gör mig inte sjuk, snälla!

Nämde ju bowlingen. och satan vad dåligt det gick, blev rätt så förvånad måste jag säga. Jag som är så jäkla grym annars. aja. Vi bowlade hur som hälst, i heron. Vi fikade, gick runt. Tog sedan bilen och mot nacka, först förbi skarpnäck för att släppa av älskling. Åt tacos hemma med jeppe ullis och kusin moa på besök. åt godis, drack kaffe, och jag känner mig verkligen inte frisk. Tung i huvudet, känner mig allmänt seg. så snälla, gör mig inte sjuk. jag vill inte. Vill bara vara med min bebis nu! NU.
Men just nu är jag med sötnosarna mira och thea. världens goaste skarpmtroll hihi.

Sitter just nu och lyssnar på Eddie Vedder. fantastisk musik
http://www.youtube.com/watch?v=Cy6iwP9Ux3A


lördag

Morgonen har varit slapp. Gick vell upp vid kvart i 11 typ. och vet ni vad som väntar idag? Bowling haha. Ska iväg med några till heron city och bowla. kommer spöa skiten ur dom alla mohaha. Nej men det ska vi svin kul. Vad ska ni hitta på idag eller mot kvällen? Själv vet jag inte riktigt. ni får ha en kanon dag

Och imorn ska jag träna. Såhär kommer ni se ut som gamla om ni
icke rör på er. Vill ni de? va va? :D


bromma

Kvällen har sett ut ungefär såhär. Åkte till Bromma. Mamma bjöd på en underbar middag med hemma gjorda hamburgare, pommes, sallad och cocacola. Myspys i soffan, jag och älskling har istortsätt legat på varandra och bara myst ihop oss med kaffe, te och mörk choklad. Just nu kollar vi på "hjälp", skönaste. Lets dance börjar snart också. Vem som åker ut för vi se strax. Aa, en mysig hemmasittarkväll helt enkelt, kan behövas ibland. Imorn blir det roligt. hejhej

Två grymt fina bilder på min morbror Patrik. Klicka för störra format.

 


äntligen fredag.

Jag och amanda tränade idag igen. Vi gymmade en timme, och vi vart riktigt svettiga kan jag tala om. Efteråt bastade vi. Mötte sedan upp rodney i skanstull, och nu är vi hemma hos honom i skarpnäck. Han var tvungen att hämta lite grejjor, eftersom vi ikväll ska sova i Bromma! Kommer bli super mysigt. Vad ska ni göra ikväll? hur som hälst får ni ha en jäkligt bra fredag min kära!

ont i skinkorna

Antar att jag nu suttit på norra europas obekvämaste stol alldeles för länge. Så ska väl bege mig uppåt, i guess. Vet inte vad som händer där uppe, förhoppningsvis något skoj på tv. vad vet jag. Hur som hälst så ska jag iallafall ta mig ett glas vatten. min strupa känns som sandpapper. men gå inte och lägg er för sent. varken era hjärnor eller erat humör kommer tacka er.

Du ser så liten och oskyldig ut på dessa bilder älskling :) kunde bara
inte låta bli att lägga ut dom haha. Snart firar vi 19 månader, helt sjukt!


feel great

Nämde ju ansiktmasken. Känns toppen nu såhär efteråt. Har även målat tånissarna, i svart. Älskar svart, på allting istortsätt. Kanske var dumt att bara säga att "jag rekomenderade secondhand butiker", utan att ens nämna några butiker. Dumt. Nej men jag har några favoriter, där det både finns såkallat "skräp", men även riktiga fynd som kan bli snyggt med rätt grejjer till, ni vet. Dom secondhand butikerna jag helst går till är Beyond Retro som ligger på åsögatan... 144/145 nåt sånt, Emaus på götgata 14, Marielle secondhand på erik dahlbergsgatan och två tre gånger som ligger på karlavägen och grevturegatan (vad jag vet).


Väskor, ge mig!

Fick en kommenatar från en tjej nu idag, som frågade om jag visste vart man kunde hitta bra väskor, som när man är ute och shoppar exempelvis. Och det fick mig att fundera över samma sak. Jag behöver ju också hitta nya väskor, för det är ju inte så kul att gå runt med samma hela tiden. Men vart hittar man egentligen guldklimparna? Så nu har jag letat runt lite. Hittade lite blandat.
Men just nu verkar det inte gå att lägga ut bilder. IRRITERAD. Så jag får prova om det går senare. Hittade fina från både H&M, ellos, Åhléns och från LaRedoute.com.
Själv går jag helst till second hand butiker. Där kan man hitta riktiga gobitar + att det är sjukt låga priser. Så det skulle jag nog tipsa er om :)





Severings dag

Känns så otroligt skönt att verkligen slippa dessa serverings kläder ett tag nu. Bort med figussydd skjorta, bort med "strypande" fluga runt halsen, bort med kjolen som sitter upp till tuttarna och bort med finskorna :p Så det första jag gjorde nu när jag kom hem var att ta bort sminket, på med dom absolut skönaste kläderna jag kunde hitta och bara varva ner. Men imorn är det åter igen servering, och hoppas verkligen att det inte kommer mycket folk(!!!). Ikväll ska jag bara mysa och ta det lungt. Köpte två ansiktsmasker på vägen hem, så ska dels använda en av dom, men också ta ett riktigt varmt bad och bara pyssla om mig själv, endast mig.
Och vet ni? Jag saknar min prins så jag håller på att krivera!

H&M´s ansiktsmasker funkar hur bra som hälst!
Dom kostar 19 kr och är inte alls sämre än
dom ska kostar mer ;)

Dags att börja tänka p....

Jo tack jag vet. Jag ska faktist så snart jag orkar dra mig uppåt mot min sköna säng, jag ska. Jag behöver det. Sömn alltså. Så, om jag ska börja komma fram till sak. Skulle bara säga god jävla natt. Någon som åt mig vill komma på något nytt uttryck när man ska gå och lägga sig? Samma sak med godmorgon. Tråksamt. visst!

Osminkad, trött, glad(?) och en cool kombination
av adidas och peak.

Onsdag

Måste säga att jag har gaft en grym dag. Började morgonen bra. Steg upp med ett strålande humör, och pappa erbjöd skjuss till skolan. Tackar man nej? Nä. Sedan flöt skoldagen på bra tycker jag, kändes som jag typ kommer få mvg+++ på mitt matte prov.. okej kanske inte riktigt, men bra känndes det. Jäkligt bra. Vid 14:10 drog jag och amanda in till mammas jobb för ett gympass, som vanligt. Vi var som vanligt helt ensamma i det nyrenoverade gymmet, och vi körde på i lite drygt en timme. Efter ett svettigt pass snodde vi med oss lite frukt på jobbet och begav oss därefter hem till kära Älta, där mamma hade gjort iordning en god middag. Nu är mamma där uppe och fixa smoothie till oss, med jordgubbar! mums säger jag.

Jag på banden :p

Stretcha?

Lisa och amanda, överseriösa numera :)

Yoga bollen!

Pause? :D Men bra söt det är du

zombie upp i dan.

Jag gick upp lite av en zombie, gjorde en kopp hett kaffe, drog på mig kläderna och insåg: Fan min klocka måste ha ringt lite för tidigt! För jag är ju istorsätt klart, ska bara på med lite make up och rena gaddarna sen dra. whatever, får väl äta mera frukost då, kanske sätta på tvn och glo på nyhetsmorgon som alla coola gör. dö. jag vill sooova...

svetti´o go!

hade verkligen ingen lust att gå ut och springa idag. Tror både vädret, humöret och engelska provet hindrade mig. Istället blev det att svettas här hemma istället. Tränade både lår rumpa och mage, i sisådär 20 min. Så nu kan jag vara nöjd med mig själv!


Alla borde sköta om sin hud!

Oberoende av ålder är den dagliga rengöringen viktig. Rengör alltid ansiktet innan du går och lägger dig, då bevaras huden frisk och hälsosam längre och åldras vackrare. Det gäller inte bara om du bär smink, huden utsätts dagligen för damm, smuts och andra föroreningar. Till rengöringen behöver man rengöringskräm eller mild tvål, ansiktsvatten och fuktighetskräm. Man behöver också borttagningsmedel för
ögonmakeupen. Då och då kan man friska upp hyn med olika masker, finns jätte bra på åhléns och kicks som jag använder!

Smink borttagnings gel! Grym



Varje morgon! Fick som tips av en tjej på kicks!
huden blir helt otroligt fin

Och för övrigt. Ldb. Funkar jätte bra och doftar gott.


Det är ju så viktigt att hålla huden och övriga kroppen återfuktad! Och det hoppas jag ni också gör ;)

attans!

Min älskling har gått och blivit sjuk. Han är svin förkyld och förmodligen feber också :/ Jag får hålla tummarna på att det inte är något långvarit, för jag saknar min prins! Så se till att bli frisk nu gubben haha.

Och över till en rolig sak. Jag hade precis satt på datan, då det vibrerar till i mobilen! Då är det pappa som sitter i samma hus och skriver: Kan du komma upp med en rulle skithus papper till mig på muggen högst upp i huset? / Hälsningar herr skit nödig :D Haha, pappor alltså!


Jag borde plugga(!)

Dagen har flytit på bra tycker jag, men på matten sa min hjärna bara stop(!!!!!!), så jag gick upp till cafeterian, köpte två baguetter och en drick yogurt. Väl nere på lektion igen kände jag bara hur ögonlockan helst ville sjunka ner, och huvudet lika så. Inte mer än fem minuter matte blev det för min del. Sissta lektionen som skulle ha varit engeslka blev lyckligtvis inställd, så jag pallrade mig mot bussen, och nu sitter jag hemma hos mor min för att delvis hämta lite kläder. Ikväll borde jag plugga, får se om jag orkar det, men jag borde verkligen göra det med tanke på att jag har engelskacpprov imorn = ett språk jag alltid hatat och inte kan ett piss av, varför tycker jag engelska är så värdelöst för?


Tisdag

Här sitter jag och småmyser med en stor filt en kaffe och stortröjan. Snorig är jag också. Gud gör mig inte sjuk nu! Nämnde ju att jag hade sovmorgon idag, fett skönt med sovmorgon tänkte jag, men icke. 07:15 började det, spring upp och ner i trappan, någon tappar nåt i golvet, någon får för sig att börja mixtra någonting i mixern, det pratas högt, riktigt jäkla högt! Och kunde jag somna om? Nej? Eller vänta, tror jag slumrade till där ett tag, då dörren helt plötsligt slås igen med en jäkla kraft, och det var då jag vart så förbannad, för inte kunde jag somna om då... då var klockan dryga åtta.
Men whatever, jag måste ändå städa rummet, det ser förjävligt ut.

sommaren 09

Jag vill bara att den ska vara här, så jag kan ha på mig snygga sommarkläder, och framförallt gå och köpa, massvis! Jag ska definitivt gå till secondhand affärer och köpa flera par jeans, som jag sedan ska göra om till snygga shorts, både långa korta, slappa och tajta! Love it! Sen ska jag köpa mycket färgglatt, och många solbrollor, också på secondhand kanske. Och vet ni, jag vill ha ett par hjärtformade, det skulle vara as ballt :D det har min kompis therese, och hon är så snygg i dom!




Dessa brillor i svart, japp det ska jag ha :)

Och dom här, med nitar som man klistrar på där uppe! wow

cypern

Jag saknar att vara brun. (Dålig kvalitet på bilden)

Ted gärdestad

Haha, tyck vad ni vill, för mig är hans musik helt otrolig och en av sveriges absolut bästa låtskrivare genom tiderna. Är uppvuxen med hans musik, så så är det med den saken! Go ted
http://www.youtube.com/watch?v=HInYeg78sMU
http://www.youtube.com/watch?v=mCLbU1NxBhA
http://www.youtube.com/watch?v=0DURG2PNnVA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ldz-NeahW5k&feature=related


måndag

Tjohej. Har nyss duschat och käkat middag, för mycket mat behöver man efter ett hårt träningspass. Jag och amanda har nämligen tränat -igen- i stadsgahen. Vi tränade en hel timme, utan att ens vila. Vi körde på stenhårt med både löpning, styrka och kondition. Tränade mycket lår, mage armar och rumpa! Så just nu känns det kanon. På onsdag kör vi ännu ett träningspass, för både jag och amanda är så jäkla taggade på det här med träning, att verkligen ha kommit igång igen, för nu har vi liksom tränat varje dag hela veckan, härligt va! Men nu ikväll blir det bara att ta det lungt för min del, för jag är helt slut. Imorgon början jag 12:50, så det blir sovmorgon för mig, yippi! Ha en underbar kväll.

Såhär glad känner jag mig. Det går både bra med skolan,
träningen och familjen, men framför allt kärleken! Jag älskar min prins Rodney.



Här några bilder från träningen :p


en bra söndag

Dagen har varit bra. Mamma och Joel hämtade upp mig i västermalmsgallerian, sedan åkte vi till fältöversten och åt lunch, gick lite i affären och shoppade småsaker. Därefter åkte vi till åkersberga för att hämta några saker, och sedan förbi donken på mcdrive. Tidigare på dan bestämde jag och roddan att vi skulle ses, så jag fick skjuss hem till honom, och nu på kvällen har vi haft jätte mysigt. Vi har bestämt oss att börja om på nytt, och verkligen få tillbaka vårat förhållande så som det var förrut. Jag älskar verkligen honom, och skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan honom. Nu kollar vi på trollkarlens hemligheter, och jag kommer garaterat somna fort :p så sov gott nu!

ändrade planer

Fick tag i amanda hur som hälst, men hon var inte sådär jätte peppad på att gymma av nån anledning (vilket jag var). Och då känner jag, om man inte är taggad på att gymma, så kan man lika gärna skita i det, så vi bestämmde att ta det nu i veckan istället! Istället fick jag ändra planerna (vilket jag hatar att göra), för när jag är inställd på att göra en sak, då vill jag bara göra den saken och inget annat, för åka in och gymma själv det har jag ingen lust med idag. Så istället ska jag möta mamma och Joel i stan för att luncha, kanske ta en fika också. Så det blir trevligt :) Får se vart nånstans vi hamnar! Så så vart det istället, men kul det med! Får ut och springa ikväll istället!!

Här en av dom bästa låtarna med Muse, starlight. Bara älskar dom.

så lyssna och njuut! http://www.youtube.com/watch?v=Pgum6OT_VH8


Sunday

Hej kära läsare! Har kollat igenom min statestik och så på sista tiden, hur många läsare jag har per dag, och det ligger runt 10-15, ibland 20 om dan, och ändå är det få som kommenterar. Så bättring på de eller hur? :p Men nog om det. Jag vaknade för inte alls länge sen, men har nu fått i mig en smoothie med hallon&banan plus en fullkornsmacka med skinka! gotteligottgott!
Lite senare var tanken att jag och amanda skulle dra in till stadshagen och gymma, men söta amanda verkar fortfarande ligge och sova,  mobilen också... så får se om jag får tag i henne :/ Annars drar jag nog in själv för jag älskar att träna, naej inge bang på de inte! Hoppas ni får en bra dag. Kram


.

Finns ingenting att säga


horoskop...

Kan ibland tycka att det där med horoskop kan vara ganska kul. Nej men ni vet, sitter på bussen med en Metro, kikar igenom horoskopet och kanske får sig en tankeställare. Men egentligen, vilket jäkla skit! Det är ju bara en helt vanlig no-lifer som sitter där och hittar på massa saker, som idag:

Kärlek:
Ditt förhållande är rofyllt och harmoniskt och gör dig glad. Du kan känna att du och din partner är inne i en bra period.
-En bra period? Nej skulle inte tro det :/ Vad är det för nödvändigt med horoskop, egentligen? :p

Igår och idag

Hej! Igårkväll hände inget speciellt. Jag och amanda bestämde oss för att åka till donken, enbart för att dricka kaffe och sitta å snacka. Sen ringde Teo, så han och Jacob(!!!) åkte med oss :D Vi satt där ett bra tag, skrattade åt gammla minnen och hade det allmänt trevligt. Sedan tog vi bussen hem igen, träffade lukas matte och jebbe, men det vart så kallt och dött så jag och amanda gick hem till henne, då vi bara la oss i sängen och kollade på film!

Över till idag. Morgonen började inte på bästa sätt kan man ju säga. Det var tydligen en horunge som återigen försöker trycka ner amanda, på ett väldigt skumt sätt. Sen var det en grej med amandas pojkvän också som inte direkt gjorde saken bättre! Men det löser sig. Vi åkte iallafall och solade solarium, i 28 minuter, så nu är jag och amanda lite bruna och fina. På bussen hem drack vi en varsin protein dryck och direkt när vi kom hem begav vi oss ut på en joggingtur (i det fina vädret). Nu är jag hemma, skönt, ska baaaara ta det lungt ikväll, faktist. Ciao ciao

Vad ska jag ta mig till med denna bedrövliga träningsvärk? Jag som är så noga med att stretcha! Fattar inte. Den tar död på mig :O SKulle nog behöva dra ut musklerna riktigt ordentligt, och tänk om man kunde göra SÅHÄR:


fredag med amanda

skoldagen gick bra, mamma mormor bosse och morbror patrik var på resturangen och åt, så jag servereade dom och fick 170 kr drix, man tackar :) Efter skolan åkte jag raka vägen hem till amanda, då vi var med Teo ett tag, kul att träffa honom för det är  inte offta man ses. För ett tag sen var amanda och jag ute och sprang på den såkallade "amanda och lisa rundan" :D sprang ca 20 minuter, så nu känner vi oss riktigt duktiga. Strax väntar en super god middag, och efter middan ska vi duscha och göra oss iordning och träffaa lite folk typ. Hoppas ni får en kanon kväll!

Takida

Utfall, Stå först som vanligt och böj ena benet fram, håll nere i ett par sekunde och sedan andra osv. Kör sånna 10-15 gånger, sedan vilar du och gör samma prosess tre gånger. Det känns verkligen att det tar, testa!


Knäböj, Stå mot en vägg och ha ryggen mot väggen hela tiden, ska nästan se ut som du sitter på en stol fast i luften, och med bena lite isär, Tar också riktigt ordentligt!



Brygga, Ligg på golvet eller i sängen, helst golvet. Lyft upp ena benet mot väggen och tryck liksom upp rumpan :p Håll där ett tag, eller dra benet liksom upp och ner, sedan byter du ben efter ett tag.


Den här typen av träning, i kombination med joggning är kanon. Det som är bra är att det inte krävs något dyrt gymkort, utan det går skitbra att göra dessa övningar hemma, och prova, det känns som fan :) Den här träningen ger starkare lår och rumpmuskler, Fastare lår och rumpa samt bättre balans och ökad rörlighet. Lärde mig det här på gymmer jag tidigare gick på! Själv har jag börjat göra dessa varje kväll !


ångest ångest, fan !

Pappas fru Cia Följer viktväktarnas diet för att hon vill gå lite ner, och nu efter middagen skrev jag ner allt jag hade ätit under dagen och sedan kollade Cia igenom "points boken" för att se hur mycket poits jag hade fått i mig under dagen. Och idag har jag ätit: Två bananer, en liten fulkorns baguett med skinka och ost, två glas mjök, en kaffe,  två små bitar lax med potatis och sås, en halv cheescake, två små skedar brownie (som vart över från desserterna i kallköket), en smoothie med hallon + middagen som bestod av tjockpannkaka och lingonsylt, och visst låter det inte så farligt. Vi tjejjer som är mellan 10 och 16 år ska få i sig max 18 points per dag, som är normalt. Och vet ni, det jag nämnde att jag ätit idag, det gick på 33 POITS!!?!? Måste erkänna att man fick lite ångest. Men nu ska ut och springa, som planerat. ciao ciao


the killers

Ni kanske precis som jag bara älskar dom? Åtminstone hört dom..? Yeye om jag var ni skulle jag bara luta mig tillbaka, höja volymen och bara lyssna på dom, precis vad jag gör just nu. Finns många bra band, otroligt många, men just nu är det dom jag har lust att höra, och visst är dom grymma!! svar ja, här två låtar som jag lyssnar på just just nu :)

Den här låten -MR.brightside-är bara så jäkla bra!
http://www.youtube.com/watch?v=sIgsDPsU-M0&feature=related
Human, visst är den härlig :D
http://www.youtube.com/watch?v=3zg0wH2RWdo&feature=related


!!!

I sommras när jag mamma Stefan och älskling åkte bil från sthlm till västkusten i sommras, så spelades en viss låt, ett antal gånger haha. Tänk vi fyra där i bilen, ALLA hade lärt sig låten och alla satt verkligen och sjöng, till och med mamma, och stefan... Jag saknar det, veckan i Dalsland, då det var 30 grader precis hela veckan! Jag kommer saknar en viss person, som bodde tillsammans med min mamma, stefan, det kommer faktist kännas tomt utan dig, om jag ska vara ärlig ! http://www.youtube.com/watch?v=-We2Bvs4FJM

Men det kommer bli skitbra,  Och att flytta ska också bli kul på ett sätt, undra bara vart vi hamnar haha :)


fyfan för vårat klimat säger jag bara

Tja. Är nog inte på världens bästa humör, men jag kan bara säga såhär att jag ska aldrig, tro mig, verkligen aldrig låna ut kläder till någon, och heller inte låna utav andra heller, det blir bara massa problem. Själv får jag ALDRIG tillbaka dom, antingen försvinner dom eller så är dom förstörda, vilket jag tycker är så jävla osjysst och framförallt irriterande!! Nej slut med det verkligen. hur som hälst, servringen gick ganska bra idag, var inte alls mycket folk  men lyckat nog fick jag världens gulligaste farbror att servere! Bosse heter han, hur trevlig och snäll som hälst, sen berömda han mig för mycket bra service och gav mig 15 i drix, hih : ) Nu när jag kom hem från det äckliga, hemska, vidriga, irriterande (sorry) vädret så kände jag en otrolig längtan efter choklad, men istället (för att vara duktig) så gjorde jag istället iordning en smoothie! Sjukt god, hallon, banan och vanilj yogurt! Nej nu ska jag inte sitta här längre, har serverings prov imorn, så dags att byta ämne, ciao ciao.


Dags att börja tänka på refrängen !

Det vart 20 min jogging idag, eller aa, ev kvart kanske, resten gick jag, fort! Hade tänkt att springa längre men det var ju så stanas jobbig väg, helt isigt och kuppigt. Efter det tog jag en lång dusch, och nu har jag precis glott på top modell, kan inte fatta att clark fick lämna programet, oväntat kan man säga. Yeye, dags att börja tänka på refrängen kanske? Ska ju servera imorgon och då gäller det att vara pigg och glad : ) Sovgott tuffingar!


Oh yes!

Ska nu ut på en runda hade jag tänkt, duktigt va? Fast de klart, halt som fan ute, men ärsch! see you later aligator! Eh.


Onsdag

Har varit så sjukt trött idag, och skoldagen har varit ett helvete att ta sig igenom, speciellt när man börjar åtta och slutar halv fem!! Hade metod sista lektonen, i två timmar och 20 min, gissa vad vi skulle laga och arbeta med? Lever och njurar, avundsjuka?  Lite? hur som hälst så är dom jobbiga dagarna över nu, dvs med dom där tröga ämnena som matte, engelska och svenska. Så nu har vi bara servring kvar imorgon och på fredag, ska bli mycket roligare : ) Ikväll ska jag bara tare lungan!! Yeye nog om min ointressanta dag, hejddåååå!


Mot 128

Har nyss ätit middag, mamma hade gjort iordning fiskpinnar, potatis och remoladsås, usch tänkte jag från början, men egentligen är det jäkligt gått alltså :p hur som hälst, ska nu kolla bussen och bege mig fem minuter härifrån, nämligen till 128 och kära skarpnäck! Ska bli ur mysigt att få krama om och pussa på min pojkvän, har saknat honom!
Juste, sen måste jag leta reda på en mössa till Amanda, som hon kan ha när vi om två veckor ska till Romme! Får väl ta och hitta nån snygg en som passar fröken :p ciao bellaaahhhahhahahah


Tisdag

Hej, gomorgon! Börjar ett på tisdagar, så jäkla häligt, behöver verkligen inte vakna helt död eller stressa, som när man  börjar tidigt. Nu på morgonen har jag bara tagit det lungt, har fått i mig ett par mackor och en kaffe, samt två glas c vitamin och två rosenrot! Ni tar väl rosenrot? Om inte skulle jag rekomendera att testa det, för forskning har bevisat att rosenrot fungerar. Man blir mindre stressad, får en bättre koncentration och man känner sig piggare och gladare! Precis vad man behöver, framförallt i plugget. Nog om rosenrot :p Idag har jag bara tre lektioner, så jag slutar runt 4 idag, efter det ska jag hem och packa ihop lite saker och sedan hem till älsklingen min där jag nog sover ikväll :) Jag hoppas ni får en bra dag!

Känner du dig trött och ofokuserad? Unna dig en riktig energikick. Rosenrot medverkar till att ge ökat fokus samt förbättra minnet och stresståligheten. De aktiva ämnena Salidrosid, Rosavin samt L-arginin gör Rosenrot Plus till ett unikt kosttillskott som förutom att ge energi och kraft även hjälper till att ge ökad vitalitet och lust. Rosenrot är en s.k. adaptogen (anpassar sig efter kroppens behov) som är bra under perioder av särskild mental ansträngning och trötthet, i arbetet och under studier.

Idrottsgalan

Yes, just vad jag sitter och kollar på. Tycker det är ganska bra, faktist. Åh, när dom visade klippen på zlatan i inter så fick jag en sån varm känsla i kroppen! Har nog insett hur förjävla mycket jag saknar gamla sporten, fotbollen... vad kul man hade du alltså, helt sjukt! jaja, efter idrottsgalan ska jag gå till sängs, om inte tidigare för jag är hur trött som hälst! Gonatt folket

Funderar verkligen på om jag skulle börja träna igen, för nu har jag inte lirat på ett år men känner ändå att det skulle va skit kul att testa igen! Kanske inte bli lika vass som man var då, men iaf hålla på med nånting? jaja, här är iallafall lite bilden på gammla laget Älta if, saknar som fan!

Det där var ett tag sen !

Och det här med ! Vad små vi var

Fem manna

Länge sen, fast äldre var vi där :)

HA HA! jag i mitten :D

ooooooh ÄLTA!

Boovallen

Och här var väl den nyaste jag hittade på er :)


Det är så himla mycket man upplevde ihop, och man hade det på ett helt anorlunda sätt då. Jag kommer ihåg, Aroscuperna, p18 på gotland som jag aldrig kommer glömma, Gothia mm! När vi var som bäst och precis kommit upp i Elit så hade man det så jäkla bra, man var som en stor familj och uppleve mestadela skratt med även mycket hat och tårar tillsammans. Nio underbara år tillsammans! Lycka till tjejjer

Hey dude

Har städat ut julen nu äntligen! Bytit ut allt rött mot vitt och rosa, samt bytt gardiner! Himla snyggt faktist. Pratat med amanda har jag gjort också, om att hon förmodligen ska byta klass till HR4, wihoo! Både bra för henne och för mig liksom, perfa! Nu har jag precis ätit, och kl åtta väntar top modell, sitter som fastklistrad, varje måndag och tisdag! Hare

Det här var på Utö i sommras.
Midsommarafton till och med! =o)


En trött måndag

Hej. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött idag, gick ändå och la mig vid kvart över åtta så man tycker ju att man borde vara något piggare? Jaja, dagen ha rullat på som den ska, fast sista lektionen (gympa) kännde man sig en aning deprimerad, fyfan vad tiden gick långsamt. Amanda har också påmint mig tusen gånger om att verkligen ta med mig 300 spen till skolan imorn, vi ska nämligen till Romme med skolan och om jag verkligen ska lyckas få en plats i bussen måste jag verkligen ha med pengar imorn! Så, ska verkligen komma ihåg det hehe!
En annan sak jag verkligen har tänkt på hela dagen är min pojkvän. Har inte hört av han sen lördags och nu börjar jag verkligen känna hur mycket jag saknar honom, men nu tycker jag att det är han som får höra av sig, faktist. Kram

nu kan sommarn gärna få komma

Hej igen, har nu suttit och kollat runt lite på nätet efter så mycket som bikinis :D Jag vet, tidigt som fan, men alltid när sommarn väl har kommit så blir det ändå alltid så att jag inte pallar kolla på nya, eller så är dom som jag vill ha jämt slut! Så nu sparka jag mig själv i baken och tänkte att det lika gärna kunde vara bra att ha det gjort, med badkläder alltså. Så nu får sommarn gärna ta och komma, och fan om det nu inte skulle bli en varm och härlig sommar(!!!!) aja, ska ju iallafall utomlands och då kommer du ju iaf komma till användning :)

Dom här beställde jag, fast bara överdelen på första bilden!
Tänk när man blivit riktigt jäkla brun, då lär båda vara riktigt snygga på :)


fotokurs

Har precis fått i mig två portioner av  mammas goda kycklingwook med curry. Nu sitter vi och diskuterar min födelsedag, och hennes, och vad vi ska hitta på och önskar oss. Jag önskar mig (och vet att jag kommer få) en system kamera av märket canon. Mamma har planerat att fira sin på nån birka båt, bjuda in massa kompisar och släkt, kul va?
Och när jag fått min systemkamera ska jag också gå fotokurs inne i stan, där man får lära sig allt om foton, vinklar, skuggor osv, ska verkligen bli jätte kul att få gå en sån kurs och förhoppningsvis lära känna andra med samma intresse. Nu ikväll ska jag belöna mig själv (bland annat för att jag har jobbat bra med skolan, tränat och varit possetiv) med att ta ett långt bad, skrubba kroppen, göra inpackning och måla naglarna samt göra iordning mitt rumt kanon fint. Känner också att jag borde ringa prinsen min och tala om hur mycket jag älskar honom, samt förklara som som många gånger tidigare hur pass mycket han betyder för mig. Han och jag bråkade nämligen lite igårkväll, men man kan ju inte hålla på hur länge som hälst, eller hålla på och vara långsint. Lika bra att  reda ut saker och ting, visst? Men annars, ha en forsatt bra söndag kväll !


Trodde känslan skulle försvinna med tiden, att knistan sakta
skulle suddas ut, vilket den inte har gjort. Nu i sommar firar vi två år
tillsammans, två år! Det har gått så fort. Just nu har vi hamnat i den där
perioden som borde egentligen vill slippa, men jag vet att vi tillsammans
kan få det bättre, så som det har varit. du och jag, såsom handen i handsken!
I l o v e o n l y y o u


Kallt som satan idag

Hej. Kom precis in till ett varm hem här i bromma, efter att ha tagit en sväng med bilen till drottningholm med mamma mormor och brorsan. Kanske inte den bästa årstiden att besöka slottet, för visst är det vackrade på sommaren! Mamma köpte iaf ett par skidskor, begagnade med såg nästan oandvända ut. Nu väntar jag på att Kaffet där nere ska bli klart, för oj vad jag fryser. Efter Kaffet ska vi hemåt - hoppas jag -, och jag måste städa rummet och duscha! Imorgon är det måndag och en ny vecka att ta sig igenom, och jag får förhoppningsvis reda på vilket betyg jag fick på serverings uppgiften, hoppas på ett vg eller mvg! Have a good day

Såhär fint är det på sommaren. Och idag var flaggan hissad,
vilket betyder att kungen och drottningen var hemma :)


Himlen måste sakna en ängel








död lördagkväll !

Hej allesammans. Allt väl? Med mig är det helt okej. Kan nämna fredagen lite kort. Till en början fick verkligen jag amanda och josse panik, fanns ingenting att göra och inget roligt på gång, hade verkligen ingen fantasi. Tillslut kom josses kille basse, så vi körde ner till centrum för att möta upp amandas pojkvän Timmy och Timjoel som hade varit på krogen. Vi åkte till järna, hängde där ett tag, åkte runt med bilen, hög musik, statoil, körde runt lite till, sen hem till timmy där vi väntade medans basse körde hem samuel och persson(tror jag att dom hette) :D När klockan vart gammal kördes vi hemåt till sdertälje, där amanda ställde sig och gjorde popcorn och sodastream, satte på sompsson och somnade typ på tre röda!

Över till idag. Vaknade upp hos amanda, åkte till T centralen och mötte upp mamma och bror, käkade på fridays sedan hem till roddan. Var där ett tag och myste, sen åkte jag till bromma där jag sitter just nu. Har suttit nu i säkert timma med tjockisen Emma i knät framför brasan och bara myst (en hund alltså). Tror jag ska slagga tidigd idag, känner bara hur ögonlocken hänger på mig. Hoppas eran lördag blir något bättre än min :) kram


"vilken jävla smäll"

haha jag och amandas lillebror erik har precis smällt äpple! Satte i en raket i ett äpple och kastade ner från fönstret ner på gatan :D den där erik är allt bra rolig han. Nu luktar det raket här inne, som det gör om amandas fisar! hej så länge

hemma hos amanda och josse

Har nyss kört lite guitar hero, och just sitter amanda och kör själv hahaha. Sitter för tillfället och väntar på middag, är svin hungrig. Senare ska vi kanske träffa amandas pojkvän eller några kompisar till manda och josse :) ha en bra fredag!

amanda e allt bra söt hon :)

good nightt

Nej nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, typ. Ni ser bilden nedan, aa nu känner jag mig just nu! Helt grå, trött och trist. Så, godnatt everybody!


ointressant lista

ANVÄNDER DU:
mascara? - Yes
kajal? Till fest, ja!
Foundation? Ja ibland
läppstift? - också ibland :)
läppglans? - aa
plattar håret varje dag? - nej
parfym? - ja

HAR DU:
mobbat någon? inte på riktigt, haha
kompisar som är lika i sättet som du själv? - yes
killkompisar? - ja!
tjejkompisar? - ja!
bästakompisar? - många är bra, amanda lite bättre
har du msn? - ja!
har du lunarstorm? - nej!
har du bilddagboken? nix
har du playahead? nej

BRUKAR DU:
bli sur för ingenting? - haha, mm
Skratta åt ingenting? - som trött, aa!
gråta minst en gång i veckan? - nej
Skrattar när någon ramlar? - det ser ju kul ut, så ja!
skratta så tårarna rinner? - haha, typ
för det mesta ha kul i klassrummet? - aa!!
ha sudd krig på lektionerna? - nejnej

ÖVRIGT:
Har du pojkvän ? - Aa!!
Vad ska du göra ikväll ? - kolla på tv
Är du ofta seriös ?- ja och nej
Gillar du att kramas ? - ja!
Gillar du att pussas? ja!
Hur många biologiska syskon har du? 0 st
Har du utlänska föräldrar ? - Nej
Saknar du någon ? - mmm
Mjukisbyxor eller jeans ? - jeans !
Bada eller sola ? - badaa
Har du fräknar ? - nej!
Favorit godis ? - choklad, lätt!
Anser du att du är stark ? aa
Är du kittlig ? - som faan
Har du en digital kamera ? - borta
Vad har du på dig nu ? - ljusa jenas,vitt linne,grå stickad kofta
Hur mår du ? - bra, men trött
Vart har du ont ? - i skinkorna. obekväm stol!
Vem vet mest om dig? - rodney
Tänker du gifta dig ? självklart
Är du förlovad ? - :)
Har du pussat någon den här månaden? Yes
Längd? 1.72
Vikt? 54
ögonfärg? Blå-grön-bruna
Hårfärg? Brunsvart
Skostorlek? 37
favoritfärg? Svart, vitt och lila

Södertel yeah!

Pratade nyss med frökan amanda, ska till henne i södertälje imorgon och sova, säkert hitta på något kul. Just nu sitter jag och bläddra lite i sofis mode (careface), kollar bland annat på olika frisyrer, skulle aldrig våga klippa av allt mitt fina hår, men oh så häftigt det vora att verkligen chocka alla, bara göra något helt oväntat :D Nja, tror jag nöjer mig med den kaluffsen jag har nu, blir bäst så va? Nu är det väntan på middag, får se vad som bjuds. see yaaaaaahh

(as garv) vad tycks? skulle jag passa i denna bedårande frisyr? Lite?

Fint besök på serveringen

Det gick trögt imorse. Svårtstartad kan man säga. Men jag fick i mig ett par mackor och lite kaffe. Man kan säga att jag vara lite utav en zombie i morse, trött som fan alltså! Men iväg kom jag, satt på bussen exakt 17 minuter över sju och kom till skolan kvart i, redo för att byta om och börja fixa med serveringen. Hade inte så mycket att göra på morgonen, var redan fint uppdukat, var mest att gå igenom menyn och lyssna på Bengt som gick igenom lite saker. Och vet ni? Morsan och Joel kom förbi och skulle luncha på skolan, självklart var jag deras servitris. Fint folk alltså ha ha! Mamma beställde nån pocherad gös med duschespotatis, medan Joel beställde lammstek provencale med vitlökssmör. Till dessert tog mamma frozen lime cheescake, och Joel bananglass med hallonsås + kaffe. Fick 100 :- drix, man tackar :)


Slut i hela kroppen. . .

Hej på er! Detta får bli det sista inlägget för idag. Har kollat top modell för en stund sen, åh jag gillar hon den där jätte blonda tjejjen, med dom där blåa rådjursögonen (!!), så himla duktig verkligen. I pauserna satt jag och bläddrade lite i sofis mode och självklart står det ju på förstasidan att Angelina Jolie ska ha ÄNNU(!!!!) flera barn, tydligen tre stycken (adopterade) redan i år! Nu får hon väl ge sig tycker man. Hur många är det hon har? redan fem st va(?), och sen tre till på det.. nej sånt där förstår jag inte, och definidivt inte hur hon har tid. Jag menar, isåfall åttabarns mamma, en utav världens mest kända kvinnliga skådespelare, sen brad pitt på det :D Jaja, kör på angelina!

Sen måste jag bara tipsa om hur du får håret att bli helt jäkla perfa! Blankt, färscht, håller sig på plats och ger sjukt fin kvalitet! Sen jag började använda dessa produkter har mitt hår fått "Ett helt annat intryck och liv" haha. Prova bara så kommer du att märka vad jag menar! :)


När håret är handdukstorkar så tar man lite av cremen och drar igenom den från hårbotten ända ner till topparna. Verkligen inte för mycket, utan lagom. Sedan fönar man håret neråt  och håret blir helt helt rakt! Bästa jag haft :)

Jag som älskar att ha håret rakt för det mesta, brukar ta en extra gång Nivea, fast i mindre mängd genom håret för att få det att hålla. Håret håller sig verkligen sjukt rakt och fint hela dagen, samt dagen efter! Bra va?

Andra produkter som jag bara älskar och som får håret att bli tipp topp är Björn Axéns hår produkter. den ena heter Björn Axén style smoothing creme, som man ska använda innan (om) man plattar sitt hår. Dels blir det rakt, men innehåller också värmeskydd och UV-filter som skyddar håret från värmen. VIll man locka håret så är den också skit bra hjälpmedel, fast då ska man ha cremen i fuktigt hår innan man fönar och allt det där!

Sen lite då kan man ju vara lite extra snäll mot håret, och då använder jag antingen silikondroppar eller toni&Guy. Silikon droppar är ju extra bra mot kluvna doppar, och Toni&Guy är som en spray man sprayar lite grann i håret för att får det att glänsa och skydda! Yey, det var de. Jag lovar, dessa produkter är verkligen guld :D

Skynda nu Lisa!

nej nu är klockan gammal. måste skynda. som fan. Ska ju till skolan som jag skrev, för att laga mat, och kanske smila lite extra för dom som kommer för att kolla på skolan. Slutar halv åtta sen då, säg att vi är avundsjuka? lite? Jaja, ska skynda mig iväg nu. Hej då. Ha en bra kväll.

S e e y o u t o mo r r ow , r e a d e r s !

Ge mig nu!

Längtar så jäkla mycket tills jag kan köpa min efterlängtade systemkamera! Jag älskar att fota, och bilder i sig tycker jag bara är så häftigt! Så snart som möjligt ska jag raffa åt mig en, och då kommer bloggen bli full utav fina bilder, det kan jag lova :)



Onsdag och öppet hus!

Nej men tjenare! :) Allt bra med er? Sitter just nu hemma hos älskling, glömde nycklarna hem men som tur var så var roddan brorsa hemma så att jag kunde vara här!
Klockan halv sex ska jag tillbaka till skolan -suck- för öppet hus! Vi ska ha metod och laga mat, medans 93or ska komma och kolla, eftersom att dom förmodligen ska börja där nästa år... Sluter sedan vid halv åtta igen, lite små segt sådär va?! Annars händer väl inget speciellt idag tråkigt nog, men hoppas att eran dag har har varit toppen! Cya

Du vet att jag älskar dig mest av allt!

hahaha

Åkte aldrig hem till mamma, åkte hem till älsklingen itstället. Nu har vi nyss kollat top modell, brottats om vem som skulle ha dom gula shortsen samt kört arga leken typ 50 gånger haha. Om jag vann EN gång så skulle han gå ner och hämta cola och ben and jerrys till mig, och det gjorde jag, sista gånger :p Ska nu kolla på THE GURU och bara mysa! Ha en kanon kväll så hörs vi imorn!

Gamla bilder jag fann på roddans data! :p

Gyllenetider

Satt nu vid youtube och lyssnade lite, kännde då för att spela lite Per Gessle och Gyllenetider. Så himla bra, speciellt den här, en riktig klassiker som inte går att tröttna på! http://www.youtube.com/watch?v=UXh03Yjz0a0 
Här också en riktig klassiker, ingen mindre än våran lars winnerbeck :D
http://www.youtube.com/watch?v=y8LX-loSsUg

vila i frid johan!

Nu var det vääldigt länge sen, riktigt länge sen. Men vet du, jag kommer verkligen ihåg som om det vore igår. Då man med jämna mellanrum gick till Ältas fritidsgård, dels för att du var där, det var dig man verkligen tyckte om. Åh du var så rolig, framförallt snäll. Du var ju Johan som aldrig vart arg på en, och det var det man gillade hos dig, att du alltid var glad och ville få alla andra att vara det också! Minns övernattningen, satan vad kul det var. Det känns på något sett overkligt, att en person man diggade så högt, och som man nu inte sett på hundra år plötsligt går bort. Jag vet inte varför, orsak osv... men det spelar ingen roll! Ska inte lägga mig i den saken heller, men jag ska tända ett ljus för dig senare! 25 var en alldeles för tidig ålder! Många tankar till din familj och vänner... Rest in peace johan :(
http://www.youtube.com/watch?v=LBh7Muv0yac



Tisdag idag då

hej på er! Åh jag blir så glad när ni skriver :) har faktist börjat läsa några norska bloggar, och dom är bara såå härliga! Bra bloggar också och super trevliga! :) Tycker det är kul att variera lite från svenska till norka!!
Idag känns det som om dagen har seegat sig fram, trots att vi bara hade tre lektioner. Straxt ska jag ta bussen hem till mamma och vet ni? Hon och jag ska käka på resturang ikväll, mysigt va? :) Måste bara säga till er norskor, ni är verkligen duktiga på att skriva och era bloggar är verkligen skit snygga! :D Ni alla får ha en fortsatt trevlig dag. Kram Lisa

Hittade här några bilder från sommaren... 05 skulle jag gissa på.
Himla härliga endå!

Jag i båten :)

Ha ha! Kolla vattnet, så jäkla fint!

Ida går omkring på stenar

Ida försökte bita mig i foten ha ha ha!

TJA! :D

Jätte fin bild på Ida

En lång, men blåsig kvällspromenad!

Japp, det är precis vad jag kom hem ifrån just nu. Men härligt så här på kvällen ändå. Mamma gjorde mig sälskap, vi pratade om flytten och allt mellan himmel och jord! Nu sitter jag här med en "mini häagen-Dazs", som en liten ben and jerrys fast liten och mycket godare :) Alldeles straxt ska jag upp och prata med min kära pappa, som tyvärr fått problem med axeln, vilket innebär för honom att han inte längre får spela tennis eller bandy ;( Stackar farsan balloo, han som tycker så mycket om det! Vi får helt enkelt hoppas att det blir bättre :) Gonatt på er!
Här bjuder jag på en låt som jag bara älskar! The killers med nya låten human!
http://www.youtube.com/watch?v=wvVOoCKjonY


NY, ett minne för livet!

Har precis ätit en god middag med min kära familj, och nu när jag satt mig ner vid skärmen kom en as bra låt fram i radion, dom sjöng om new york, typ, och det fick mig att tänka så mycket på när jag var där. Hur länge sen kan det vara? skulle gissa på 4 år sedan, nåt sånt. Det var verkligen en upplevelse som jag alltid kommer minnas. Mest minns jag där vi bodde, hos min lillebrors kusiner, ett as coolt place med utsikt över n.y. Frihetsgudinnan, den är större än vad man tror ska jag säga. Och båten man åker från n.y city, och sen över till en Ö (som bara en dag efter att vi hade åkt, kraschade in i kajen så att många skadade sig), förbi frihetsgudinnan. Empire state building, den högsta byggnaden nu, förrut world trade center. Central park, en storstor park mitt i new york city med dammar, parkbänkar, gräsplättar, allér och jätte härliga gångpromenader, mitt mitt i city. - Det var collt! men det jag minns allra mest, det var nog platsen där world trade center en gång stod, två jätte lika "gropar" bredvid  varrandra, bredvid ett jätte kors, full med namn och fotografier inramade i glas, det.. det var riktigt häftigt men också hemskt. hemskt som fan.


Tillsammans klarar man allt

Har verkligen tänkt på en sak, hur pass viktigt det är att nu hålla i dom man verkligen bryr sig om. För jag har hört, att det inte alls är lika lätt att skaffa sig nya när man blir äldre. Håll verkligen i dom som verkligen ställer upp, och sumpa dom inte i onödan. Jag vet två personer, som jag aldrig kommer att släppa, två personer som betyder sådär lika extra mycket för mig. Rodney och Amanda, min pojkvän och sen min närmsta vän. Guld värda båda två! Hand i hand livet ut, of cours!


Stessa inte ihjäl dig i onödan!

Just nu känner jag verkligen att jag har koll på det mesta, och jag känner att jag inte behöver stressa eller skynda mig till att göra något. just nu är det alltså jäkligt lugnt och det tackar jag gud för! tyvärr kommer det ju perioder då man tex har mycket i skolan och kanske annat viktigt att hinna med, då händer det att man kanske blir stessad. Jag har lärt mig att hantera stress situationer och som verkligen visat sig hjälpa!

Sömn! Se till att få ordentligt med sömn. Sitt inte uppe i onödan på vardagarna, utan känner man sig trött är det lika bra att gå och lägga sig :) Jag har märkt att sömn hjälper oerhört mycket, just om man känner sig stressad vid något tillfälle.

Meditation och andningsövningar är sedan länge bevisat att det fungerar. Jag själv kan ju tycka att det låter lite överdrivet, framför allt töntigt, (ska man sitta där för sig själv och andas in och ut för sig själv?). Istället skulle man ju kunna sätta på några låtar på datan som man tycker är bra, framför allt som man känner sig lugn utav och bara lägga sig i sängen och koppla av ett par minuter!?.  Eller varför inte lägga sig i ett varmt bad och tända lite ljus, också grymt bra avkoppling!

Vad är det egentligen som stressar dig? Är det något du kan ändra på? Finns det alternativa lösningar som gör att du kan leva med stresskällan, men minska stressen.

Begrav dig inte i arbete/skoluppgifter! och irritera dig inte över att du inte hinner med. Ta hand om saker allt eftersom det dyker upp, eller prioritera det som är viktigast.

Sätt realistiska mål Planera inte för mycket. Om du har mycket i tankarna hela tiden och att vara överbokad orsakar stress. Planera bara så du hinner med det du ska, vill och kan. Tänk på att ha lite ledig tid i mellanåt!

Gör något för andra för att lätta på ditt eget sinne. Det känns väldigt glädjande för en själv när man ser glädjen från andra man hjälper.

Undvik att stänga in dig själv och fly från problemen Alkohol och droger uttrycker stress.  Dessa medel hjälper dock inte att driva bort stress, snarare hjälper till att förvärra situationen. De skapar dessutom beroende och skapar ännu mera stress pga. det. Beroende ger en slags "måste -känsla" att vilja ha mer av medlet, vilket dessutom bryter ner kroppen och sinnet.

Alltså!: Sov så mycket som du kan! Få lite egen tid då och då, varva ner och få hjärnan att tänka på saker som är bra och som får dig på bra tankar. Funderar på vad som egentligen orsakar stressen! Boka inte in saker som du känner att du egentligen inte ha tid med, och begrav dig i arbetsuppgifter, arbeten prov osv. Ta pauser! Vi säger att du kanske pluggar i en halv timme, efter det kan du väl ta en paus från det, sen återgå efter en stund!, för jag vet att sitta i två tre timmar och bara läsa och försöka få in fakta i huvudet tar på krafterna, hjärnan orkar inte ;P Så därför är det skit bra med vissa "pauser" lite då och då! Men framförallt! Ha jäkligt kul, och träna för att må bra :D


Måndag

Sitter här hemma nu efter en dag i skolan. Gick helt ok. Har haft svenska, engelska och idrott. Tog bussen hem till Älta med gustav holmberg som sälskap. Under resans gång slank en hel marabou choklad ner i magen på mig, mums!
Sitter nu och kollar runt lite "mode 2009" på nätet, och utav det jag ser måste jag bara lé! RIktigt snygga grejen som tydligen ska följa med hem till garderoben!

Slitet som fan! Grymt snyggt enligt mig :)

Nitar! Kolla skorna, skulle inte banga på dom om ni frågar mig :)

Kanske inte riktigt "Lisa". Men snyggt. Det hänger på axlarna alltså :)

Paljetter! Grymt snyggt till fest!


söndag

Gomorrn! Älskling ska precis gå, hans mor och far kommer och plockar upp honom eftersom dom hade varit i farsta. Själv ska jag sola, idag igen, inte bra egentligen men fick så fin färg igår så tänkte att jag skulle få ännu mer färg idag haha :) Efter solningen åker jag nog till älsklingen och är med honom en stund, sen hem förmodligen, möjligtvis en sväng förbi farsta för att köpa ett par grejjer och möta upp en gammal vän. Får se! Annars önskar jag er en bra dag, trots det kanske inte så fina vädret!

Konakli, Turkiet.

Nu när pappa hämtade upp mig vid solariet satt vi om snackade om min och älsklings resa till Turkiet i sommar! Satt och snackade om vart vi ville åka och lite om hotellen. Pappa rekomenderade ett hotell vid namn Club Dem, som ska ligga alldeles intill havet och nära in till stan samt spa anläggning. Så, kanske att det blir detta hotell vi åker till, vi får se :) Kanske hittar något bättre! Ser iallafall fram emot resan så otroligt mycket!! Bara jag och älsklingen, göra exakt vad vi känner för och inte behöva anpassa sig till några andra!, kommer bli underbart :') Men resan blir alltså till sommaren, alltså ett tag kvar, men när man har något att längta efter så tycker jag att tiden går så mycket fortare!!

Blir det Club Dem blir det då till Konakli!
Har aldrig varit där tidigare, bara sida och alanya!


lördag

Hej läsare, kul at så många komenterar haha, vore skit kul med lite mer kommentarer! Nu kom jag nyss hem, har varit och solat solarium faktist, var as nice, solade 16 minuter idag, tänkte åka in igen imorn och sola 20. 16 min räckte faktist för att jag skulle få lite färg, så ska inte klaga. Ikväll blir det kyckling wook, älsklingen kommer hit också! :) Hoppas ni har haft/får en bra dag!


En jäkligt trist lördagkväll . . .

Roddan kom aldrig hit, buhuu! Hade ju sett fram emot att få vara med honom nu när vi inte setts på ett par dagar! Men men. Anledningen var att han först missade bussjävlen. sen gick inte nästa på ett tag och då sa vi att vi lika bra kunde ses imorn!
Nu kom jag precis innanför dörren, har varit med Nidal och Jobi :) Möttes i centrum, sedan hem till Nidal och kollade på en as rolig film, snackade lite och så. När jag bestämde mig för att pallra mig hemåt följde dom mig en bit, sedan gick jag ensam genom "byn" i en jäkla tystnad, för ingen jäkel är ju ute här efter klockan 10 typ haha :D Nu ska jag upp, borsta tänderna, tvätta ansiktet och förhoppningsvis inte väcka resten av familjen som tydligen ligger och sover! Hörs imorn hejdå!

Lets dance och en skål med chips

Nu sitter jag här i väntan på att fredags middagen ska bli klar, Pepparstek, potatispuffar, sås och en stoor sallads skål. Älsklingen kommer hit sen också, blir nog Lets dance och mycket chips/godis för våran del ikväll, mysigt som attan!
Nu kollar jag igenom lite bilder på vårat landställe, utö. Måste vara en finaste platsen, vad jag vet iaf, varje fall i sthlm skärgård! Längtar tills man kan åka dit, antingen med roddan eller kompisar, så jäkla najs!!

Vid hamnen

Ni ser det vita fina högst upp, till vänster om det finns ett gult hus,
där bor vi :)


Härligt va!

Årsta havsbad där waxoholm tar oss till ön!

Åh, den älskade kiosken! Den har funnits där så länge jag
kan minnas haha.


Haha

Beeenjamin :D
http://www.youtube.com/watch?v=94_SL0yxgFU&feature=related


Sen mååste ni se den här! Jag garvar alltid lika mycket när jag ser den :D
I 9an kollade jag och jaken på den ett aantal gånger, hahaha fan vad kul det var!
http://www.youtube.com/watch?v=o9BTVOGwEng


Fyfan vad man kan vara trött !

Att gå omkring en hel dag och ge människor service är kul, men fan vad trött man blir! Skulle lätt kunna somna nu, får se hur det blir med den saken. Fick 10 kr drix idag, hihi, bättre än ingenting eller hur ;P. Gjorde sälskap med gurra på bussen, sen när han skulle av vid stavan så fortsatte bussen HAHA, synd säger jag! Ikväll blir en lugn kväll, ska nog bara vara hemma med familjen, kanske att älsklingen kommer hit vad vet jag :)
Nu funderar jag på att gå ut och springa, har ju fått en par skit snygga jogging skor av älsklingen från adidas! Najs va? Men jag kommer säkert att skriva senare, hörs sen! peace

Sånna här fast i lila och vitt! snygga va?


Bilder säger mer än vad man tror

Just nu sprutar det ut musik från maskinen framför mig, högt spelas det också, för tillfället gyllenetider. Jag glor igenom lite gamla bilder, bilder som får mig att se 2006. Det är mycket bilder, på många olika personer, från många olika tillfällen. Det var då. Här är bland annat några på mig och en blond flicka. Nu känner jag henne inte, tyvärr. Men det är det här, här nedan, som jag verkligen saknar.




Ps. Bilderna är från Utö, världens mest underbaraste plats.  Ni ska stå på klipporna, på den södra sidan.. där finns ingenting annat än ett enda stort hav att kolla ut över. Så himla vackert. Utö är den ö som ligger närmast Gotland, har jag för mig! I sommar hoppas jag Amanda gör mig sälskap dit, har ju pratat om det så himlans länge nu ;o)


Idag, torsdag!

Idag var det plugget som gällde... Har serverat, var faktist hyffsat kul idag, fick ju 80 kr drix av två byggare haha! Man tackar :) Var rätt lungt med folk idag, men imorn blir det mer. Var faktist ganska kul att träffa klassen igen måste jag säga! Idag bär det av till farsan, ska vara där veckan ut tror jag, ska bara packa ihop kläder och allt det där som lär behövas! Hoppas ni haft en bra dag!

Onsdag

Kan lite kort nämna gårdagen (då jag inte visste att vi egentligen hade skola haha).
Vaknade, åt en rejäl frukost hemma hos älsklingen. Tog tuben till mammas jobb. Gymmade en timme. Åt med mamma. Tog sedan bussen till Bromma, där mormor bor och där brorsan också var. Gick ner till båtvarvet, gick ut på isen. Morbror kör mig till Alvik. Möter mamma vid Fridhemsplan och åker sedan till götgatan där vi åt på tiffanis! Åker hem. Somnar :)

gymmet med finaste utsikten

Min älsklingsemma!

Rasen som är känd för att aldrig bli trötta :P

Nere vid varvet!



ser uppsvullen ut :D

Dante and me! <3



Mot 128!

Hej. Jag var aldrig med amanda idag, har istället bara varit hemma och tagit det lungt, så det har varit coola bananer! 17:38 går min buss som tar mig till skarpnäck, ska bli underbart att få pussa på min prins nu efter typ 2 dagar, har saknar honom riktigt ordentligt. OCH VET NI VAD SOM STARTAR IDAG? TOP MODELL! Som jag har längtat, det absolut bästa programmet någonsin, fast det tycker inte min pojkvän haha. Juste, älsklingen börjar plugget imorn, men han började ca 12 imorgon, så antagligen drar jag när han gör, eller så fortsätter jag att sova, får alla si :) Hejdå ha en bra kväll!

Istället för solarium!

Tänk om man kunde ha den där solbrännan året om, även på vintern. Inte behöva gå runt och känna sig blek och tråkig. Jag vet att många solar, och visst det ger ju resultat. Men är det verkligen bra? Nej det är det inte. Solarium är verkligen inte bra för huden. Ok om man gör det nån gång då och då, men att sola 3-4 gånger i veckan, det kommer att visa sig när man blir äldre. Nu var det typ 7 månader sen jag solade, på sommaren behövs det verkligen inte för min del, men nudå, nu på vintern? Skulle kunna gå och sola, visst, men jag kör faktist på Nivea summer beauty istället, Som en brun utan sol, fast som visar resultat efter 5-6 dagar och som är hälsosam mot kroppen. Många sånna där "brun utan sol produkter" Kan man ju bli skit brun direkt av, och det blir inte snyggt tycker jag, dels ser man gul ut och sen blir det också fläckigt och ojämt. Nivea summerbeauty bygger upp en jämn solbrun färg efter sisådär fem dagar, och jag är jätte nöjd med den. Rekomenderas verkligen! Den ger inget gult resultat, utan en äkta solbrun färg! Så jäkla bra. den Nivea summer beauty som jag har är anpassad för medel till mörk hy, och den passade mig bra som i vanliga fall är brun utan solsken, men som också har väldigt lätt att få färg. Den finns också i ljus, och ljus till medel :) Så för er som inte vill skada huden men som ändå vill ha lite färg även om vintern :) Tror den går att köpa på dom flesta ställerna, Henns, Åhléns, kicks osv.

Nivea summer beauty. Den dom rekomenderade i butiken,
och som verkligen visade sig vara bäst! :)


Tisdag

Hej på er där hemma. Får ni också lik som jag en såndär klump i magen, och en känsla av skolångest nu när det istortsätt bara är en dag kvar på lovet efter idag, usch jag känner verkligen att jag inte orkar det! Det har gått så himla fort eller hur! Vad har man gjort liksom? Inte det man kanske hade planerat, eller iaf trott att man skulle göra, utan det känns bara som om man har legat i ide haha. Men men, thats life, bara ett halvår kvar till sommarlovet....det är en låång tid, suck. Men vad händer idag då? Ska träffa Amanda tror jag, får se vad vi hittar på, men just nu svarar inte kärringen ;O Hon ligger säkert i badet som vanligt när hon inte svarar!!! Jaja ska terra henne lite till nu!
Någe vidare väder är det ju inte direkt heller, inte mot vad det var igår, och kylan har sänkts på termometern också nu ser jag, igår var det ju typ -11, och nu är det -1,5... japp men ni får ha en bra dag!

skvaller tidningar!

Det roligaste när man inte har så mycket annat att göra, skvallerblaskor! Precis vad jag gjort nu, ätit fruktsallad och läst skvaller tidningar. Mamma kom hem med en nu för ett tag sen när hon var och handla frukt. Har bland annat läst om det som är inne nu i vår och i sommar. Skit kul tycker jag!
Här är några av kläderna man tydligen ska bära under 2009!

Mocka! Helst mocka jackor. Snyggt! Då skulle jag helst bära en svart, till ett par slitna jeans och ett par bruna gladiatorskor + ett vitt linne under! fan vad snyggt!

Magtröjor! Sisst jag bar en var då Spice Girls var hetast, haha. Men vafan! Aa kanske!? Lite osäker, kanske för att jag inte skulle bära en, eller vad vet jag? Säkert skit snyggt om man tänker efter.

Nitar! Woho! Älskar! Tycker det är skitballt. Jag som lyssnar en hel del på rock tackar ju inte nej till att kanske dekorer ett par skor, eller varför inte ett snyggt arband? Själv har jag bara ett skärp med nitar som jag tycker är svin coolt!

skor med öppen tå! Perfa! Då har man ju några st här hemma som lär komma till andvändning då! Nice.

Ljusa pastellfärger! Nja. kanske inte direkt vad jag går klädd i. Pasteller? Aa kanske.


Skinnjackan! TUR! Aldrig i livet att jag skulle lämna ifrån mig mina! Hade dom varit ute hade jag ändå haft på mig dom, jag bor istortsätt i mina, haha!

Västar! Nej men och jag som köpte en på mellandagsrean för 99 spen. Så man är lite inne nu trots allt, haha!

Kavajer i färg: Kavajer får mig bara att tänka på killar under fina middagar. Men man har ju sett kändisar i tidningar gå klädda i dom till vardags, riktigt snyggt faktist! Isåfall med en tshirt under och kavajen med upprullade ärmar! Isåfall.

Helt vanliga tshirtar! Det kan man väl bara inte ha för många av! Tshirts kan man ju ha till allt möjligt. Jag gillar dom där lite större, som ser sådär härligt slappa ut. Senast vart det två st med svartvita tryck på, på rean!


Mitt tips till er som vill komma igång!

Hej igen. Jag skrev ju förrut i ett tidigare inlägg att jag hade som mål till sommaren att börja komma igång med träningen igen. Ni har kanske precis som jag har lite svårt att verkligen komma igång, och det kan bli så att ni tänker "Ärsch, det är så långt kvar, jag kan lika gärna unna mig lite onyttigt nu och skita i träningen", riktigt så kan man nästan inte tänka, för vill man ha resultat måste man verkligen sätta igång från början, nu, redan idag!

Jag vill inte träna bara för att bli trådsmal och rasa i vikt, utan jag vill få konditionen och orken tillbaka, det är de!

Jag tror att "hemligheten" för att lyckas ligger i att verkligen bestämma sig. Räkna med att motivationen inte alltid kommer att ligga på topp. Du kommer garanterat trilla dit längs vägen, men det är inte det som är problemet utan hur du agerar när det händer. Skriv ner ditt mål,skriv ner det på ett papper och motivera varför du vill ha just DITT mål, vad som kanske kommer bli bättre om du når upp till det. Var realistisk, hur ser din situation ut? Om man äter godis i stort sätt varje dag kanske man kan tänka om och dra ner på det till kanske en gång i veckan. Belöna dig själv, det är jätte viktigt. Känner du att du har kommit en bra bit på vägen, eller att du kämpat och lagt i riktigt bra, köp en fin tröja, eller kanske slappa framför tvn hela dan, hitta på något kul, för det är viktigt att man känner sig nöjd och att man har lyckats med något genom att ge sig själv en liten belöning :)!

Nu har mamma gjort fruktsallad, gott va? Ska nog gå och sätta mig vid tvn
med en skål :) Kommer med ett sista inlägg om ett tag!


Cp!

Försöker ändra lite här med bloggen, designen också. Går åt helvete, den vill inte visas fast den är sparad och allt. Jaja

Åh, hans texter! Får väl varva ner lite nu hihi!
http://www.youtube.com/watch?v=y8LX-loSsUg


en dag med manda

haha måste bara nämna gårkvällen, vi var sååå(ååå) trötta, men kunde inte sova! Vi gjorde kullerbyttor, larvade oss och garva som bara den! Våran sista konversation såg väl ungefär ut så här:
Amanda: Jag vill åka grillor.
Lisa: Aa det är kul...!
Amanda: Lisa prutta du?
Lisa: Eh va?
*tyst*
Lisa: haha fan vilket ful unge,
såg ut som du när du va liten!
*reklam*
Amanda: Åh jag kan alla hans låtar!
"rosalita är hääär iiigeen".
Lisa: Käften! *somnar*

Över till idag! Planerna var att vi skulle till hellas och ta med oss varmchoklad och dra ut på isen, men vi var så trötta imorse att vi sov till kl tolv. Vi tog istället en lång promenad från kolarängen till mig till på evalundsvägen. Många bilder togs på vägen, från Ältas bästa utsiktsplats! Kolla bara!

Vi lämnar amandas gula villa för en promenad i solen :P


Skit glad

Lite bilder vi tog där vi gick :)



En lättroad Amanda ;D

Varför?

Påväg upp

Så jäkla vackert



Man ser lite folk på isen där borta

Tjoheeej

Njuter av solen ;P


Sötnos!


Sen gick vi ner igen, och hem till min pappa!


Tack för idag amanda! Vi ses imorrn igen <3

hemma hos manda

Gokväll :P Jag och amanda har bara tatt det lungt nu ikväll, har käkat färdigköpta pannkakor, proppat i oss mängder av choklad och druckit cocacola! Har också varit ute och gott två gånger. Nu har vi gjort oss i ordning, och då menar jag tagit bort smink, tagit på oss mys kläder och ska nu krypa ner och kolla film, myyyyyyyys! Amanda har också varit lite underlig idag, fast jag är van, Men ni vet hon kan ju få sina anfall, lite mongo helt enkel :D fast det är de jag gillar med amanda, hon är som jag, lite udda :D Sov gott och dröm sött! Imorn väntar en dag på isen, skriver mer imorrn!!!



Åh re!!!

Hej (igen)! Pratade nyss med min kära vän Amanda som nu är på väg till Älta, yeey! Och vet ni, förhoppningsvis blir det så att jag följer med manda och hennes familj till Åre v.12 :D fy satan vad nice!!! kan inte vänta haha! Fast det är ju ett tag kvar om man säger så :). Men hur som hälst så åkte hon från södetälje nu och är väl här om nån timme eller så skulle jag tro. Nu ska jag duscha och göra mig vacker. Peace!

Ps. Ni måste kolla in Eva blixman, en fotograf med fashinerande bilder! Blixman.blogg.se heter hon! Grymt!

Promenix

Hej. Kom alldeles nyss hem, har varit ute och gott i det fina vädret och pratat med en kompis i telefon, var ganska trevligt, tänkte inte så mycket på kylen, utan jag gick där i mitt egna tempo och bara snackade. Nu hade jag tänkt att göra iordning en kopp te eller så, bara något så jag får bli lite varm, för nu när jag kollade på termometern stod den på -9,8, ruggigt kallt. Mamma och brorsan kommer väl hem om ett tag också skulle jag tro, sen får jag se vad jag hittar på lite senare!

Detta bar jag idaaagggg


Och såhär fint är det från balkongen.
Våran "beverly hills länga", som ligger högst upp i området! höhö



Söndag

Oj, sov visst lite för länge idag! Måste verkligen börja komma in i lite mer vanliga rutiner, annars kommer jag få värsta chocken sen när jag ska upp halv sju på torsdag ;O Nej upp vid nio resten av dagarna nu Lisa! Aja, sovit gott föresten? Har väl jag gjort antar jag, har i vilket fall inte vaknat en enda gång, skönt! Så vad händer en dag som denna då? Jo fint väder verkar det ju vara iallafall, men hörde igår på vädret att det skulle bli runt -11 grader, burr, så kanske inte så jäkla skönt att hänga för länge utomhus kanske eftersom jag inte hade såå tjocka kläder på mig igår :/. Aa... tänkte ringa mamma iaf och kolla vad som händer för henne idag, annars så får ni ha en bra dag!

lördag

vilken tråkig dag. Vet inte vad jag ska göra. mamma och brorsan ska straxt åka till Bromma hem till mormor, sen ska mamma in till stan och käka med några kompisar, och då blir det isåfall bara jag och brorsan där och det vet jag inte om jag pallar. Antingen åker jag med dom komunalt i en timme, fikar lite antagligen, snackar, åker hem igen. Eller så är jag kvar hemma och funderar på nåt annat, garanterat roligare att göra. Men vafan jag vet inte :D En jäkligt tråkig dag med andra ord, och trött är jag, för trött.

västen


Hemma

Åh dagen har varit svin bra! Gympasset gick strålande, men svettigt. Mamma och jag var helt ensamma i gymmet, så vi hade jätte hög musik på!! Tränade allt möjligt, men det vart mest att springa på bandet. Efteråt tog jag och mamma en varsin kaffe, och sedan vidare till fridhemsplan där det var planerat att luncha med mammas brorsa, min morbror! Isätllet åkte vi in till söder där vi åt på Imperiet, ett underbart mysigt ställe med både bar, fik-hörna och resturang + att servicen var toppen! Åt majskyckling med tjocka nudlar, god sås och svamp, skit gott. Tror vi satt kvar i 2 tim och 20 min, satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Nu har jeppe skjussat oss hem, och förmodligen kommer älsklingen hit lite senare :) Hoppas ni haft en bra dag.

Jag. Soligt var det ute iaf, härligt. Sen en härlig bild
då jag satt i bastun med mamma. Älskar att basta!


På gymmet

Jag och mamma + Den fina utsikten över
Kungsholmen från gymmet.


Ingen bra bild, men här satt vi :)

Lördag morgon

Tjenare. Haft en bra natt? Jag har iallafall sovit som en stock! Tänkte att jag skulle ge er en bra start på dagen, för det är ju svin viktigt. Därför kommer här lite tips om hur man ska äta under dager för att få i sig det som kroppen behöver:

Frukost:
Om man börjar dagen med gröt tillsammans med bär, så får man gott utav långsamma kolhydrater, vilket är bra. Om man samtifigt sattsar på magra proteiner, kan man slänga ihop en omelett gjord på tre äggvitor! (Jag själv brukar offta slänga ihop en smoothie sådär på morgon kvisten. Offtast med hallon banan och blåbär + en halv dl havre)

Lunch:Någon typ utan sallad. De flesta skulle säkert äta en sallad med mest grönsallad, gurka, tomat osv. Detta är gott, men håller dig inte mätt särskilt länge. Därför är det skitbra med mer matiga sallader, som med kycklingbröst, laxfilé eller exempelvis tonfisk. Vill man vara extra nyttig kan man ha Quinoa i salladen, som är ett näringsrikt frö, alltså väldigt bra att krydda salladen med.

Middag:Fisk! eller andra typer av mager protein, tillsammans med mycket grönsaker!! Men om du är en sån som tränar och är fysiskt aktiv, bör man lägga till lite med kolhydrater!

Snacks:Vill du komma i form ska du undvika krämiga desserter och istället välja exempelvis frukt eller yogurtglass. Är man extra sugen kan nötter, mandlar eller fettsnåla popcorn vara ett bra alternativ!

Så! Detta är vad jag har lärt mig! Hoppas ni får en kanon dag! Nu ska jag och mamma till la´gym! :P Ses senare.





Nyårsmålet

Jag har suttit och funderat över det här med nyårslöften. Det kanske inte är så dumt trots allt, när jag tänker efter. Men jag kan inte kalla det nyårslöfte, utan mer som ett mål. Mitt mål ska vara att få tillbaka konditionen, styrkan och kroppen, som jag hade då jag spelade fotboll en gång i tiden, från att jag var sex till jag blev femton. Jag minns hur jag kunde springa hur långt som hälst, hur jag kutade runt där på planen, och hur pass bra min kondition var då jag tränade som mest. För när jag då tränade tre dagar i veckan i så många år, så är det klart att man bygger upp kroppen. Men när man helt plötsligt slutar så märker man hur fort den också försvinner. Men jag har hört, att har man en gång haft en jäkla bra kondis, och kunnat orka så mycket som jag gjorde, så är det inte svårt att få tillbaka den, det gäller bara att bevisa det och att kämpa. Nej nu är det upp till mig. Nu kanske ni tror att jag är något jäkla fläskberg som inte gör något annat än att sitta här och trycker i sig godsaker, nejnej, verkligen inte. Jag rör på mig, äter inte alls så värst onyttiga saker. För det jag vill, det är att få tillbaka min kondition och den orken jag hade då. För träning gör en så mycket piggare, och man blir dessutom mycket mycket gladare. Jag ska nu fortsätta med mina promenader och joggning då och då, men också gymma när jag kan! Ska bli så skönt att ha detta som ett mål, och verligen vilja göra det också! Och det är precis vad jag och mamma ska göra imorgon! Vi ska åka kl 10:15 på morgonen in till mammas jobb, för att på deras nya gym svetta oss igenom ett riktigt träningspass! :D Ska bli riktigt skönt! Hoppas ni tar hand om era kroppar där ute, för som jag sa, träning får en att känna sig så mycket gladare och piggare! :)
Detta mål till sommaren alltså!



Nyår

Kvällen vart väl lyckad, helt okej skulle jag vilja säga :D helt lagom. Vid tolvslaget var jag och älskling med joel och hanna, En Hanna som kom direkt från en tjejmiddag med lite mycket av det goda i kroppen :) Vi gick till horisontvägen där rakerterna smälldes hej vilt, fasen vad skarpnäck är galna med raketer haha! Men kul var det, drack lite skumpa och gav våra älskade nyårspussar! Efter alla fyverkerier gick vi till en kille som heter Rasmus, Där det var mycket trevligt folk. + dricka. Ska inte prata så mycket mer om det :) Tror jag och älskling drog vid halv tre därifrån. Nu på morgonen har vi kollat på film med joel, Och just nu är dom två och hämtar min kofta som jag glömde hos rasmus igår, vilka gentlemen va haha. Hoppas ni hade en riktigt bra kväll igår! OCH VET NI!?!?! Hos den där Rasmus, vet ni vem jag träffar!? REBECKA i min klass liksom, hur stor är oddsen? Hur jäkla komiskt som hälst! Tror inte nån av oss fattade från början hahaha. Fan va kul det var! En helt underbar människa hur som hälst! :) Kram på dig!

Så här såg jag ut igår!

Föst tog jag det lungt hemma hos älsklingen.
Myste bl.a med lilla Alice :)


Haha sen en charmig bild, bara för att Joel klagade
av nån anledning på min ögonskugga. Tror han bara var avundsjuk!...

Mötte Hanna gjorde vi också. Med Champagne i högsta hugg!

Älsklingen vid tolvslaget

Nyårskyss :)

Skarpnäck och smällare alltså...

Oj vad vi skrek :D

Hanna

Vilka kan detta vara?

Väldigt trevlig tjej som också var hos rasmus

Hej och hå

Och joi, igen

RSS 2.0