det mesta är ganska jobbigt just nu...

jag vet inte vart jag ska börja. men mycket är istorsätt bara åt helvete. jag trodde nog att det skulle lösa sig, mellan dig och mig alltså. trodde vell fel. jag ville ju så gärna att vi skulle kunna gå vidare som vänner, men nu är allt fucked up! menar verkligen det, det är åt helvete. jag är så ledsen för din skull, men du måste förstå att jag måste gå efter mitt eget hjärta, inte ändra mitt beslut bara för dig.. det funkar inte så. jag tycker jätte mycket om dig, och vill verkligen att du ska veta det. men just nu är det bara gå vidare som gäller. det måste man göra.

Men en sak som får mig att känna mig mycket mycket glad, det är att jag, på måndag, ska bli plåtad för tidningen OKEJ, tillsammans med en tjej som heter elin harrysson! Det ska bli så grymt roligt. På måndag eftermiddag blir det av, på söder! Bloggaren och modellen Karoline ska styla oss och fotografen Emma Svensson plåtar! Finns även en tjej på plats som kommer att fixa hår och make up! är så förväntansfull! Jag och Elin ska komma dit osminkade och med bekväma kläder, för det kommer tydligen bli lite "häng" i studion :) ÅH DET SKA BLI SÅ GALET KUL!

karoline. så jäkla snygg!



en dag med mormor och brorsan!

Tjenare! måste bara säga en sak innan jag nämnen om dagen, förlåt imran, och nidal. bara för att ni är lite keffa så betyder det inte att jag är det haha, var bara allmänt trött, var därför ja inte pallade följa med helt enkelt :P
Idag kom brorsan in och väckte mig vid, vad var klockan... halv nio tror jag, härligt! Nej men vi hade planerat att gå upp i tid denna morgon, för vi skulle faktist iväg med våran kära mormor :) Vi gick upp och gjorde en god frukost, degade oss lite i soffan och efter ett tag gjorde vi oss iordning. vid 10:15 kom mormor, och inte långt innan att hon kommit så åkte vi iväg, till sickla. det som var nice var att det typ inte var nåågra människor där så tidigt, så vi var istortsätt ganska ensamma att gå runt i affärer, skönt va! Av mormor fick jag två söta tröjor, en bh och ett par trosor. Brorsan köpte en grymt snygg adidas väska, vart lite smått avundsjuk där, för själv skulle man kunna tänka sig en likadan haha! efter att vi fikat på waynes och gått i affärer så bestämde vi oss för att bowla, mormor vann, sen jag och sisst Dante, men det var skit kul! Efter bowlingen gick vi till donken och åt lunch. jag åt en såndär liten tunnbröd-sak med kyckling, sallad och salsasås i + en juise, var as gott. Jaa, sen åkte vi hemåt, och nu ska vi nog bara ta det lungt. härligt att det vart så fint väder också, man blir så himla mycket gladare utav det :)

aa såhär såg jag ut denna dag.


Den snygga väskan brorsan fick! den svarta

två puddingar som innom kort ska bli mina :D


Just då ville jag vara nybliven mamma :D

brorsan på imperial lanes

Du, mormor var grym!

Dena söta tröja kom jag hem med

... och den här


närbild wohoo

mot Tcentralen

Glömde att säga en sak, snart ska jag och imran till tcentralen och möta upp Nidde :D han har ju varit i åre den lilla rackaren haha, så eftersom han inte vågar åka hem själv så måste vi åka och möta han haha, okej riktigt så kanske det inte var men visst kan man vara lite hygglig (;

Och ni måste bara lyssna på den här, fast ni har säkert hört den! helt underbar om ni frågar mig! verkligen en skön låt!

Onsdag, vilket betyder att jag är hos mammi!

hej alla glada. härligt väder idag va? själv kanske man inte utnyttjade det så värst mycket idag, men får hoppas att solen vill skina lika mycket imorn, då jag och min bror ska hitta på något riktigt mysigt! :) dagen har iallafall varit bra. jag hade planerat att inte ställa mobilen idag, vilket jag har förvana att alltid göra, men självklart ringer mamma och väcker mig klockan tolv när jag egentligen ville sova lääänge denna morgon! men icke... det var lika bra att gå upp, var faktist endå relativt pigg, konstigt nog. När jag hade ätit frukost var vell klockan sisådär halv ett, och då kommer ebba, lillesyrran, med små gulliga ögon och frågar sådär jättesnällt om jag har lust att göra pannkakor åt henne och hennes kompis jennifer. why not liksom, så aa jag ställde mig och gräddade pannkisar. men inte vilka pannkisar som helst, utan med vanlijsocker och kakao i, vilken succé det vart :D jag själv kunde inte låta bli att käka några hihi. Sedan duschade jag och gjorde mig iordning, åkte till mamma och mötte upp roddan, och imran. Roddan och jag gick hem till mig, gjorde iordning kaffe och goda smörgåsar och satte oss ned framför vänner och fresh prince in bel air tillsammans med mamma och brorsan Spela guitarr hero gjorde vi också, men för det mesta så snackade vi bara. Även fast man inte är tillsammans längre så har man endå mycket sakar att snacka igenom, lösa saker och så vidare. Och även fast jag och rodney icke är tillsammans längre så betyder våran kontakt så otroligt mycket för oss båda två, vi tycker och tänker ganska lika, sen var vi endå tillsammans i två år och det är inget man bara släpper bara sådär. Jag och roddan kommer fortfarande att träffas och vara jättebra kompisar, för han kommer alltid att ha en speciell plats hos mig, och hos min familj också, det bara är så!

detta hade jag på mig idag!

Lunch framför TVn

Godmorgon alla glada!

åh vilket underbart väder! solen är ju framme och allt, är det inte grymt härligt? Igårkväll var jag med Johan bjurström jacob och Imran. Först mötte jag upp Jacob, därefter gick vi (med jacobs snygga pulka) upp mot centrum, där vi skulle möta upp Imran. Efter det gick vi hem till Johan och kollade på film, wedding crashers(?), grymt bra! Efter filmen var vell kl halv tolv nånting, och då gjorde jag och jagcob sellis hem, så det var trevligt :) idag är det Tisdag, fettistisdag och för mig känns det som om skolan sakta börjar närmar sig. jag får alltid lite små ångest när det är lov, fast bara när det är sånna här mini lov, varför vet jag inte :p men de chill, vet ju vissa roliga saken som väntar nu framöver, så det blir nice. men över till idag då, jag ska faktist träffa jeppe, vad vi ska hitta på vet jag inte än, men vi skulle höras nu på morgonen iallafall. har precis fått i mig frukost, och alldeles straxt ska jag hoppa in i duschen. Ni får ha en kanon dag :)

Man kanske bara är tvungen att få i sig denna going under dan? eller vad tycker ni? :P

Jag vill ha tillbaka dom gamla, fina tiderna!

Sitter här och lyssnar musik. Musik som får en att tänka tillbaka på dom tiderna då man hade det som allra roligast. Jag saknar dom tiderna, framförallt på somrarna då man verkligen "hängde" med alla. Jag förstår inte hur jag kunde välja bort alla vänner bara sådär, under två års tid, bara för en viss person. jag skulle ha valt båda, inte välja bort vännerna som betyder allt för mig. nu så här efteråt vet jag verkligen att jag aldrig ska göra samma misstag igen. och jag ser verkligen fram emot sommaren, då jävlar säger jag bara!

Mycket snö, kallt och motvind

Det är ju så jäkla härligt eller hur? nej men driver ni med mig det här är det värsta jag vet. när det är såhär halvslaskigt och man bara måste klä på sig flera lager kläder. jag vill bara ha sommar nu, bara kunna gå utanför dörren med kortärmat och bara kliva i flipflopen, typ. hur härligt vore inte det just nu? men nog om det. kom hem för inte alls länge sen, var faktist i skarpnäck och träffade rodney en stund. vi snackade av oss lite och var ute och gick bara, så det känndes bra. skönt att behöva slippa tjaffs och bråk bara för att man inte är tillsammans längre, utan nu har vi lämnat skiten bakom oss och kan nu gå vidare som vänner. thats good. Och precis som igår så vet jag inte alls vad som väntar ikväll, känns som om precis alla är borta, nej men ni vet på skidsemestrar och allt vad det nu är :/ Hade ju helst velat vara med jeppe ikväll, men han ska typ på match, så träffar nog honom imorrn istället :) nej nu ska jag fortsätta att dricka mitt kaffe. peace

Imran rahman min kära vän

Imran är en go och gla kille på 16 sommrar, han gillar allra bäst att hänga i flaten med sina kusiner. Imran har ett hjärta av guld, han vill alltid alla andras bästa. Imran tycker om att hänga vid rökstigen, det är hans smultronställe. Imran bara ääälskar att gå i skolan, han har typ.. mvg i alla ämnen. Offtast kan det vara svårt att få tag i Imran, för för det mesta spenderar han tid framför datorn och till pluggandet. Själv tycker jag om Imran, dock träffar jag han inte så ofta längre, men jag får tjata lite på honom att inte plugga så himla mycket. Imran är en fin pöjk han, från bangladesh!


hej äckelvinterland

det är inte klokt hur mycket snö det är ute, det är som om himlen öppnat sig eller något... säkert 3 dm ;O Usch säger jag bara. här gick man och längtade som fan efter våran, och fick en liten gnutta hopp om att det inte skulle bli vinter igen, men gudarna retar mig, tydligen. Yaya, dagen har varit bra. halv tre åkte jag från älta och in mot slussen. där mötte jag mamma och joel. tanken var att vi skulle in mot djurgården och äta på slottet, men dom stängde fyra och vi var där fem över halv, och vi ville inte stressa så istället åkte vi till riddargatan och åt på sturekatten. Jag åt två hela smörgåsar med allt möjligt gott på + två kaffe, dubbelt av allt haha. var så jäkla hungrig. På väg mot bilen på grevturegatan såg vi två söta tjejjer sitta ute och fika, under markisen under två värmelampor och med två stora filtar omkring sig, jag och morsan ba; vem fan sitter ute, NU? haha, vi går förbi och då visar det sig vara mammas lillasyrra, min 17 åriga moster :D åh vad kul det var att se henne, hon är världens finaste verkligen. sen åkte jag hem, och vid ältagård åkte lyckligtvis pappa förbi, så jag slapp gå hela evalundsvägen hem, skönt! så har min dag sett ut iallafall, och nu ikväll får jag se vad som väntar. peace

Jag

en bild jag tog på djurgår'n

En innegård alldeles intill sturekatten. Mysigt

äntligen hemma

Tjaaaaaaaa! kan ju nämna dagen lite snabbt sådär. Klockan tre åkte jag till en viss person, tog det lungt och åt pizza, kollade på film och lite sådär, sen vid åtta började jag att röra mig hemmåt. Väl hemma i kära Älta var jag med nidal och imran en stund hemma hos nidal, han hade vääääärsta resväskan eftersom han skulle iväg till åre nu inatt, fett kul! Gick sedan hem, sen istället hem till grannen där det varit lite livat nu ikväll! Sjungit singstar och kört rocband! så jäkla kul hahaha. Nu är jag äntligen hemma, och satan vad det snöar ute. Shit säger jag bara, grova snöflingor! hahha och till dig imran... MINI_FLINGAN HAHAHAHAHA!


Riktigt skön jävla kväll

precis. just vad det har varit. en riktigt skön kväll. inte mot vad det brukar, men ibland kan jag få behöva tid med min älskade familj också, inte bara fara omkring hela tiden, eller har jag fel? hur som helst, vi glodde lite på lets dance, käkade ostbågar och slurpade i mig två xider, gött. nu äre musiken som gäller, som vanligt haha. I högtalarna ikväll har det mest spelats neverstore, lars winnerbeck och ted gärdestad :) Lite takida också. gammla härliga låtar man aldrig får nog av liksom. Pratat i telefon har jag också gjort, men en viss person som föt tillfället satt och basta med några kompisar och drack bira, hur prima låter inte det på en skala? Yeye. blir inte så sent för mig ikväll skulle jag tro, men så säger jag ioförsig alltid, sen blir det iallafall att jag sitter och lyssnar på musik hela natten :p Ärsch, det blir som det blir. orka planera.


en trött lisa

äntligen hemma, och äntligen fredag. är det inte grymt jäkla härligt, + en veckas lov på det! dagen har rullat på bra tycker jag, laget jätte god mat i storköket idag, stekt hälleflundra med potatis. Dock var det ganska segt med datakunskap sista lektion, men det gick ann. nu är jag hemma och kvällen ser lugn ut. om det inte dyker upp något oslagbart roligt, så ska jag nog bara vara hemma och slappa framför tvn med flera kilo godis! skönt som sataaan. hoppas ni får en härlig start på lovet kära läsare :)
Bjuder på en låt som jag och peter spelade sönder på datakunskapen idag! :)


musik

och för att avsluta denna dag, så tycker jag att en grym låt passar jäkligt fint. Här en låt jag bara inte kan tröttna på, 3 doors down med be like that. så himla bra live också! Enjoy

älskade mandis

Klicka f?tt st䮧a bilden

Denna bild är så jäääkla snygg! var bara tvungen att lägga upp den.
Du vet att jag älskar dig pluttan :)

torsdag

Dagen har varit mysig, det enda jag har att säga :) Nu är jag iallafall hemma, och Cia kom nyss ner med en kopp té till mig, jätte snällt, precis vad jag var sugen på. Till Téet ska jag smaska i mig dom sissta m&m kulorna som jag fick idag, hihi. simma löööngt (a)

Här en ganska töntig låt, men den är rätt härlig endå.
Påminner mig om sommaren... 06 typ haha :) Norskt


Kanske dags att börja tänka på refrängen?

Åh vad jag har varit slapp ikväll. enda sedan jag kom hem har jag suttit här, med musik på högsta volym och bara njööötigt. fett skönt ju, inte göra nånting, bara sitta och leva sig in i musikens värld! men nu är det nog dags för mig att ta två kliv och vänster där min kära säng väntar. är super trött. nej natti på er nu

redan onsdag

Det är helt galet hur veckorna går fort. hinner ju inte med för sjutton. men skönt att tiden inte går med snigelfart iallafall, elle hur. Dagen har varit bra, hade tre timmars svenska uppsatts dock, men det gick jäkligt bra måste jag säga. pennan bara skrev på utan att jag knappt behövde tänka så värst mycket, det bara flöt på liksom. skrev om "vänskap före kärlek?", just för att jag kännde igen mig lite i den kategorin, va därför. efter plugget svängde jag och rebecka in i globen centrum, jag kom därifrån med galet bra saker. En thirt med trycket "make love not war" på, hello kitty sockor och sen väääärldens snyggaste hood tröja, stod och drägglade framför den i ett antal minuter, sen slog jag till :p Köpte även två snygga Bhar. så nu känner jag mig ännu gladare än vad jag redan var! hej så länge



Den här fast  svart köpte jag. Den har grymt stor härlig luva, och den
sitter så grymt snyggt!


Tisdag

Gick up vid 11 idag, Det är så himla skönt att vi hade den här sovmorgonen på tisdagar, så att man verkligen får chans att sova lite! Tack skolan. Dagen har iallafall varit i sin ordning, flytit på bra med andra ord. Som vanligt behövde vi inte ha hela engelska lektionen nu på slutet. Det är detta jag gillar med lotta, (På tisdagar alltså) antngen får vi gå hem och strunta i denna ektion, eller så får vi jobba i sisådär 15-20 min och sen gå hem! På vägen hem gjorde jag som vanligt sälskap med gustav hem, på en smock full buss. Och vet ni? Hela dan har allt kring modell jobbet farit runt i min skalle, har nog inte insett än att jag verkligen ska bli plåtat tillsammans en annan tjej + att vi ska få vara med i en tidning! Ofattbart.

Fotografen heter emma svensson och är bloggare hon med. Hon finns på pause.se, och har startat sidan rockfoto. Hon tar otorligt snygga bilder och har fotat en hel del skivomslag. häftigt va? Ska bli grymt kul att få träffa henne :)








Åh vad roligt!

Vet ni? För ett tag sen, för sisådär 1 månad sen, då skickade jag ett intressa mejl till en tjej vid namn Karoline Karlsson, som sökte efter en modell. Jag tänkte varför inte liksom? Så jag skickade in några bilder och skrev lite om mig själv. Sen, IDAG, fick jag ett svart från henne. Hon ville jätte gärna ha JUST MIG SOM MODELL TILL TIDNINGEN!! Det är helt sjukt, så jäkla glad! Det ska bli så otroligt roligt. Men allt är inte klart än, håller på att mejla med henne nu om tid och sådär. Den 2 mars kommer det vara isåfall! Galet kul va? Jag, lisa braner, ska bli plåtad för en tidning :D Stört.

Karoline. Pause.se Fashion flash
Grym på att blogga. Och hur jäkla snygg hon är ska v inte tala om!

hungrig!

Im starving! har nyss tryckt i mig lite röd paprika och dipp, ni vet sådär lite innan maten, så himla gott! Om ett tag är vell själva middagen klar också, köttfärssås och mackisar. Medans jag väntar ska jag glo lite på hells kitchen. So long!


...måndag

Idag: Skola (matte engelska lunch och skridskor, på la östermals iiiiip), Inte så himla kul va? Rebecka var vell den som det var mest krut i. Hon satte sig ner där, ville prångt få på sig grillorna men... väl ute på isen såg det ju bara allt för roligt ut. sötnos. Åkte sedan hem, det var ju så satans kallt ute. ja man kan ju undra hur länge denna vinter hade tänkt att låga oss(?). yeye. Klev för ett tag sen upp hur badet, var bara tvungen liksom, jag frös som en gris. Och nu sitter jag med en remix utav blåbär banan ananas hallon och yogurt i handen, smarrigt värre va? Första dagen på veckan alltså.. skjut mig. Får vell tänka på att det snart är lov, och det ska ju bli underbart!


lördag

Idag har varit en mys dag. Vaknade vid 10, suck säger jag. Jag gick ner och fick en härlig syn, bordet var uppdukat med frallor, proviva, yogurt och kaffe, så det vara bara att njuta av en härlig frulle! Sedan tog jag en dusch och började lite smått att göra mig iordning. Kl tre tror jag det var så skjussade snälla Joel mig till skogås där jag träffade Jesper. har varit hos honom idag alltså, och vi har kollat på fotboll, filmer och käkat kebab :D Imorn är det skola och måndag, vilket betyder SKIT. orkar inte :p Det enda bra är vell att man får längta lite efter helgen, och jag har en del att se fram emot :) Hare

Den här bjuder jag på, för roligt hade vi :D

Fredagens

Orkar inte skriva allt för mycket. kan bara säga att gårdagen var grym! Det var trevligt folk och mycket dansa haha, vääldigt mycket dansa!! :p träffade där Emilia (som amanda kände tidigare), och det visade sig att vi hade himla mycket gemensamt, så vi beslöt oss för att ses nån dag och det ska bli trevligt. Väntar nu också på att hon ska ladda ner bilderna från igår, ska bli as kul att få se dom :D Imorse så vart den mest städ, jag och amanda var också ute på en sväng i det härliga vädret! Sedan åkte jag från södertälje till kära nacka, och jag har verkligen bara tagit det lungt. snart väntar en god middag bestående av fläskfié, potatisgratäng, sallad och bearnaisås(?), smarrigt va? Pösssss hej

torsdag

Skoldagen har varit grymt bra. Hade storkök idag, dvs vi lagar mat till hela skolan tsm med en trea. Vi gjorde nån pocherad kyckling med ris och persiljesås, grymt gött. Sedan vid kvart i tolv vart det för mig och benjamin att stå i disken, fett chill endå, men äckligt. haha tror benjamin vart lite tänd på hon Tarja, ouf! ;) Hur som hälst. slutatade 13:10, och då gick jag och gustav till gullmars, köpte kaffe, och JAG fick köpa ett bussbiljett till gurra eftersom han varken hade busskort, mobil eller pengar! Bra där. Så nu är han skyldig mig en glass, aa det kan han ge sig fan på :p Nu sitter jag här hemma, mormor och lillebror kommer hit snart, sen lite senare är det jag som ska passa honom, och se till att han går och lägger sig ordentligt eftersom mamma är på nån fest med jobbet :o fett nice. Seeee yaaaaa

Och jag saknar min lilla prinsessa! Grymt mycket :)


onsdag

hej på er. Idag skulle det ha varit en lång och jobbig dag in tha school, men tre lektioner vart inställda så det var ju chill. haha var liksom bara jag och peter på matten, men det gick bra. Sissta lektionen hade vi livsmedel med rainhold, fy sjutton vilken sträng jävel! Aa så imorgon väntar en dag i köket då vi ska laga mat till hela skolan, får se hur det går :D Nu ikväll har jag bara tagit det lungt, var och mötte roddan och Joel för att lämna tillbaka lite kläder som var hans och jag fick tillbaka grejer som var mina. Så nu har vi det överstökat. Känner mig fortfarande glad och att det var rätt val jag beslöt mig för att ta. Nu håller mamma på å gör kaffe till oss, och choklad till det, så det ska bli mysigt. Sen ska vi också göra smoothie med banan och blåbär som jag ska käka imorgon till frukost :D nöööffffff

Jag!

Söta amanda och benjamin i klassen :)

Sötnosarna Jessica och manda

Jag fick en elchock!

att försova sig

Jo precis, jag försov mig imorse. Fan detta får inte gå att bli någon vana, ajja bajja lisa. Men jag får faktist skylla på mig idiotiska telefon, den ringer inte även fast jag ställer den! Så jag vaknade halv ett. Ja så vad har jag gjort idag? Duschat, städat på mitt rum, ätit lite, suttit mesta dels här vi datan och pratat med amanda. Dagen har faktist går väldigt fort, skönt!
Och jag är på sånt jäkla bra humör! Känner mig så otroligt fri, och jag är stolt över mig själv! Jag orkade helt enkelt inte med något förhållande, det var bara massa problem hela tiden. Så nu är jag en fri kvinna och det känns underbart! Jag är redo att börja om på nytt, ägna stor stor del åt mina vänner. Ska blir en grym sommar att se fram emot. Hoppas ni mår bra och att eran vecka kommer bli lika härlig som jag hoppas att min kommer bli ! :)


mongoklass

Idag har varit en riktigt bra dag. Vaknade relativt pigg och med ett bra humör och det var jag skit glad över! I skolan väntade matte engelska och lunch, sedan skulle jag och killarna (som vanligt är man ensam tjej haha) röra oss mot östermalms ip för att åka grillor med gympan. Gurra sa hela vägen att "Men är det svårt att hitta eller". tydligen var det ganska svårt pucko haha. Vart en jävla omväg och mycket "hoppa över stängsel" och hela den biten. men fram kom vi, tillslut. vart inget skridskoåkande för mig, man behövde inte om man inte ville :p Sedan efter inte alls lång tid fick man gå hem, och då rörde sig jag och gurra till bussen och mot Älta. På bussen slog det mig, nycklarna var hemma hos amanda. Fick ringa pappa, som kom och öppnade åt mig, men mendans jag väntade gick jag in på krysset och tog en french hotdog, så jävla hungrig! Ja det var vell min dag. nu lite senare ska jag iväg och kolla hockey med några. ska vell bli kul :p nöff nöff

... måndag

Inatt drömde jag att jag bodde uppe i himlen, och varje dag klättrade amanda upp för en stege upp till mig, för att ge mig mat och godis så att jag skulle överleva. Fast varje gång hon skulle klättra ner så ramlade hon och föll, ner till marken. Så jag kan fan inte förstå hur hon kunde överleva varje fall från himlen ner till marken, för nästa dag kom hon upp igen :S Drömmar kan vara konstiga dom haha.
Hur som hälst, godmorgon :) Har precis gjort mig klar för dagen, min buss går 07:37, så nu har jag en liten stund på mig. Jag hoppas att dagen kommer fortsätta bra, för det är ju så, att om man haft en bra morgon fortsätter dagen i samma takt. hej då


söndag

Hej har inte orkat skriva verkligen. Igår var det jätte jätte roligt. Var hemma hos gustav tillsammans med Amanda, Emma, Nidal, Mazlum, Johan, David och Jacob! Vi hade det as trevligt. Tror jag och amanda var hemma redan vid kvart över två, fast somnade inte förrän 5, så idag är man lite små seg! Imorgon är det ny vecka och nya saker att ta tag i, så det ska inte blir så roligt! Hoppas ni haft en kanon helg! :D

Jag och manda innan vi skulle ut. Här snackar vi världens
finaste vän! Älskar dig så himla mycket.



En rolig kväll

Jag och Amanda kom nu hem för inte alls länge sen. Vi var hemma hos gustav och där var det bland annat älta bar m.lf. Vi hade det trevligt, dock hände det en liten olycka med emmas (gurras söta flickvän) bil, den började brinna och skit med det löste sig tack och lov! Nu sitter vi här hemma hos mig och ska snart gå och lägga oss. Kvällen vart alltså trevlig med endå lugn :) Kram!

Skön dag! fredag

Har varit med amanda ända till nu. Efter skolan åkte vi direkt för ett gympass, sen hem till mig där vi har varit med mina småsyskon, ätit god mat och just nu gör vi oss lite i ordning. Vi ska nämligen vara med lite gamla kill kompisar i älta, så det blir trevligt, fast vi har bestämt att ändå inte vara hemma så sent, så det är ju bra. Imorgon blir det roligt, åter kommer om det imorgon! :) Ha en kanon fredag älglar!

Amanda är ful men jag älskar henne ändå!! Hon får min dag att bli så mycket gladare och starkare, det är precis vad jag behöver just nu!

Heart! Underbar låt.

Sista inlägget för idag!

Nu har jag lyckats få en hel del besökare, men ändå är det få som kommenterar! Jag kanske inte skriver om så speciellt intressanta saker, men endå haha. Vad vill ni att jag ska skriva om? Vad kan jag förbättra? Det är bara säga, jag blir bara glad :) Här kommer iallafall en låt jag lyssnar på just nu. Mauro scocco, lyssnade alltid på honom när jag var liten.



:)

Kors i taket, pappa står och gör semlor! Det var oväntat, men va gulligt endå haha :) Det är inte ofta man ser farsan baka eller hur? Men nu har jag iallafall ätit middag. pappa hade gjort ugnspannkaka, var jätte gott! Alldeles strax ska jag belöna fejjan med ansiktsmasken jag köpte tidigare, ska bli härligt! Annars bjuder inte kvällen på något särskilt, ska bara dega framför tvn och ta det lungt, det är säkert något bra på tv tror ni inte? Har ingen vidare koll alltså. smile.

Sitter också här och funderar på vad jag vill gå för kurser i tvåan. Det finns att välja mellan Hotell, Resturang och måltidsservice, Resturang och måltidsservice (engelsk variant) Eller Resturang och måltidsservice (undervisning på företag) Som menas med att man två dagar i veckan går i skolan för tjärnämnena och dom andra ute och jobbar. Jag har hela tiden varit inne på hotell, men när jag läst info på kursen så börjar jag nu tveka. Väljer jag hotell innebär det att man måste läsa engelska B och svenska C. det har jag verkligen verkligen ingen lust med, + att jag hatar dom ämnena. Istället funderar jag på att nu i tvåan läsa vanliga resturang och måltidsservice, så att jag sedan i tvåan kan gå över till servering B och bartender. Det är mer min grej isåfall, + att man slipper tänka på alla tjärnämnen osv. Förövrigt till er som går i nian nu, stockholms hotell och och resturang skola (globen) Är verkligen helt grym! Det är bra lärare, inte alls överdrivet med prov och läxor, utan dom planerar mer så att man gör det mesta i skolan istället. Sen är det kanon mat, inte sån där "skolmat" ni kanske är vana vid, utan här snackar vi mer resturang mat, as najs! Det bästa är att du (direkt efter du gått ut rean) lätt får jobb, alltså att du har färdig utbilding och snabbt kan gå ut i arbetslivet!


Resturang och måltidsservice
En inriktning för dig som vill arbeta inom restaurang med matlagning eller servering/bar. Under årskurs 2 fortsätter du arbeta både i kök och matsal för att få en mångsidig grundutbildning och få en uppfattning vilket av dessa arbetsområden du helst vill jobba med i framtiden. Senare till årskurs 3 väljer du utgång Restaurang eller Servering/Bar beroende på om du vill specialicera dig enbart på matlagning eller servering/bar under ditt sista år
hos oss.

Karaktärsämnen i åk 2:
Restaurang
Storkök
Servering B
Ansvarsfull Alkoholhantering
Näringslära

Kärnämnen i åk 2:
Svenska B
Samhällskunskap A
Naturkunskap A
Idrott och hälsa (fortsättning)


Skola, globen centrum och träning!

Försov mig imorse. igen. Ingen större försvoning, men vaknade 07:15, då jag skulle åka egentligen, så det vart att göra sig iordning rätt så snabbt imorse. men men. Idag torsdag hade vi ju servering, fast för mig vart det att stå i baren. slappt som satan, så för mig passade det ganska bra idag med tanka på hur trött jag varit. Efter det bar det av mot stadshagen för ett träningpass.. ensam. Amanda slutade sent men det var kul iallafall. Det vart att springa på bandet i 13 min, sen styrka. härligt som satan. Vid slussen mötte jag min älsklings amanda, bara sådär liksom. Vi satt där på bussen och planerade helgen typ, och jag var så himla kissnödig, haha. Juste, efter skolan gick jag en en stund i globen centrum och små shoppade lite saker. Jag kom därifrån med en ansiktsmask, cleansing gel för ansiktet, en natt creme och två bas linnen från bikbok, ett grått och ett vitt. Så jag är nöjd med dagen. feta nöjd :D



imorn måste jag, verkligen måste!

Vadå undrar ni? Jo träna! Det bara kryper i bena på mig. det är nästan så att benen vill få mig att gå till gymmet NU. men nu går det inte, det får bli imorgon, för att inte ha tränat på hela veckan får mig nästan att känna lite ångest hihi. Men imorrn gäller det, då jävlar i mig ska jag träna. Får se om amanda hänger med, beror lite på hur hon slutar imorgon. Men nog om det. Ikväll händer inget speciellt, ska kolla på topmodell och försöka komma i säng efter det, vid nio alltså. jag behöver sova! rejält.

Lisa Josephine Braner. Yes thats me!

bumbibjörarna... på holländska?

Hahaha så sjukt språk. Har nu suttit här med mamma och brorsan och garvat som sjutton! Lyssna bara, det fulaste jag hört!


onsdag

Dålig på att upptadera? Ja jag vet, verkligen förlåt. Men nu är jag tillbaka och ska skriva som aldrig förr, haha. Hur som helst så var skidresan bra, vi hade verkligen kul. hängde mest med cisst jessica amanda armin emma och christoffer. Jag och armin tävlade vell mest om vem som kom ner fortast i backarna, och eftersom cissi åkte snowboard för allra första gången så gick det mycket tid åt att vänta på henne haha :) Men hon var duktig måste jag säga!
Idag har skoldagen rullat på bra, dock var jag för trött för att gå på sista lektionen, metod! Då skulle jag har gått kvar i skolan till halv fem, och jag är fortfarande helt slut efter skiddagen så den lektionen gick fetbort idag alltså!

Det blev jätte dåligt med bilder, så himla synd! Jessicas kamera ville inte funka,
jag tappade min mob och amandas hade inga batterier. lyckat? Nej.

Manda på bussen

"Here i come"

Luncha

Och såhär pigg var amanda på väg hem! :)



Hahaha. Armin.

Förhoppningsvis kommer det fler bilder, ska skicka över några
från cissis mob till min, så kommer ni få se lite bilder från backen! :)


uggla!

Om ett tag är det väl dags för mig och manda att gå till sängs, både är faktist jäkligt trötta. Kvällen har väl bestått utav musik i stort sätt, väldigt blandat både rock,goingar och balader haha. Just nu lyssnar vi på magnus uggla. och en utav låtarna är den här, som just nu verkar vara skriven till mig och roddan. för det är just så som våran situation ser ut just nu, nästan iallafall. men det löser sig, det vet både jag och han. men dom jobbiga perioderna dyker ju tyvärr upp, och det är sånt man får leva med. man ska inte fly från problemen, utan bara försöka lösa dom.


Mätt på lasagne

Har precis ätit lasagne, som min 10 åriga syster ebba har tillagat, och fytusan vad gott det var! Är verkligen imponerad. så nu är jag proppmätt verkligen, amanda också. Ikväll kommer vi nog bara ta det lungt, kolla på tv och framförallt gå och lägga oss tidigt med tanke på hur tidigt vi ska upp. Just nu sitter amanda och skriver i ebbas "kompisbok". ni vet sånna där man hade när man var liten, "ålder" "längd" ögonfärg" osv.. haha gulligt värre. Hoppas ni får en bra skoldag imorgon, då jag amanda och massa andra folk kommer åka i backen! ;)

Världens äldsta bild på mig och mandis! och fula är vi.


måndag

just nu sitter jag hemma hos amanda och jag har precis tryckt i mig två wasa knäckebröd och ett glas apelsinjuise. Lite senare ska vi hem till Teo för att prova skidglasögon som vi ska låna imorgon när vi ska till romme och åka skidor :) Vi ska också till konsum för att köpa massa gott att ha på bussresan haha, för det måste man ju verkligen ha :P
Oh lord, tanken på att jag och mandis ska upp ca halv fem imorn får mig att känna lite ångest, haha, jag vill ju sova :D jaja, det kommer i vilket fall bli väldigt roligt! Hoppas att ni haft en kanon dag så återkommer jag lite senare mot kvällen.

Just nu sitter jag och manda och lyssnar på gyllene tider och roxett!
Så jäkla bra.



mot skarpnäck

dagen har gått fort. var en sväng förbi pappa förut för att hämta några klädesplagg, så var kul att få träffa honom. men har faktist inte mått så bra idag, vet inte varför, har kännts jobbigt och deppigt, vet inte men ibland får jag vissa sånna perioder. får hoppas att det blir bättre tills imorgon. Snart ska jag iallafall till älskling, och då kommer jag garanterat må bättre, att få ha någon att krama om hela kvällen. Och imorgon är det måndag och början på en ny vecka, och på tisdag ska man till romme och åka skidor, och då slaggar amanda hemma hos mig eftersom vi ska åka hemifrån så jäkla tidigt. så det blir kul. hoppas eran helg ha varit bra, och att ni får ytterligare en kanon vecka.

En gammal bild på mig och Agnes :)


I´m in löve

Visningen gick bra. Är nu på väldigt bra humör helt plötligt. kanske för att både jag mamma brorsan är helt förälskade! Nu är det bara att hålla tummarna. för vi ska göra allt för att få det. det är vi värda, och det stod liksom fam. Braner på dörren. Snälla gud, va me oss nu!




Söndag

behöver nog inte säga något annat än att jag vaknade på helt fel sida idag. vet inte, men jag är verkligen på sämsta humöret och just nu känns allt fel! Straxt ska jag mamma och dante på visning, ska bli intresant faktist. Berättar mer om det efteråt, kanske tar lite bilder och så :) Annars händer det inget roligt idag, är ju som sagt inte på så bra humör. Älskling skulle måla sitt rum idag tillsammans med maria (hans mamma), och när dom är klara åker jag eventuellt dit. Hej hej


RSS 2.0