en urmysig dag i stan

Förlåt för jätte dålig uppdatering, men har inte haft lust att skriva helt enkelt :P Idag efter skolan (efter bara en lektion bestående av orientering) så drog jag och cissi in till staden. Hur mysigt som helst! Vi gick runt hur länge som helst, för jag var ute efter en mysig kofta och halsduk, och cissi efter ett kofta. Hann med en fika också på coffe place, och båda två tog som vanligt en chai, sen vart det chokladboll och morotskaka också :)

Efter fikan fortsatte vi våran runda, och jag kom hem med världens mysigaste kofta, en stor och härlig halsuk + ett hallonljusrosa läppstift. Cissi köpte sig en jätte fin kofta hon med. Nu sitter jag i soffan med älskade pappa och kollar idol. Jätte mysigt :)


Vet ni vad ...

... Cissi är också svarthårig. Riktigt riktigt svart alltså, så grymt jäkla snyggt på henne. Hon kom förbi mig bara för att jag ville se hur det vart haha. tummen upp liksom!

Den här bilden är så jäkla härlig på älsklings cissi. Sitter och kollar tillbaka på dom här dagarna, och fan vad det vrider om i magen på en när man vet att dom dagarna verkligen är förbi ... sommarn är allt en härlig tid! :')


Kommer alltid att finnas vid din sida i alla lägen! ♥

monday

Hej. Dagen har rullat på bra tycker jag, har haft roligt som vanligt med cissi haha. Just nu sitter jag här hemma med mini datorn i knät, sitter och mumsar på lite choklad haha, vad skulle jag göra om du inte fanns? Det måste ju vara de goaste som finns, ja gillar´t !!


Lista

Framtid (Vad du tror)

Ditt liv om 5-10 år?
Modellandet går fantastiskt, jag har ett mer igenkänt ansikte
och tjänar mera pengar på det :)
Vart bor du? Stockholm, helst på söder. Där är det så mysigt!
Vem bor du med? Jag bor tillsammans med rodd (min pojkvän) och har det prima tsm!
Har du barn? Kanske inte om fem år, men om sisådär 8-9 år
Jobb? Jag tror att jag jobbar typ som servitris, men också som modell ofc!
Relationer: Bra kontakt med föräldrarna, Vännerna finns där när jag behöver dom och jag och cissi har lika kul om 10 år som vi har idag mohahahaha ;D

Om mig

Ålder? 17, fyller 18 ibörjan av mars.
Hårfärg? Svart
Ögonfärg? Gröna
Längd? 1.74
Hudfärg? Solbrun året om typ

Använder du:

Mascara?
Yes
Foundation? Bara till fest
Ögonfransböjare? Aldrig
Locktång? Sällan, om jag vill bli extra snygg
Plattång? Nästan varje dag
Deo? Men ja haha
Läppstift? Rosa ibland
Läppglans? då och då

Favorit:

Parfym?
Dior & Sara jessica parker
Klädesmärke? Inget speciellt
Typ av sko? Converse typ
Årstid? Sommarn och vintern
Land? Usa är ballast, varit där tre gånger tidigare
Artist? Finns så många
Låt? With or without you
Band? takida är bra


Little brother

Haha snyggt. Klockan nio är det film på tv, då är det mys framför tvn. Ha en lugn söndagskväll allihopa.


my love

Älskling du vet att jag alltid finns vid din sida :)



Grym kväll på jobbet

shulululu. Måste bara säga att gårdagskvällen på jobbet gick riktigt bra, vilket ös det var då :D ojojoj. Var ett grymt band som spelade, massa härliga människor, alla var glada och på bra humör, så himla härligt. Han som sjöng sa mellan två låtar; "Alla vi som är här ikväll är nog medvetna om att vi aldrig kommer ses igen eller vistas på samma plats samtidigt, så därför gör vi något bra av det här och har det jäkligt kul tillsammans", sen drog han igång en grym låt, och alla dansande och hade kul tillsammans :) Hans låtar fick nog varenda en att få gåshud, för dom var så grymt bra. Nästan så att vi personalen också ville dra igång och dansa haha. Så till alla som var där igår (och i fredags) tack för en grym helg och tack för alla glada ansikten !!!!!!!!!!



haninge centrum

Hej på er :D Vet ni vad jag gjorde i morse? Jag färgade mitt hår, svart, och det vart riktigt snyggt enligt mig! Super nöjd. Sedan tog jag och cissi 840 in mot haninge och gick runt lite i haninge centrum. himla trevligt :) Nej nu ska jag få i mig något i magen, sen in och jobba ikväll igen. pengar pengar pengar !

höst bilden

nya höstpjuck!

Åkte in till sickla galleria idag. Kännde att jag behövde bland annat ett par nya skor, som man kan ha nu när det börjar bli kallare utomhus. Köpte även två stycken hårfärg -svart- som jag tänkte smeta in i mitt hår imorgon, yes im gonna be black again ;) Så otroligt snyggt enligt mig! Kollade också på en jätte fin kofta, men vart så osäker i kassa kön, och är man osäker är det lika bra att låta bli. Ska åka in och kolla på den imorgon tror jag, för då ska jag och cissi typ åka in till stan eller något. Nej nu ska jag äta och sedan iväg och jobba i några timmar. Ni får en ha en roligt fredag kväll hörrni!

svarta kängor med coola detaljer och spännen på sidorna.
Grymt snyggt nu till hösten med jeans, kofta, skinnajacka och
stooor halsduk!


ledig fredag

Hey people! Jag är ledig på en fredag, helt underbart! Alla lärare på sthlm hotell&resturang hade något möte, så alla elever fick ledigt. Så vad händer i Lisas värld idag då? Nu till en början har jag bara softat, gick upp runt halv elva, och under tiden har jag ätit frukost, kollat lite på tv, fotat lite, och gjort mig iordning. Funtar på att röra min in mot stan, ta med mig kameran och kanske fota lite? Ska jobba ikväll också, kommer bli en lång kväll för min del, slutar runt 02:00 :/ Men vad gör man inte för pengar? ;) Ha en underbar dag nu.

Här är några fina höstbilder jag tog i förrgår, då jag mamma och joel var ute och gick :)







nyttigt

Vet ni vad jag har börjat göra? Varje kväll, på ett textdokument på skribordet, så sätter jag mig ner och skriver ner mina tankar osv. Vad som har fått mig att må bra ev. dåligt under dagen. För på så sätt får det än att känna sig gladare och starkare, genom att bara sätta sig ner och skriva av sig det man tänker på. För er kanske det låter töntigt, och som att jag kanske vore värsta deppiga personen, inte alls, utan det är något jag tycker flera borde göra, för jag mår verkligen inte dåligt, utan det är något jag gör dels för att det är skönt att skriva av sig, men också för att kroppen mår bättre av det :) Jätte bra !

Nyduschad :) Godnatt !


Något att längta efter

Jag vet inte om jag har nämt det än, men jag och cissi har ju planerat att dra utomlands nästa sommar, vilket känns underbart, att verkligen ha något att längta efter. Både jag och cissi har ju jobb, så vi har redan börjat att lägga undan lite pengar, och eftersom att det är ett bra tag dit så har man ju lätt tjänat ihop sig till en resan i sommar. Vi funderar på två veckor, och har snackat om bland annat turkiet och grekland. Bara sola och bada, äta och dricka gått, båtutflykt, och bara vaaara. Det är de vui båda längtar så himla mycket efter, att bara vara och koppla av. Det känns så skönt att ha ett mål, och att inte bara spendera alla pengar på onödiga saker, utan att också lägga undan en viss del till något man verkligen vill! Gumman fan vad vi är duktiga :) Resan kommer att bli ett minne för livet. Men det är ju som sagt ett bra tag dit, men det kommer gå grymt fort !


en dag i köket

haha, vilken dag i skolan. En dag med cissi kan bara inte bli trist. Vi hade så la gö kul tillsammans satt det är sjukt. Lite bilder från dagen dåra, enjoy.

Cissi putar med sin lilla rumpa

Kan inte vara seriös haha

Tog en vilopause i uppis

haha snygg man är då

Lekte lite med diskmedlet

När vi skulle gå med soporna rullade vagen iväg ;D

Haha den där vagnen alltså. HAHA så himla ful att åka på.


höst

Det är en riktigt fin höstdag idag, och jag ska nu strax börja gå mot bussen. Ha en riktigt fin dag :)


efter ett hårt träningspass ...

.. är det bästa man kan göra att äta!!! Många tror att man ska hoppa över maten efter ett träningspass, för att man typ "lägger på sig det man nyss tränade bort", helt helt fel. Efter att man tränat ska man äta, för det är då det är lättare för kroppen att förbränna! Men nog om det. Nu hade jag tänkt att glo lite på tv, sen mars pannkaka in the bed, för jag vill sova och vakna upp pigg och glad imorgon! :) hej på er.

Just vid detta tillfälle, hade man inga som helst planer, inget som
helst att passa, inget att skynda efter, bara en kall dricka i handen,
på en varm balkong lång bort hemifrån,
tillsammans med den man älskar. Den känslar vill jag ha nu nu nu :)




seg dag

Dagen i skolan har väll varit bra, men endå så grymt jobbig, för att börja dagen med fem timmars naturkunskap är inte att leka med! :P Nu har jag precis ätit massa pasta, för eftersom att jag har ännu ett två timmars träningspass idag så passar ju pasta alldeles utmärkt! Satt och kollade in elin harryssons blogg nyss, och ser att det verkar gå himla bra för henne också :) kul! Tänk att en brunett och en blondin fick chansen att plåtas för en musik tidning - helt oerfarna inom branchen- och sedan fått jobb på jobb, och kommit med i varsin agentur. coolt.


fika i stan med thorsell

Efter skolan åkte jag in till åhléns och mötte upp min fina vän Elin. Tog sedan en promenad in mot stekiga sture och satte oss på mysigt café som hette kofi. Där satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord. Var så himla kul att träffa elin igen, för sedan skolan började har liksom båda haft fullt upp med sitt, så har inte varit mycket tid till att ses. Men nu bestämmde vi att vi skulle ta och träna på morsans jobb, antingen nu i veckan eller i helgen. Ska bli as kul! Har faktist saknat den lilla filuren :)







vad tänker ni när ni hör låten?

Jo självklart utomlands, och avkoppling. När jag lyssnar på låten vill jag bara släppa allt och dra iväg, lång bort till något varmt land och bara ha det bra. Nästan så att man får lite ångest. Det ska inte kosta någon att åka utomlands, man ska bara kunnda dra iväg när man vill :)


bara en början

Det har gått en lång men endå en kort tid nu. På ett sätt är det ju ganska lång tid, men endå bara en början på vårat kapitel. Det har snart gått hela två ½ år, det känns helt sjukt. Känns som att vi nyss var på vår första "resa" tillsammans, till kiruna och hälsade på din mormor och morfar. Vilken härlig vecka det var, minns det verkligen som om det vore igår. Minns också finlandskryssningen som om det vore igår, och utö, umeå, västkusten, spaninen och mycket mycket mer. Vi har haft det mesta dels bra, men också hamnat i perioder som man kanske helst velat hoppa över. Du vet att jag älskar dig och det var egentligen bara det jag ville få skrivet. Men det vet du ju redan :)

2007

2008







2009



solarium

Roddan och jag drog och solade på gymmet idag, älskling bjöd, och det var verkligen skönt. Har inte gjort det nu på evigheter, och klart man fick lite färg iallafall. Just nu sitter jag här nere hos mig, i min lilla egna tvhörna, väntar på att maten ska vi klar för är verkligen vrålhungrig! Biff rydberg blir det idag, mumma!


gårdagen

Hej fina ni! Igårkväll var vi hos robin för typ tredje helgen i rad :) kulkul! Idag har vi varit ute i det fina vädret, chackat en pommes, städat roddans rum med mera. Egentligen måste jag råplugga idag, men det är helg så hell no! Man har inte ett stort läxförhör till en måndag, nej det går ba inte. Får se vad vi hittar på sen :)

just nu:


grattis på 4års dagen sötnos

Idag är det Agnes dag. Hon fyller fyra år och tycker att hon är såå stor, men vem tyckte inte det i i den åldern :) Kl 12 har hon barnkalas här hemma, och jag ska typ hjälpa till med fiskdammen och lite så, sen runt tre kommer tjocka släkten! Ska bli himla kul att träffa alla.

Sen vill jag bara tacka för alla fina kommentarer på mina modellbilder! Hur gulliga är ni inte på en skala! Både från mamma mormor cissi ullrika, och sen alla kommentarer på facebook, kul att ni tyckte så mycket om dom! Men det kommer fler bilder, tro mig ;)


servering

Idag på fredagar har vi servering, ganska tråkigt eftersom att det är buffé på fredagar, inte sådär överdrivet mycket att göra precis med himla roligt iallafall. Efter skolan åkte jag Armin och Faisal och mötte upp cissi i gullmarsplan, sedan vart det den vanliga fikan efter skolan, den här gången på baristo, och självklart en chai. Så skönt att sätta sig någonstan efter skolan, har gått och blivit som en liten vana hehe. Ikväll har jag match, ska bli as roligt, sen efter det bär det av mot skarpnäck. ha en bra fredag !



ps. Anonym person, Tack! Tar det faktist som en komplemnag för det betyder ju bara att jag ser fräsch ut, och fortfarande har hud som en liten tjej ;) Jag tror bara att du är lite smått avundsjuk eftersom att du skriver sådär, men det är lungt, alla kan inte glädjas för andras skull. thats life. Bye bye. :)

Bilderna till agenturen.

Yeey, dom ville har med mig i agenturen !! Är så jäkla glad. Fast nu i början kommer det vara ganska segt, för eftersom att jag inte har så många bilder än så blir det svårt för kunderna att se olika "sidor" från mig om ni förstår vad jag menar. Så det kan ta enda upp till ett halvår tills första riktiga betalda modelljobb. Gäller att ha tålamod. Fatta att tjäna casch på att stå framför kameran, stört :) Vad tycks?




härlig dag idag

Sitter här vid frukostbordet med radion spelandes på fönsterbrädet, och utanför skiner solen som bara den, och man kan verkligen se hur hösten väntar runt hörnet. Tänkte liksom, "wow solen skiner, idag blir det kjol" .. man har inte riktigt fattat att det inte är sommar längre, så jag gick ut på balkongen och möttes av en kall höst luft, brr brr. Men men. Ska direkt till idrotten nu på morgonen, cissis och min buss går 10:15. Efter skolan åker hon och jag direkt till stan och äter någonstans, sen direkt till match. Lova mig att ha en riktigt fin dag :)

Och allra mest till mina underbara föräldrar, syskon och pojkvän, som jag älskar av hela mitt hjärta.
Utan er skulle jag inte vara någonting. Ha en bra dag! Jag älskar er :)

Se hela bilden

Enriques nya namn, enshitooo.

Haha vilken dag i plugget. Jag och cissi blir bara flummigare och flummigare. Varför vet jag inte, men några måste ju hålla stämmningen i klassen eller hur ;) (Enrique får numera leva med att bli kallad enshito, haha synd.)Hade naturkunskapsprov idag och fick 23p, 15 var godkänt, helt klart nöjd! Nu kom jag precis precis hem från skolan, och hade tänkt att käka lite innan träningen. Ska bli skönt, men är endå helt slut, så får se hur det går. A-lags träning idag!



i wanna go back








långpromenad med cissi

Cissi och jag tog oss ut på en promenix. Jätte mysigt. Snackade om typ allt, vilket kan behövas ibland. Och ska man snacka med någon så är det cissi. Tur att du finns.


plåtningen

åkte till gullmarsplan till tio, sedan körde pappa mig till studion för annars hade jag aldrig hittat :P thanks dad! Plåtningen gick rent ut sagt gryymt! Först skulle linnéa sminka sig, så då vart det lite häng i studion för min del, och medan linnéa plåtades så vart jag sminkad :) Oj så duktig hon är lillis. Fick jättte mycket beröm för mina drag och hur jag rörde mig framför kameran, så nu är det bara att hålla tummarna på att jag till 100 % säkerhet komma med, men enligt dom så sa dom att jag kunde vara lugn, dom trodde på mig, och det känns jäkligt skönt att höra. Ullrika är verkligen en grym fotograf !

ungefär såhär kommer mina bilder att se ut.
För detta är också provfotograferingar till olika agenturer,
och det är ullrika som fotat dessa.






plåtning hela dagen

Hey everyone. Vart inget inlägg igår för hade fullt upp hela dan. Först ikea i flera timmar, sen hem, montera upp, plugga, middag, montera montera osv... Vart en hel del upp monterande, och bland annat min nya garderob!

Nu sitter jag här relativt klar, har klätt på mig thats it. Ska ju plåtas idag och då ska man ju komma dit osminkad och allmänt ofixad, dom fixar allt liksom. Skönt :D Kan inte avslöja så mycket om fotograferingen men vad jag vet så kommer den att vara ganska naturel. Kommer bli en hel del häng i studion idag, och massa ombyten. me like!!!! Ni får ha en kanon dag fina människor!

Vill vara brun igen !!!



mot skarpnäck

NU funkar mitt trådlösa internet, äntligen! Var och fixade det idag så nu är jag glad hoho. Ikväll blir det röj hos robin (haha) och jag ska alldeles straxt bege mig hem till älskling. Ha en kul lördag, stalkers ;)


ïn till stan

Ska förmodligen in till stan idag med mamma och joel. lär väll sätta oss någonstan och ta en fika, skulle nästan tro det. Ikväll drar jag också till rodney, ska sova hos honom.

haha en jätte gammal bild på mami.
Nu är hon brunett just like me ;)


tidig hemgång. skönt på ett sätt.

Vart ingen sen kväll hemma hos bea. skönt det på ett sätt. men det var roligt iallafall. Kul att trägga bea alltså, haha, ni skulle sett henne, sötnos :D Nästa helg då jävlar hittar vi på något riktigt kul brudar. Fick skjuss hem av en jätte trevlig snubbe, man tackar! Nej nu ska jag sova. ska förmodligen jobba toworrow. Sov så gött.

p l å t n i n g   i   e m m a s   l i l l a   s t u d i o

Bea´s place

Lite senare drar jag och cissi iväg till gudö hem till bea. Hon skulle ha lite folk där hemma. Nej nu ska jag börja kolla lite på idol, sen sminka mig och fixa frillan. Ha en kanon kväll nu!

såhär ser vackra bea ut.

träning och lunch i stadshagen

Jag och min serveringsgrup åkte in till wasa museét idag med en lärare från skolan, vi var bara där en dryg timma, så runt halv elva drog jag in till mammas jobb och åt lunch, sedan efter att ha smält maten vart ett träningspass! Grymt härligt såhär efteråt. Vart 20 min powewalk på bandet, sedan vart det träning av lår och rumpa :D Chatleen på modellagenturen ringde idag också, vi gick igenom måndag lite mer i detalj, och jag ska ju som sagt plåtas!

ny modell på nouveau. snyggt!



more than just a pretty face

Visst är hon bara för snygg? Min morbrors hund Emma.


fotograferig på g

Kan bara börja med att säga att dagen har varit galen in tha school. Jag och cissi har fuckat ur som vanligt. hoho. På bussen påväg hem ringde modellagenturen och sa att min fotografering blir av på måndag! Yeeey är så taggad just nu, ska bli så roligt. Och det bästa av allt, jag ska bli sminkad av sveriges bästa makeup artist. How cool? Whatever, väntar på maten, är sjukt hungrig, sen ska jag plugga!

haha. whaddupp. Såhär såg jag ut sist jag var hos agenturen,
brillorna var på pga att jag inte hade någon make up.


Ha en super härlig dag idag alla läsare !

Speciellt du älskling.

singing bee

Hallå! Idag känns det bättre, har varit i skolan precis som vanligt och kört på som bara den på alla lektioner. I skolan så försvinner liksom alla tankar om det som hänt, för man har så mycket annat att göra/tänka på. Sen efter skolan vart det ju bara bättre, drog in med cissi till stan och åt på subway, sen mötte vi upp jimmie, joy & hanna, och drog sedan vidare in till gärdet för att vara med bland publiken till inspelningen av singing bee! :) Jätte roligt var det, vi blev förfrågade att sitta på dom höga stolarna längst fram med chili nötter och vatten, för att vi tydligen var så "söta" haha. Riktigt kul. Nu är det godnatt för min del. är helt slut ! GRYM KVÄLL !!!!!!!!

Tack ullrika för den fina kommentaren föresten, jätte gulligt <3


ute i kvällsmörkret

Var ute en stund med jacob, snackade lite typ. Sen ringde cissi och frågade hur det var med mig och så. Så himla skönt att få prata med någon just om detta som hänt idag. Nidal ringde nyss också, jätte gulligt. Skönt att det finns folk som bryr sig. Pratade med mamma i telefon också, och hon tycker självklart att det är jobbigt det som hänt eftersom att hon var tillsammans med pappa under den tiden pappa och farmor fortfarande var tighta med varrandra, och på så sätt lärde känna henne väldigt bra. Usch det här är så jobbigt. Men med tiden blir det lättare, och om ca tre till fyra veckor väntar också en begravning.

När jag tänker på farmor tycker mycket sommar och skärgård upp
i mina tankar. För vad jag vet älskade farmor att vara ute i skärgården,
att fiska och åka båt. Iallafall förr. Och den här låten har alltid fått mig att
tänka på henne.


vi var och sa hejdå.

Åkte in med pappa och kusinerna med flera till sjukhemmet där hon låg. Var jätte spänd hela bilresan dit. Visste inte hur jag skulle beté mig när vi väl var där, framför henne, min farmor. Inne i korridoren kännde man hur gråten satt i halsen, hur man snart skulle stå där framför ens kött och blod, ej levande. Inne i rummet möttes vi av en underlig lukt, och där inne på sängen låg hon, min farmor, med täcket upp till axlarna, huvudet på en fin kudde och en bukett blommor på magen. Det såg så fint ut, alldeles fridfullt. Hon såg ut som en vaxdocka, väldigt blek men otroligt vackert. Såg verkligen ut som om hon låg och sov, och att hon vilket minut som helst skulle vakna. Sen kom tårarna, dom bara forsade ur mig, det känndes så overkligt att stå där framför henne, att jag bara några dagar tidigare hade suttit där, jag pappa och farmor, skämtat och pratat, och nu fanns hon helt plötsligt inte mer. En känsla som vi alla kände var att vi inte kännde någon som helst närvaro från henne, Det var bara hennes kropp som låg där, själva hon var någon helt annanstans. Jätte svårt att förklara, men så känndes det iallafall. Det känndes oerhört skönt på ett sätt, att verkligen få stå framför henne och säga hejdå.
Innan vi gick, blåste jag ut ljuset som stod bredvid bibeln på bordet bredvid sängen. Sen visste man att man aldrig mer skulle få se henne igen. En oerhört jobbig känsla. Vi älskar dig. Rest in peace. ♥

Pappas flicka är hon än idag.



Vila i frid Monica Nilsson

21 februari 1941 - 7 september 2009. I Torsdag när vi hälsade på dig, var det sissta du sa: "Kom tillbaka snart, lova mig det". Vi lovade, Men hann aldrig. Älskade farmor, du kommer alltid att ha en plats i våra hjärtan, men nu har du fått din ro och kan äntligen få vila i frid. ♥



68 är ingen ålder ... :'(


slapp söndag

Min dag bestod av att bara sitta hemma från 12 till fem, var grymt trött efter gårdagens arbets pass + att jag inte kände mig helt frisk när det gäller min hosta. Sen vid fem vart det att laga middag, gjorde en skit god pasta faktist, kan berätta en annan dag vad den består av så att ni också kan laga den! :) Efter maten mötte jag upp min fina cissi, för vi skulle ner till ip och kolla jesper när han lirade match. Väl nere vid ip träffade vi på söta julia och hennes kompis, linnea, mickis och några. Träffade på nidal också faktist.

Åh jag blir så sugen på att bli ljus igen ;/ Min nya bruna är ioförsig skit snygg, men ibland känner jag verkligen hur jag vill vara ljushårig :D


Efter matchen mötte jag upp jacob, snackade lite och så. Nu är jag nydusckad och ska om ett tag gå och sova. De var min söndag, Och måste bara säga att det känndes himla skönt att träffa cissi, har inte hunnit ses typ någonting nu i helgen så det var verkligen roligt. Älskar henne något fruktansvärt och utan henne skulle det vara väldigt svårt ! Godnatt på er, en ny dag väntar imorgon !



Hey sunday!

Godmorgon/godmiddag.. jag valde att sova ut denna morgon så för mig blir det godmorgon :) Jobb passet igårkväll gick väldigt bra, vi hade hur kul som helst vi personalen haha, Jag och megan fox (josefine) Stod mesta dels i köket, men det vart också mycket att stå i baren med sanna och lustigkurren carlos också :P , servera ut mat och diggande till bandet. Det var spelning igår och ouf vad grymt band det var ! Spelade gamla godignar precis hela kvällen, hur underbart som helst. Klockan 11:15 kom pappa och hämtade mig, sen vart det sängen direkt när jag kom hem, somnade på tre röda.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska hur som helst häla på farmor tillsammans med pappa idag lie senare, sen är det jag som står för middagen ikväll har jag bestämt, så ska koka ihop något riktigt smaskigt :)

one year today, sweetie!

Innan jag säger någonting annat så vill jag bara gratta min underbara lilla kusin Moa som fyller ett år idag! Känns som om det var igår då jag kom hem till er i ert dåvarande hem i sjöstad, och du nyss hade kommit hem från bb med ullrika. Du var så vacker. Nu går du omkring på två ben, skrattar, kan säga några få ord, bara ler hela tiden, det har gått så fort! Innan vi vet ordet av det är du i tonåren, men så fort får vi väll hoppas att det inte går haha. Ska hur som helst till vällingby klockan ett och fira lilla mosi. Sen ikväll blir det jobb.. ska jag orka det :P ?

Juste, gårdagens match slutade 3-0 till oss mot långholmen ! Grym match tjejer, och vilken jäkla inställning vi hade, både innan och under match. Så ska det se ut :D







Bara några timmar gammal. <3


Grymt !


bad day

Dagen började med att jag försov mig, aa igen! Helt kaos, jag tog på mig kläder och sprang till bussen, missade självklart, så fick stå och vänta på nästa. När jag stod där vid bussen i kylan, men en aning för tunn tröja på mig, så insåg att jag både hade behövt fixa håret, sminka mig, duschat(!!!) och framförallt ätit frukost. Men vadå inget jag kunde göra åt saken. Var bara att ta sig till skolan snabbast möjligt eftersom att jag hade första serverings dagen. Väl i skolan insåg jag att serveringskläderna självklart låg hemma, så det var bara för mig att pallra mig hemåt. Fick vänta på bussen i gullmars i nästan 40 min, så var inte hemma först 09:15. Var ingen som helst idé att ta mig till skolan igen.




Inspiration

ligger här som en säck potatis, är jäkligt trött. Ligger och kollar in bilder på tyra banks, en riktig inspirstions källa och någon jag verkligen ser upp till. Hon har sett världen, och har sin historia, hon är grym, och sjukt vacker ..


A man from Argentina



R♥L


nouveau modell agency

hann inte skriva igår pga att mitt internat inte funkade. Åkte hur som helst in till stan efterskolan och mötte mamma, sen vidare till bromma där vi firade mormor och bosses 20 åriga bröllopsdag.

Över till idag. Var tvungen att ta ledigt från plugget, för hade möte hos min agentur inne i stan. Vi gick igenom det mesta, mätte måttet runt min rumpa, midja, höft och byst, samt tog några digitalbilder och gick igenom min plåtning nästa vecka. Ska ha som en första "test fotografering", då dom kollar hur jag rör mig och poserar framför fotografen. Vet inte hur testfotograferingen kommer att se ut än, vad jag ska ha på mig eller hur jag kommer att bli sminkad, men hon skulle höra av sig i veckan. Skit gullig tjej hur som helst.

Efter besöket hos Nouveau hämtade pappa upp mig i gullmarsplan, och vi åkte och hälsade på min farmor, som jag inte träffat eller haft någon kontakt med sedan jag var liten i stort sätt. Känndes som om ett hål inom mig fylldes igen när vi gick därifrån, vart så glad inombrods. Fast hon är ju så sjuk just nu, så hon glömmde bort saker och ting rätt snabbt. Men jag fick höra va henne, sisådär 20 gånger, hur fin hon tyckte att jag var, och att jag var så snygg haha, tack farmor! ;) jag och pappa ska dit på söndag igen, ska bli kul.

Klockan halv sex ska jag möta upp cissi och gå mot träningen. Ska bli as skönt ! :)


im not ded

hann varken skriva igårkväll eller idag på dan (förutom mitt über seriösa inlägg i skolan haha), ber om ursäkt för det. hur som helst så har jag haft fredag den 13 idag, allt har gått åt pipan. tappat bort busskort, nycklar (återfanns båda två efter mycket stress och panik), en mentor som ringer till morsan och säger att jag inte varit i skolan fast jag varit närvarande på alla lektioner (?), Så jäkla irriterande fan vilken utskällning som vätar henne imorgon! Dagen slutade med att jag fick krampanfall i magen på träningen, vilket ledde till att världens bästa pappa fick komma och hämta mig och köra upp mig till mamma. Har bara varit allmänt seg och butter idag, men som tur är har jag cissi med mig varje sekund i skolan, och det är jag så himla glad över, skulle inte klara skolan utan henne, hon förgyller liksom mina dagar :) 
 
Kolla ser ut som att jag har page på överta bilden när man kllippte bort :P
Skulle jag passa :P ?




Min nya hårfärg iallafall! Är himla nöjd med res ultatet men det tar sin lilla tid att vänja sig med tanke på att jag var väldigt ljushårig innan :)








in tha school

cissi står bredvid mig och ser ut som en apa. ganska irriterande haha. men men, hon kan ioförsig inte hjälpa det :) har naturkunskap nu om ett tag, yiiippiiie! juste jag är brunett! Ni får se bild laaaaaaater :D tudelluu

RSS 2.0