ute i dimman

Inne i värmen igen. Satan vad tråkigt det ska vara ute. var ute och gick en sväng, var tvungen att få lite luft och få prata lugn och ro i telefon. Nu sitter jag framför skärmen och gör inget vettigt för fem öre, pratar med lite kompisar via msn bland annat. Och jag vill verkligen tacka alla fina kompisar för att ni bryr er, att ni visar att ni finns där, betyder jätte mycket :) Blir så glad. Ni vet att jag finns där lika mycket för er!

måndag, 30 november

Det är måndag och jag är inte taggad inför denna vecka för fem öre. Skulle helst av allt bara vilja ta ett break från allt, göra det jag tycker är roligt och inte behöva tänka på skolan på ett tag. Men det är bara att ta tag i allt och ta sig igenom skiten, även fast man inte vill. Dagen har rullat på i sin ordning för övrigt! :)

Och jag vill bara tacka dig roddan för våran tid tillsammans. 2 ½ år, jag har lärt mig mycket, och det tror jag också att du har gjort. Jag ångrar ingenting och är jätte glad över den tiden jag fick tillsammans med dig...




i dont want to

"Vill inte stiga upp längre. Det är betydligt tyngre att stiga upp ur sängen sånna här dagar, dagar då du inte längre finns här." Men jag är stark, Jag är ingen mes, jag ska ta det här med en nypa salt och visa världen att jag kan klara av den här situationen, även fast det är tungt just nu.

el clasico

Gick och mötte upp jacob tidigare ikväll, vi kollade matchen (el clasico) tillsammans med farre vicky och ribbin. Vilket guldskott av Zlatan, ojojoj. Ja vad gjorde vi mer, åkte runt med bil haha, kollade roliga klipp på youtube, käkade mandariner och kollade fotboll. Nu ska jag om ett tag gå och lägga mig, ska upp 06:00 imorgon bitti och hinna med 07:04 bussen, *suck*. hejdå!!!!!!!


tråkig söndag

Det är mörkt och disigt ute, typiskt november rusk. Det är ju inte direkt så att man går ut om man verkligen inte måste. Har suttit inne precis hela dagen, är trött från igår. Juste, vi var hos adam erwing igår med sterner lukas matte dogge och massa, cissi också såklart. Vi hade hur kul som helst, mycket dans blev det! Vart lite för sent för min del, var hemma fem, men orkade inte gå hem utan vi satt och snackade mot slutet, sen helt plötsligt var kl halv fem, då knatade jag hemåt. Nu ska jag tvätta av min face-mask och hoppas se både piggare och fräschare ut i hyn. Kan behövas ibland :P


första advent

Det är läskigt hur tiden rinner iväg. Det är redan första advent idag. En månad kvar till julafton. Vi började nyss skolan efter sommarlovet? Nej jag hinner verkligen inte med. Finns så mycket jag vill ha sagt, finns så mycket jag skulle villa göra, men som sagt jag hinner inte med. Jag vill vara stark, jag vill visa mig stark för mina nära och kära, men så himla svårt. Det är inte lätt att att vara stark ensam, och jag vet inte vad jag vill just nu. En av dom allra viktigaste personerna i mitt liv, finns längre inte hos mig, och jag vet inte hur jag ska hantera situationen just nu. Allt är som en snurra i min skalle, vet knappt vad jag tänker, vet inte hur jag ska bete mig. Men en sak vet jag, det är ensamt. Men tiden läker sina sår, och det blir bättre med tiden. Efter regn kommer solsken liksom, är det inte så man säger? ...


finner inga ord

Jag ska klara av det här. Jag ska. Det måste jag göra. Men jag är inte så stark alla gånger..

lördag

Har precis ätit frukost bestående av yogurt med bananskivor i, en passionsfrukt och en kiwi. Kan nämna lite kort om gårdagen eftersom att jag inte bloggade igår. Efter skolan åkte jag in till Elins skola och väntade på henne, sedan fikade vi på söder och satt och snackade om det mesta. Tack hjärtat för att du verkligen lyssnar och förstår. Det är verkligen guld värt! Sedan åkte jag till skarpnäck och pratade lite med roddan. När jag kom hem hade pappa och cia gjort värsta pangmiddagen, buffé med hummer, skagenröra, parmaskinka, avokado, starka korvar, kräftstjärtar osv, + champagne. Så himla gott. Senare mot kvällen gick jag hem till jaken och hängde med honom och david. Skönt att dom fick mig ett gott skratt på läpparna. Behövs just nu... </3




mätt som en plätt

Har precis ätit, pappa gjorde en riktigt god middag. Förrut, efter skolan, så drog jag och cissi in till forum och mötte upp jessicaaaa. Sen upp till ungdomsmottagningen för att cissi skulle sätta in en pstav i armen. Haha, läskigt det såg ut. Aa, sen drog vi hemåt, juste var inne på fritidsresor och kollade lite också. Träffade Elena också, och vid älta gård tog vi sälskap hemåt och snackade lite. Skit trevligt. Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och koppla av lite. tjena hej!

snygga h&m modeller. Me like


dags att börja tänka på refrängen?

Vore något för mig typ, nu. Är ganska trött faktist, och min arm gör ont som bara den efter sprutan. Det här var vad våran skolsyster sa till mig "om du bara tar det lungt så får du nog inte (jotack!) så ont". Jag har superduper ont. Kommer inte kunna sova på väster sida. Hoppas det inte blir så mycket värre imorgon då jag ska stå i köket. Bamsekram!

Inget man kan få för mycket av:


Massa kärlek till alla fina människor där ute.

hittat guldresa!

OKEJ VI HAR HITTAT EN RESA. ETT KAP. Bokar nog i december då man kan betala lite i taget. JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD. Ett fyrstjärnigt hotell i Alanya precis på stranden, (Kan bli ett annat hotell också) det blir än så länge JAG CISSI HATEM JACOB OCH DAVID!!! Sitter och pratar med dom nu på msn, och vi planerar redan för fullt haha. Vi ska visa att svenskar har roligast, och vi ska ha så jääkla roligt!!!!!!!!! Jag mår dåligt för att jag är så glad och taggad!

Kan bli det här, vore helt underbart
Blue Star Club Dem &amp; Spa Resort
Blue Star Club Dem &amp; Spa Resort
Blue Star Club Dem &amp; Spa Resort
Blue Star Club Dem &amp; Spa Resort
Blue Star Club Dem &amp; Spa Resort
Blue Star Club Dem &amp; Spa Resort
Blue Star Club Dem &amp; Spa Resort


Jag klarar inte av mörkret längre

Jag vet att jag gnällt något rejält över det här, men den här årstiden tar verkligen kål på mig. Jag mår inte bra av det här mörkret, av kylan, och av allt det gråa och tråkiga. Jag behöver värme och sol, sol gör så mycket och man mår så himla mycket bättre under våren och sommaren. Kunde inte låta bli att dela med mig av lite bilder från i sommras.

Göteborg.

Festerna med elin och alla. saknar!

Grillfest hemma hos Elin.

Dagskryssning under klarblå himmel.

Spaninen.

En hel del matcher.

Svängar till stan.

Golf i tyresö.

En hel del bad. Vi hade en underbar sommar.


En oslagbar sommar med såå många minnen! Sommaren 2010 kommer bli ännu bättre och jag har så många planer, + att man är arton då wohooo.

kvällspromenad

var ute nyss med cissi. Jätte skönt. Innan promenaden tog jag lite tid till mig själv. Jag hällde upp hett bad och tände ljus, skrubbade kroppen och smorde in kroppen. Hur skönt som helst. Nu ska jag plocka undan lite på rummet, sen sova. Imorgon eftersom skolan ska jag och cissi möta upp jessica inne i stan på en fika. Ur mysigt.

Kram kram! // Lisa

en till bild.


lite bilder från i söndagens plåtning

hej kära vänner. Dålig uppdatering jag vet, men har inte hunnit blogga just nu. Har haft annat för mig och har också varit super trött när jag väl varit hemma. Dagen har varit bra hur som helst, idrott, samhälle och svenska.

Måste också säga till älskade cissi att jag inte vill se dig ledsen.. jag vet vad du går igenom och som jag hoppas att du vet så finns jag här, jämt jämt jämt. Du betyder så mycket att det är sjukt vännen.


Hade ett litet scary tema. Ser lite spöklig ut i know haha. Men vad tycker ni? Coolt va! Claes är så duktig på att fota och linda grym på att sminka. Jag är riktigt nöjd med portfolio bilderna. Kanske lägger in fler senare.






MIKAs make-up academy

Plåtningen idag gick hur bra som helst. Vi hade galet kul tillsammans! Vi var i Mikas agentur byggnad i gamla stan (där Linda jobbar) och sminksalongen var hur fin som helst. Linda var hur duktig som helst och sminkade mig snyggt som satan. Jag hade extremt sotade ögon, hudfärgade läppar, markerade kindben och jättre stramt hår, typ backslick. Bilder kommer imorgon (för är hos roddan ikväll). Efter plåtningen gick vi och käkade, och claes skjussade mig hem till roddan. Nu ska jag kolla klart på finalen av top modell sen film. Kram på er.


inför plåtningen imorgon

hej. Har varit i sickla en stund med jacob, han skulle köpa julklappar till sin mamma och pappa. Så jag följde med, hade endå inget roligare för mig. Men nu är jag hemma, och jag ska nu gå igenom lite inför plåtningen imorgon. Om ni inte har läst det så är min mammas kusin Claes fotograf (han bor hos oss som inneboende), och därför ska vi imorgon åka till hans tjejkompis studio och sminka mig, eller rättare sagt hon ska, och sedan plåta. Ska bli riktigt roligt, och nu ska vi gå igenom i hans tidningar om lite insperation om sminkning och kläder osv. Det blir alltså bilder till min (och hans) portfolio. Ska åka innan också och köpa kläder som jag ska ha på bilderna.

inspiration





lördag

vaknade av att mamma kom in och drog upp rullgardinen imorse, och sa att det var hur fint väder som helst. Och det var det. Klarblå himmel och sol, kan inte bli bättre. Låt det stanna kvar nu bara... Gårdagen var lugn, vi var hos cissi några stycken (cissi förbundskampten), och det var jag jacob david teo & tobbe O. Vi kollade bara på Idol och lite så, drack lite vin och åt glass. Sen drog vi alla hemåt, och jag somnade direkt. Idag på dagen vet jag inte vad som händer, ska kanske in med grabbarna till stadion och kolla skidhopp typ, sen blir det bio med älskling. Vet inte vad vi ska se än :)

Winterjam på sthlm stadion. Det är dit vi ska (får se om jag drar med).


servering och fika.

Idag i skolan hade vi servering, som vi alltid har på fredagar. Första gången vi jobbar uppe på terassen faktist (skolans finaste restaurang), och det gick jätte bra. Jag hade två bor idag, en etta och en fyra (ett bord med två gäster och ett med fyra gäster). Alla beställde förrätt, varmrätt och dessert + vin. Fick faktist 80 kr drix så ska inte klaga på min prestation idag :) Efter skolan mötte jag upp jaken, vi tog en fika på cp (coffe place) som förra fredagen haha, och det var mer än kul haha. Fick oss en hel del skratt höhööööö. Sedan åkte vi hem, och nu har jag precis varit och handlat. Ska göra hemmagjord pizza, mums. Ikväll blir det en lugn fredag vilket ska bli jätte härligt, är fortfarande helt slut efter gårdagens plåtning. Kram kram




dagens plåtning!

Plåtningen kunde inte gå bättre. Det gick hur bra som helst. Och hur kul som helst. Det var jag och två andra modeller, fast det var bara jag och linn som var kvar dagen ut, för den andra modellen skulle iväg på casting. Vi fick iallafall tre sminkningar i tre omgångar, tre hårstylingar och kläder. varje sminkning tog väll runt 1 ½ timma, så det vart en hel dels sittande. Har fortfarande kvar adrenalin i kroppen, för när man står framför kameran så kan man inte beskriva hur kul man har. Sista plåtningen hade jag vind på mig, från en vind maskin, så mitt hår flög åt alla håll, as ballt. Lite bilder backstages:








Bilder lär väll komma in om några dagar i think. Då lägger jag in och visar dom så håll er uppdaterade :)







Im ready!

Sitter här, helt ofixad. bussen går om sisådär 50 min. Känner mig inte så taggad just nu, men det vet jag att jag kommer bli när jag väl är där, när man ser den vita fotoduken, kameror, sminkspeglar och den sköna musiken, fotografer, makeup artister, modeller... aa den känslan går inte att beskriva om man inte upplevt den. Men just nu är jag så sjukt trött bara. Jaja, hur som helst så får ni ha en jätte bra dag ellesammans. :)

en bild från modevisningen. Massa modeller och massa stylister som sminkar och fixar en
 


wallander

var nyss ute och gick med rodd, i spöregnet. Mindre skönt. Innan vi gick ut så kollade vi på nya wallader som mamma var iväg och hyrde på statoil, riktigt bra faktist. Nu borde jag typ gå och lägga mig, och få lite sköngetssömn tills imorgon, men är för pigg. Aja få se hur jag gör, kanske kollar lite på tv först?

hur som helst så måste jag typ upp vid halv åtta imorn, för min buss går kl 9 prick, och ska vara i studion kl 10:00. Ska bli skönt med lite nya bilder i min portfolio.


plåtning imorgon!

hej alla glada. Sitter hr hema hos mamma, hon håller på med maten, någon köttfärsgratäng. Själv sitter jag och kollar på sl, vägen till studion jag ska till imorgon. jag ska nämligen på plåtningen imorgon bitti. Ska plåtas för makeup store. Ska bli sminkad tre omgångar, först en naturlig makeup, sen en lite mer sminkad och tillsist en extrem makeup. Ska bli sjukt skojjsgt.

makeup store

the things we owe

Älskar den här låten. Dock hatar jag videon men låten är så grym på alla sätt. Lyssna och njut.
Har alltid älskat takida och gör det fortfarande. bäst.



onsdag

Godmorgon mina änglar. Det är betydligt bättre väder idag, och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Det är inte alls lika grått som det har varit ett ganska bra tag nu, så snälla låt det ljusa stanna kvar!

Var nyss inne och läsa cissis blogg och gud vad taggad jag blir. Ska ju som sagt åka iväg och åka skidor vecka 5 med cissis familj och släkt. Ska bli så himla roligt. En hel vecka till att åka skidor, äta god mat, umgås och bara skratta och ha det galet roligt tillsammans. Nej ser fram emot det så himla mycket. Så idag i skolan måste vi skaffa ledighetsansökan, är ett måste, och jag måste även skaffa mig en vaccinlapp eftersom att vaccinet kommit till skolan nu. Mycket att komma ihåg :P Nej nu ska jag städa undan lite på rummet eftersom att jag drar till mammi idag efter skolan. Ha en jätte bra dag :)

har köpt en vit kajal som jag anväder under ögonen. Visst är det snyggt? Kanske inte syns sådär jätte bra på bilden men det är iallafall något nytt jag börjat med.


tisdag

Dagen har varit jätte bra. Dagen började ju med simmning i eriksdalsbadet som jag skrev, och det var faktist roligt, men jobbigt. Skulle simma massa längder. Efter det åkte jag och cissi till globen och åt lunch på coffeplace by george, jag åt grillad ciabatta med kalkon och massa gott på. Cissi åt kyckling sallad. Sen var det samhälle och svenska som väntade i skolan. Mindre roligt. Men nu är jag iallafall hemma, ska plugga om ett tag. hej svejs

bad i eriksdalsbadet

Eller bad och bad. Vi ska simma med idrotten haha. Det är obiligatoriskt och jag känner verkligen inte för att bada just idag. Inte rätt dag i månaden om jag säger så. härligt timeat! Men whatever, bara bita i det sura äpplet och simma igenom lektionen eller hur! Hoppas ni får en bra dag iallafall. Ska jag försöka ha trots det vidriga vädret utanför. kram på er!

mer än 2 ½ år tillsammans



är så trött på detta land

Det enda som sverige har att komma med denna period på året är regn, möreker, grått, vattenpölar och gäggpölar. Jag bli så trött. Orkar inte. Mår fan dåligt av det om jag ska vara ärlig. Jag är en typisk sommarperson, jag behöver ljus, jag behöver sol och värme. Det här suger verkligen. Inte nog med att man blir extra trött just nu, man blir också på sämre humör. Snälla låt dom här månaderna gå undan så jag och cissi kan få åka till värmen någon gång!

Efter trean drar jag helt seriöst, då drar jag till något varmt land och där det är varmt året om börjar jobba på något hotell eller öppna en bar! Fasen vad härligt, och jag vet att cissi är på haha :)



mäktigt

Kom precis hem från bion. Den var så himla mäktig. Nästan så att man började gråta vissa scener. Alla hans 50 konserter som han skulle spela i london fick man se, hur dom spelades in, hans egna ord och hur förväntansfull han verkligen var inför det. Tänk att allt detta jobb inte fick visas upp, all tid dom lagt ner, det känns så himla surt. Jag tycker personligen att det är riktigt kul att dom gjorde en film av det här, så att man verkligen fick se. Michael var ju en sån som verkligen ville allt och alla väl, hur han älskade att leva och hur han ville förbättra vår planet. Han älskade alla, och det säger han verkligen i filmen. Nej filmen (dokumentären) var hur bra som helst, och jag tycker att alla som älskar honom ska ta och se den :)

saker att se fram emot

Sitter här vid köksbordet med bärbara, michael jacksson spelas för fullt i huset och pappa står och lagar mat. Har precis rensat ut hela min garderob, slängt det jag inte använder och tvättat precis allt och vikt in i garderoben. Känns skönt. Efter middagen ska jag pappa ebba och magda gå på bio vilket ska bli jätte mysigt. Ska ju se this is it med michael jacksson som jag skrev förrut.

Medans jag sitter här, kom jag att tänka på allt roligt som händer nästa år. Det blir en hel del resande för mig.

februari: Sälen med cissi och hennes härliga familj och släkt :D
april: Fotbolls resa till london med pappa! :D
maj: Resa till värmen med pappas och våran familj :D
juni: Resa till värmen med cissi, jakob david och alla :D


Lyllos mig! Jag längtar, men en sak som jag ser fram emot extra mycket är London med pappa. Kommer bli hur grymt som helst!!!!!!!!!!!! Men resan med cissi kommer också bli galen, jag kan inte förklara hur mycket jag längtar <3


sickla

Nu ska jag och cissi till sickla. Jag ska köpa en liten sak och sen ska vi fika! Kram kram.

söndag och bio

Sitter här nyduschad med en turban på huvudet, kollar ut och det enda man ser är grått, regn, blött och höst. Borde det inte vara minusgrader vi detta laget, snö och mysigt, nej man mår dåligt av detta, faktist. Klockan sex ska vi på bio, jag pappa och små syrrorna. Vi ska se this is it, tror faktist den kan vara riktigt bra. PÅ tala om bio, var ju och såg "världens läskigaste skräckfilm" i fredags, och tro mig när jag säger det, den var fan äcklig! Var nästan så att jacob satt i mitt knä haha, och till och med farre tyckte den var äcklig. I slutat satt hela biografen och skrek haha. Usch ryser när jag tänker på vissa scener. Men men, nu ska jag väl fixa mig lite, sen får jag se vad jag ska göra, ut ska jag nog inte iallafall. Men vi får se.

Någon som sett den? Bra eller dålig? :)

lördag och jobb

Sitter här med min lilla bärbara och bara softar. Har lirat lite wii med familjen haha, skit kul, och innan det var jag och jobbade några timmar. Det var 60 års fest så det fanns en hel del att göra. Bandet var grymt, fasen vad hög musik det var! Nu ska jag nog göra mig en kopp te, lägga mig till rätta i min lilla soffa där nere och sätta på en bra rulle. Låter det inte bra? Jo det tycker jag. Tat lunch nu :)

äntligen fredag!

Gud vad trött jag varit i veckan, just därför jag inte har orkat blogga så mycket. Men äntligen är det fredag och det är jag riktigt glad över. Efter skolan mötte jag jacob utanför globen, sedan åkte vi in till coffe place och tog en fika, satt och snackade och så. Riktigt trevligt! Men vad händer i helgen då? Ikväll ska jag gå på bio med jacob david johan farre och vicky mfl, vi ska se någon ny skräckfilm (kommer inte ihåg vad den heter) och det ska vi super kul. Sen imorgon ska jag jobba, och efter jobbet åker jag nog hem till älskling. En lugn helg med andra ord vilket jag känner att jag behöver! Inget festande denna helg alltså. Ha en jätte bra fredag kväll så hörs vi!

bjuder på en härlig bild från i somras då vi var i götet. Saknar saknar saknar ... :(

Jag cissi och madde <3


tuesday

Idag pallrade mig till skolan iallafall. Kände att jag orkade det, dock är jag dödsförkyld men det är saksama. Var skönt att få komma ut och träffa lite kompisar igen. Efter skolan åkte jag hem, och då dröjde det inte lång stund innan min mormor och morbror patrik skulle komma. Dom åt middag med oss bland annat. mysigt! Nu har dom precis åkt hem, och jag hade tänkt att snyta mig sen kolla lite på tv. Låter inte det bra? Jo det gör det, hej då!

jag och världens bästa mormor!


en hel del snor

Jag nyser med jämna mellanrum, känns som att näsan har öppnat sig på något sätt och jag måste snyta mig precis hela hela HELA tiden. Jag blir galen, det här är inte okej :P Så jag fick bli hemma idag igen. Får se om jag blir bättre till imorgon för imorgon måste jag nästan gå då jag har en viktig lektion i samhälle.
Juste, älskling tittade förbi här för en stund sen och höll mig sällskap i ungefär en timma. För om ni inte visste det så jobbar min pojkvän just nu hos min pappa, och dom hade en ägenhet här i älta som dom skulle måla lite snabbt, men pappa tyckte att han kunde få gå till mig en stund eftersom att pappa kunde gör det själv lite snabbt. Skönt med lite sällskap. Så nu skulle dom vidarere till Bromma. Nej ska fortsätta städa lite på mitt rum sen fixa lite lunch :)




frisk!

yes, äntligen. Fast är fortfarande ganska trött, har jobbig hosta och av någon extem konstig anledning grymt ont i båda vaderna. Mamma läste att om man varit/är riktigt förkyld så kan förkylningen sätta sig extra mycket på något udda ställe, och i detta fall kan den ha satt sig i mina vader. Gör grymt ont.

Idag har jag iallafall varit i globen med mamma och brorsan, skulle kolla efter en present till älskling i efterskått eftersom att jag inte kunde var närvarande på hans dag.. hittade ingenting haha, så jag köpte ett fint kort och i det fick att 300 kr + 2 lotter. Egentligen villa han inte ha något alls men tyckte att något litet kunde han allt få den rackarn. Efter att vi gått runt där ett tag, käkat lunch mm så åkte jag hem till roddan. Gick till piloten och träffade wisselito robin och andré och kollade djurgården-assyriska. Var inte där länge, utan gick hem till älskling och åt thamat och myste lite. Nu ska jag ner och kolla film!

haha. älskling du är världens bästa!

As you die

Sedan en längre tid har gruppen varit en stor favorit hos mig. Låtarna har vuxit hela tiden och fått mig att känna styrka på något sätt. Bandet får mig att tänka på gamla tider, på saker som betydigt väldigt mycket för mig.


ge mig styrkan tillbaka snart!

Jag är fortfarande dålig, fast betydligt bättre än hur jag var igår. Nu orkar jag åtminstonde stå upp, äta enklare saker, och sitta vid datorn. Igår var det katastrof, skönt att känna sig något bättre idag. En sak som jag känner av riktigt ordentligt är tröttheten och svagheten. Har knapt ätit något alls sen jag vart sjuk. I förrigårr i skolan åt jag mat i skolan + en macka på kvällen, Igår åt jag endast en banan + lite glass som bedövning mot halsen, idag har jag druckit en provivashot, en kopp thé och ett glas mild drick yogurt. Jag som äter väldigt regelbundet i vanliga känner mig extra svag utav detta, har säkert gått ner i vikt nu också, inte bra. Men men, krya på mig så hörs vi <3

kan ju bara säga att jag ser ut som ett spöka just nu. Man tappar ju alltid färg i ansiktet när man är riktigt sjuk, och det känns in okej haha. Därför tänkte jag lägga in två lite smått solbrända bilder från i början av sommarn, dels för att jag saknar sommarn men också för att jag blir glad av att se mig själv med lite färg om kinderna.


Alla blir vi dåliga ibland!

Hej, jag har gått och blivit riktigt sjuk. Det började igår på kallkökslektionen då jag bara käde på mig att det var något, så gick upp till sjuksyrran och vart hemskickad. Hade röda och svullna lymfköttlar samt feber. Så fick åka hem och vila. Idag har det varit den värsta dagen på länge, har haft runt 40 graders feber, hostat som in i norden, haft migrän och haft allmänt ont i hela kroppen. Inte roligt någonstans. Så idag har jag knarkat specialalvedon och tagit migräntabletter samt zyxhalstabletter. Nu har väll antagligen tabletterna börjat värka, så har något mer krafter just nu iallafall. Nej ska ner och kolla idol nu. Vi hörs när jag känner mig bättre!

Måste bara tacka pappa som förbi igår med en liten påse till mig, med en tidning, nya marabou chokladen och ben&jerrys, half baked. Så himla gulligt! Tack mamma också för hjälpen idag och för tidingen. Ni är guld värda båda två.


vart ingen match på filmduk ikväll

Tanken var ju att jag och cissi skulle kolla matchen på filmduk nere på älta träffen, för både jag och cilen var sjukt taggade på att se matchen, cch att se djurgåren åka ner *fniSzZ*, mej NEJ. Dom skulle visa barca (kul match de med iioförsig), men ska dom dö tänkte jag? Men what to do liksom, blir väl en prommis eller någo sånt om ett tag istället. Just nu är hemmet fullt av levade ljus, dö mysigt.

vill åka utomlanda!! Kolla in hur brun jag var, och detta var typ femte dagen haha. Älskar mitt pigment men nu på vintern kan man ju bara drömma sig bort.


denna söta klänning köpte jag i spanien i somras. visst är den fin!


mycket mycket dålig upptadering här ser jag

Och jag är inte ledsen för det för jag orkar inte sätta mig ner alla gånger och skriva. Man har sina perioder då man har lust att skriva olika mycket, och just nu är det annat som går i förhad, skolan exempelvis. Men men, kanske börjar skriva lite mer, lägger in mer bilder, tar upp olika saker om ni blir lite bättre på att kommentera! :P
Hur som helst. Igår jobbade jag och cissi på H&M hos cissis moder på hennes butik i handen, vi jobbade i kosmeticen och räknade ALLA smink produkter - för hand. Tog sin tid men lätt värt det! Får ju money för det guvetvis, + massa godis när vi jobbade så de lunch.

Idag har vi haft prov, gick bäst! Klockan sju ska jag och cissi iväg och kolla match på storbildsduk! Snälla låt gårdarna åka ner vore ju lite halvgulligt.

MUMS! dom här ska följa med mig, cissi och gänget till turkiet och dansaaaaaaaaaaaaaaa

hemma hos pappsen

Hej stalkers! Läget med er? Jag mår bra men är dock väldigt trött. Dagen har rullat på som den ska tycker jag, har bytt schema nu så numera och åtta veckor frammåt har vi kallkök istället för storkök. Ni som inte är så insatta i hotell och resturangbranchen så kan jag säga att kallkök innebär endast förrätter och desserter. Himla roligt faktist. Jag och Tiobias hade ceasarsallad på vårat recept idag, mums. För tillfället sitter jag här nere hos mig i soffan och kollar på scrubs, nyduschad och fräsch. Alldeles straxt är det middagt, kyckling, och jag är vrålhungrig! Tace care everyone.

detta köpte jag uppe i norrland. Ett snyggt linne (som jag hade i helgen), en självhäftande bh och lösnaglar. Köpte även en grymt snygg ögonskugga!



våran halloween !

Hallåhallå, förlåt för dålig uppdatering, ska bli bättring lovar er! Kan berätta lite om min och cissis haloween (igår). Först åkte vi in till nacka forum och köpte lösögonfransar, mina var gaaalet långa och svarta, cissi körde på mer vågat, ett par röda med längre fransar ut mot sidorna och med pärlor på! Så sjukt snygga. Sen gick jag hem och gjorde mig iordning, sedan hem till cissi för att få hjälp att sätta på fransarna av cissis söta moder. Kutade till bussen var nästa monent, hann precis och mötte upp jimmie för lite business haha. Tog bussen och drog på halloweenfest med Tove. Vart inte långvaringt, så drog till trollbäcken istället. hur jäkla kul som helst fan vad roligt vi hade :D Var hemma runt kvart över tre så helt okej! Hoppas ni hade det lika bra som vi hade det!

Idag har jag mest varit med cissi, har varit ute och gått runt och pratat om lite saker kring cissi som inte står helt rätt till just nu, tänker inte berätta vad för det är väldigt privat, men som jag alltid säger gumman det löser sg alltid och vad som än händer så står jag vid din sida. Sedan gick vi och mötte upp våran jacob på en liten promenad, och nu ska jag alldeles straxt äta. Nej gud vad mycket text det vart nu, (Bilder kommer så fort jag hämtat sladden hos älskling). xoxo // Lisa

brist på bilder. men kolla in den här söta bilden på min lillkusin Moa och vovvarna!

RSS 2.0