snart kommer muppen


kvällen/natten hemma hos jocke vart vell lyckad. var ju som sagt vi från skolan och klassen + jockes killkompisar där hur kul som helst. jag gurra och nippe åkte dit tillsammans. 

sov inte hemma inatt, så när jag klev innanför dörren imorse så kom jag precis till frukosten vilket satt alldeles perfekt för var så himla hungrig.

har också varit på visning idag i sickla, blir förmodligen den lägenheten för det är bästa läget och fint invändigt och allt det där. efter visningen tog jag mamma o brorsan en tripp inne i gallerian, vart också en fika på espresso house.

vilken minut som helst kommer världens bästa skurk hit, jaaaaaaaaaaaaken. vi ska äta kalles randiga och bara kolla på wallader typ haha nääärå!

FRED UT





all night long


hejheeeeeeeej. läget då? jag mår bäst. ska kanske träffa Philip idag :) vad vi ska göra vet jag inte men något blir det alltid! ikväll blir det att hänga med folk från skolan och klassen, vi ska hem till jocke vilket ska bli lajbans! jag och gurra drar dit hand i hand. vädret kanske inte är det roligaste idag men sånt får man leva med. skönt som fan med lov!




skönt med sportlov


jag vet. har inte bloggat på ett tag. och? som om man måste det liksom? nej har bara inte haft tid/ork. har inte tyckt att det varit aktuell liksom.

veckan har varit som vanligt i stort sett. i onsdags var jag och mors på imperiet och åt middag. jätte mysigt. sen har jag pluggat, storstädat mitt rum, pluggat och idag shoppat.

vart ett par höga klackar (skit läckra), en tight svart klänning med lite anorlunda modell och urringad i bak sen en söt tröja med typ "volanger och lite bredare axlar".

har suttit och tänkt på lite datum som jag ser fram emot det kommande året, riktigt ordentligt:

12/3: jag fyller 18! utgång
13/3: jessica & maria fyller 18! utgång
20/3: studentskiva på nype
?/4: London med pappa (fotbolls weekend)
4/5: RHODOS!
25/12
: Thailand m familjen + fam hammarström

Nu är det äntligen en veckas lov vilket ska bli SÅHÄR UNDERBART!


tisdag 23 februari


17 dagar kvar till min 18års dag! två veckor tre dagar! helt sjukt vad snabbt det går.
jag sitter här påklädd, ofixad i håret och osminkad. ska ju träna, så gör mig iordning efteråt på gymmet. blir väll en timmas pass idag skulle jag tror, igår var det runt 45 minuter.

ha en fantastisk dag allihopa

juste. lycka till cissi amada carema cassie sara linn och alla tjejjer som spelar dam dm idag!! håller tummarna för er. anledningen till att inte jag ställer hur är för att jag lagt av och har ingen lust att spela mer fotboll :) även fast det fortfarande är min stora passion.


pappa larsaaaa




du är för bra du farsan. kom ihåg det ♥


träna rätt


man läser ju hur vissa ser det här med träning, vilken enormt fel uppfattning dom har och tror att dom mår bra av det dom ger sig in på. vissa såkallade "storbloggar" ger ut helt fel saker till sina tusentals läsare, och ska samtidigt vara såkallade "förebilder". sorgligt.

hur kan man sitta och skriva att man svälter sig själv för att gå ner i vikt och för att sedan bli en liten skinny bitch!?!?!?!? vad händer sen då? när kroppen sedan lagrat en massa fett och man helt plötsligt börjar äta igen? då går man ju upp allt igen + att man inte kan må sååå bra utan det. nej fyfan!

ska man nu gå ner i vikt ska man ju äta mycket, fast rätt käk såklart. och skit viktigt att både äta innan och efter träning. framför allt efter. för efter att man tränat och sedan äter något, så förbränner kroppen lättare. skulle man skita i att äta efter en träning och tänka "men nu har jag ju precis tränat då ska jag ju inte äta", nej för då lagrar kroppen istället eget fett eftersom att inte magen får någon mat. det viktigaste av allt är självklart vattnet, för när man tränar förbränner ju kroppen vätska och man kan riskera att torka ut om man inte dricker.

det är mina tips till er som tränar och vill gå ner i vikt, på ett bra sätt!






försenigar och träning efter skolan


min morgon började med att jag fick vänta 35 min på bussar som inte kom. snacka om att det var kallt kl 07:00 på morgonen, hela 23 minus grader. helt sjukt. kom till skolan grymt sent men det var inget mer man kunde göra liksom.

efter skolan vart det ett träningspass på 45 minuter. riktigt skönt! har kommit igång riktigt bra nu. vart fyra pass förra veckan, och ska även träna imorgon och på onsdag innan jag börjar skolan.

snart väntar hemgjord tomatsoppa med pasta i + vitlöksbröd (som jag skippar). äter ju inte vitt bröd.

hoppas att ni klarat er undan alla förseningar och ersättningsbussar hit och dit. hoppas det ser bättre ut imorgon på den fronten!






inte värt det


det bjöds på kalvstek, potatis och gräddsås. till efterätt creme brulé. himelskt! nu blir det filmtime!

"livet är för kort för att gå runt och må dåligt. nu jäklar. det är nu livet ska leka egentligen och det är precis de jag ska göra det till. ingen idé att slösa en massa onödig tid på saker och ting!"

jag sa vad jag ville. sen är det upp till dig.



jag är glad. och det ska jag fortsätta vara



färdig fixad


nu är jag redo att åka in till stan. ska vell åka om någon timme eller så. ska ju som sagt på middag (a)!! hoppas ni haft en bra början på dagen och att ni får en fortsatt trevlig eftermiddag. imorgon är det ny vecka och nya tag, försök att göra allt till det allra bästa! kram på er.

såhär ser jag ut idag höhöhöhö





beautiful sunday


hallå fina ni! hade ni en bra lördag? själv var vi hemma hos jenny och kollade lite filmer och åt en massa gott. först såg vi million dollar baby och sen p.o.t.c 2! riktigt myspys. idag då? det är ju faktist riktigt fint ute idag, men ingen större lust att gå ut eftersom att det är så satans kallt.

hur som helst ska jag på middag ikväll ute på gärdet! sen får jag se vad jag hittar på innan dess. kram!


proppmätt


maten var gudomligt god. bullarna vart skitgoda föresten! åh. men nu hinner jag inte sitta här längre. peace out fuckers.




i väntan på middan


sitter och kollar OS medans maten blir klar. det blir kött, potatisgratäng och jätte god sallad + sås. hur gott låter inte det? just nu sitter jag här med min iskalla smirnoff ice och bara softar. hur skönt som helt. lite senare ska jag och jacob hem till farre typ!




vampire diaries





baka bullar


jag pappa och agnes bakar bullar. nu ska degen bara jäsa! åh dom kommer bli så goda. kanske att jag smakar en liten rackare? ska även äta lunch nu medans degen jäser. visar bild sen på bullarna!


vitt överallt


det är helt sjukt vad mycket snö det är ute. kan det ens komma såhär mycket snö? inte direkt så att man är sugen på att gå ut. och vad jag har hört så är det massa problem med bussar och halka ute. jag som skulle träffa en viss person idag (a). jaja vi får se hur det blir :)



tänk er att vakna på morgonen, och veta att man inte har någonting att anpassa sig till, ingen stress över huvud taget. bara en massa sol, värme, godmat, festande och goda drinkar, tillsammans med sina absolut närmsta vänner. kan inte bli bättre




hockey hos jehrlander


kom nyss hem. det vart hockey hemma hos gurra! rätt kul faktist haha! nu sitter jag här nere hos mig, skit trött och skit seg. cissi har tydligen blivit maksjuk, stackarn ;/ krya på dig gumman ♥




hos farsan balloo


sov hos mamma inatt efter att jag hade varit med roddan. men nu är jag hos farsan balloo igen, för var tvungen att städa mitt rum bland annat. känns skönt att ha det gjort nu! ikväll har jag ingen aning om vad som händer faktist, får helt enkelt ta det som det kommer. lär vell börja kvällen med lite god middag tillsammans med familjen ellet så.

du är guld värd





ledig fredag


är ledig idag. superskönt! så vad har jag haft för mig då? vaknade runt tio av att några fåglar typ jökade utanför mitt fönster, satan vad dom lät, åt frukost, kollade top modell och har även kollit in lite mode pics, bland annat gamla bilder på twiggy. den så kallade "legendariska modeikonen" som bara är för grym! älskar hennes utseénde och hennes bilder! kolla själva.





håller ni inte med mig?


träning! idag igen


hej. jag är på riktigt bra humör. har varit det hela veckan faktist. måste bero på träningen. för träning gär mig verkligen gott! Efter skolan vart det ett ordentligt pass, och jag passade även på att ta mig en lååång visit i bastum eftersom att vi slutade tidigt och hade ingen tid att passa. riktigt mojsigt!

nu ska jag alldeles straxt ta mig med buss till skarpnäck och möta upp roddrik, sedan hem till hans nya lya på söder, äntligen haha.





hockeyrör och fula hjälmar


dagen började med ett träningspass. hur underbart är det inte att börja dagen med att träna, basta, duscha och sen göra sig iordning. man känner sig så nedrans bra! efter träningen hade mamma köpt frukost till mig (gymmet ligger i hennes arbetsbygnad), smörgåsar och yogurt + kaffe. viktigt viktigt att äta efter att man tränat!

sen åkte jag in och mötte cissi i tcentralen, sen var det bara att åka vidare mot gubbängen där vi hade gympa lektion, skridskor! haha i början känndes det lite halv lamt, men det var fan roligt. fick dock ont i fötterna pga förstora griller, men vafan.

dagen i sig har varit jäkligt bra faktist. har haft roligt helt enkelt och det tackar jag min mate cissi för. nutte!!

snart bär det hem till jacob, han fyller ju som sagt år och ska ha en liten födelsedags middag för släkt och närmsta vännerna. ska jag ägga honom kanske? som bevis på att jag tycker så mycket om honom haha! nja får se hur det blir. hejdå!

vi är ju för bra. satts!

ni är rätt bra ni me, gullepluttaaaar

hur sexig?



gym innan gympan!


Godmorgon! sovit gott? det har jag gjort kan jag säga. har precis ätit frukost, och runt kvart i åker jag tillsammans med mamma in till stan, för jag ska köra ett gympass innan gympan idag tänkte jag. skönt va! vi ska åka skridskor på östermalms ip, lagom tråkigt! men men. efter gympan har vi svenska och samhälle.

sen vill jag också säga grattis till min bästa killkompis jacob som fyller 18 år idag! han ska ha middag för vänner och släkt ikväll vilket ska bli hur kul som helst. ha världens bästa dag jakeeeeen ♥




kom hit nu


i sommar; rhodos, bada, sola, shoppa, äta glass, festa, söder, uteserveringar, fåfängan, utö, killar, djurgården, gröna lund, fotboll, vattenpipa, halmstad, fjäderhålmarna, ledigt, varma kvällar, sena kvällar, ljusa dagar, sol, sommarregn, sandstränder, minigolf, promenader, grilla, fota, umgås, skratta, må bäst! åh jag blir så lycklig innombords av bara tanken

ge oss sommar








ändrade planer


ska hem till roddan kl åtta istället för han hade nån träning på sats som visst slutade halv åtta. men inga problem, får sega hemma och hjälpa mamma med maten om ett tag istället.

imorse vart det en stor skål med lättyogurt och banan skivor i




mycket sömn och träning!


sov 12 timmar inatt. det behövdes! innan skolan pallrade jag mig in till gymmet och tränade i 40 min. satan vad skönt det var! blir samma sak innan gympan imorgon också. gud så duktig jag är! efter gymmet åt jag och cissi i skolan, sen hade vi svenska och saamhälle. cissi och amanda är just nu i enskedehallen och tränar fotboll inför fotbolls dm. själv skippade jag det där, jag har lagt fotbollen på hyllan!

om en timma ska jag börja röra mig in mot söder och träffa roddan. ska bli kul att träffa honom. hejdå!




ditt och mitt avtal


Jag och jessica har kommit överrens om tillsammans att verkligen börja träna på allvar, börja äta en massa nyttigt och verkligen inte trycka i oss onödigt skit. jag har varit väldigt duktig måste jag säga ett väldigt bra tag nu, sen jag kom hem från sälen faktist. vi ska verkligen peppa varrndra och gå ner några kilo tills den 13e! Grr.



hittade en bild på mig från sensommarn/hösten 2009


äntligen får jag se nya lyan


pratade med roddan nyss. ni vet, roddan jag var tillsammans med i tre år. han har flyttat till söder så imorgon ska jag hem till han och kolla deras nya lägenget. kanske käka middag eller något. kuuuljul




en helvetes dag i köket


gick och la mig lite för sent igårkväll. sov dåligt. vadknade på helt fel sida. vilket ledde till en helvetes dag i köket. ingenting ville med mig och jag var allt annat än på hugget. benen bara vek sig hela tiden. så, idag blir det att ro om mig själv. tog mig nyss en banan och lite andra nyttigheter, sen lite senare ska jag ta mig ett bad, slappna av och lägga ansiktsmask samt hårinpackning. ska även gå och lägga mig tidigt ikväll så att jag får en ordentlig utvilning tills imorgon, då jag ska gymma innan skolan då vi början tio i två!

lättyogurt med aktiv bakteriekultur samt hallon och blåbär. bra grejer!



wallander


snart är det wallander. och dår kommer världens skönaste killkompis hit, JACOB! var länge sen jag såg wallander faktist.



kommer ihåg den här dagen så väl. hade varit med pappa hela dagen, och mot kvällen körde han hem mig till mamma för jag skulle då vara hos henne en vecka. på kvällen gick vi ner till vattnet, inte alls långt ifrån där vi bodde i sickla. det var sommar och varmt. vi matade ankorna. ung och oförstörd. vill spola tillbaka tiden.


happy valentines day!


vilken rolig dag det har varit. jag mamma jacob och dante har varit inne på söder idag. har varit på visning, lunchat/fikat och gått i ringen centrum. sjukt flammsigt har det varit och jag har nog garvat mer än vad min mage klarat av idag haha! lägenheten var sjukt fin, precis vid sofia kyrka och sofia skola (tror jag det hette), gotlandsgatan! så nu håller vi tummarna!

annars då? jo allt är sjukt bra. ikväll blir det alla hjärtans dagkväll inne i stan. mys! ♥




gamla klassen



jacob kom ju hit förut. vi satt med mors och brorsan framför tvn och kollade dum dummare och käkade ben&jerrys. haha oj vad vi garvade. sjukt roligt! efter filmen var vi med imra och nidal. man fick verkligen alla gamla minnen tillbaka. det var verkligen vi fyra i stavan, från sjuan till nian. saknar faktist dom tiderna som fan. är så glad över att vi fortfarande ha den där kontakten.

nej nu blir det sängen för min del. är sjukt trött! Imorgon ska vi på visning på söder, jacob ska eventuellt med. så det blir coola bananer. godnatt !!!!!!


jaken på g


Jacob kommer hit när som helst. vi ska nog bara chilla gaaalet, morsan är på statoil och köper efterrätt så vi lär väll hugga in på den fronter såsäg. sen ska vi eventuellt till farre. ha en bra lördagkväll!




my heart is always in...

Titta, fotade ur en tidning nyss. fick till det rätt bra tycker jag. älskar min systemkamera.





muse


mer bilder från muse. älskar den tidningen. finns bara en massa bilder, mode, moderepotage, modeserier, backstagebilder, dock bara text på engelska men det är rätt kul. tjock är den också, så det tar en stund att bläddra igenom den. me like!








lokalfest


Igår bar det först hem till jimmie, där var även willy och sedan kom fyra jätte gulliga tjejer. sedan drog vi på lokalfest där en tjej vid namn johanna fyllde arton! var en jätte bra lokal med inbjudningslista och allt. men för min del vart det inte alls så sent, var hemma runt 01:20. idag mår jag sådär. har bara slappat hela dagen!

just nu: muse fashion magazine med en underbar serie med lindsay.









larsa winnerbäck


sitter och lyssnar på lars winnerbäck och hans underbara texter - underbar räcker inte, dom är enastående och helt jäkla fantastiska. får aldrig nog! .. ge mig sommar.

"du springer aldrig ifatt när jag väl är där. jag vill inte tänka framåt, men är livärdd å fasta här. nu kan de va försent, att säga som det är"

grym du är larsa



larsa winnerbäck


sitter och lyssnar på lars winnerbäck och hans underbara texter - underbar räcker inte, dom är enastående och helt jäkla fantastiska. får aldrig nog! .. ge mig sommar.

"du springer aldrig ifatt när jag väl är där. jag vill inte tänka framåt, men är livärdd å fasta här. nu kan de va försent, att säga som det är"

grym du är larsa



tung dag i köket


en fullbokad resturang, stora sällskap och många beställningar MEN, inget som hindrade mig och samuel. tyckte vi klarade av det där riktigt bra som köksmästare! High fice sami.

Igår var jag ju på café 60 som jag skrev. träffade en kille som heter philip för andra gången, och det var riktigt trevligt måste jag säga. satt från åtta till kvart i tio och bara pratade på om allt möjligt, riktigt lätt att prata med honom. på söndag ses vi nästa gång, då blir det förmodligen middag och bio inne i stan, vilket jag ser fram emot.

idag vet jag inte riktigt vad som händer. måste till en början ta tag i mitt rum, det är prio ett just nu. sen måste jag också köra en inpackning i mitt hår så att håret mår bra också. kan behövas med jämna mellanrum. juste. har ju börjat mitt "nya liv" som så många gånger förr haha. men nu har jag varit duktig som bara den, när det gäller att inte äta en massa onyttigt alltså. känns otroligt bra! det gäller bara att verkligen vilja.

jag just nu



café sextio


hemma från en seg dag. mitt humör är inte på topp men så blir det när folk runt omkring sig går runt och är sura. inte roligt alls. men det ska inte få påverka mig så snart ska vi äta middag och sen blir det till att göra sig iordning för att träffa philip inne på rådmansgatan. vi ska fika på café 60, ni vet nattcafét som stänger typ 01:00? ska bli mysigt.

imorse



stan flyttat till imorn


Skulle ju träffat Philip inne i stan nu ikväll. men vi flyttade det till imorgon pga av ett litet hinder. så det ska bli super kul! nu sitter jag här proppmätt som en liten gris, det vart potatis, hemgjorda köttbullar och sallad + sås, fast för min del vart det mest sallad och kött eftersom att jag börjat lite smått med GI.
tog ett litet kort på vår saftiga sallad *hihi*



ny i garderoben


idag var det friluftsdag. kollade på när några från skolan spelade fotboll. skit tråkigt. när "lektionen" var slut åkte jag in till sickla och köpte mig en skit snygg ljusgrå kavaj! ska ha den ikväll då jag ska träffa Philip!

Just nu är det bara jag och claes hemma. han gör kaffe för tillfället!

om ett tag ska jag duscha, tvätta håret, peela kroppen, smörja in mig och måla naglarna. härligt va! xoxo






svår jävla situation


kollade på klockan nu imorse, såg ett sms från dig. det känns att se dig såhär kan jag säga, för det kan fan inte vara lätt. jag finner mig i en någon slags mittenroll, alltså att jag befinner mig mittemellan två som inte  kan komunicera på det sättet och två som betyder något för mig. jag önskar att jag kunde vara till någon sorts hjälp, men tyvärr så finns det nog ingen hjälp som kan ändra något. ibland får tiden avgöra, ibland en själv, men i detta fall är nog allt du kan göra att bara låta det va. även fast jag själv hade sett det på ett helt annat sätt. du är inte värd det här. du är värt så mycket mer. enligt mig alltså.


grovångest


har sån ångest över att jag missade min visning; fashion week på berns.

här skulle egentligen jag har gått. fatta(!!!!)



fika i stan med jacob


efter skolan mötte jag upp jaken, vi gick till vårat stammiställe coffeplace (cp) och fikade. idag vart det te. jätte gott. satt och babblade på ett bra tag, haha lyckas alltid få till en hel del skrattattacker i detta sälskap! alltid lika kul. sedan tog vi bussen hem mot älta. just nu sitter jag lutat i trappen och chillar på näätet. ska upp till morsi  lite senare, sen blir jag kvar där veckan ut i think.

i veckan:

måndag: fika med jacob i stan
tisdag: kvällsträff! en fika med filip inne i stan
onsdag: träna
torsdag: kanske träffa therese
fredag: party
lördag: hemmakväll?
söndag: träning

en läsare undrade vad jag använder för hudprodukter. jag gillar att prova nytt hela tiden kan jag säga. men just nu är det "cleansing mousse" från olive (bästa jag haft, gör huden slät och len som bara den). dag creme från "åhléns egna" märke (funkar toppen) sen natt creme från "lumene."






hemma bra borta bäst?


så var man hemma i sthlm igen. känns både bra och dåligt. hade velat stanna. bara lite till. skolångest så att det bara skriker om det! i dont want to det är bara så. men men. veckan blev ett minne för livet. vi har haft så in i nordens kul. ni skulle bara veta!

snodde en lista från jessica pessica

visste ni..
att jag vill - gå ner i vikt
att jag har - ätit för mycket den här veckan?
att min senaste kyss - var för en vecka sen..
att jag lyssnar mycket på - rock
att jag funderar mycket på - att göra rätt beslut
att jag pratar – ganska snabbt
att jag inte gillar – killar som är för på
att jag avskyr när folk snackar - endast om sig själv
att kärlek enligt mig är – helt enastående
att jag alla dar i veckan gillar - att få gulliga sms
att jag alltid kommer att – bli lätt brun
att jag är förälskad i – ingen just nu. lite småpirr bara
att sist jag grät var – ett bra tag sen
att min mobiltelefon är – en noki xpress music
att när jag vaknar på morgonen – är jag alltid glad att det är ny dag
att innan jag går och lägger mig – tar jag alltid av mig sminket
att idag har jag – åkt hem från sälen
att jag just nu tänker på - min och jessicas utgång den 13e mars
att i kväll ska jag – träffa världens bästa killkompis jacob
att i morgon kommer jag – stå i köket hela dagen
att jag hoppas –  på dig och mig

visste ni att jag verkligen vill min familj och mina vänner det allra bästa!?


partykväll?


snart kommer cissis farsi hit med kebab vilket ska bli ganska vajjert! både jag och cissi är vrålhungriga. ikväll blir det eventuellt klubb för våran del, här i sääälen


dag 5


idag vart det inte sådär jätte mycket skidåkning. vädret sög. man såg typ ingenting i backen så dimmigt var det. men det var kul endå, vi tog vår vanliga fikapause uppe på toppen av hundfjället, fast proppat med folk dock. ikväll blir det att käka ute tror jag, och kanske en liten efterfest hos grabbarna mittemot haha?

vill inte åka hem till allvaret och stressen

jag saknar dig något enormt




dag 4


idag har varit en as grym dag i backen. lite mycket snö i backen och liiite för mycket snygga norrmän men inget vi klagar över haha. nu blir det dags för kvällsåkning och eventuellt afterski med våra norrmän!!! ni får ha det bra där hemma!  en kall öl får hänga med ut i backen, det är naaaajs! hejdå stalkers ♥

allt är awesome här uppe


day 3


har precis duschat vattenfallsdusch och badat bastu. hur underbart som helst fan! har åkt skidor i lindvallen idag och det var vell sådär. backarna och så är det ju verkligen inget fel på där, men vädret var inte på våran sida idag kan man vell säga. dimmigt och snöstorm, inte kul att åka skidor i. men imorn ska det förhoppningsvis bli sol och klarblå himmel, så nu hoppas vi bara på att det blir så också. längtar hem till sthlm lite, man blir ganska lätt uttråkad av att bara sitta i stugan, mitt ute i ingenstans.

nej nu är det snart wook, är vrålhungrig! sköt om er så länge.



day 2


lika härligt fortfarande. vill inte åka hem! eller jo klart man saknar någon/några där hemma men skidåkningen kan gärna få följa med hem! just nu sitter jag och cissi och lyssnar musik på spotify. imorgon ska vi åka i lindvallen vilken ska bli jätte roligt! vi fikade på mysigaste fiket ida - lyset som det hette högst uppe i backen. har pratat med jaken idag också, kulkul. hejdå läsare hoppas att allt är bra med er där hemma!


så härligt!


har åkt skidor från klockan halv tio fram tills nu. vi kände att vi behövde vila lite haha. men vet ni hur kuul vi har haft det eller! hur roligt som helst och känslan ska vi inte snacka om. har även lunchat i våffelstugan. vi lär nog dra ut och åka ännu mer lite senare !


RSS 2.0