27 december

Jag har verkligen haft en klockren julhelg! har haft riktigt jäkla kul. på julafton började kvällen hemma med kalle, julbord, klappar och allt vad det nu är. sen vart det utgång, lätt den bästa julen någonsin! och det vart även utgång på juldagen. det var jag cissi massi eddie jocke stefan och oskar. men igår var det betydkigt lugnare, då fick det blir bio (narnia 3d) tillsammans med cissi massi och eddie. men vad händer idag då? idag ska jag först ta vaccin, sen möta upp eddie och massi inne i stan för att sedan ta bilen och kolla när cissi spelar fotbolls turnering!



endast sex dagar kvar till värmen


22 december

Idag var vi på systemet och köpte dricka till julafton. är fortfarande svinförkyld vilket är riktigt jobbigt då jag varit förkylt i ca två veckors tid. sen kom på att jag köpte ett par nya byxor igår. tänkte ta kort på dom senare så får ni se vilka snyggingar jag kom hem med! just nu drömmer jag mig bort till betydligt varmare breddgrader.


bara 11 dargar kvar till thailand


21 december

nu hade jag tänkt åka till sickla och fixa det sista med julklapparna. mamma följer nog med! vad händer annars idag då? nej inget speciellt faktist, ska eventuellt träffa en kompis senare, men blir nog rätt lungt hur som helst. är fortfarande så förkyld och tänker bara softa tills jag är riktigt frisk.


så här ser jag ut idag


har fått en liten julklapp i förskott

en förskotts julklapp av rimi. så jäkla snällt av honom eller hur! hans mamma jobbar med naglar i pubgallerian, så så småningom ska jag gå till henne och få mina naglar fixade med gelé och tippar! funderar på vanligt fransk manikyr fast samtidigt tycker jag det är sjukt snyggt med färgade glittertippar? svårt det där.



20 december

Vart en dag på stan idag för att införskaffa oss dem sista julklapparna. jag och mamma var det som möttes upp, och det vart även en lunch på george. och juste, jag köpte mig en väska - perfekt som handbagage och så till thailand den 2 januari (längtar!).


nöjd tjej!


lilljulafton 19/12 - 2010

Igår vart det julmat och julklappar i högsta hugg. vi hade det hur trevligt som helst med massa god mat och dryck - väldigt mycket god dryck (haha). jag fick lite allt möjligt - pengar, klocka, mascara från ysl, mini väska, vantar, spetshotpants, bok med mera. Vi kom hem vid tre på natten - ett tecken på att vi hade det grymt trevligt!


världens finaste och underbaraste mamma

jag och min älskade lillkusin moa

moa och morfar

moa var helt lyrisk av alla paket

moa fick en morgonrock! försök att hitta en sötare unge

min prinsessa


funderar på att börja skriva igen


Börja skriva igen eller inte börja skriva? åååångest. Om jag börjar kanske inte uppdateringen kommer att vara den bästa + att jag drar iväg till thailand mellan den 2-27 januari, men det kanske endå kan vara kul att ge bloggen lite liv igen! Så vi gör så här, jag börjar lite smått sen får vi helt enkelt se hur det blir framöver. Herregud vad konstigt det känns att sitta här och skriva, senaste var ju liskom i juli då vi kom hem från grekland..weird.


Jag har inte förändrats så speciellt mycket. Den här bilden är tagen idag!


RSS 2.0