Nytt år och nya möjligheter

Visst brukar man inte säga då? Vet inte om jag kan hålla med. Bara för att det är nytt år betyder det väl inte att man massor med nya möjligheter att göra, (?) Fast man kan ju på något sätt ta nya tag och börja om från något man varit missnöjd med, eller hur? Hur som hälst, idag är det ju nyårsafton, tycker det är så överskattat, som alla andra "speciella" dagar. Planerna var från början att jag skulle till Hässelby, bland annat för att träffa Therese och så, men nu verkar det inte bli så pga vissa själ, så jag ska till skarpnäck :) kul de me! Igår kväll vart det Guitar Hero över hela slanten, herrejösses vad det spelades, till och med morsan, fast hon är ta mig fan bättre än mig ska jag säga.. ;/ typiskt eller hur. Aja, ska väl börja göra mig ordning nu, på riktigt, känns som hela morgonen har gått ut på att få mitt nagellack torrt......... Men gott nytt år på er! Ett riktigt jäkla gott nytt år :)

Ikväll skulle jag vilja stå högst uppe på fåfängan,
och bara kolla ut över stockholm och nacka, på alla raketer! Häftigt!



en dag på söder

Mamma jag och brorsan åkte ju in till stan som jag skrev i förra, var riktigt mysigt med tanke på hur kallt det är. Men det gick ann. Vi tog en fika/lunch på Cleo, och sedan vart det att gå runt lite i ringen, där jag köpte två tröjor och en liten väska! Yeey!! Vid sju tiden kommer älsklingen hit, mysigt! Hoppas eran dag har varit bra :)

leopart skjortan är kort i midjan, och så knyter man den liksom i midjan, as coolt!
Men ett svart linne eller något under!


Cafet vi var på. himla mysigt måste jag säga!
Och bra käk och kaffe hade dom också, riktigt gott.


Och här några bilder jag hittade. Brorsan och lillkussen.
Kolla hennes ögon! Har aldrig sett några vackrare ;O



Nej men oj. En bild på therese och mig :D


!!!

Och när jag ändå sitter här. Tänkte passa på att göra en "bra och dålig lista", kul va ;D Njaa.
Iallafall så finns det saker som är helt åt helvete, medans vissa saker är skit bra. enjoy



1. Som alla borde ha, Sanna vänner. Tyvärr så finns det ju dom som i stort sätt bara skiter i en, som aldrig är den som hör av sig, vill hitra på nåt, snacka.. nej men ni vet. En riktigt vän hör ju av sig, vill hitta på saker, och finns alltid där för en. Jag är glad att jag har mina, inte så värst många men jag vet vart jag har dom. Och som jag alltid har tyckt.. häldre få och äkta, en många, och som kanske inte alls är lika äkta.
2. Nyårsafton. Årets höjdpungt? Nja, inte så kanske men.. en dag på året jag verkligen gillar. De klart, lite översakattat är väl nyår ändå(?), men det är ändå ett sett att vänta in det nya året, med en massa raketer som jag älskar, skumpa och massa människor som är glada! :) Nej nyår det gillar jag!
3.Ni vet, sand som är utspridd i strappor och på marken, så att man inte halkar, skit bra! För igårkväll, när jag skulle kliva av bussen, trampar jag självklart på en isfläck... och halkar pladask. Inte så kul med tanke på att det var andra folk som klev av. Folk kommer fram och.. ni vet: Oj hur gick det, gjorde du illa dig?!?!?! Nej jag ramlade bara och slog i huvudet och fick en feting bula i bak, men annars gick det bra. Så ett stort jäkla plus till dom som sandar våra gator!!
4. Julrean! Man kan ju verkligen passa på. Att få typ dubbelt så mycket grejen, än om det inte skulle ha varit rea, det är så sjukt bra. Älskar mellandagarna, bara massa rea! Nej rea gillar vi :)


1. Sara levmo. haha
2.Julafton. Visst, alla paket och all mat, det är skit nice. Men samma sak vaaarje år, typ. Kalle, äta, öppna paket,
sen då? Nej då är det roliga slut, finns absolut ingenting att göra. haha!
3.Hundägare som inte orkar ta upp skiten efter deras små vänner. Tycker det är så äckligt, när man går där på nån väg, och så bemöts man utav en fel jäkla hög med skit. Kanske bara jag som är lite extra känslig mot sånt där med, bajs. Men what a fuck, är det jobbigt på något sätt att ta fram påsen och plocka upp det? Nej ändring på det! :)
4.Svin dyra märkes kläder. Inte för att jag är en sån person som går och köper svin dyra plagg, men kom igen, så mycket snyggare är som inte, och inte bättre kvalitet heller. Jag hade en tröja, kommer inte ihåg vad för märke, men dyr vad den, och den gick sönder efter typ 2 veckor, typ i någon sömm. Jag har kläder från hennes och som gina tricot, som har hållit skit bra, och som har hållit sig jätte fina. Så varför gå och köpa dyra kläder när man kan få i stortsätt lika bra med ett lägre pris! tycker jag iallafall.

tisdag

Hey whats up! Har precis gjort mig iordning för dagen, ni vet, duschat och gjort sig lite snygg sådär. Kvällen igår vart himla mysig, jag och roddan gick ju som sagt på bio och såg "yes man" = rekomenderas. Så himla rolig, från både min och roddans sida! Nej så det var ett lyckat biobesök. Innan bion gick vi till mcdonalds och tog en varsin mcfeast plus meny, så jäkla gott. Till bion vart den en varsin marabou rulle och en stor cola som vi delade. Snacka om att vi (iallafall jag) Var mätt efter bion. Träffade "gizmo" på bion också, haha han satt och fika :P Efter bion följde älskling mig till slussen där vi satt och väntade på min buss, sedan åkte han vidare med tubem mot björkhagen där han skulle sova hos storesyrran! (Träffade återigen gurra på bussen, så det var kul att ha nån att snacka med :)
Men idag då? Tror att jag och mamma ska åka in till stan på en fika, kanske gå runt i lite affärer också vad vet jag! Sen måste jag också till roddan och hämta min mobil som jag glömde igår, måste verkligen ha den känner jag! Hur som hälst så får ni ha en kanon dag i det härliga vädret ok? :)
 stor kram. //Lisa!

!!!

roddan är bög. lite i smyg sådär. otrevlig är han också! men jävligt tuff!!!!!!!!

måndag

Hej på er! :) Tycker dagarna går så fort, även fast man kanske inte gör sådär jätte mycket. Hoppas ni haft en bra dag iallafall. Kvällen igår spenderades med min älskling, vi kollade på tv och hade det bara mysigt erftsom vi inte hade setts på typ fem dagar. Var underbart att få träffa han kan jag säga! Idag vaknade vi vid 11 typ, gick upp vid 12 och åt en godfrukost, klädde på oss och for till skarpnäck. Nu ikväll bjuder han mig på bio, vi ska se "yes man", och det ska bli himla mysigt :) Dock inte lika mysigt att pallra sig ut i -5 grader ;O aja. man ska inte klaga nu när det endå är nyår snart och allt! bybye readers

Söndag(?)

Jag tror att det är söndag? Det måste det väl vara! Nej såhär på loven har jag verkligen ingen koll, dagarna flyter bara på =). Hur som hälst. Idag vart en stor mysig svart kofta, ett korallfärgat linne, ett lila nagellack, två ringar, en mini skinjacka och en vit halsduk mina :) Känns skönt att ha shoppat så otroligt mycket, och fortfarande ha pengar kvar!!! Me like! Senare kommer rodd, fast jag vet inte, det är upp till han... jag bryr mig inte. Hoppas det är bra med er och att ni har haft en riktigt bra dag! Ni ska få se lite bilder sen som jag tog idag, så himla fina :) hejdå


trött som fan.

Egentligen borde jag ja gått och lagt mig för länge sen. Behöver sömn, som satan. Görs? Nej inget, lyssnar på 107.5, ovanligt för att vara mig, i vanliga fall är det alltid bandit eller vinylen som gäller. Skit samma. Jag är trött, sitter och dricker vatten som har stått sen igår kväll. Visste ni att sånt vatten är dubbelt så nyttigare(?). Ärsch. Sov gott. Oki doki? kram

sveriges snyggaste människa, mini andén. Enligt mig alltså! hihi. godnatt


dagen börjar gå mot sitt slut

kom hem nyss, var ju inne hos grannen på middag. Det var trevligt som vanligt, god mat och efterätt. Kollade körslaget en stund också. Nu är jag helt färdig, ska bara vara hemma och kolla på TV tror jag, skönt som fan. Bara för att ni ska ha något att läsa, så snodde jag denna från Amandas kompis Freja :)


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Typ
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Tycker det har blivit så seriöst det där med nyårslöften. Brukar inte ha några
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
 Så korkade är dom väl inte får jag hoppas :P
4. Dog någon som stod dig nära?
Min gammefarfar. Men det var dags, han vart ju typ 95.
5.Vilka länder besökte du?
Cypern, agia napa
6. Är det något du saknar från år 2008 som du vill ha år 2009?
så mycket!
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
datum vet jag inte, men när jag och rodney åkte finlands båt förra jullovet.
8. Vad var din största framgång 2008?
Framgång? att jag fick mina betyg så jag kom in på gymnasiet..?!
9. Största misstaget?
Inget. Tror jag..?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, för en vecka sen var jag skiiiiit förkyld.
11. Bästa köpet?
Mina jeans idag för 99 kr.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
snygga kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att pappa ska bjuda mig och älskling på en turkiet resa i sommar. bara han och jag :)
14. Vilka/vilken sång-er kommer alltid att påminna dig om 2008?
never easy och sweet child o´mine.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. saknar 2007 på vissa sätt. men detta år har varit bra de med!
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåts med med kompisar.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
skitit i skolan
18. Hur tillbringar du julen?
med familj och släkt
19. Blev du kär i år?
Fick min prins sommaren 2007.
20. Favoritprogram på TV?
ensam mamma söker. hehe. kollade jämt!
21. Bästa boken du läste i år?
Läser inte. Men var tvungen nu i skolan. Marie Jungstedt
22. Största musikaliska upptäckten?
..öh?
25. Något du önskade dig men inte fick?
en valp.. :( hehe
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Åt god mat och tog emot paket från familj och släkt.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej tror inte det.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Slapp. lite rockig med ändå naturlig.
29. Vad fick dig att må bra?
min pojkvän, tror jag.
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Sugen haha? ingen.
32. De bästa nya människorna du träffade?
Dom i min klass nu.
31. Vem saknade du?
Ida, ML


över till idag...

... Shoppade idag igen, och återigen på Rean. Härligt! Blev Sickla idag, pallade inte med stan. Kom därifrån med ett par låga vita converse, en skit tuff t-shirt med något svart vitt tryck på(Ett övergångsställe med nån som går över i ett suddigt tryck, typ), ett par ljusa smala jeans, svart tröja, svart väst, "skinn" leggins och en foundation. Shopping är kul, skit kul. Kl sex väntar middag hos grannen! Ska bli najs med god mat och dryck. Efter det vet jag inte, vill träffa Nidal, var ett tag sen nu. Kanske några andra också, får alla si. have a nice day!

idiotiskt

Vrf sviker vissa? Som igår förmiddag, hade planerat med en viss person att ses i stan, för att dessvidare gå på stan, på den förtjusande rean. Klockan ett var tiden, tiden då vi skulle mötas utanför Åhlens. Tio i var jag där... 5 över började jag ringa, säkert 6-7 gånger. Inget svar, inte heller på smsn. En gång var det upptaget, men självklart skämdes hon väl som en hund, det skulle jag också ha gjort. Nej, våran dag som vi hade planerat vart inte av, pågrund av att hon inte hörde av sig, när vi hade gjort det senast på morgonen. Dålig stil. Men nu vet vart jag har henne, inte för att hon är en så där jätte bra vän direkt, men eftersom vi inte hade setts på så länge, hade det faktist varit lite kul med en runda på stan. Men de klart, elverket hade väl öppnat då. Fyfan... väx upp.
Sen betér sig en annan person också väldigt idiotiskt. Inte vill han träffas, alltid hans ursäkter och ibland lögner. Är så trött på allt, kanske like bra att fortsätta vara ifrån varran. Du kanske har mycket roligare så, vad vet jag.
Men Amanda finns alltid vid min sida, i ur och skur. Du sviker aldrig, och är den som verkligen alltid hör av sig, antingen om du vill ses eller bara snacka skit. Du är bäst tjejjen! my best friend ever

min fina fina amanda.

fredagens

dagen har varit bra. började med att ta en runda på stan, vilket jag kanske inte borde ha gjort med tanke på hur pass mycket folk det var :O men är det sjukt mycket rea så är det, och dåå är det kanske bara ett mste att shoppa. Var inte där så värst länge, men kom iaf är ifrån med en kjol, ett par ljusa jeans och en grå härlig kofta. Efter stan fick jag skjuss till amanda här i kolarängen, där vi åt middag och snackade skit med mamma merete :) Nu på kvällen har vi varit hos orre med lite kompisar, bland annat teo matte jebbe och gustav. Vi spelade kord, lyssnade på musik och kollade klipp på youtube. Va riktigt trevligt! Nu ligger jag och amanda här i sängen hemma hos amanda och kollar på en sorjlig film, äter popcorn och från båda sidor väldigt tröttaa. Imorn blir det att sova ut, sen ska amanda till Timmy och jag får se vad som väntar :) Hoppas ni haft en bra kväll

26 december

idag är det minnesdag för alla dom som gick bort i flodvågen i Thailand. Har precis tänt ett ljus, det tycker jag alla ska göra. För att tänka på alla dom sog dog och skadade sig! (L)

Juldagen

Hej. Ni alla är väl precis som jag ganska sega och trötta nu efter julafton, för sent blir det ju alltid, iallafall i vår familj haha. Hälst av allt hade jag gärna legat framför TVn hela dan, bara lata mig och kolla på film. Men eftersom jag har skilda föräldrar, så blir det lite mycket nu vid jul, man vill ju träffa alla släktingar och både ge och få presenter med dom också. Så idag bär det av till skogås till farmor och farfar, där mycket folk väntar, farbror massa kusiner, faster, farbror igen, kusiner igen, massa folk... och julmat, en gran, uppdukat bord, en gran kanske, med förhoppningsvis paket under, och den årliga frågesporten. Brukar offtast vara jag, min jämngamla kusin sara, och hennes brorsa Daniel 18 som brukar vara insatte i det. Vinnaren vinner 50, tvåan 30 och trean en tia typ. haha. skit kul. Cia, pappas fru, kommer alldeles strax hem med min klänning som jag beställde för typ tre veckor sen. Var meningen att jag skulle ha den på julafton men jag kan lika gärna ha den idag :) Hoppas ni haft en underbar jul så hörs vi imorrn! Kram Lisa.

härliga julen

Hej på er. Nu är väl det roliga över kan man säga, har ju kollat på kalle, ätit den goda julmaten och öppnat alla julklappar. Så vad ska man göra nu då? haha. Det blir väl att dricka kaffe och bara umgås, vid den vackra brasan här hos mormor i Bromma. Ni kanske undrar vad jag fått :)? Fick mycket blandat faktist, min snygga skinjacka jag önskat mig, så jäävla snygg kan jag säga, vart verkligen svin glad! har fått massa smink, present kort, underkläder, en bok, mysig stickad kofta, vantar och nödvändiga saker som strumpor haha. Vart väldigt glad utav alla fina saker :) Hoppas ni också hade det bra allihopa!

just nu har jag väl inte så mycket att göra, så jag sitter och kollar igenom gamla bilder på morbrors data :D Här några är från hans student nu i sommras. Vad tiden går fort. Och vad fort man ändrar utseende.


Äntligen

Jag önskar alla en riktigt jäkla bra jul, och att ni får fina klappar och sådär :) Stora Kramar // Lisa

Dan före dopparedan

Tjenare! Är ni lika förväntansfulla som jag är? Att ni går runt och smågissar vad som väntar i alla klappar imorgon, eller om ni kanske inte alls kommer få det ni allra mest önskat er? Jag har alltid varit en så person, som verkligen ser fram emot julafton, det är nåt med julen ändå, något jag bara älskar!
Men vad har hänt idag då så här en dag före julafton? Fick mig mina 13 timmars sömn som jag verkligen behövde, klev upp och gjorde mig iordning. For iväg in till stan MEN åkte därifrån lika snabbt som jag kom, för jag har aldrig varit bland så mycket folk samtidigt, det gick inte att komma fram, fick nästan ingen luft kändes det som. Bara massvis utav stressade människor som for hit och dit, och som krigade för att snabbt rå åt sig sissta klapparna. Men usch säger jag bara. Istället åkte jag till skarpnäck för att träffa min man som jag myste så gulligt med. Vi åt pizza typ till frukost, tände ljus och drack proviva. Kollade film, och på dubbelavsnitt av top model. Träffade Joel en sväng också, Joel som nästan har blivit som en hund i vårat förhållande HAHA. närå :D.
Men nu är jag iallafall hemma. Mamma och stefan är som galna där uppe, rullat köttbullar och gör iordning julskinka och allt vad det nu är ...att dom orkar. Ikväll ska jag bara vara hemma, för man vill ju vakna och snabbt springa ner och kika vad som gömmer sig i julstrumpan :P jo de klart man vill. Hoppas ni får en skitbra kväll så hörs vi imorn! :)


lugn kväll.

Hej igen. Har precis kollat på "julen är här igen" med brorsan. En jätte bra film, som får en att känna lite julkänsla trots det icke juliga vädret här hemma. Mamma och stefan kom nyss hem, dom var i sickla och handlade mat, och en julgran som vi ska klä ikväll :). hur som hälst så känner jag mig mycket bättre nu, har väl insett att jag måste glömma och kunna gå vidare. Jag och roddan är fortfarande tillsammans iallafall, och jag älskar honom lika mycket, trots det som hänt. Men ikväll blir det bara att vara hemma för min del.
Snart väntar middag, och jag är vrålhungrig, och till middag blir det så mycket som chorizo, klyftpotatis och nånting till det, smarrigt. shululuu



när ska det försvinna?

Är fortfarande depp, sjukt jäkla trist, men vad ska man göra? Det är ju iallafall inte mitt fel. Funderar på om jag skulle träffa nån kompis, eller kanske bara vara hemma, idag igen, och hjälpa mamma att klä granen. Får se. Är som sagt inte på topp humör för att hitta på nånting. Trist jag vet. Om jag blir hemma ikväll så ska jag iallafall hyra nån film och äta choklad, yepp. Jaa ni, hoppas erat humör ligger något högre än mitt iallafall, och att ni får en jätte bra kväll, det önskar jag också att jag och.. Jag kunde ha. Kram!

Och här är mina nya snygga puma pjuck, som jag fick
utav min gammelfaster, på "lilljulafton" i lördags! Visst är dom läckra.


...

Jag är sur. Och jag vet varför. Men, jag ska inte gå runt och tänka på det, även fast det gör ont. Roddan sover, tror jag ska åka hem om en stund. Är hungrig också, måste ta något att äta. Händer idag då? Vet inte. Får ta dan lite som den kommer, är i vilket fall väldigt trött. Nån dag på lovet ska jag, jag verkligen ska, åka skridskor i kungsan. Det var så länge sen. hihi. ciao

julkappar, igen.

Juste, idag får jag öppna ännu fler klappar! Ska bli skit kul. Idag är det nämligen med pappa och med Cias(min lådsas mamma) familj som det ska firas lite jul med. Vi har nu ätit lite god mat och strax är det dags. Efter det bär det som sagt av till södetälde där jag ska umgås med Amanda. Ha en underbar kväll!.

PS: har öppnat klapparna nu. vill ni veta vad jag fick? Fick Nive body summerglow, fick min älskade body butter från vivi som tagit slut (strawberry), 600 kr, 500 kr på gina tricot, kofta, underkläder och produkter från favorit sminkmärket Mary Kay. :)


söndag

Det är väl något bättre idag, men känner mig fortfarande väldigt sårad och besviken. Och för att komma bort från allt och alla problem så ska jag åka hela vägen till södertälje, bara för att träffa min fina Amanda. Behöver verkligen få prata ut, och ha lite tjejkväll om man säger så.  Jag behöver inte gå in på vad som har hänt, det är ingen big deal egentligen, men jag älskar fortfarande roddan, och roddan älskar mig, men jag behöver tid ensam just nu helt enkelt. Vet inte hur länge, men det visar sig...


...

Skit i alla dom där inläggen jag skrivet om dig, eller rättaresagt, glöm allt jag överhuvudtaget sagt till dig. Inget betydde väl något för dig ändå? Glöm våran finlandsresa, haha och glöm våran turkietresa. Du har ändå sabbat allt, sabbat vårat förhållande. Hur kunde du? Du är smuts för mig just nu. Du har krossat mitt hjärta helt enkelt.

Lördag

"nej men tjaaenare"! haha. Idag är det lilljulafton eller vad man ska säga, vi ska nämligen hem till morfar och fira jul med dom, och med min morbror och hans tjej och så. Ska bli skitkul, speciellt när man julklappar så här i förväg :) Annars då? Har sovit 15 timmar inatt, svin skönt ska jag säga. Det var nämligen så att jag inte alls mådde bra igår kväll, så jag la mig i sängen och lyssnade på musik, sen hade jag tydligen bara somnat, vid halv sex på kvällen haha! Aa sen sov jag för natten och vaknade vid halv tio nu på morgonen. Men antagligen så behövde jag väl det.
Nu har äntligen lovet börjat, har inga speciella planer faktist, men det blir väl att mest ta det lungt och njuta av ledigheten helt enkelt, ska bli jäkligt soft. Har ni några speciella planer nu på lovet? Händer det nåt speciellt på nyår? :) Aja, ni får ha en skit bra lördag iallafall!

Och ja johan, du fick var med på min blogg haha. Men det finns fler bilder kan jag säga!


manda

Du får mig alltid på så himla bra humör. Jag kan vara hur ledsen eller hur arg som hälst, men ändå kommer du med dina peppande och uppmundrande saker som bara kan få mig på andra tankar. Du ska veta att du betyder otroligt mycket för mig! Även om vi inte ses så mycket mer än i skolan, så vet jag alltid vart jag har dig, och när vi väl ses så är det alltid gamla lisa och amanda som dyker upp. Har ju varit med om så mycket tillsammans med dig också, upplevt så många olika situationer, både skratt, tårar och hat haha. Stavan alltså, hur deppiga var vi inte där i slutet? Ingen orkade kämpa, trots våra dåliga betyg, båda föredrog ju allra hälst att bara sitta på bänkarna (eller ligga på bänkar kanske var det rätta ordet) och bara lyssna på musik och drömma oss bort från skiten haha! Och nu är vi här, gymnasiet som skulle bli så lyckat med dig och mig i samma klass, fast så blev det ju inte riktigt, riktigt tråkigt faktist om man tänker efter. Hur som hälst så kommer jag nog aldrig att kunna få nån bättre vän, för du är så bra amanda, det hoppas jag att du vet om.


äntligen jullov!!!

Är så satans glad! Äntligen lite ledigt från skolan, fyfan va skönt det ska bli! Kom hem nyss, och serveringen i skolan var rolig med slapp. Vi hade inte så många gäster utifrån idag, utan mest lärare och så. Jag fick servera rektorn och hans son, och eftersom han jämt ska ha allt så perfekt så var det ju extra viktigt att göra allt rätt och så =P Men det gick bra, dom beställde både förrätt varmrätt och desert, snacka om att man vart sugen på att sno åt sig en bakelse där!! Och mot slutet fick vi de också, allt som vart över fick vi äta upp :D Kl 13:00 slutatde vi och då gick jag och gistav till bussen och åkte till kära Älta. Ikväll kommer älsklingen hit, får se vad vi hittar på. Men ni får ha en bra helg och ett super bra lov! :)

Sitter nu och lyssnar på Kurt Nilsen-Never easy. Så himla länge sen jag lyssnade på den. Låten får mig att tänka på förra jullovet då jag och älskling var på finlandsbåten, då vi bara hade varit tillsammans i lite drygt etthalvår :')


...

Gör ingenting, sitter bara och lyssnar på bra musik, bara lyssnar och kollar olika musik videos. As skönt!
Lyssnar bland annat på Creed, ett svin bra, dock inte gjort så mycket nytt på senaste tiden pga att dom är splittrade, men dom är ändå grymt bra!
Deras bästa låtar:
Creed-Highter
Creed-dont stop dancing
Creed-six feet from the edge
Creed-My sacrifice
Creed-One

kolla vad jag hittade. 07

sara och amanda

Sara och jag haha

solar på amandas veranda!

hihi :P

Johan och amanda

sara haha

utsikt från thereses balong

Vad mysigt vi hade där :)

Therese som jag ska träffa nu på lovet :D <3

Landet. Utö!

Hos jeppe och ullis då dom bygde i hammarby ss. mammi

På sjöpärland i H.S

Amanda i slänggungan!

vad man såg ut :)

Haha. flaten

Amanda hos micke(pappas polare) då vi såg på match! ;D

Jag och amanda. bara chillar :)

Dom där klubborna alltså....

Amanda tror hon är bra!!

Haha sötnos

hjälp. älta sjön

Torsdag

Kom hem för en stund sen, så jävla skönt. Är helt slut i benen, fast i oförsig, man blir väl det efter en hel dag utav att springa fram och tillbaka mellan olika mäniskor som ska ha dittan och dattan. Och idag, på serveringen, var det en gubbe, faktist en lärare på skolan som var och käka. Måste säga att han var nog den mest tråkigaste och gnälligaste person jag nånsin stött på. Det var alltifrån "Du vet att du ska servera vattnet från vänster sida", "min vän här har lite bråttom, så skulle du kunna skynda dig med kaffet", "Du vet väl att din fluga sitter snett", "Ursäkta, men varför får man ingen sallad till fisken", alltså jag höll på att bli tokig, riktigt jäkla tokig!! Hallå gubbe, vi går faktist i skolan och är här för att lära oss(!), söker du ett ställe då allt är tipp topp kan du väl lika bra gå till berns eller nåt, detta är faktist en skola!
Det värsta var ju att jag verkligen var tvungen att vara såååå jääääkla treeevlig, fast att jag egentligen bara hade lust att säga åt honom att dra därifrån ;D Gubbjävel alltså!

Just nu: Ebba grön - 800 grader

rip

Vila i frid Johan "tomten" johansson 1936-2008. Han vart 72 år gammal, och med hans goda och stora grönvita hjärta blev han en älskad profil i bajenkretsar.


trött som satan

Hej, och gokväll! Guud jag förstår inte hur jag kan vara så satans trött idag. Det känns verkligen som om benen inte bär mig längre, dom vill bara sjunka ihop som spagetti, typ. Ikväll ska jag se finalen av bonde söker fru (snälla garva) som börjar vid... åtta tror jag, sen är det efterlyst och Outsiders tror jag. Sen verkar förkylningen inte heller ge sig, fattar inte, så här länge har jag aldrig varit sjuk, är ju inne på andra veckan. Nej så jag tror jag ska göra iordning antingen kaffe eller te, bara nånting som kan få mig att bli varm, för just nu är jag riktigt frussen.
Och juste det är servering imorn, och på fredag. Jag vet inte hur det ska gå alltstå. Tänk er att du måste vara sådär jäkla överdrivet trevlig hela tiden, allting måste tima, för du gör ju verkligen bort dig om du kanske skulle missa att din gäst faktist beställde en mango mouse, eller du kanske är svin förkyld (som jag är just nu), och verkligen känner hur du måste snyta dig, eller till och med hosta. Nej undra hur det kommer gå, jag får ju inte framstå som en riktigt förkyld servitris inte, men det kommer gå bra hoppas jag :) Ha en riktigt mysig lilllördag!.

Just

Måste bara få nämna gårdagen på kvällen med älsklingen. Titanic var ju på TV. ojojoj säger jag bara! Titanic måste ju vara den bästa film som någonsin gjorts, trots att man har sett den ett antal gånger så tröttnar man aldrig på den! Vi hade iallafall jätte mysigt. Men sorjlig är den ju, nästan lite för sorjlig. Alltid när jag ser tragiska eller sorjliga filmer är jag aldrig den som tänker "Ärsch, det är bara en film", utan när jag ser en film så börjar jag nästan ibland tro att dom är på riktigt om ni förstår vad jag menar? ;P Hur som hälst så älskar jag filmen. Var det någon mer än vi som såg den? :)



Onsdag

Hej på er! Tråkigt väder eller hur? Man kan ju undra när snön vill ta och komma, inte lär det ju bli nu till jul iallafall...suck. Hur som hälst så har dagen varit bra, har haft matte prov som gick helt okej, sen svenska och engelska. Egentligen skulle jag har slutat halv fem idag, men eftersom jag är så himla förkyld så tyckte inte min metod lärare att det var så bra att jag var med, så jag for iväg till stan en stund för att handla dom sista julklapparna! Det vart julklapp till Pappa och Cia, + en liten grej till mamma. Efter stan åkte jag direkt till skarpnäck, där jag är just nu, var tvungen att hämta min mobil som jag glömde här i morse. 20 över går min buss, då ska jag hem till mamma där jag nog stannar resten av veckan. Hoppas eran dag har varit bra så hörs vi lite senare :) Kram Lisa!

Det är sån här vinter man vill ha ju.. Inte nån regnig, grå och + gradig sådan.... nej usch!



Helt utsvulten(!)

Hej på er! Har just hjälp pappa lite med maten, och det är ju så satans svårt att inte låta bli att snarra åt sig lite utav det man tillagar :P Speciellt när man inte har fått i sig nånting på heela dagen, förrutom frukosten dårå.
Dagen har varit bra hur som hälst, men trots att vi bara hade två lektioner så känndes den ändå såååå häääär låååång!! Efter att ha ätit en jäkligt god middag bestående utan lövbiff tärnpotatis och bearnaisås(?) så ska jag till min fina pojkvän och sova, ska bli riktigt mysigt att få sova med honom i natt, hatar nämligen att somna själv. Men hoppas ni haft en riktigt bra dag  trots det pissiga vädret  så hörs vi antingen imorn eller lite senare :) kram lisa.

sådär

Nu är jag helt klar. Har duschat och klätt på mig. Vart väldigt enkla kläder idag, ett par blåsvarta cheep monday jeans, ett vitt lnne, grå munkjacka och ett par vita tyg skor, sen har jag sovit i flätor så nu är håret vågigt och fint uppsatt i en svans :) Så vad ska man nu göra ni 45 minuter? Först ska jag göra iordning ett kopp vanilg te, sen får jag se, kanske sätter mig vid TVn eller nåt. Pc


Man börjar ju undra...

Amanda säger:

haha faan vad irriterande, det där svarta och döskallen försvinner inte xD

Amanda säger:

omg, jag fååååår paniik! hahaha xD

Lisa säger:

Men det är inget där ;O

Amanda säger:

nej nu e det borta Hahaha cp !!

Går hon möjligtvis på nånting den där Amanda? Ja man börjar ju undra XD
Kär är hon också, så glad är hon!


Och efterssom detta nu är sista inlägget så bjuder jag på ett härligt ýoutube klipp med Björn :D
Han är så klockren....
http://www.youtube.com/watch?v=T0AFEqwVdeA&feature=related


"Music is tha sheeaaattt!"

Hej igen! Sitter här vid datorn och lyssnar på en ny skiva, guns´n roses chines democracy. Inte så ny, men för mig har blivit så att jag inte lyssnat på den förrän nu.  Måste säga att detta är katastrof(!!), detta är inte g.r, detta är nåt helt annat jävla band, nej.. måste säga att jag är besviken ;P. hur som hälst, jag tycker g.r är helt otroliga, har under en lång tid lyssnat på dom och verkligen beundrat deras gamla, härliga låtar!
När jag lyssnar på G.r så tänker jag på Amanda, jag vet inte varför.. kanske för att det är med henne jag har lyssnat på dem, och det är alltid med henne som det spelas gamla härliga goingar.
En låt, sweet child o´mine, får mig att tänka på stavan, då Amandas mobil ringde hela tiden med just denna låt!! Haha.
http://www.youtube.com/watch?v=oobDQ0vdm8M




Trött&frusen.

Ett darrande hej från min sida, är så otroligt kall och frusen. Fick stå utanför dörrjäveln här hemma och vänta på Ebba så hon kunde låsa upp. Och vet ni hur länge jag fick stå och frysa? nästan 45 minuter, nej aldrig mer säger jag bara(!) Från och med nu ska jag se till att ALLTID ha nycklarna med mig, pungt slut!!
Annars har väl dagen rullat på bra tycket jag. På gympan vart det bowling, skit kul verkligen. Jag Frida Amanda och Reebeck var på lag, frida vann med sina 250 pöäng typ, och jag kom tvåa på 232.. Amanda och rebecka ska vi inte tala om hahaha :)<3.
Så nu har jag precis gjort iordning vaniljte och laddat upp med lite vit choklad som jag sitter och mumsar i mig just nu! Bye bye


Måndag

Gomorrn! Sista veckan innan lovat då, visst känns det så jäkla nice! :D Ska bli underbart att få lite ledigt ett tag!
Nu har jag precis gjort mig iordning, och käkat frukost. Åt en stor skål med vaniljyogurt, musli och färska banan skivor. Så vad händer idag då? nej inget speciellt tror jag, vi har ju jäkligt lungt i skolan just nu, så inget plugg behöver man oroa sig för iallafall. Lektionerna idag är först matte, sen engelska, lunch och sen idrott, klockan ett slutar vi och då ska jag bara hem tror jag! Hoppas ni får en bra dag :)

Just nu skulle allra helst vilja ha en stor kaffe, fast det hinner jag inte... *snyft*


Söndag

nej hej på er! Hoppas ni mår bra. Idag har det bjudits på mycket gymnastik, syrran hade uppvisning tillsammans med många andra lag. Dom var super duktiga verkligen! Det förekom mycket volter, dubbelvolter, saxhopp och allt vad det nu är, men underhållande var det verkligen! Älskling var också med + många andra engagerande familje medlemmar. 11-13:30 höll det på, så snacka om att vi alla fick ont i rumpan haha.
Färgat håret har jag också gjort idag, jag är skit blond nu!!!! Närå, aldrig i livet, jag är faktist återigen svart hårig, färgen innan hade börjat gå ur så nu tyckte jag att det var dags. Det vart jätte snyggt, älskar att vara super mörk när det gäller håret! Ikväll vet jag inte vad som händer, tror att det blir film och slapp vid TVn. Ciaooooooowwwwwhhhhh

Denna färg sitter nu på skallen!!


:)

Är nu hemma hos älsklingen och har nyss lagt oss i sängen för att kolla på harry potter som började för en stund sen. Har också käkat natchos(?) med smält ost och salsa sås, fett gott. Alltså så blir det en väldigt lugn men mysig kväll för våran del, får se vad som händer lite senare :) Hare gött

Hittade här en skit gammal bild från början av åttan

Birka Paradise

Ni har väl nångång åkt finlandsbåt hoppas jag? Det är något jag verkligen tycker är så himla roligt! Förra jullovet var jag Pappa Älskling och mina två småsyskon på en 24 timmars kryssning till Finland. Vi hade så jäkla roligt, och nu på lovet drar vi igen, jag älskling pappa och tjejjerna :D Ser verkligen fram emot det! Här bjuder jag på några bilder från förra jullovet då vi var på båten:


Juste

Ni såg väl Idol? Eller det kanske bara är jag som är sådär lite töntigt insatt i det hela...(?) haha. Hur som hälst så vann ju Kevin! Kevin Borg som enligt mig var bäst från början till slut. Helt klart en värdig vinnare. Roddan trodde nåt helt annat däremot, han satt hela tiden och sa att Alice skulle vinna, men icke!
Nu har jag iallafall duschat och gjort mig vacker, kommer lite släkt hit om nån timme.
Ännu ett ointressant inlägg men hoppas att ni får en bra lucia... "en bra lucia"? säger man så...? skit samma!


fredags kvällen

Min älskling kom ju hit, vi hade ju som sagt inte träffats på sex dagar. Vi hade det ootroligt mysigt, kollade Idol-finalen, fredag hela vecken med en stor skål chips. Haha fredag hela veckan, måste ju vara det skönaste programmet, fan vad vi garva :D Vi gick och la oss vi ett tiden tror jag, sen somnade vi som två stockar. Nu har han åkt hem, han skulle gymma och lite så. Själv ska det firas lite idag, lillebror Dante fyller år idag :D GRATTIS GUBBEN! Så klockan två ska jag upp till mamma och äta lite tårta och så, tror roddan skulle komma dit också :)<3
Annars händer det väl inget särskilt denna dag, ska sova i skarpnäck hos roddan ikväll tror jag! Men ni får ha det så bra!


Haha! Ett stort grattis till dig gubben! Älskar dig så mycket :)

whatever

Har nu försökt fixa lite med bloggen, mest på kul sådär, men det kanske inte vart sådär jätte lyckat. En bild ska ju egentligen vara högst uppe på bloggen, men ibland är den där och ibland inte, konstigt. Jaja whatever =P
Ikväll kommer iallafall älsklingen hit, han skulle bara äta och gymma först. Vid sju skulle Cecilia ringa och beställa Pizza, vore ioförsig gott men jag föredrar istället deras kyckling sallad (Oj nu vart jag sådär bloggnyttig).
Några andra som ska kolla på Idol föresten? Vem tycker ni ska vinna? Jag skulle tycka det skulle vara kul om Alice vann eftersom verkligen ALLA tror att Kevin ska vinna, men jag måste nog säga att jag också håller på Kevin, han har det där lilla extra som tyvärr inte Alice har :) Ni får ha en toppen kväll allesammans.



Fredag

Blev hemma idag. Förkylningen verkar inte bli bättre, snarare värre, inge roligt alls nu när det är fredag och allt!
Jag gick upp vid tio och sen dess har jag bara legat på soffan och kollat på film. kl 11 kom pappa förbi med mat från grilen som satt väldigt fint just då :) Just nu kan jag inte göra något annat än att sitta här på mitt rum, städerskorna Magda och Elisabeth kom nyss hit, och eftersom dom ska städa hela huset så känns det ju lite dumt om jag sitter och kollar på tv haha. Ikväll blir det bara att det ta det lungt för min del, vill ju verkligen bli frisk snart! Ni får ha det bra!!

Lyssnar nu på Jag dansar aldrig nykter!!! skit bra ;D
http://www.youtube.com/watch?v=XfXAaFkK8sY

musik

Just nu är det musik som gäller. Bland annat spelas de här fyra låtarna :P lugna med jäkligt grymma !!!!! :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=8cmDmUbJMFU
http://www.youtube.com/watch?v=Ond-64Im9RE
http://www.youtube.com/watch?v=25upz6PME3I
http://www.youtube.com/watch?v=kBfbnjjjdKw


tors dag

Hej och hå. Är helt slut, jag orkar ingenting! Känner mig så oerhört ofrisk ska jag säga. Om ni undrar så har min sett ut såhär:

Går upp tidigt för att sjunga för syrran som visst fyllde år idag! (woho man mååste ju bara upp å sjunga...). Tar bussen 07:17 där jag träffade Love. Går av i Gulmars där jag sedan GÅR till skolan (måste ju vara typ första gången). Byter om till serveringskläder. Samlas sedan med bengan våran serverings lärare. Går igenom lite saker. JAG blev hovmästare denna dag. Börjar fixa med alla jävla 1000 bord som skulle pyntas med blommor och allt sånt där. Tar några samtal av folk som ringer och bokar bord. 11:20 kommer de första gästerna. Jag tar emot och visar dem till sina bord. Serverar lite och får självklart lite drix där mot slutet. Kommer hem, åker lika snabbt därifrån för att kolla nåt luciafirande. Och nu, just nu är jag äntligen hemma och jag ska bara slappaaa hela kvällen lång! de ni! Jag är helt död och så slut i benen att man knappt känner dem, de ni. Nej nu ska jag göra iordning honungsvatten med mint droppar i, kanske att det lindrar mitt halsont lite grann?!. ett långt ganska ointressant inlägg, men ändå. HARE!

Resturang Kajutan på våran skola som vi för tillfället serverar i :)


hej och välkommen du kära halsont

Tjoooo!! Känner mig mycket piggare måste jag säga! Huvudvärken är nästan över, kroppsvärken också för den delen, känns skönt. MEN, (Som den legendariske "lets dance" tony brukar säga) så har en ny fiende kommit och hälsat på, HALSONTET! kul va? Nej men thats life, jag som aldrig är sjuk i vanliga fall ska verkigen inte klara, jag brukar väl få en förkylning per år, thats it. Så nu är den väl här antar jag, men det är bara att vila och dricka mycket honungsvatten, framförallt att man går varmt klädd, speciellt om fossingarna haha. Men nu väntar TVn för min del, får se vad den har att bjuda på. Får se om jag går till plugget imorn, tror ioförsig det skulle vara bra för mig att ta det ganska lungt, men jag får alla si. Ha en bra kväll hörri!.

Man blir nog piggare av musik

Ja faktist. När jag lyssnar på musik så mår jag alltid så jäkla mycket bättre! Det är som om det onda och allt annat bara försvinner. Visst är det lite så? :) Jag sitter nu och lyssnar på gammal musik, ni vet som roxett, guns´n roses, magnus uggla, gyllene tider och ted gärdestad! Det är fina grejjer det där! Jäklar asså...

Roxett - how do you do och sleeping in my car! Två jäkligt bra låtar!!!!!!!

Tisdag

Hejhej. Jag blev hemma idag iallafall, känner mig inte alls frisk idag heller. Har feber, huvudverk och åkt på en förkylning igen, kan det bli bättre... Gick upp vid kvart i tolv, sen dess har jag bara legat på soffan och druckit hallon smoothie medans jag kollat på bring it on. Blir nog hemma imorgon också troligen. Offtast när jag är hemma såhär så känner jag ändå att jag borde vara i skolan, åtmisntone plugga hemma så att jag inte kommer efter. Idag känner jag att jag inte behöver har nån ångest över att jag är hemma, för på engelskan kollar vi på film, svenska uppgifterna är jag klara med och på matten går vi igenom potenser som jag redan kan, så det känns lungt!
Halv fyra kommer mormor och lillbror, mamma skulle typ på nån julfest med jobbet, därför vart den mormor som hämtar brorsan idag.
Hoppas ni når bra iallafall, och att ni har haft en bra dag. // Lisa

ted gärdestad

Har inget roligare för mig än att sitta framför skärmen, mår ändå inge vidare. Sitter nu vid youtube och lyssnar på lite gamla låtar, bland annat Ted Gärdestad, en gammal favorit enda sen jag var pytteliten. Hans skivor var alltid på i bilen när jag och pappa skulle nånstans. Nu när jag hör låtarna tänker jag bara på när jag vara liten och var sådär löjligt pappig :P



http://www.youtube.com/watch?v=9oXr2QN9rcs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=L7MmMY4yydk

not good.

Det är väl konstigt? Jag har mått hur bra som hälst under dagen, som alla andra dagar(kanske om jag tänker efter något tröttare än vanligt). Efter den där joggingen jag nämnde i förra inlägget, så kände jag mig plötsligt bara så yr och trött. Jag la mig under en stor filt och slog på TVn. Vaknade av någon pigg människa, sådär vid 10 år och som bara villr hoppa upp i soffan, (måste ha varit min lillebror). Och nu känner jag mig inte ett dugg bättre, ett typiskt sånt där läge då man verkligen vet att man håller på att bli sjuk, kroppen värker och ögonlocken bara vill sjunka samman, exakt så känns det just nu. Orkar inte sitta här just nu, var bara tvungen.. ni vet..(?).

Det bästa läkemedlet just nu, det skulle vara min underbara pojkvän vid min sida, bara kunna ligga i hans famn och veta att han finns hos dig resten av natten, det skulle vara toppen just nu. Men.. kanske inte det bästa, han får ju inte riskera att bli sjuk han med. Jag får helt enkelt hoppas på att detta bara är något tillfällit, och att jag känner mig piggare imorgon! Hare gött!.



Måndag

Hej svejs! Kom nyss hem efter 40 min powerwalk/jogging. Känns så jäkla skönt just nu. Dock började det att regna lite grann, men det är skit samma, det var helt klart värt det. Har ju nämt lite grann att jag börjat ta det här med träning lite mer seriöst nu än vad jag gjorde innan, har väll insett hur pass viktigt det är att motionera och röra på sig mer offtare än jag gör. Nej så nu var det gjort. Och idag fick jag faktist extra träning eftersom vi hade gympa i skolan idag. Man skulle hoppa stutsmatta och hoppa i en sån där stor madrass som man bara sjunker ner i, skit jobbigt var det!
Annars har det väl inte hänt nåt speciellt, har haft matte och engelska där vi kollade på en rolig film. Bytte ju också schema idag så nu och sju veckor framöver så slutar vi ett på måndagar, skönt! Hoppas ni haft en bra dag :)

Och till dig Rebecka, du var ju alltbra skönt när du skulle hoppa stuttsmatta. Såg lite ut som en gammal kärring med kraftig ryggskott ;D Nej skojja med dig fatima!

söndags kväll.

Hej igen :P Jag lovar, detta är mitt sista inlägg för ikväll! Var ute och gick i timme med mamma och Gabriella för en stund sen, I ett jäkla raskt tempo! Var riktigt riktigt skönt. På hemvägen gick vi in på ica och köpte ananas, banan, päron, mandarin, äpple och kesella, guess what? Fruktsallad självklart. Ja, så nu har vi precis smaskat i oss fruktsallad och förtillfället är vi alla glada och mätta. Det här med träning, det är ju så jäkla skönt, och det bästa är ju att man kan unna sig något gott sen på kvällen utan att ha dåligt samvete :) Skit bra.
Ikväll väntar wallander, jokern. Någon som har sett den? Någon som kanske precis som jag bara älskar wallader? För mig är programmen bara så jäklarns bra!! Hur som hälst, hoppas ni har haft en bra kväll, och att ni kommer ha en fortsatt trevlig söndag kväll. Imorn väntar ny vecka och åter igen nytt schema för mig del. Nu och sju veckor framöver kommer vi ha servering i skolan, ska bli skit kul! Ska lägga ut en bild på mig så ni kan så hur jäkla snygga våra serverings kläder är haha! Peace.

bilder

Kom nyss hem. Det var trevligt att träffa släkten och så. När jag satt vid morbrors data så hittade jag lite bilder från i somras, åh jag blir varm i hela kroppen när jag ser sånna här härliga bilder, nu när det är så tråkigt och kallt för tillfället. Hur som hälst, får se vad som händer under kvällen, kanske kan skriva ett litet inlägg lite senare :)


Den veckan asså, de va sjukligt varmt för att vara sverige!!!


Älskling och lillebror

Tuff bild

haha inte fint. Stefan och mamma

.

Stefan


Kubb proffset

haha

Fint


Ute och går. Saknar den bruna kroppen!!!!!!!!!

Sikall

Tror hon är farlig

Sova på stuttsmattan

En då gravid Ullis och Jeppe

Porrigt

hahaha yao

mamma och jag

Wiiii

Åh mina älsklingar. Taorus och Emma

..



Söndag

Hej på er! Klockan är nu lite över halv ett, och snart ska vi alla åka Vällingby där vi ska träffa Morbror jeppe, Ullis och lilla kusin Moa! Ska bli jätte kul för har inte sett dom på typ tre veckor nu. Först ska vi förbi Sickla, där mamma skulle köpa några saker, kanske att jag passar på att köpa de sista julklapparna också hihi? :) Får se.
Ja, annars har det väl inte hänt sådär jätte mycket, kärleks problem hit och dit, så kanske inte är på det bästa humöret just nu. Men som det alltid gör, det löser sig!
Vill bara säga till dig, att jag tänker på oss hela tiden, och du vet lika bra som jag att det kommer att lösa sig! Me loves you!
Och en liten sak till min kära vän Amanda! Jag saknar dig jätte mycket faktist, vi borde ta och ses nån dag! Har alltid haft så roligt tsm med dig. Och det här med skolan, hoppas att det kommer att lösa sig, och att du kanske kan få hamna i min klass, det skulle vara skit kul! Kram på dig :)


Lördag

Hej! Var ju i stan idag som jag skrev, gick runt där och kollade lite. Var inte där så länge, det var huur mycket folk som hälst, men alla är väll och köper julklappar skulle jag tro. Kom iallafall därifrån med en skitsnygg pälsväst, ett svart ganska tjockt midjeskärp och en julklapp till roddan. Åkte direkt från stan till skarpnäck där jag var med älskling och Joel. Älskling satt vid datan för det mesta, så jag och Joel låg i sängen och glodde på usla tv program. Efter ett tag vart jag skit hungrig, joel också, så han gick och köpte pommes haha :) Skulle egentligen ha sovit i skarpnäck idag, men nej, det vart inte så...
När jag kom hem mötte jag Nidal, snackade en liten stund och sen gick jag hem. Under kvällen har vi kollat på Narnia och stjärnor på is, har inte varit på humör kan man säga till att göra nått annat...

Saknar värmen


mys

Nu har jag roddan brorsan och resten av familjen kollat Idol, ätit godis och chips och bara skrattat och och tatt det lungt.
Nu har mamma gjort iordning Te och kaffe, som vi snart ska dricka till Idol.
Imorgon vid 11 har jag och roddan bestämt att vi ska åka in till stan, gå runt i kungsan och kolla runt på julmarkanden, köpa lite julklappar och så. Sen ska roddan också få peka ut lite saker som han önskar sig av mig :) Mamma skulle bjuda oss på lunch också, mysigt va? :)
Ni får ha en fortsatt trevlig fredags kväll allihopa! :)

härligt

kom nyss hem. Jag och mamma var ute och gick i en timme, tog en jätte mysig runda här i Älta. Men gud vad snabbt vi gick, känner verkligen hur låren och vaderna har jobbat haha. Nu ska jag kolla på du är vad du äter med Anna Skipper, sen ska jag duscha och kanske kolla på efterlyst. Hoppas ni har haft en bra och mysig kväll :)

Mamma har alltid funnits där och hon betyder verkligen mycket för mig <3

fyfan vad mätt

Just nu, inuti min mage så kan jag nästan höra hur den skriker hjälp!! Har nog ätit lite för mycket idag känns det som. På metoden, vid sisådär 16:15 så fick vi laga våran egen mat, så vi gjorde fläskkotlett med potatis, rotfrukter och en riktigt maffig sås, ska inte klaga där. Sen när jag kom hem så hade mamma stått och gjort tomtegröt, såg så frestande ut. Jag slog till med två portioner, + en smörgås på det! Så, just nu är jag så jävla mätt!
Vid sju tiden skall jag och mammi dra ut på en powerwalk, brukar köra på det åtminstonde en dag i veckan ca en timme, så det blir skönt! Var ute själv igår kväll i nästan en timme och gick(fort), är så jävla könt, iallafall när man kommer hem!
Nej jag hade tänkt att börja göra det lite offtare faktist. PEACE!


Torsdag

Hej! Nämde väll igår att jag började två idag, lite väl sent kan ju jag tycka, men det var ju som sagt Åsa våran bagerilärare som vägrade att ha lektion med oss idag.
Så nu på morgonen har jag bara tagit det lungt, vet inte riktigt vad jag har gjort egentligen, mamma och brorsan var också hemma för Dante är tydligen väldigt förkyld.
Men straxt ska jag iväg, tänkte ta 13:15 bussen till slussen. I skolan kommer vi bara ha metod idag, sen slutar jag halv fem.
Efter skolan ska roddan komma hit också, mysigt! Ni får ha en bra dag, alla!

:)

2 ½ men, måste ju vara det skönaste humor programet alltså! Alltid lika kul att kolla på x)
Men vad sjutton ska man göra nu då? Fryser gör jag för det första, vill bara sova egentligen men det kan man ju inte göra.
Eftersom det bara är jag mamma och brorsan hemma ikväll så ska vi göra varmchoklad sen, käka lite choklad och bara mysa i soffan med filtar och ljus, kolla på bonde söker fru kanske haha, det är ju final ;D Nej men det kan vara mysigt ibland!
Men just nu, mitt bland allt mörker och kyla så vill man ju mest utav allt i hela världen, att det ska vara sommar! det vill jag iallafall!


Västkusten på mormor och morfars land.

Rodd, bror och en glad mamma? :P

Älskling och lillebror.(mitt och roddans hem i bakgrunden) :D

Lillebror! Sötnos

Fotboll på g:P

Söta mamma och steff :) på väg på en kvälls tur med traktorn!

Morsan!

Inte den vackraste :D<3

plugghäst

Tjenare på er!
Har nu suttit med min bageri uppgift i ca en timme, äntligen klar! Den handlade om spannmålsprodukter och om bröd, samt lite om gröna nyckelhålet, INTRESSANT VA? jo det kan man ju tycka...
varför vi hade en stor uppgift var för att våran "kära bageri åsa" inte ville ha lektion med oss nå mer, haha, bara för att våran klass kanske inte är den lugnaste eller den minst pratiga. Sedan tycker hon också att vi inte kan städa(?), men vafan, skulle det vara svårt på nått sätt eller!? Nej alla hatar henne, iallafall Hr5!
Hur som hälst, är iallafall klart med uppgiften nu, ska väll sätta mig framför TVn nu ett tag, med förhoppning att dom visar något bra.
Och vet ni? Eftersom vi inte ska ha nått bageri pass imorron så få vi börja kl 14! hur härligt är inte de :D
på återseende bloggare!!!


Onsdag

Gomorron! Åh vad trött man kan vara! har precis ätit frukost och öppnat min kallender! Vill ni veta vilken rolig kallender jag har fått? En smink kallender haha. För varje lucka jag öppnar så är det nått smink. Idag öppnade jag 5 luckor erftersom jag ska till mamma i veckan, jag fick blandannat lösögonfransar, läppglans och nån rougeborste :P lite kul sådär.
Idag i skolan väntar, eng, dubbelpass i sv,  lunch sedan datakunsap, så slutar tjugo i tre idag! ha det bra!

1 ½ år.

det är istortsätt bara du som kan få mig att känna mig lycklig
Det är bara du som kan få mig att må som jag gör.
För det du gör/gjort för mig, har aldrig någonsin nån annan gjort för mig.
du behöver inte göra mycket, inte längre, det är redan
bevisat. Du har bevisat vem du är, och hur
mycket du älskar mig. Aldrig skulle nån
annan kunna ta din plats.
För efter den här tiden tillsammans, har du och jag
fått så väldigt fina minnen, minnen som aldrig kommer
suddas ut. Du vet, att du är han i mitt liv, den enda som någonsin
kommer att betyda något för mig!


Musik kan få en på så mycket bättre humör

Trots denna lite halv tråkiga tisdag så kan man ändå göra den bättre. Som nu, jag har duschat och känner mig nu lite extra fräsch, tänkte också ladda upp med ett kvällsmål, typ te och macka + Ebba Grön på det!
Så nu tänkte jag sätta på mig min morgonrock, vrida upp volymen till Ebba grön - Die Mauer!!!! Kan inte blir mycket bättre just nu! Och denna låt får mig att tänka på så otroligt fina minnen! Alla måste bara älska denna going


en runda på stan

hejhej. Kom hem för en liten stund sen, är sjukt trött idag känner jag, allt på grund utav det jäkla regnet i morse som så retligt skulle smattra mot fönstret!
Aa, efter att jag käkat frukost och gjort i ordning mig så begav jag mig tillslut mot stan. Först så gick jag till Emaus på götgatan för att lämna tillbaka min tröja, sedan vart det mot Åhléns och allt det där. Gick runt lite överallt faktist. När jag stod i sista provhytten så kikade jag lite ned mot klockan, och då visade det sig att jag då hade 15 min på mig att komma till skolan. det är ju lätt att glömma bort tiden när man går sådär för sig själv, inte behöva vänta på nån, bara ta den tid man behöver och gå runt i sin egna takt. Kom iallfall där ifrån med två tröjor, en navel piercing och en korsett bh typ(?), riktigt riktigt snygg, (tycker nog roddan meeeee ;P).
Mötte sedan Pandis på tåget och vi skyndade oss iväg till skooolan.
Nu väntar en riktigt god middag som består utav nått thai aktigt, mumsigt! Hoppas eran dag har varit bra :)


Tisdag

Det här går inte! Har nu legat och lyssnat på det där jävla regnet sen kl halv åtta. Det jobbiga är att regnet slår så där jävla jobbigt på typ fönsterbrädan utanför, ett riktigt jäkla irriterande ljud :@ Det värsta är är att jag börjar klockan ett, hade kunnat sova minst 3 ½ timma till, men nu kan jag inte somna om, är grymt irriterad!!!!!
Är iaf hos roddan, så nu är jag helt själv här hemma, tänkte väl börja med att äta frukost, sen kanske jag åker in till stan för att köpa några saker+ lämna tillbaka en tröja. Början ju ändå sent så... japp!

måndag

Vilken dag! Är helt jäkla slut. Jälva bageri Åsa!
Är hos älskling nu. ska sova här. Ska väll fixa käk snart, är vrålhungrig!
Imorn får jag sova ut, härligt! 

RSS 2.0