21 februari


Mötte upp jessica och bella i sickla idag efter skolan. vi gick runt och kikade i massa affärer, och efter att bella åkt till jobbet så tog jag och jessica en fika på hennes jobb. underbara vän, en som som dig jessica borde alla ha!



min studentmössa har nu kommit!





Den är ju bara så snygg. ge mig studenten!


11 februari - snökaos

hallå läsare. ni kanske märkt själva att det är snökaos denna "härliga" fredag, och iallafall jag som nackabo kommer inte längre än just här idag. inga bussar går över huvudtaget, och vad jag fattat det som så går dom inte någon annanstans heller idag. kaos? så ingen skola vart det för mig idag, och inte för mina vänner heller. lite smått irriterad är jag för idag skulle vi ha hämtat våra studentmössor i skolan, och även fått tillbaka två prov som jag var lite smått nyfiken på, men men.. det får vänta tills på måndag.

Och vad har jag haft för mig i veckan då? - pluggat, pluggat och pluggat ännu mer. har fått jätte mycket gjort vilket har varit jätte skönt, men endå så har jag en massa kvar att göra/lämna in/plugga på. blir galen! Nej men idag blir det nog till att plugga ännu mer, och ikväll - om bussarna och allt börjat gå igen - så ska jag hem till en vän och äta middag bland annat. ha en bra dag nu trots vädret.



jag skulle gör allt.. nästan allt för att få åka tillbaka just nu. till varmare breddgarder


7 februari - pluggdag

hej ni. jag vet nästan om jag sover eller är vaken, kanske går i sömnen eller så för ni anar inte hur trött jag är. kom hem vid halv två från skolan och satt enda fram till halv sex och slemmade över en massa papper. men nu är allt klart, både projekt och företagande och arbetsmiljö & säkerhet. fast jag har fortfarande mycket kvar att göra - suck! imorgon har vi nationella prov i svenska igen, så börjar nio imorgon. MEN, egentligen skulle jag ha börjat åtta imorgon och slutat halv sex, men imorgon får vi går när vi är klara med proven. så skönt! nä godnatt



 två bilder från i helgen. första bilden på elena och mig, sen johanna och jag. mina fina!


6 februari - och vilken oslagbar helg!

Hej du! dålig uppdatering sedan thailand jag vet, men har varit mycket plugg att ta igen plus att jag tagit igen en massa tid med mina underbara vänner. som jag saknade dom medan jag var borta! annars då? redan söndag idag, helgerna går alltid för fort - men satan vilken rolig helg jag och tjejerna har haft. helt stört! i fredags hade vi överaskningsmiddag för madde som fyllt nitton, och sedan moda där det vart störta draget någonsin. igår var vi också på moda, hade jätte roligt igår också - kvällen slutade med att jag och cissi sov hemma hos eddie. lovar att bli bättre på att skriva i fortsättningen hejhej.














snyggaste och bästa tjejerna - kärlek


RSS 2.0