hemma från skara

Och så var man hemma igen då. Skönt! Tågresan hem var dock väldigt väääldigt seg, för tänk er att sitta själv på ett tåg i nästan fyra timmar. Var inte kul :P Åkte direkt från Tcentralen till roddan. Idag vet vi inte riktigt vad som händer, men någonting ska vi väll allt hitta på! Nu har jag precis filat och polerat naglarna, samt smort in dom med nagelolja. Så himla skönt att göra det då och då. nej nu ska jag kolla på när roddan lyfter tyngder haha. peace

Guld för naglarna!
 Scratch Nail Food 30 ml

karuseller och bad

Runt tolv på dan var vi inne på skarasommarland. Innan var vi på hotellet (kedjan best western) och checkade in med mera. Riktigt fint hotell faktist. Idag har vi som sagt varit inne på sommarlandet och åkte lite karuseller samt badat en hel del, eller inte jag då.. jag har inte alls känt mig på topp idag. Kan vara feber, för jag fryser när alla andra är varma, och jag känner mig bara allmänt seg i huvudet. Nu ska vi sova, ska upp tidigt imorn för en ännu en dag på sommarlandet väntar! Imorn kväll åker jag tåget hem till stockholm. skönt! Godnatt.



time to say good night

Imorgon bitti klockan sex åker bilen här från huset mot skara sommarland. Åker hem redan på torsdag kväll igen, men åker med mest för att spendera tid med mina småsyrror, och verkligen vara den där storasystern som dom vill att jag ska vara. Nej men två dagar räcker, sen ska jag hem till roddan och vännerna igen, och vara med dom resten av lovet. Nej ska upp klockan fem, dags att säga godnatt. godnatt!

Webbcameran suger när det är mörkt. men men. här är jag iallafall.!
Osminkad ochdödligt trött. Hur ska jag orka upp imorn?



six pieces of me


new shoes

Idag åkte jag mamma och brorsan iväg till Sickla galleria, för att hämta ut min mobil. Så nu har jag tillbaka den, med gamla nummret, inte det jag haft nu ett ganska bra tag! Så nu vet ni det. Vi har även kollat runt lite, och fikat. Vi åt färska fullkorns baguetter med ost skinka tomat paprika, ja med allt möjligt gått på. Innan vi for hem tog vi en runda på willys för att handla lite käk. Ikväll blir det hemagjorda fetaostfylla pannbiffar med pasta och avokadosallad. hur gått låter inte det liksom?

Kilklackar är liksom så.. snyggt !!!!!! Älskar dom.



Nu jävlar kommer ni få se bilder

Hej och godmorgon. Kryssningen igår var rolig! As mysigt att bara få umgås med familj och släkt. Tror nog att jag behövde det. Få komma bort en hel dag och få vara med ens engna kött och blod, personer som man vet alltid finns där i alla lägen - ens familj. Men vad händer idag då? Just nu vet jag faktist inte. Kanske åker in till stan lite senare, pridefestivalen är ju i fullgång nu :) kunde kanske vara lite roligt sådär. Nej nu ska jag inte skriva mer, Njut istället av dom här fina bilderna, bara från denna vecka!

Grillkväll hemma hos elin Christer och Billy

Snygg-elin

christer och billy försöker med någon pose

StorErik

Nanette och jag.

Christer Billy och fina jossan

Nettan och Rosanna

Elin <3 Christer
'
Elin och Sophie

Cias 40års fest Massa god mat!

Under partytälten

Grannpojken. Sötast

Bröder till döden. Morbror Roger och pappa

Kusin Sara och hennes pojkvän Chris

Lilla söta Kajsa.

Sandras lillebror Mio. Fin bild va?

Ålandskryssningen Här kusin sara vid frukostbuffén

Vera och Sara

Jag ute på däck

Roger och Vera

Fin bild på Veronica

Kusiner

Det vart en jätte fin dag ute på havet

Jag står och njuter i solen

Jag igen. Fin bild va?

Sara <3


Pappa och morbror. Bira bira bira

Linda och Jag uppe på däck. Skönt var det

Vera och jag sitter ute i solen och snackar

Jag kan säga att det blåste riktigt jäkla ordentligt där uppe

haha kolla veras frilla

I taxfree´n doftade vi på parfymer och testade smink, men vi testade också
fula glasögon haha.

Vid baren. Pappa och Roger spelade rolette bland annat.


Fler bilder kommer så småning om. Men här har ni några att kolla på så länge.


time to bed

Idag har varit en lung, men bra dag. Var ju som sagt uppe hos mamma förut och det var verkligen mysigt, speciellt att veta att hon är hemma igen. Ni kanske undrar från förra inlägget vart jag ska nånstans imorgon bitti? Jo kära vänner, jag och min familj + mina farbröder och deras familjer, mina älskade kusiner, farmor och farfar med flera ska åka på en dagskryssning till Åland. Färjan går kvart i åtta imorgon bitti, och då bjuds det på "havs frukost", och framåt lunch bir det buffé. Ska bli jätte roligt faktist. Sen klockan 19:00 anländer båten igen till stockholm, och då ska jag och älskling hem till mamma :)




presenter från mamma

Har fått lite presenter från älskade mamma. Jag fick bland annat ett d&g linne i vitt, ett långt mörkbrunt björnborg linne, som man både kan ha till leggins och jeans, på linnet är det massa coola stilar i guld med björnborg, så jäkla snygg. Sedan fick jag ett par vita mjukis chorts från adidas, med guldiga adidas ränder på sidorna, as balla, En ed hardy bikini (ÄLSKAR) + en påse med choklad. Tack mamma alla saker så himla balla.

Sitter inne på bubbleroom och kollar kläder, och hittade en riktigt fräsch tjocktröja till roddan. Han skulle vara så grymt jäkla fin i den. Nästa gång jag har gott med pengar ska han få den. Nästa studiebedrag kanske? :)
Mouli Egil Z Hood


middag hos mamma

Har precis ätit en ur god middag med mamma och brorsan. Vi åt kyckling med cocosmjölk och soja, wook grönsaker, pasta och stark sås. Hur gott som helst var det. Mamma har berättat lite om utlandsresan också, och oj vad härligt dom verkar ha haft det! Nu ska vi alldeles straxt dricka kaffa och äta lite choklad, sen måste jag hem till pappa ikväll för imorgon bitti drar vi iväg vid halv sju. Vart vi ska nånstans berättar jag senare !

Ta här en liten titt på mitt (förhoppningsvis) nybliva höst och helgjobb! Min granne Tim jobbar där tillsammans med hans syrra, och han kunde typ garanterat fixa jobb till mig där nu i höst. Tydligen arrangeras väldigt många fester där, typ 40 års fester osv, och då behöver dom så mycket hjälp dom kan få, och jag tackar verkligen inte nej till detta jobb! Kolla stället!  http://www.loginn.se/loginn.se/



idagärendagdåmanbaramåstele

Nu ska jag gå upp till mamma. Får samtidigt en prommis i det fina vädret. Åå har velat krama om morsan och lillebror i två veckors tid nu. För mig är inte mamma bara en mamma. Utan också en väldigt väldigt närstående vän. Har alltid varit så. Samma med pappa. Två väldigt speciella föräldrar som jag alltid stått nära. Skönt de.







mum is home

Igår blev en lyckad 40års fest! Alla närmsta släktingar, grannar, kompisar, kompisar till cia alla var här. Tror vi var runt 90 pers sammanlagt under kvällen. Jag var alltså i gott sälskap med god dricka och mat under hela dagen framåt kvällen. En kanonkväll helt enkelt.








Idag ska jag hem till mamma eftersom att hon kom hem tidigt i morse! Ska bli så skönt att få träffa henne, har inte sett henne på två hela veckor. Har saknat henne!


friday night

Kvällen hos elin var jätte trevlig! Vi åt god mat med härligt sälskap och satt och babblade om det mesta. Vi hade ju verkligen tur med vädret, solen kom ju fram där mot kvällen! Vi skålade till michael jackson och magnus uggla, så det var inget man klagade på i första taget. Stämmningen var verkligen på topp, och det var verkligen härligt att få träffa homiesarna igen!

såhär snyggt hade elin dukat. Allt i svart, även coola detaljer som svarta vinbär i små skålar :)


Och varför är jag uppe såhär tidigt? Gick faktist upp för en timma sen. Och anledningen är att vi ska förbereda för cias 40års fest nu, eftersom gästerna börjar rulla in här vid tvåtiden. Vi har mycket att stå i med tills dess. Partytälten och alla bord och stolar är redan uppe, för pappa och morbror peter var uppe sent sent på kvällen igår och gjorde färdigt det. Dom sov även här ( morbror peter mari madde och julia, mina kusiner och morbrors fru), så att dom nu på dan kan hjälpa oss att fixa. Ikväll blir en toppenkväll (ikväll igen) :).


lets go!

Alldeles strax bär det av till thorsells. Jag är på bra humör, taggad på att träffa alla igen, och sjukt snygg känner jag mig också!
Hoppas ni får en bra kväll. Ps. kameran är med ikväll!


ikväll firar vi att våran elin är på fötterna igen!

Grillkväll hemma hos elin som sagt. Alla ska ta med sig eget, så funderar på om jag ska grilla fläskfilé med färdigköpt potatissallad och någon god sås, samt en hemgjord liten sallad till. Mumma kardemumma. Nej ikväll hoppas vi på en kanonkväll!

Elin och hennes christer. Jag hoppas du christer står för grillningen ikväll ;) haha.

where is the light?

Godmorgon på er läsare! Idag är det städa-hela-huset-dagen. Låter kanske inte sådär jätte frestande va? Nej men det är såhär att imorgon är det 40års fest här hemma hos oss, med hela 90 gäster bjudna, så då kanske ni fattar varför vi måste städa? Vi ska ha partytält och allt sånt, massa dricka och massa god mat. Kommer bli så lyckat! Om bara vädret håller i sig vill säga.
Men vad händer idag då? Ska ju först och främst hjälpa till att städa lite, sen ikväll blir det grillfest hos min kära vän E.T. Kommer bli jätte trevligt tror jag, som det alltid är i elins sälskap! Ikväll hoppas vi på en riktigt fin kväll. Ha en bra dag!


nästa års vår/sommar mode.

Satt och klickade lite mode, och kom in på nästa års (2010) sommarmode.








cool? töntigt? fult? fräckt? haha vet inte riktigt vad man ska säga. :)

kul med flätor




filmstaden sickla

Yes. Ska bara käka lite sen knata och möta älskling vid bussen. Cissi har spytt, så hon är förmodligen magsjuk (tråkigt nog), så hon kunde självklart inte följa med. Fasiken, vi som hade planerat att se filmen så länge nu. Jaja. Du får i vilken fall krya på dig gumman. i love you!

slitna jeans, mönstrad tunika, brun skinnväska (lång) converse och knut på skallen! damn.

jag och min lejonman

Har nu duschat, fönat lejonmanen, och klätt på mig. Nu är det bara att platta håret lite smått, sminka sig och hela den biten. Jag är sjukt taggad på harry, harry potter, tillsammans med min harry potter nörd till pojkvän och harry potter nörd till vän. Vi ä coola grabbar vi ! haha ironi.






bio

Kan nämna lite kort om gårkvällen. Jag och älskling hade det så himla mysigt. Vi var ganska flummiga båda två, låg och kollade lite hey babureba och harry potter. Träffade cissi en stund också, vid älta berg. Tror vi gick och la oss runt tre, och då var vi ganska så trötta om man säger så. Men över till idag. Har precis fikat lite med grannarna och familjen, och har också precis bokat biobiljetter till harry potter och halvblodsprinsen som jag roddan och cissi mjao ska gå på! Ska bli as kul för enligt alla som har sett den så ska den vara grym!


nytt rum

Ska göra om mitt rum, Och såhär ska jag ha det :)

mys-känsla-rummet. Någon mörk fåndvägg, och creme färgade väggar förövrigt. Dubbelsäng med nattuksbord på vardera sida, också med sänglampor i lite större variant. Framför sängen på väggen ska det finnas tre tavlor, med bilder på mig och min pojkvän. Under tavlorna ska det stå någon text, typ Insieme abbiamo (tillsammans blir vi till) på italienska.


pappa gillade detta, så nu efter sommarn blir det att fixa rummet. Ska bli skit kul! :)


mysko

Planerna var att jag skulle hem till skarpnäck ikväll, men mitt busskort är helt ärligt spårlöst borta, och jag kan irriterande nog inte minnas vart jag la det sist, (som vanligt). Så vi ska hem till morsan ikväll igen. Vi ska bada, kolla på film och gotta oss med massa onyttigheter hihi. Skönt som fan!






Bjussar på några nytagna svartvita bilder på mig. Dock ser jag ganska ofräsch ut, men med favvis tröjan på (roddans). El espiritu del 7.

♥ mönstrat

Idag; Lacktights, mönstrad tunika, klocka och knut. Skönt, avslappnat och samtidigt så snyggt!
Nej nu ska jag dra, vi ses!




Hörrni! Nu är Gothia bilderna inlagda på facebook. Så dra in och kika vettja. Men tro mig, fler bilder kommer!


eftersom att jag inte laddat ner bilderna än får se kolla på dom här så länge. Som Ellen lagt upp!





Saknar er tjejjer. Så jäkla mycket. Hade en underbart rolig vecka med er. Efter oscars ord ska vi fan i mig skärpa oss och börja bli mer seriösa, för jag vet att vi kan det! Ni betyder jätte mycket för mig alltså.

filmkväll

har ju huset hos mamma för mig själv hela veckan, eller kommer inte vara där allt för mycket, men ikväll blir det myskväll med älskling hemma hos mig. Vi ska hyra film, äta massa gott och bara mysa. Ska bli så jäkla skönt! Jag älskar när det bara är han och jag.

en bild från i somras då jag och roddan skulle iväg till flaten !


st elmos fire


Tired

sho bre! Igårkväll tog jag och älskling oss en liten kvälls promenix. Vi träffade cissimjao, och imran. Jag cissimjao och roddan gick till ip för att kolla jespers träning. Ganska boring, så vi drog hem och kollade film, jag och roddan alltså. Vi såg min favoritfilm cast away. Så himla himla bra! Men över till idag då. Roddan drog hem för ett tag sen, och jag tänkte passa på att duscka och sådär. Sen vad dagen har att erbjuda har jag ingen som helst aning om. Träffar någon kompis kanske? Åka in till stan? Ärsch, får se lite senare. Jag är fortfarande helt slut efter gothia, Och fortfarande så jäkla besviken på stället vi bodde på. Kan ta det en annan gång vad som verkligen hände på skolan, usch vilket jävla område :S

bli brunett/svart hårig igen kanske?

vänskap som inte rostar

Efter dom här långa veckorna utan varrandra, känner jag verkligen av hur mycket jag saknar dig.



Ps. ha en underbar resa mamma och joel!


söndag 19/7

Så var man äntligen hemma från götet. Har haft himla kul med tjejjerna, dock gick inte själva fotbollen sådär jätte bra. Vi hade ju som sagt ingen målvakt och det hade behövts om jag säger så. har tagit massor med bilder, så dom kommer jag ladda upp nu under veckan då jag har tid :) tack för en härlig vecka laget. älskar er!''

ps. åkte direkt hem till roddan igår natt, och det känns så himla bra att äntligen få vara hemma hos honom igen. En veckan är faktsit ganska lång tid..

vill tillbaka ..

im starving

Min och cissis madrass är nu hämtad! Och för tillfälligt sitter jag och väntar på middagen. Är hos pappa nu, och mamma och brorsan vart också bjudna hit. Vi ska grilla och äta gått, och till efterrätt blir det hemgjorda choklad marränger med hallon och vanilj kesella! Älskling kunde tyvärr inte komma för han har blivit sjuk. Eventuellt sover jag hos honom ikväll, eftersom jag åker imorn. vill inte.. vill att han ska följa med.





deppig lördag

Har nu packat det mesta. Känns som om jag glömt precis allt. Säkert något jag har glömt. Kl: 15:00 äre sista träningen innan gothia. Åker ju imorgon som ni säkert fattat. Jag vill åka, men kommer sakna min prins SÅ HÄR mycket. åh jag hatar att bara lämna honom såhär. Är som fast vi honom, går inte att vara utan.


hos carola

Idag har jag som sagt varit hos Carola på salong koppar i bromma. var där från halv tre till halv sex, tre timmar höll hon på med mitt hår. Först gjorde hon en slags urfärgning så allt det mörka tonerna försvann, efter att det suttit i ett tag torkade hon det, och la sedan i massa slingor. Resultatet är jag riktigt nöjd med, vart lite ljusare precis som jag ville :)

Så här vart det. ganska ofixat hår dock.




fredag

Min morgon började med att jag snabbt som attan var tvungen att gå till konsum, för att köpa en viss sak som vi tjejjer tyvärr är tvungna att köpa. Men men. Pappa ringde också nyss, om en sak angående min farmor. Riktigt tråkigt verkligen, men får hålla tummarna för henne. Ni som inte hört historien om min farmor kan få veta den nu. Jag var jätte mycket hos min farmor som liten, dock var det så himla länge sen att jag knappt har några minnen med henne. Pappa och farmor började bråka vilket ledde till dom tappade kontakten helt. Och så har det varit i alla år. Sen när det händer en sån här allvarlig sak så är det svårt att bli ledsen, svårt att ta till det som hänt, eftersom jag inte känner min riktiga farmor. Har träffat henne en gång sedan pappa och hon sa upp kontakten, men det var säkert 7 år sedan. Så så är det med de. idag ska jag som sagt klippa mig så bilder dyker upp sen.







1. jag och älskling tog ett bad med lite tända ljus vid sidan, 2. Sedan målade jag naglarna, i rött, 3. Målade även tånissarna, 4. Lite egobilder fick jag också med, där ser ni bild på ny skjortklänning!.

hemma hos prinsen

Måste bara säga att jag och älskling har haft det himla mysigt idag. På morgonen tog vi ett varmt bad med lite badoljor och skum, + att jag fick massage. hur härligt var inte det då? nu har vi precis varit på video och hyrt film och kirrat lite godis. Bröllops duellen ska vi se, ska tydligen vara skit rolig. Mamma ringde precis också och sa att carola hade klipptid till mig klockan halv tre imorgon. Vad jag ska göra tänker jag inte berätta, utan tar bilder efteråt och lägger ut här på bloggen. cant wait! nej nu ska det mysas med prisen. Ska försöka spendera varenda sekund tillsammans med honom nu innan jag drar till göteborg på söndag. har redan seperations ångest :(

finner inga ord <3

lets rock

här får ni världens bästa version av the boys of summer! GRYMT.

Hard to understand

De kallade honom homosexuell, pedofil, och anklagade honom för att ha ändrat sin hudfärg medvetet, när han i själva verket hade en allvarlig hudsjukdom som gjorde att hans pigment försvann. Han kan inte ha haft det lätt. Vill inte ens veta hur han hade det. hur kan det egentligen ha känts att ha så många miljoners miljoner människor emot sig, pga en massa rykten. Jag beundrade michael det gjorde jag verkligen. Men varför bryr sig så många människor nu? Varför visade folk inte, och varför fick vi honom inte att förstå vilket stort hjärta han egentligen hade, medan han var i livet.

den här låten bevisar bara hur mycket han ville ändra på saker och ting, och hur han älskade livet samt ville få alla andra att må bra. För sådan var han, det har man alltid läst om.

don henley

Gomorrn. Har snackat lite med cissi nu på morgonen, och tydligen har hon fått sådär ont i magen igen, och blir det inte bättre så ser gothia ganska mörkt ut för hennes del :/ Jag håller tummarna SÅ HÄR hårt för henne. För hon ska med! Annars då? Händer väll inget speciellt denna gråa dag. Lyssnar på lite musik. Bland annat på don henley. Sitter och njuter av hans musik, och just den här låten är så himla grym!


sweet dream

Om ni läser detta är det bara så sant som det kan bli. Många många numera går med skilda föräldrar. Tycker nästan alla skiljer sig. varför då egentligen? Bra fråga tycker jag. Själv är jag ju en av dom som går med skilda föräldrar, och är väldigt glad över att jag var såpass ung, att jag inte minns så mycket. fast samtidigt inte. Ärsch. Jag är nöjd med mitt liv som det ser ut idag! Jag om någon ska verkligen inte klaga. Jag får så himla mycket. Godnatt!



fuck !

Enligt cissi skulle det bli 30+ hela nästa vecka i gothia. Tyvärr ser det inte ut så gumman. Själv var jag inne nyss och checkade, och inte ser det ljust ut iallafall! Fan vad tråkigt.

regn de 5 första dagarna, wihoo vad skoj. nat

endless love

Idag har varit en bra dag. Började med att jag och cissi åkte in till stan och strosade runt. Tog en paus på montis och åt lite glass, sen mötte vi emma och åkte sedan alla tre in mot medis där vi tog en fika på snaps. Skit mysigt. Solen gassade på som bara den när vi satt där. Runt halv fyra åkte jag hem, och älskling och imran kom förbi. Vi kollade tv och chillade. När imran gått hem så har jag och älskling bara myst. - Kan inte beskriva min kärlek till honom. Nu har han dock åkt in till stan för ett nattgibb, men imorn bitti kommer han komma hit och krypa ner hos mig. (a)

det är du och jag mot världen! Ingenting kan få mig att sluta älska dig.

king of music

Träningen var rolig idag. Dock var jag jäkligt seg i kroppen. Men annars gick det bra. Himlen öppnade sig verkligen där ett tag, och det såg ut som om vi hade hoppat i sjön helt ärligt, vi var dyngsura. Var roligt att träffa alla och så igen, dock var vi inte så värsta många men iallafall. På väg hem gjorde jag sellis med Cissi, har saknar den korven faktist. Så imorgon ska jag med henne in till stan för att träffa baba och emma. Ska bli super kul!



vad jag jag annars då, just nu? Kollar på michael jackssons minnes stund på tv. Blir nästan tårögd av alla tal som hans nära och kära läser upp, som hela världen sitter och lyssnar på. Det känns mäktigt, för jag gillade michael grovt! Hans musik har jag lyssnat på väldigt länge, och för mig var han ett geni. Tycker det är skit tråkigt att han helt plötsligt dog, men hans musik kommer leva vidare, och finnas kvar förevigt. rest in peace.

new dress

Tjena. Det dåliga vädret verkar hålla i sig, som det ser ut iallafall eller hur! Tråkigt alltså. - Vill tillbaka till mallis. Dagens början har väll inte bjudit på något speciellt, har legat hemma hos roddan och kollat dåliga serier, repris från the tyra banks show och extreme home makeover. Nu är jag iallafall hemma, sitter och myser i morgonrocken och ska om ett tag bege mig mot pappa. Har träning ikväll, och kläderna ska ju självklart vara där! Självklart.

Den lila skönheten på bilden är ett nytt kap från spanien. Bara älskar den!
Kan visa helbider nån annan dag på den, och på det andra jag köpte.
Just den här är en kort klänning !!


Today

Idag var det lunch med familjen. Jätte mysigt verkligen. Lunchade på sjöpärlan vid sickla strand, där lilla jag växt upp. sickla alltså.

Morbror och lillskiten

Lilla moa

brorsan och roddan

Mamma and moi

Carola och ullabulla

Älskling

Posarn



vandring längs sickla strand

Nya jeansen från spanien


Vovvarna med såklart

Höll på att trampa på taurus


Ullis and carola

Roddan och emma


Taurus pojken

morbror mamma och roddan

haha jeppe skulle visa hur kärringar doppar sig i vattnet?

pricilla


pric ville hälsa

gangsters höhö

Lillskruttan

Lola


Jag med vagnen.

Jag och min ängel!

Pictures















Min och älsklings rundtur i gamla stan :D

det vart sickla idag

Yepp! Lämnade ju som sagt in min nalle, hoppas dom kan fixa den nu då. Skit otrevlig snubbe föresten, började snacka om att dom inte hade någon lånetelefon jag kunde ha medans min är på lagning, ska han dö tänkte jag? Tillslut kom han på att det kaanske fanns en föresten.. skum! Fick den fulaste också självklart. btw, käkade sedan lunch på sjöpärlan med jeppe och co. Ska till skarpnäck sen efter maten och då dyker också bilder upp!

Och en sak till fina Elin. Jag vet exakt hur det känns, vad du går igenom just nu. För mig var det en
riktigt jobbig period. Men en sak som jag alltid tänkte på, var att det så småning om går över och att det
löser sig. För det kommer det ju självklart att göra. Och som alla andra så finns jag ju självklart här,
för jag vet att det är riktigt tungt.



måndag

Godmorgon. Imorse gick jag upp vid halv tio och kokade ihop en smarrig frukost till älskling mamma och brorsan. poppis vart man ju självklart haha. Inte ofta det händer kan jag ju säga. Vaknade på rätt sida idag helt enkelt. Men vad händer idag då? Ska iväg till sickla och lämna in min mob, sen får jag se vad som händer :)

En varsin bild på mig och min fina pöjkvän.


en mysig dag

Idag tog vi det lungt hemma ett ganska bra tag, jag och roddan alltså. Sedan åkte vi in mot stan för att äta lunch, och det vart även en rund tur i gamla stan. Jag och älskling gick runt där och kollade in alla urtöntiga turister, var faktist ganska roligt! (Bilder från gamla stan kommer imorn, glömde sladden i skarpnäck). Efter våran runda genom stan åkte vi sedan till bromma och åt på sjöbaviljongen. Ett urmysigt ställe verkligen precis vid vattnet. Nu är vi hemma, ska kolla på film och bara mysa.











Lite bilder från mammas mobil. Irriterande nog gick det inte att vända på dom bilderna som låg vågrätt, men jag tror ni klarar er ;)  Mysigt ställe va? Relativt nära där min mormor bor faktist.

fler bilder,






















Bilder från spain

































fler kommer :)

känns nästan konstigt

vet ni. Det enda jag sitter och tänker på är mallorca. Det känns nästan konstigt, har en klump i magen utav att vara hemma i sverige igen. Där nere tog man dagarna precis som dom kom, man kunde slappna av och njuta av att veta att man inte hade något alls planerat. Vi bara fanns där. Och efter att ha varit med den man älskar, dygnet runt i en veckas tid, så känns han plötsligt så himla långt borta, just för att han inte är här just nu. Låter kanske konstigt att säga att jag redan saknar honom, men det gör jag. Älskling du vet hur mycket jag älskar dig. Vi har gått igenom saker, jobbiga perioder, och allt detta har fått mig att förstå att det endast är dig jag vill leva mitt liv med. föralltid.


det är väll typiskt!

I veckan låg man där på plajjan och snackade med er här hemma i sverige, om hur gaalet varmt och soligt ni hade det. Och vad händer självklart när man kommer hem? SKY FALL.... det är här det värsta jag sett. kolla ut? ;O Vad fan hände?

SKYDDA DIG I SOLEN

home sweet home

Hej läsare! Då var man hemma igen då. Känns både bra och dåligt. Allt jag har att säga är att vi har haft det - underbart!
Massa massa bilder kommer dyka upp båda här i bloggen och på ansiktsboken! Men just nu har jag så fruktansvärt ont i magen, så har inte orken helt enkelt. Åh vad jag vill tillbaka. Känner redan hur de vanliga rutinerna börjar krypa fram. Jag vill tillbaka!

tack för en skit mysig resa älskling. du är det bästa jag har!

RSS 2.0