söndag och måndag

Hejsan! måndag idag då, och man är leeedig, så himla najs, känner att jag kan andas ett tag nu, inte behöva tänka på skola och plugg, utan bara koppla av och göra lite som man själv känner.
Hur som hälst så har min helg varit bra, men lugn. Igår va jag i vällingby hos jeppe, ullis och moa, var där redan vid 11 typ, att åka komunalt tog mig nästan precis 55 min haha, från dörr till dörr :) Jeppe kom och mötte mig på vägen, och vi satte oss direkt lata framför tvn. Efter typ 40 min kom ullis och Therese(ullis lillesyrra syrra, min polare). Vi tog det väll bara chill till en början, gosade med lilla moa och satt på ballkongen med jämna mellanrum ;). Vid middagstid gick vi och beställde pizza, alltid lika gott, tog en med tomat och mozarella ost, mmmmm. Vi kollade 1408, fear factor, nån action film, make me a supermodel aa, det mesta, vi såg t.om ensam mamma söker, haha fråga oss inte varför ;D Senare körde jeppe mig till bromma där jag sov hos mig mormor:)
Idag då, har också tatt det lungt, vaknade runt 10 tiden då mormor hade gjort smoothie med blåbär banan och havre åt mig, va så himla gått + att det är nyttigt. Senare gick vi långpromenad med vovvarna i det sköna vädret genom bromma.
Efter promenade åkte jag hem, först en sväng förbi stan och sedan till Älta skola där jag hämtade upp bror min.
När vi väl är hemma upptäcker jag dock att mina nycklar inte är med, så vi får åka hem till min pojkvän och vänta tills mamma kom hem. Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar, är helt utsvulten. på återseende ;D
Lite bilder från igår och idag:


Lördag

Hej på er! Lördag idag då, + att det är höst lov, så jääävla najs! Igår var jag bara hemma med familjen och åt god mat och kollade Idol. Idag däremot har jag kirrar linet hos frissan, (fixat frillan, tog min morbrors uttryck där haha), vart himla bra faktist, klippte lugg och tog bort en bra bit av mitt låånga hår, ärsch, det växer ut fort. Men luggen vart faktist as bra och jag vart jätte nöjd. Nu sitter jag hemma hos min pojkvän och efter att vi har käkat beställd burger king mat så ska vi gå iväg och hyra film, mysigt va?
Imorn drar jag mig bort mot Grimsta, ska träffa min kompis therese + att jag hälsar på jeppe och ullis, ska bli kul! Men ni får ha det bra allesammans. (bild på nya frillan kommer nån gång) :D

onsdag

Hejhej! Gud vad denna vecka ska gå långsamt. I vanliga fall brukar veckora gå jätte fort, men nu när vi bytt schema så blir det helt plötsligt tvärt om, jobbigt värre. Hur som hälst, vad har hänt idag? Slutade skolan med datakunskap kl 14:40, tog bussen från gulmarsplan där jag träffade Linnea :D Va kul att träffa henne, har inte sett henne på år och dar haha! Nej men skit kul, så jävla gullig tjej!
Men när jag kom hem så städade jag iallfall my rooooom, sen kom roddan och Dante(lillebror), som roddan tydligen hade varit och hämtat ;P tillsist kom mamma och började laga käk, vart kykling och bulgur med wook grönsaker och curry sås, riktigt gott. Efter det vart det slapp framför tv, sen åkte roddan hem. De va min dag, hej!


tisdag morgon

Hej på er, och godmorgon framför allt. Nu är väll alla i skolan skulle jag tro, eller många iallafall. Jag har sån lyx att jag börjar 12:50 på tisdagar, lite vääl sent tycker jag, men det är ändå himla skönt, bara kunna slappa och ta det lungt på morgonen, inte behöva stressa och hela den grejjen. aa, vi börjar då kl tio i ett och slutar kvart över fyra idag.
Så vad händer idag då? Börjar med svenska (shit, måste läsa klart och redovisa min bok), sen matte och till sist engelska, där våran lärare måste vara den slappaste lärare på denna jord, just nu kollar vi på teckande robin hood hehe.
Efter skolan tror jag att jag åker till roddan, sover också kvar där skulle jag tro. Får se vad vi hittar på, måste dock plugga tror jag... suck. Hursomhälst, ha en bra dag!

PS: Bajen vann igår, inget oväntat direkt ioförsig, Så nu är jag och amanda väldigt, väldigt glada!!


Kul grej

Sitter här igen och ska alldeles strax gå upp och dricka kaffe och äta choklad med mamma och stefan. Men innan de måste jag bara få visa en himla rolig grej. Mitt och Roddans framtida barn haha. Om man går in på makemebabies.com så kan man lägga in en bild på sig själv och en på sin partner, Och sedan blir barnet en blandning av båda, himla skoj faktikt. Här är både hur killen skulle se ut, och hur tjejen skulle se ut haha!


Och så här skulle amandas och bert karlssons barn se ut: hahahahhahahha

haha

Ville bara lägga upp två bilder sen i fredags, riktigt charmiga. kanske inte haha.
Klicka för större bild.


:)


16 månader tillsammans, du är allt för mig


måndag

Och så var det måndag och ny vecka igen då, alltid lika... kul. Måndagar känns alltid extra sega tycker jag, ja menar, det har precis varit helg, man har sovit länge, och sen ska man liksom upp vid sju helt plötsligt, klart man är trött och seg. Men men... bara att bita ihop. Fast idag har det varit en riktigt skitdag rent ut sagt, vi började med matte, sen engeska, efter det lunch + lunchrast. SEN, efter rasten har vi bageriiiiiiiii, världens tråkigaste lektion kan jag säga. Ioförsig så låter det kanske roligt, att man får baka och så, fast fyfan säger jag bara. Man blir äcklig om händerna, kan inte ta nånstans, det ska städas, sopa golv, diskas, lägga upp på plåtar, torka rent, ställa allt på plats, asså allt detta + en klass som bara springer runt och leker, skiter totalt i att andra liksom vill hem. Det blir självklart övertid på lektionen, pga av att ingen gör nånting, Nej för tillfället hatar jag min klass faktist. Men nog om detta, Ikväll spelar faktist Bajen-Djurgården, säker många som ska gå, eller åtminstone som ska kolla på Tv? I will!!! vart är det dem ska spela? råsunda va? har för mig det...
Aja, bara att hålla tummarna för kära Bajen och hoppas att dem plockar på sig nåt poäng haha. peace!



söndag!

Yo! Helgen går fort som vanligt, känns som man knappt hinner göra nåt, dagarna bara springer iväg. Idag har det bara varit slappt. Vaknade pigg och glad hos roddan, sedan kom mamma och stefan för att plocka upp mig med bilen, vi skulle till Grimsta/Vällingy för att kika på Jeppe och Ullrikas nya lägenhet, så jäkla fin den va asså, nybyggd trea med as härlig utsikt, vill också flytta...! Va där rätt länge faktist, snackade, fikade, bytte blöja på lilla Moa haha, Tog det bara lungt helt enkelt. På väg hem så körde vi in till stan för att handla middag, det vart så mycket som hemlagad thai mat, satan va gott de vart!
Aa, nu sitter jag här vi datan, har faktist ganska tråkigt, mamma kom med förslag att vi skulle hyra film, vore najs! Men skulle hälst av allt vilja vara med roddan nu, bara mysa och pussa på honom! jaja nog om de, ni får ha en fortsatt trevlig söndag! Hej så länge.

seeeg!

godmorgon, god middag, för mig är det nog mer godmorgon. Haft en bra fredag föresten? Min var väll hel okey!
Sara hade ju tjejmiddag igår, de va skit mysigt! Det var jag, amanda sandra ellen sal (cecilia) och sara! Jag kom dit ungefär vid halv sex, va där typ en och en halv timme innan dem andra komma. Sara och Agneta hade gjort jätte fint, allt var städat, brasan var tänd, och det luktade mat när man kom in, Och vet ni vad vi fick? Ni kommer döö!
Till förrätt fick vi en rostad brödbit med skagenröra, salllad och coctailtomater. Varmrätten bestod utav grillat kycklingspätt, jasmine ris, jordnöts sås, sallad och fetaost, de va hur jäkla gott som hälst! Dryck besotd av vitt vin, mumsii! Sen till efterätt så fick vi -haha- misslyckad brownie från ica med extremt misslyckad grädda som Sandra hade försökt vispa ihop, puckot häller i mjölk när hon ska vispa, så grädden vart helt lös haha! Men helt okej var den väll...
Vi satt och snacka skit, skrattade, sjöng till massa låtar, kollade på idol reklamen i början, (sandra var med i typ en halv sekund), SEN, runt kvart i nio när vi hade förat lite, så drog vi vidare mot stan och sedan till mälar höjden. Vid slussen möte vi ytterligare 4 tjejer, alla skit gulliga, och drog sedan iväg. Kvällen slutade helt okej, Jag och sara drog hem till henne på söder där vi sedan somande på tre röda, aa efter ett tag iallafall haha. Kram på er!

Onsdag

Idag har varit en kanondag! Efter en rätt seg dag i plugget åkte jag tillskarpnäck med peter och joel som sällskap. Fick dock vänta på roddan i typ en och en halv timme för att han slutade sent idag!
Efter ett tag så kom Joel hit med kärleksproblem.. (de löser sig nog) :) ...
Mot kvällen drog vi ut, och sedan gick vi till skarpnäck fritids gård typ, as kul faktist, spelade lite pingis, körde fifa och spelade shack, haha, eller Roddan och Peter gjorde, geeks :)
orkar inte skriva så mycket, är ap trött. Sitter nu och väntar på att älsklingen ska duscha klart, får se vad som händer sen ;)
Peace!

äntligen!

hej igen!
Måste bara säga att en jäkligt najs sak är att 3 doors down kommer till STHLM ARENA den 6 november!!!! Jag Amanda och Josse ska självklart försöka få biljetter. 3 doors down är klart en av de bästa banden, kanske inte har gjort så mycket nytt på ett tag, men det kommer. Fast jag älskar det deras låtar så himla mycket, blir helt paff när jag hör dom!


....

Hallå! jaha vad ska man skriva idag då?, har aldrig haft nån sämre dag känns det som, allt går åt helvete. Igår sov jag iallafall i Bromma eftersom jag började ett idag, as skönt, fast på nått sätt blir man bara tröttare för att man går upp senare, man vill bara ligga kvar! Efter att ha varit på Matte och svenska så åkte jag hem till roddan, var dock inte där så länge pga vissa själ... Så nu sitter jag här framför datan och är allmänt deppig, delvis är jag skit ledsen på min pappa, fyfan!
Inget roligt inlägg de där inte! Hoppas att eran dag har varit bättre än min iallafall! Cya

Ps. mamma är bäst!

Tjaa!

Haft en bra helg? min har varit hela okej tycker jag :) min söndag började med att jag vaknade upp hos roddan, han sover ju som vanligt mycket längre än mig, och eftersom han skulle plugga så åkte jag till min morbror och hans tjej i hammarby sjöstad! När jag kom dit så tog vi det bara lungt, ullis (morbros tjej) syrra kom också dit, och då åkte alla iväg till skärholmen centrum och åt på kina resturang! Efter att ha strosat runt där ett tag så åkte vi vidare till Årsta fältet och gick en promenad med hundarna, dom blev helt överlyckliga, fin väder hade vi också!
(Juste, Jeppe (min morbror) och ullis (hans tjej) har ju nyss fått barn, MOA, så jobbigt söt!!)
Efter att ha varit i Årsta så åkte vi iväg till Solna Centrum, där tog vi en fika pause med kaffe och paj! mums...
Sen var alla rätt trötta efter ha åkt runt och gått hela dan, så då åkte vi hem till H sj igen och tog det bara chill.
Klockan halv åtta så körde jeppe hem och jag är helt slut efter denna dag. Hoppas eran söndag också varit toppen! För det har min varit :)
Lite bilder från idag:


Lördag

gomorrn! Shit vad jag har sovit bra i natt känner jag, i vanliga fall brukar jag typ vakna hundra gånger för att vrida och vända på mig, inatt har jag verkligen sovit som en stock. Vaknade pigg och glad gjorde jag också :) Härligt!
Men, vad händer idag då? Tänkte väll börja med att käka frukost och göra mig i ordning, välja kläder och så, jag ska nämligen till min mormor idag! Har inte träffat henne på typ 3 veckor... så igår bestämde vi att vi skulle ses!
Det jobbiga är att det tar typ en timma att åka dit komunalt, hon bor nämligen i Bromma, Fast den saken spelar väll inte sådär jätte stor roll.
Efter att ha umgåts med henne ett tag åker jag nog vidare till skarpnäck till min pojkvän, (Gud, tänk att vi varit tillsammans i 16 månader), tiden går så himla fort!
Men men, ha en bra dag (kanske inte i det bästa vädret) så kanske vi hörs lite senare.


klockren!

Hej! Någon mer än jag som kollar på idol kanske? Måste verkligen säga att Lars är grym! lite udda kanske men fan va duktig kan är! Nej jag tycker han veerkligen ska vara kvar lite till...
Vem är eran favorit?


Hur som hälst vart det ingen speciell fredag för mig del, bara varit hemma och slappat, skönt det också eller hur? Åt en jäkligt god middag som mamma lotta gjorde, sen suttit lite vid datan men också glott en del på tvn. Jag är helt slut idag! blir nog tidig läggning för mig del haha! Men som sagt, hoppas du haft/får en najs fredag :D hörs


Fredag

En väldigt stressig dag måste jag säga! Helt galet var det i köket idag, alla gnällde och bråkade med varrandra, ingen kunde göra nånting rätt verkade det som. Min grupp gick det hyffsat bra för, Idag skulle vi nämligen för första gången laga mat enligt recept, och vi hade sedan innan valt Jennifers maträtt. Den vart skit snygg, fast god vet jag inte (sorry Jenny ;)).
Maträtten mestod iallafall av Gårsej i Het curry.
Efter att vi städat och slitet häckarna av oss så gick typ en tredje del av klassen till gympan, resten "pallade" inte. Jag kännde mig skit taggad till en början, men sen så säger vår lärare att vi ska spela innebandy, aaaaaah så himla trist, trots att jag ägde sönder alla HAHA! Nej men de va kul.
Åkte till roddan en sväng efter det, sen skulle han iväg och gymma och då begav jag mig hemmåt. Får se vad som händer ikväll. Ha en as bra fredag



  Alice, världens charmigaste hund! =)


Globen

Stockholms hotell och resturang skola. Helt klart en bra skola! Bästa lärarna, lokaler, maten allt. Jag känner att jag verkligen gjort rätt val. Det roliga är ju att man får laga mat (till gäster som kommer utifrån), både på onsdagar torsdagar och fredagar, då snackar vi inte fjuttiga maträtter efter recept, nej här skall man då göra på riktigt sätt, riktigt jäkla avancerade maträtter. Fast det är skit kul verkligen. Samtidigt som min klass lagar maten, så är det en annan etta som då serverar våran mat, (måste säga att du är riktigt duktig ibland cissi)!!
Nej men hur som hälst så trivs jag jätte bra på skolan och jag skulle verkligen rekomendera den :P

En liten bild på ellen, så tuff i våra kockkläder!

Vintertider!

Man märker direkt när det börjar bli höst och vinter tider nu igen. Nästan inga är ute om kvällarna, dem allra flesta sitter framför skärmen eller tvn. Det beror ju bara på att det ska vara så in i helvete kallt ute, och mörkt ska det vara också, suck! Nej usch jag gillar inte denna årstid! Jag vill ha sommar, och sol, och bad och sommarlov och.... ge mig bara sommar!
Sitter faktist ock kollar på bilder från i sommras, satan vad man längtar tillbaka!!




blogg...?

Ja, det här med blogg kanske inte riktigt är min grej. Fast vem vem, jag vill iallafall testa och prova mig fram, jag kanske tycker att det är skit kul!! Fast just nu vet jag nog iingenting om det här så med andra ord kanske det tar ett tag innan jag kommer igång med bloggandet!! ;D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0