fin dag!




ut på en promenix

Ska ut och gå med cissi snart, hon har jobbat hela dan!
älskar dig du är bäst hjärtat




en rolig grej bara

haha. måste bara visa en ful (FAST JÄKLIGT ROLIG) bild. Okej, simon ser inte ut att ha någon som helst koll på vad han gör, cissi har det där uttrycket att hon vilken sek som helst kommer börja asgarva, jim ser ut som ett treårigt litet barn som nyss öppnat paket, och jag kör på den lite coolare posen men lyckas dock inte.

Alla fick till det på sitt sett liksom.



andreas wilson





ondskan

Ligger här i soffan och kollar på ondskan som går på tv. Den är ju så himla bra. Och inte nog med att filmen är bra, Erik ponti är ju så sjukt snygg!




jonas 19 år

Igårkväll var vi hemma hos jonas här i älta. Han fyllde ju som sagt 19, och det var lajbans de! Vart dock väldigt sent, så vi sov kvar där. Måste bara få säga att: fan vad skönt det är att kunna vara hos någon i älta utan massa "ältafolk", vi gillart! Men idag känner jag mig inte sådär jätte kaxig, men man mår som man förtjänar, eller hur är det nu man brukar säga?

Idag har jag ingen aning om vad dagen har att erbjuda, känns rätt segt att inte ha någonting inplanerat faktist. vet bara att kvällen blir lugn, lugn lugn lugn.

"Svävar lite på moln.."




jonas 19 år

Igårkväll var vi hemma hos jonas här i älta. Han fyllde ju som sagt 19, och det var lajbans de! Vart dock väldigt sent, så vi sov kvar där. Idag känner jag mig inte sådär jätte kaxig, men man mår som man förtjänar, eller hur är det nu man brukar säga?

Idag har jag ingen aning om vad dagen har att erbjuda, känns rätt segt att inte ha någonting inplanerat faktist. vet bara att kvällen blir lugn, lugn lugn lugn.

Svävar lite på moln..


om två månader

Om lite drygt två månader fyller ju jag år, och då jäklar ska jag tatuera mig. Sitter just nu och kollar runt lite, och jag vet - nästan - vad jag är ute efter. Vill givetvis ha något som symboliserar något - något som betyder något -. Jag vet att jag vill ha tatueringen på sidan av ryggen typ, eller nere i svanken.

fox tatuering är grym. Precis där skulle jag kunna tänka mig min, med någon speciell text.




nybryggt kaffe

När jag klev upp imorse kännde jag direkt doften av kaffe, åh den är underbar! Kaffe är ett måste på morgonen, håller ni inte med mig!? Så, vad händer idag då? Först ska jag möta upp cissi för att gå och ta ut pengar jag är skyldig henne, sen får vi se vad som händer. Cissi ska iallafall jobba - lycka till idag gumman!

Ikväll - som sagt - så ska jag iväg på 19års fest här i älta - hem till jonas. Vad sjutton ska jag ha på mig? Blir väll något jag väljer i sista sekund som vanligt. Löser sig alltid. Ha en bra dag!

Har ni sett min och cissis vänskapsring i silver?




pizzatime!

Mötte upp cissi för en lite tripp ute på byn haha. Men istället gick vi till ältaträffen (vad hände?) och käkade pizza. Jag hade redan ätit dock men cilen slog till med en pizza med oxfilé och bearnaisås! Haha älskar våra samtal gumman.

Just nu sitter jag hemma, frusen som en liten gris - funderar på att slagga tidigt ikväll(?).

ge mig sommar och den solbrända hyn. nu tack!


nytt år och nya möjligheter

Då var vi alltså inne på ett nytt år - tvåtusentio. Känns skönt att börja om på nytt år - och chans till nya möjligheter. Nyårsafton vart lyckad! Det vart fest med en massa härliga människor, med både folk vi kännde sen innan och en hel del nya ansikten. Vart rätt sent, så idag är man inte sådär jätte kaxig. Synd att jessica var tvungen att dra hem så fort (hoppas allt löste sig och så hjärtat)

Idag har jag och cissi varit ute och gått, jätte mysigt! Imorgon väntar 19års fest hemma hos jonas här i älta, så idag gäller det bara för mig att ladda batterierna och ta det luuuuuugna gatan! fräd ut.




RSS 2.0