sängdags

Så, nu har jag förberett mig inför natten. Är helt nyduschad, har smort in mig och tvättat ansiktet, har till och med bytt lakan och så. Det här med att tvätta ansiktet morgon och kväll är något jag har varit noga med sen långt tillbaka. Tvättar alltid ansiktet med clerasil, trots att jag inte ha några finnar, men huden blir verkligen len och jäkligt ren! as najs :)
Imorgon är det måndag och ny vecka, + att vi har bageriprov som jag precis vart påmind utav reebeck, hade glömt bort det totalt ;O får se hur det går. helvete!
hur som hälst, hoppas ni får en skön natt med mycket sömn, det ska jag försöka få.
(Jag har märkt att jag sover mycket mycket bättre om jag låter radion stå på under natten. Jag klarar inte av tystnaden när ag ska somna helt skälv, är as skönt att lyssna till lugn musik när man ska sova. tycker jag iallafall) pc.


hemma

Glöggfikan hemma hos mormor i Bromma var urmysig. Dom hade tänt mycket ljus, adventsljusstakarna stod på sin plats och brasan var i full gång, var en sån mysig stämmning där hemma! På vägen hem skjutsade vi Patrik (min morbror) till Grand där han skulle kolla Bio, Vi passade då på att åka runt genom stan för att blandannat kolla på julskyltningen vid nk, glastornet på sergelstorg och så. Det var så vackert i stan, allt var så juligt och fint. Granen vid slussen var också på topp nu, fan va fin den var nu på kvällen!
Sedan körde mamma och Stefan hem mig till pappa. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är helt slut, känns som klockan är tio eller nåt. Men duscha ska jag iallafall göra, ringa älsklingen också som jag saknar grovt, trots att vi sågs idag senast :) Får bli en lugn kväll i kväll. Slut på helgen, ny vecka. ha det bra!

Första advent

Höll jag ju på att glömma! Nu en månad kvar till julafton :) Men man har ju ingen vidare julstämmning med tanke på vilket jävla fitt väder vi har :@ fyfan!

Idag klockan tre åker vi till mormor på glöggmiddag, ska bli mysigt, och gott :) hejsvejs!


söndag

Åh jag hatar verkligen söndagar! Söndagar ska alltid vara så mulna och tråkiga, + att man vet att det är skola imorrn ;/. Usch!
Godmorron föresten :) Sovit gott? Det har iallafall jag gjort, har inte vaknat en enda gång inatt, skönt!
Så vad ska man hitta på en dag som denna då? Ingen aning faktist, det är ju så tråkigt väder... Får se vad som hittas på! Först och främst ska jag försöka få upp älsklingen, och det brukar inte vara det lättaste kan jag ju säga :D
Trots detta piss tråkiga väder och att det är söndag så hoppas jag ni får en bra dag!


Gokväll!

Var i stan idag på förmiddagen, köpte två tröjor på secondhand, ett par örhängen och en hårklämma. Var bara i stan en snabbis och åkte därefter hem till älsklingen. Ikväll har vi kollat film tsm med Tessan och Meg. Har nu kollat lite av scooby doo, haha så himla skön. Annars händer inget spec, ska ut en stund nu. Ha det bra!!

Här en bild på mig med rodds snygga grafitti vägg i bakgrunden :)

Lördag.

Till dom flesta är det väll gomorron till, själv gick jag upp vid halv nio ;O Vaknar alltid så tidigt nu för tiden.. Så jag har redan ätit frukost, duschat, fönat håret, städat lite och klätt på mig, bra va ? :P
Igår var en riktigt mysig kväll med familjen, kollade på Idol och fredag hela veckan mm, haha skit kul. Och Yes, Johan Palm åkte ut, det var väl verkligen på tiden, han hade ju inget där att göra(?).
Idag ska jag till skarpnäck, har bara varit med roddan en gång denna vecka, så ska verkligen bli mysigt att träffa honom.
Vet faktiskt inte vad vi hittar på, men det visar sig. Kramis!


skönhet

Denna snygga klänning åker hem till mig om sisådär två veckor. Tänkte att jag skulle ha en på julafton, eventuellt på juldagen också. Visst är den galet söt? :)



Andra fina jag funderat på. Vilken tycker ni skulle passa bra på nyårsafton?


mätt som en plätt

Nu är jag riktigt jäkla mätt alltså. Åt en super god middag/buffe som bestod utav alla möjliga saker, köttbullar, minikyckling klubbor, parma skinka, gurka och morotssstavar, dipp, mozarella, skagenröra mm. Lite plock middag kan man säga! Nu ska jag bara sitta här ett tag, kanske ut en sväng med nidal sen, ta lite frisk luft. Annars blir det som sagt Idol och Scooby doo fram åt kvällen. Take care



äntligen fredag.

Åh vad rent det är här hemma nu. Städerskorna elisabeth och magda har varit här, och det syns kan jag säga, fyfan va rent :P
Kom nyss hem föresten, har haft badminton med gympan, va skit kul faktist men svettigt!
Träffade Frida på bussen hem :) Gu va länge sen det var jag såg henne! Va riktigt kul att få se henne igen!! (Fan va roligt vi har haft ihop alltså :P)
Hur som hälst, ikväll blir en typisk slappar fredag. Ska bara vara med min familj och mysa, kanske kolla på Idol, kolla nån bra film vad som hälst, känner att jag inte orkar göra nåt annat idag faktist!
fast egentligen hade jag hälst varit med älskling, men så vart det inte idag...
Jag hoppas ni får en riktigt bra helg :)

vad hände?

"Jag ska krossa dem alla"! hahahaha jo men visst, va bra det gick! Kom ju sisst av alla. Vad har hänt? Jag som var så grym:P haha inte.
Nej nu måste jag komma över detta på något sätt. Kanske yoga funkar? Ärsch, jag är sämst, så är det :P
  Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Torsdag.

Kom nyss hem från skolan, har haft bageri och metod idag! Bageriet gick förvånandsvärt bra idag, Inget tjaffs i klassen, Åsa var på as bra humör och våra verk vart jätte fina :) Metoden gick kanske inte sådär jätte bra idag, Alla var skit hungriga och hoppades på att vi skulle göra nått smarrigt som vi sedan kunde äta, men neeej, vi skulle rensa fisk, rödspetta och plattfisk som vi sedan skulle göra fiskfond på. Fyfan, hatar det där med att rensa fisk verkligen.
Men annars har det varit en bra dag, har ju varit med mina kära fatimos :)

Vid åtta väntar bowling! Yeeey! Ska bli as roligt. Jag Pappa Älskling och Ebba ska lira, va fett länge sen jag bowla men fan, det är ju alltid lika kul alltså! Ska krossa sönder dem alla hahaha.
Tror roddan sover här sen, ska bli mysigt. Ha en bra kväll :D

haha

En charmig bild på amanda och mig. old times :)





Godkväll.

Det är väl typiskt, man har just städat och fixat på sitt rum, men bara för att man ska välja kläder tills imorgondan så åker ju allt fram igen. jobbigt.
Hur som hälst, har kollat igenom våran klädkammare här nere tillsammans med pappa, hittade allt möjligt, gamla kläder och leksaker som jag hade när jag var ungefär 2-7 år, känndes så konstigt att se massa kläder som man haft som liten skit liksom, med gud så söta dom var :)
Hittade också min gamla fjällräven jacka faktist... testade den och gud så underbart skön den är! Tänker faktist ha den
imorn, den värmer ordentligen, det är de värsta som finns, att frysa. Så så blir det, skiter i om den är lite 2006, den ska på :P  Tänkte alldeles strax kila upp 3 trappor för att se om det TVn bjuder på nåt roligt ikväll.


Onsdag!

morgonen började ju bra! Fick för mig av nån skum anledning att jag började kl9 när vi egentligen skulle börjat åtta... missade engelska provet på grund av detta, kanon!
Nej jag är så jävla arg just nu, fitt jocke i min klass lirade ju värsta isbollen i mitt huvud när jag skulle ut från entén idag, rätt på örat. Har så himla ont just nu, ska döda han imorn :@ !!!! hämden är ljuuuv.
Nej så min dag har väl inte varit den bästa kan man ju säga.
G+are är man ju också =S Har tydligen fått G+(!!!) på alla mina uppgifter i svenska, och hur fan kan man lyckas med G+ på varrenda grej? "Nej det är ju kanske inte så bra att vara en Gplussare", säger ju Göran.. Så nu måste jag fan få minst VG på mitt arbete om 80talet för att ha chans till VG, och de ska jag fan få =P

Men ikväll ska jag äntligen träffa älsklingen. Har inte setts sen i söndags trots våra 5 minuters avstånd med buss :) Ska bli så skönt!
Pappa kommer och hämtar mig snart, hade tänkt att vara hos honom denna vecka nu, ska bli kul att träffa små tjejjerna också! Hej så länge.


Charmigt lisa. På väg till skooolan!!!


tråkdag.

Hej! Idag har varit en ganska lugn skoldag, bara tre lektioner + att vi bara behövde gå så där en kvart utav engelskan, Lotta tyckte att eftersom vi ändå har prov imorgon så kunde vi lika bra plugga hemma, så det var skönt. Innan jag tog bussen hem gick jag in en sväng till globen centrum där jag desperat försökte hitta en fin mössa jag kan ha, men nej alltid lika svårt. Tillslut gick jag in på accesoaris(?) där jag tillslut köpte en stickad ganska tjock mössa, riktigt mysig va den.
Ikväll har väl inte hänt nåt speciellt, har käkat kyckling wook med nudlar, pluggat lite, glott lite TV.
Här näst väntar "halv åtta hos mig" och "sos familj", går inget bättre på tv idag. suck!
Men sköt om er :)

Just nu skulle jag allra hälst vilja vara på ett spa, få massage över hela kroppen, lyssna till lugn musik och bara koppla av. Kanske göra en kropps peeling på de också, basta och ligga i en bubbelpool. Det skulle jag behöva... tralalla.


Tisdag!

Kom precis innanför dörren kan man säga, har varit ute och gått i ca 35 minuter, kände att jag behövde frisk luft och en liten morgon promenad, as härligt! Snöa gjorde det också, fast inte så mycket, och nu är mina kinder alldeles kalla och röda haha. Var uppe i Ältaberg och gick, gick runt bland många fina hus! Börjar ju kl ett idag, och då kan man passa på att hinna med lite saker, hade bland annat tänkt att nu ta en bad, tvätta håret, göra en body scrub och lite så :) härligt va? Nej men jag tycker det känns onödigt att sova bort hela morgonen bara för att man börjar ett.. varför inte gå upp vid sådär nio halv nio och passa på att göra andra saker? Jag tycker jag blir mycket piggare utav det, istället för att gå upp vid 12 och sen trött gå i väg till bussen.. men nog om det :P
Börjar morgonen med engelska, sedan matte och svenska. Annars får ni ha en super bra dag!

måndag!!

Idag:
Matte, engelska, bageri, mentortid. På väg hem, härliga snöbollar i nacken. Kliver av bussen hemma, har aldrig sett så mycket snö falla. Kommer till dörren, skottar(!!). Gör ordning två smörgåsar. Kollar Simpssons.
Orkar verkligen inte skriva, mina händer är iskalla! Ska plugga strax! Ha det så bra. Pc

Söndag

Hejhej! Härlig dag eller hur?
Jaha, så var helgen slut då, och vad har man gjort. Nej inget speciellt faktist, Igår var jag och älskling med Joel och Hanna, Vi hyrde film, en komedi, fun with dick and jane vart det, men när vi väl satte på den så kom jag ju på att jag redan sett den, kanske inte lika kul. Efter typ halva filmen somnade jag och Hanna i våra kära pojkars knän HAHA, båda var väll helt slut antar jag.
Idag har jag varit med familjen ute i Haninge, där vid Baohaous, strosade runt lite överallt, var meningen att vi skulle köpa en snö skyffel, men vi kom därifrån med massa saker. Jag köpte tex en Marilyn Monroe tavla, as häftig faktist! Shampo och balsan, body Lotion, gardiner, överkasst, mössa aa lite sånt. Nu har vi precis käkat spaetti och köttbillar, senare väntar ensam mamma söker haha. Ha en mysig söndags kväll.
(Åh kan inte låta bli att titta ut, så jävla fint!)


promenad.

Kom nyss hem. Känner att det kommer ta tid innan mina fötter tinat färdigt, sjutton vad det ska vara kallt ute! Halkade gjorde man väll sisådär 40 gånger. Vi var ute och gick i en timme faktist, stannade och köpte korv och varm pucko, as gött. Nej men annars händer väll inget sepciellt, Mormor och Bosse kommer hit sen på middag. Tyckte mamma sa något om hemgjort potatis gratäng med fläskfilé och sallad, mumsi. Åker sen till roddan lite senare efter middag och så :) Får si vad vi hittar på.
Tare lungt!

skön stämmning.

Har varit riktigt duktig idag känner jag. Har stor städat mitt rum hos mamma, tagit fram lite julsaker som gardiner, ljusstakar och julstjärnan. Mamma har såklart hjälpt till, och nu känner man faktist av en sån där skön stämming här hemma, lite att man känner av en gnutta jul på något sätt, men de härligt! Ska strax gå ut och gå med mamma & co. Tänkte ta en sväng ner till Älta gård typ, kanske köper en körv eller så. Ska bli mysigt! Älskar snö verkligen.

Och kolla vad jag hittade, min canada goose! Den har varit så jädrans stor tidigare,
Men nu sitter den ju som en smäck. Varm och go är den också! Peace.



godmorgon vinterland!

Vaknade av ett jäkligt ljust sken nu för en stund sen, ett fönster där roddan glömt att dra ner persiennerna. Kollade ut, och fan va vitt de var..(?) haha sen fattade jag ju att de var snö!! Åh va härligt alltså. Det är sån här fin, riktigt snö:)
Inte bara att jag vaknade glad över att snön hade kommit, i samma stund kommer underbara Maria in (roddans mor) med en stor bricka frukost. Haha hon e så jävla söt alltså, "Knack knack, hallå får jag komma in, Jag har lite frukost till er om ni är intresserade" ;P. Frukostbrickan bestod utan en varsin dubbel fralla med ost skinka och gurka, ett varsitt glas mjölk och en varsin skål med skivad annanas, mums! Vet inte riktigt vad som händer idag, men jag tar dagen som den kommer. :D

FREDAG!

Skönt med helg visst? Kom till älsklingen för ett tag sen, är också med joel, eller han skulle hem och käka men han kommer snart :) Vet inte vad vi ska göra, tror vi skulle iväg och hyra film och så sen(?). får se ;)
För tillfället sitter jag och glor på Idol, kärleks tema idag haha, hejjar stenhårt på Robin och Alice!! Hur som hälst får ni ha en härligt fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är så jävla kalt idag! Snöar gör det också, fu sjutton alltså!


vintertider

Hej igen! Aa som alla vet så är ju verkligen vintern på väg. Kallt som sjutton. Snart December. Fram med jackor. Fram med vantar. Och juste, det snöade ju nyss(!!), riktigt jäkla ordentligen...MEN den vägrar ju ligga kvar på marken. Blask och slask, Det är ju så härligt alltså! Hur som hälst, jag och mamma har nyss letat fram alla vinter prylar, så som tjocka jackor, halsdukar, vantar.. aa allt sånt där. Hittade faktist min svarta tjock jacka, jäkligt skön asså, men har ju min kära boomerang som självklart kommer vara favorit i år med. Men det är ju bra att ha nån att byta med. skit bra.
Men vad händer senare då? Jo jag mamma stefan och brorsan ska nog kolla Bonde söker fru -haha-. sen blir det efterlyst och outsiders. Outsiders ikväll skulle tydligen handla om våldtäkts män typ, kan vara lite spännande..(?)
Nej men vi lär väll ladda upp med lite neskaffe och mörk choklad, mys! Det är ju som sagt lill lördag!
Annars får ni ha en riktigt trevlig onsdag, vilket jag ska ha.

Mmm, tänk om våra vintrar kunde se ut så här, som dem gjorde för inte alls länge sen. Nej längre får vi inte sånna här härliga vintrar, tycker det är skit trist. Bilden påminner mig om när jag och älskligen var i Kiruna förra vintern, där uppe kan vi snacka snö och kallt. Nej vill man ha en garanterat fin vinter med mycket snö så ska man ju åka till Kiruna. Hoppas verkligen att vi åker dit igen :) Fast det tar ju för sjutton 18 timmar med tåg haha. Inte lika kul kanske.

nb

Nickelback - Gotta be somebody. Gryym!

onsdag

Tjenare! Ja, vad ska man skriva om. Börjar bli så tjatit på nått sätt, allt detta om.. "Idag har jag" grejjen. Vet fan inte vad jag vill skriva om... jaja. har hur som hälst haft en hyffsat bra dag idag. Fick G på omrovet i matte, skönt! Annars hände det väll inget speciellt. Fick as god mat i skolan, Persilje fylld kyckling filé med klyft potatis och vitlökssås, rikrigt gott va det.

Sitter nu hemma hos mamma, ska vara här denna vecka hade jag tänkt, får träffa brorsan idag också, har inte sett han på hela veckan, lite så att man har saknar honom faktist :)
Annars har jag faktist ingenting uppskrivit på att göra listan. Inget med skolan. Allt klart. Roddan jobbar idag. Får väll bli lata framför tvn och bara ta det lungt, mm så får det bli.




Hittade några härliga bilder från i sommras.
1. Pappa och rodd sumobrottas. 2. Roddan. 3.Trött haha. 4.Ebba och roddan. 5. Från huset.

Hatar detta väder(!)

Fy sjutton vilken jäkla väder det ska vara ute! Har inte så mycket att säga faktist... Ska göra klart en engelska läxa. Vill vara med älskling. Behöver värme. Fryser som sjutton. Det är nu man verkligen behöver sommar, och den där jäkla solen som aldrig vill dela med sig lite av sina 10000000 miljoner strålar(!).

The Fray. Underbar musik.

tisdags morgron.

Jaa.. godmorgon på er. har precis gjort i ordning frulle. Vart två smörgosar och en skål med yogurt + kaffe. Roddan gick redan vid kvart i åtta, mén skulle behövt åka mycket tidigare eftersom han började vid 8, men är man morgontrött så är man :) Så nu är det bara jag här hemma hos roddan, eller nej, fredrik roddans pappa är också hemma, fast han gick ut med vovven för en stund sen. så vad händer idag då? Ingen aning(?), början ett slutar fyra, efter skolan åker jag nog hem til pappa och är där i dag.
Men nu sitter jag här, med munnen full av smörgås, tittar ut genom fönstret lite grann, ser hur grenarna på trädden bara gungar där helt nakna och tråkiga. Tyckte det var sommar alldeles nyss, när man tittatde ut här alldeles nyss var träden fulla av löv, det var grönt ute. Nu är allting grått och brunt, trist! Nej nu ska jag äta klart och börja fixa mig. Ha en bra dag i det tråkiga vädret! Ciao.


måndag

står här i korridoren vid dom nyinstallerade datorerna. Fett nice. Har eng vilket sek som hälst. Orkar inte;P Men men, sånt e livet. vi hörs sen :)

ta mig tillbaka.. och gör mig till kung.



roddan.

Tänker på det varrenda jävla dag. Vilken tur jag har som har dig. Efter 17 månader tillsammans så har man hunnit med en hel del. Kiruna, Umeå, Utö, Birka, Västkusten och så mycket mer. Nu väntar bara våran egna utlandsresa tillsammans. Älskar dig så mycket att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen. Efter den här tiden inser man verkligen att det inte skulle gå att leva utan varran. För mig är du det bästa som finns älskling!



Sitter och lyssnar på Coldplay och viva la vida. Riktigt bra!

Kyla, snöblask, mulet.

Kan det bli bättre! Nej usch, ska det snöa ska det ju för fan ligga kvar på marken. Det är det här jag hatar, snö som bara försvinner när den faller ner till makren. Det är nu vi kommer få det här härliga november blasken! Härligt!
Hur som helst. Har för ett tag sen rensat min garderob, och jag lovar, typ hälften blir goodbye till soporna, men mycket var också förlitet och gamalt. Nu blir det ny garderob att köpa haha. Har också nyss gjort klart en svenska resention, av Marie Jungstdt, den du inte ser. Himla bra bok faktist! Lilla Agnes ligger här i min säng, hon somnade för typ en kvart sen. Skönt för henne att kunna sova lite middag iallafall, skulle jag också behöva känner jag. Åh hon är så söt!
Händer annars då? Ska väll nu bara andas och koppla av lite, kanske göra i ordnig en kopp te och se när snön här ute faller, vänta på att familjen och tjejerna kommer hem från gymnastiken. Senare ikväll väntar ensam mamma söker, YEYY favorit programmet -haha- och biff rydberg. Mums! Men hoppas ni alla har haft en underbarn helg, så kanske det dyker upp ett inlägg senare ikväll. Kramis

Ps. Jag älskar roddan :)


Huvudvärk, snart så.

Åh Herredug! Det är hur jävla mycket folk som hälst, framförallt ungar! Riktigt jäkla irriterande, hörs och syns överallt! Jag blir galen! Om man bortser från alla jobbiga småbarn så har jag faktist väldigt trevligt. Har just käkat och minglat runt haha, alla är så fina och trevliga. Ska nu vänta på tills alla har ätit och pratat klart, sen blir det efterätt ;D (Fan vad alla dricket), trodde inte de. Jaja ska sen vidare till roddan som sagt. Kramis!



En lista.

Vad gör du just nu? Skriver blogg, lyssnar på musik.
Vad har du på dig? Leggins, ribbat långt linne, kofta, sockor ;P
Hur har du håret? Uppsatt i svans.
Vem snackade du med i telefon senast? Min pojkvän.
Hur bor du? Varannan vecka. Radhus.
En vän som du verkligen kan prata med? Therese och Amanda.
Mamma eller Pappa? Båda är bäst!
Gymnasium? Sthlm hotell och resturang.
Bra eller dåligt val? Bästa valet tycker jag!
Sommar eller Vinter? Sommar och sommarlov, självklart!
Vad har du för ögonfärg? Gröna, ibland bruna :S
Hårfärg? Mitt? brun svart för tillfället.
Bästa resmålet? Thailand, Hua hin!
Har du bra betyg? haha, nöjd faktist. just nu iaf!
Korta eller långa förhållanden? Låånga! Tsm i 1 ½ år med rodney :)
Är du blyg av dig? Nix .
Bikini eller badräkt? Badräkt! haha sajk.
Landet eller stan? Båda är härliga!
Tv eller data? Tv.
Kyssar eller Kramar? Roddans kysar.
Vad är du bra på? Att verkligen lyssna på andra
Vad hatar du? Mobbing.

...

Hejhej! Klockan är nu ett och jag har redan hunnit med en hel del. Har stor städat mitt rum här hos pappa, verkligen stor städat, damsugit, skurat golvet och skit hahaha, snacka om att jag känner mig lite stolt nu! Japp, så nu glänser det här hemma, + att städhjälpen var här igår, mitt hem är skinande rent :D Skönt! Men annars då? Vad händer today? Jo får gäster senare, tror vid fem ungefär. Hela jävla grannskapen kommer hit haha, men ska faktist bli jätte trevligt, äta god mat, dricka gott och bara snacka med folk, me like! Men är nog inte här hela kvällen lång, jag vill ju också träffa min kära pojkvän, så natten får sppenderas där! I skarpnäck alltså!
Men vad gjorde jag igår? haha ingenting faktist, satt och glodde på Idol, röstade osv. Sen, vid typ halv elva smsade Nidal och frågade ifall jag skulle med ut, tvekade ett antal minuter, men eftersom jag ända inte hade något roligare för mig så mötte jag upp honom iallafall. Träffade också Imran ett tag, kära gamla klasskamrater. Det var verkligen kul att träffa er igen faktist! Var hemma igen vid halv 12 kvart i tolv kanske. Gick då och la mig, var verkligen trött! Ha en mysig lördag!!!


ett tag sen.



Inte bara en mamma, en väldigt nära vän. Du betyder.


FREDAG!

Så var vi här igen, det är fredag och alla är glada! Behöver verklligen denna helg just nu, det verker i hela kroppen efter allt bakande och matlagning. Känner verkligen att jag behöver lugn och ro nu i ett par dagar. Hur som hälst, jag är skit glad för tillfället faktist, hade ett snack med farsan baloo igår, och han berättade att han och familjen förmodligen ska åka utomlands snart. MEN, eftersom jag går hotell-resturang så blir det svårt för mig att åka, eftersom om jag då skulle vara borta en vecka så måste jag vara borta två veckor. Och varför då undrar ni? Jo för sedan när man kommer tillbaka måste man ta salmonella prov, och det tar lite drygt ett vecka att få svaret. Skulle jag då ha salmonella vore det kanske inte så lyckat om jag då råkade smitta ner alla gäster typ..
Men eftersom inte jag kan följa med famijen på resa så sa pappa att han kunde bjuda mig och älsklingen på en resa lite längre fram, typ till Turkiet eller så :D Han hade tydligen ringt till wing idag och frågat lite saker, och nu är det säkert att vi ska åka! När vet jag inte men när det börjar bli varmt där skulle jag tro!!! Längtar!


- Kanske hit i Thailand där vi var sist med familjen... Pappa? :P haha skulle inte tro de.


Äntligen hemma.

äntligen, äntligen så är denna dag slut... trodde jag skulle gå under där ett tag haha! Och äntligen är alla skit lektioner för denna vecka slut, nu väntar bageri både torsdag och fredag, yes!
Så vad händer idag då? Ska bara ta det lungt nu ett tag, men senare, sådär vid 6 tiden blir det teater för min del, tänkte jag skulle börja faktist, närå, lillesyrran har nån skolteater som dem tydligen övat in jätte länge, känns ju dumt om man
inte skulle gå :) nejmen det blir nog skoj!(?). Efter det ska jag bara hem, sätta på mig myskläder och bara ta det lungt, antingen vid tvn eller datan, har ingen större lust att göra nåt annat faktist! Hur som hälst så hoppas jag att ni får en bra kväll allesammans!! Bara två ynkla dagar kvar till helgen nu ju.
Jag vet. så jävla mongo! Jag vet. «

Där har vi dem nya pjucken föresten!

data

Hej. vaknade nyss... har data kunskap, orkar inte göra ett piss trots att jag ligger först i klassen hahah ;D nej men fasen va trött man kan vara. Vill bara gå hem och sova nu, och det ska bli senare! :) Hej så länge!!!!!

.

när jag ser, ser jag inga ord, jag ser bara minnen.
Pappas och mammas lilla flicka, som på något sätt inte är det längre...
Jag vill vara liten tillsammans med er igen :)







just some pictures





1. Cool bild utanför klassrummet. 2. Stumpan i barnvagn. 3. Älskling i stan. (inte beredd för f öre) ;D
4. Älskling på butrix haha! 5. Jag i skolan 6. Väntar på bussen, skit sur :)

:)

hej alla! Inte skrivit så mycket men det har varit annat som varit viktigare. Vad hände igår då? tar det bara lite snabbt. Slutar skolan, åker hem till mormor bosse och yngsta morbroden patrik(19), äter middag, åker till vällingby och träffar jeppe ullis och moa. Åker hem igen, kollar på färjan och sen går och lägger mig. Idag då? gick upp runt halv nio, äter en smoothie mormor gjort åt mig, chillar lite vid tvn, klär på mig och sminkar mig. Åker sedan iväg med mormor för att käka, fortsätter sen till min GAMMELMORMOR haha, låter så jävla gammal (hur gammal e hon nu? 90 tror jag) ;P. Mormor kör mig sedan till alviks torg där jag sedan åker till skolan, (börjar ju som sagt 10 i ett på tisdagar). Efter skolan åkte jag till skarpnäck och va med min pojkvän ett tag, åker sedan hem och käkar :).

sara

En vän jag haft
riktigt, riktigt roliga tillsammans med

söndag

god eftermiddag! ;P tråkigt väder eller hur? Vad kan man göra liksom? Har inte gjort mycket alls idag. Vaknade hur som helst upp hemma hos roddan, vaknade faktist utvilad och förvånandsvärt pigg. Låg dock kvar i sängen i typ en timme, bara drog mig lite. Sedan klädde jag på mig och gick ner och gjorde i ordning frukost, stod och pratade lite med Maria(roddans mamma) också. Vid 11 nångång tog jag bussen hem till mig, var illa tvungen att stor städa mitt rum, det behövdes verkligen kan man säga, och fan va nöjd man känner sig efteråt, när man bytt lakan och de, dammtorkat, våtorkat, damsugit, allt istortsätt. as skönt att ha det gjort nu!

Nu skulle jag vilja vara med älsklingen faktist, men han och peter är och tränar småttingar i fotboll nu. Ska tjata hit honom sen, han måste ändå hit sen och hämta sina böcker, mohahaha. Hur som helst så kommer min mormor hit snart, vi ska bara fika och snacka lite. Men det kommer kanske ett inkägg lite senare, kram på er!

Igår lördag

Tjenare på er! haft en bra helg? Det har väll jag haft, lugn och skön, så som helger skall vara tycker jag :) Lördagen började med att jag och älskling vaknar hemma hos mig, vi går upp hyffsat tidigt, duschar och gör oss i ordning. kl 10.15 tog vi bussen mot stan, och i Älta gård hoppas pappa Cia och småsyrrorna på. Halv elva ungefär kom vi till stan, då gick vi först till gallerian, men också drottninggatan, hötorget, åhléns.. vi gick lite överallt kan man säga. Dagen i stan var iallafall jätte mysig, Av pappa fick jag mina efterlängtade uggs från vagabond + ett par skit snygga svarta jeans från hennes. Roddan köpte sig sitt hårvax. Vid 3 ungefär begav vi oss sedan till skogås, min farmor fyllde år så där väntade hela tjocka släkten och god mat :) vid 10 tiden körde min farbror mig och roddan till skarpnäck, där vi sedan burrade upp oss i sängen och kollade på en as as as bra film, (har dock glömt vad den heter).  Lördagen var med andra ord väldigt trevlig. hoppas ni haft en bra helg!! BILDER KOMMER JAG LOVAR, SLADDEN E HOS RODDAN !!!!.

Måste bara säga att jag älskar min pappa så himla mycket. Är så glad över att våra problem och tjaffs är borta nu, känns äntligen som om vi hittat tillbaka till varran, så som det var förrut. Har så kul med dig, farsan baloo :)


FREDAG

Äntligen! dagen man väntat på hela veckan, men fort har det gått, som vanligt! Började skoldagen med metod, gjorde en jätte god löksoppa med piere. Efter typ tre timmar metod, inklusive rast, så hade vi lunch, och vet ni? Matsalen bjöd på blåbärspaj med vaniljsås, aaaaaah va gott de va asså! Efter lunchen hade vi hygien med babbsan, var på jätte bra humör tills barbro ger mig ett brev från !"#¤%... åsa. I brevet står det att jag "är väldigt nonschalant(?), "ser all svart", att jag "är negativ". ASSÅ VA? hon är helt störd, hon måste fan blanda ihop mig med nån annan för jag är fan inte såndär. fattar ingenting ;/. vart på lite sämre humör där ett tag, men peter lyckades övetala mig att följa med till älvsjömessan, dit vi skulle åka med gympan. Var faktist väldigt kul där, det va nån "kropp och hälsa" messa. Man kunde göra allt möjligt, men jag amanda H och rebecka gick mest runt och tryckte i oss smakprover i olika stånd haha.
Tog sedan sälskap med peter på bussen hem hit till skarpnäck. Väntar på att äskling ska komma tillbaka från gymmet, han vet inte att jag är här, hihi :) vi ska det bara ta det lungt ikväll tror jag, mysa och kolla idol är mitt önskemål :P får se vad han säger. Men ha en bra kväll! ses.


födelsedags middag!

Hej hej! Sitter hemma hos roddan nu. Gjorde sällskap med Peter hem, (alltid så tråkigt att åka själv). Men nu väntar iallafall födelsedags middag, Fredrik och Maria(roddans föräldrar) håller på att fixa och dona förfullt där nere, känner doften av nylagad mat ända hit upp, åh ska bli så gott. Gästerna ha kommit också, Roddans syrra och Meg, Roddan farmor, morbror med flera ;P Åh min pojkvän är så jävla snygg, ny svart skjorta har han på sig, vita jeans och kalluffsen snyggt fixad, aaaah haha. nej nu ska jag väll ändå inte sitta här, ska vara lite social, höööööörs!

- Måste bara säga att maten var underbar! Det bjöds på kött med potatismos(riktig), smörstekta champiníoner, sallad med tomater, mozarella, baby spenat, sallad, ruckolla, gurka paprika mm + paguett med ost. Mmm är sååå mätt nu haha! Efterrätt blir det senare också. vet ej vad än, Men jag såg att det stod björnbär i kylskåpet, så förmodligen nåt av de hehe. Juste, ni kanske undrar vad roddan fick av mig i present? Jag har faktist gjort ett jätte fint fotoalbum till honom, ni vet ett sådant med helsvarta lite tjockare sidor? sen massor med bilder från när vi träffades tills nu, Jätte fint vart det. Sen fick han också en as fräsch mössa från carlings, en mörkgrå .NY. mössa. han vart jätte glad. men ha en as bra kväll. kram

torsdag

GRATTIS ÄLSKLING!!! <3


rodney Lundin

Tack snälla för att du finns hos mig, utan dig skulle det inte funka. 17 månader :)

onsdag

Hej. Är skit sur. pojkvännen = på gymmet. Jag = sitta här själv i en timme. Gjort idag? Köpt present till roddan..... Annars bara varit i skolan. Fick matte provet, kolla på det, lämnade tillbaka lika fort. KUNDE INGENTING! Efter skolan så gick jag Amanda H och rebecka bara över gatan från skolan och gick in i globen centrum. Köpte en grej till roddan, smink, en ur mysig vit halsduk och ett par sköna vantar som matchar till. Nu är jag skit hungrig, ska väll snart gå ner och ta mig nånting att käka. Hoppas ni har det roligare än mig just nu. Kram!
 bilder kommer.

Tisdag

Good Morning! Måste bara säga, satan vad jag har sovoit gott inatt, kanske beror på mina 11 timmars sömn haha. Börjar ju ett på tisdagar så man får passa på att sova ut denna dag :) Hur som hälst, vad händer idag då? jo, tar 12,02 bussen hemifrån, och sedan börjar jag dagen i skolan med svenska, sedan matte och engelska. När jag i vanliga fall ska sluta efter engelskan, som resten av klassen, nej då ska jag ha Utvecklingssamtal(!) som jag hatar. Tycker bara det är så hiiimla låångtråkigt. Men men, mamma kommer iaf dit vid 20 över fyra, sedan ska vi träffa Barbro(babbsan) min mentor.
Pappa jobbar så han kunde inte vara med. Efter Utvecklingssamtalet tror jag att jag åker till rodd. Ha en bra dag i solen :)


Måndag...

...och skola. Nu är det allvar som gäller igen då, iallafall för min del. Men en sak är så skumt tycker jag, varför känner jag mig alltid så skoltrött och slarvig efter ett lov..? Innan lovet var jag fokuserad och hade koll på allting.. Men idag när jag satt på lektionerna kännde jag bara, Nä ja pallar inte med skiten, vad fan gör jag här? Jag skulle lätt ha kunnat skippa detta lov, när jag ändå hade koll på allt och gav järnet så hade jag lika bra kunnat fortsätta skolan utan EN veckas ledigt. Va nära på att missa bageri passet också pga att mina nycklar låg här hemma hos pappa. Tur var så svarade Ellen och jag kunde smidigt och enkelt knappa in hennes lås kod och låna hennes kläder! Räddaren i nödan där stumpan ;D
Men nog om det, Är hos pappa idag föresten, skönt att vara här ibland faktist, inte bara vara hos mamma heeela tiden.
Men när jag sitter här vid datan, Youtube rutan uppe och musiken på rätt hög volym, så känner jag mig väldigt ensam. Vill mest av allt bara krypa upp i min älsklings famn och bara vara, Känna hans goda doft på halsen och bara pussa på honom. Har inte sett han sen i söndags morse, saknar honom bara för mycket. Funderar på om ett samtal kunnde göra saken bättre, hoppas han är hemma. Ha en bra kväll <3


Jag och älskling på birka paradise för ett år sedan.


söndag

Heeeej! har precis kommit hem från stan med Amanda. Vad gjorde vi då? Jo först gick vi in på Mcdonalds och köpte oss en varsin Latte. Glada och skrattiga gick vi till Kajen där Djurgårds båtarna går och satte oss vid bryggan och bara pratade på. Tror fasen vi satt där i typ 45 min, bara snackade skit och hade det mysigt. När vi väl bestämt oss för att åka hem så fortsatte vi istället till "Muggen", ett ur mysigt caffe på Götgatan, där vi tog en till Kaffe, men också en stor och mumsig choklad kaka som vi delade på. Efter det gick vi och kollade i lite affärer, men när vi väl började känna oss trötta så åkte vi sedan hem, och här sitter vi nu;) Tror vi bara ska ta det lungt, båda känner sig lite allmänt tjocka och mätta vi det här laget. Men ha en bra dag så hörs vi. HEJDÅ :D

ps. måste bara säga att det va skit kul igår, va me Therese hela kvällen, va kul att träffa henne, eftersom vi inte kan ses så offta. Fast sent vart de, va inte hemma först vid fyra på natten... Snacka om att jag var trött. jaja orkar inte skriva mera :) ni får ha de bra iaf!

bilder från idag: klicka!


så jävla härligt!

Hej igen. Asså kolla ut, det är helt galet, så himla najs väder! Har precis duschar och gjort mig i ordning, funderar på om jag skulle ut på ballkongen och läsa i min bok, kanske ta en kopp te till de, vore mysigt. Annars då? Mamma och Stefan tog bussen till hellas, sedan skulle dom gå till Sickla för att köpa present till Ullis. Sen när dem kommit hem och gjort sig i ordning dem me så lär väll vi åka sen. Ska nog träffa Tessan sen också. För övrigt så känns det väll lite halv surt att det snart är skola och allvar igen, men det har verkligen varit toppen med ett break ett tag, från skolan och plugg och allt det där. Nya tag och mer intresse för skolan är det som gäller för mig. Hur som hälst, ni får ha en toppen dag och passa på att njuta av det fina vädret. Hej då länge :)


Så här vackert ser det ut från ballkongen där jag bor.

Min skugga, tyckte den var lite, ball sådär!

Så här ser jag ut idag :)

haloween

Gomorrn! hoppas ni hade en bra haloween även fast jag kan tycka att den är, ganska så överskattad. Hur som hälst, igår hände väll inget speciellt, På morgonen åkte jag till mammas jobb och gymma med henne, va riktigt skönt! Sprang först30 min på bandet och sen lite styrka på de, najs. Efter det åkte jag hem, tog en extra dusch, kollade repris av top model och sedan iväg till rodd. Lite senare mötte vi joel och hanna för att hyra film, det vart the ruin typ, Lite B kanske haha :) Men först kollade vi hur som hälst på idol, eller, jag och hanna gjorde väll, och sen vart de film med cola och lite chips.

Idag ska jag till Vällingby till jeppe och ullis som vanligt, får se om jag kanske sover där t.om? jaha hoppas ni får en bra dag :D bilder kommer.

Mamma på gymmet. Haha gulligt ;)


RSS 2.0