haloween

hej! saknat mig ? Sista dagarna krånglade internet där uppe så det var därför jag inte kunde skriva. Hur som helst hade vi det hur mysigt som helst, mycket snö, klarblå himmel och -10 grader! :D
Ikväll blir det halloween party, sophies i sjöstad blev inställd tråkigt nog, så i ska istället dra till cissis barndomsvän inne i stan. Kommer bli lajban de! vad ska ni göra ikväll? :)



Solig dag!

Hej på er. Idag har vi strålande sol här uppe och mycket snö. Det är helt underbart. Förut var jag och älskling ute och gick, tog massa fina bilder, svängde in på kirunas kyrka och tog en repa på "stan" :P. Jag gick faktist in på lindex och hittade en grymt snygg topp plus en skälvhäftande bh, ni vet en sån som bara sitter över brösten, För till partytoppen jag köpte kan man inte ha en vanlig bh. Nice nice!

Kan tyvärr inte lägga in några bilder så ni får nöja er med text tills jag kommer hem :)

vinterland

Nu är vi här uppe i Kiruna. Det är mycket snö, minusgrader och jättemysigt! Jag och roddan har varit nere på stan nyss, kollat runt lite i affärer mm. Folk åker omkring på spark här uppe, ganska coolt faktist. Just nu sitter vi inne hemma hos roddans mormor och morfar, dom bor jätte mysigt verkligen. Senare blir det potatisgrantäng, kött och sås, mums. Åh ni skulle verkligen vara här, så himla fint, ett riktigt vinterland i miniatyr. Hoppas det inte regnar allt för mycket på er där hemma ;)


with or without you

Innan jag går och lägger mig ville jag bara säga att jag självklart kommer att blogga där uppe! Så fortsätt att kika in ffs :) Bjuder på en utav världens bästa låtar. Denna låt känner jag så otroligt starkt för och har följt med mig in i dom allra svåraste perioderna men även in i dom bra :) Alla har nog en viss låt som betyder extra mycket för en. Just nu lyssnar jag på denna för att jag är så himla lycklig!


packat och klart

Sitter här i soffan just med med lilla datorn i knät och en kopp te, soft. Imorgon bär det av till arlanda, ska ju till norrland några dagar med pojkvännen. Kommer sakna älsklings cissi jätte mycket, har blivit lite som min andra halva nu. Svårt att vara utan någon som man träffar istortsätt varje dag och som man står så pass nära. Men kommer ju hem den 31a på halloween, och då är det party gumman !

Juste, igår var vi hos Vicky, jag jacob johan.b david farre, sen var emilia och vickys två tjejpolare där me.
Ha en nice kväll.


ikväll bär det av till sjöstad

inlägget igårnatt kommer jag knappt ihåg att jag skrev, men det vart ju bra tycker jag haha. Hur som helst så hade vi skit kul. Nu ska vi hem till min mormor och käka middag, sen ska jag hem till vicky i sjöstad. Hejdå!




hemma från dansgolvet

kom precis precis hem från en partykväll. Hade hur kul som helst. Från älta så var det jag cissi jacob johan lukas david farre matte sterner tom hatem mfl, och träffade även på tove anna-klara och jullan från laget också bland annat. Nej vi hade skit kul, dansade som bara den. Nu ska jag sova, sova sova sovaaaa !

Bilder dyker upp imorgon :)

Skriver av mig lite

Livet kan faktitst bli så mycket bättre utan dom man trodde var sitt allt. Livet blev bättre för mig, jag har blivit en helt annan person efter att jag lämnat saker och ting/vissa bakom mig. Det känns grymt. Jag har fått så mycket nytt i mitt liv som gjort mig både gladare och starkare som person. Men då trodde jag att jag mådde som bäst, då trodde jag verkligen att jag mådde så bra som jag föreställde mig, okej klart jag mådde bra, men det går inte att jämföra med hur glad och lycklig jag är idag. Jag har så fina vänner idag, Jag har ett bra jobb, Jag tränar och sköter om mig själv, jag har en familj som inte går att beskriva med ord, jag har grymma planer för framtiden och sommaren, Skolan går bra och jag ser väldigt ljust på framtiden just nu.

Sen finns det ju vissa saker man saknar på något sett. Saker som betydde mycket för en, Saker man alltid gjorde osv. Men ibland måste man gå vidare, som jag gjorde, även fast det känndes väldigt tomt i början. Även idag känns det som om något saknas imon mig, men den tiden är borta för mig, har gått vidare liksom. Men minnen finns alltid kvar, det är något man inte kan blir av med.

Bjuder på en grym låt ! Its not my time heter den, och tiden har verkligen inte varit min alla gånger, men saker och ting går att ändra på, det går att göra det bättre för en. Alla har svåra perioder ibland med man ska alltid ha i bakhuvudet att det alltid blir bra.


storstädning

Efter våran pangfrukost så bad mamma mig hjälpa henne och städa lite. Självklart ställer jag upp, och jag började med mitt eget rum som såg mindre kul ut, och nu är det så himla fint ! Har vädrat, dammat, våttorkat, damsugit mm, så det kan inte bli finare i mitt rum just nu. Brorsan har även städat sitt rum, och mamma sitt. Har även gjort rent i badrummet och hallen. Känns skönt när det är nystädat, man känner sig själv så mycket gladare på något sett. Pratade nyss med lukas och vi har lite planer för ikväll. Spännande va höhö.

En ljus lisa

so tired

Sitter och har det kul med mamma och claes. Vi kör geni vilket förvånar mig själv att vi sitter och gör, men skit kul för jag är så jävla värdelös. Förut var jag iallafall ut och mötte upp cissi och sopfie, pratade lite och så. Men nej nu är jag så satans trött att jag varken vet ut eller in. Ska iallafall börja med att ta bort sminket. godnatt


Det där med bmi

Sitter i soffan och kollar på idol med mamma och mammas kusin claes (som numera bor hos oss eftersom att han blivit superfotograf i sthlm). Sitter och proppar i mig en massa choklad, och just nu sjunger niklas. Gillar han, men endå inte. Min favorit är nog mariette och eddie. Satt och kollade mitt bmi i pausen också haha, det är ganska sjukt, jag växer fortfarande på längden men har legat kvar på samma vikt en ganska bra tag nu. Jag är på gränsen till underviktig, det trodde jag inte. Men har faktist gått och blivit väldigt smal på sistone.

Beräkna ditt BMI

Ange längd och vikt, tryck sedan på Beräkna-knappen.

Längd: 174. Vikt: 56 Ditt BMI: 18.5

Resultat

Under 18,5. Undervikt. Viktminskning är av medicinska skäl inte att rekommendera. Du avrådes därför att bli medlem i Netdoktor Övervikt.
19 - 24,9. Normalvikt. Det finns inga medicinska skäl för dig att gå ner i vikt. Använd istället Netdoktor Övervikt som en hjälp att hålla vikten på denna hälsosamma nivå.
25 - 29,9. Övervikt. Du löper en ökad risk att drabbas av överviktsrelaterade sjukdomar, som diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Vi råder dig till att gå med i Netdoktor Övervikt, där du kostnadsfritt erbjuds strukturerad hjälp och praktiska tips av erfarna experter.
30 och över. Fetma. Du löper en kraftigt ökad risk att drabbas av överviktsrelaterade sjukdomar, som diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Det är därför angeläget att du gör något åt din vikt. Vi råder dig till att gå med i Netdoktor Övervikt, där du kostnadsfritt erbjuds strukturerad hjälp och praktiska tips av erfarna experter. I vissa fall kan det även vara aktuellt med medicinsk hjälp.

http://netdoktor.passagen.se/traning-kost/?_PageId=1850 Kolla ditt bmi.


höstlov

Och så var det höstlov. Känns faktist riktigt bra att äntligen få lite tid till lugn och ro. Eller aa, lugn och ro från skolan vill säga. Idag i skolan hade vi ju som vanligt servering, och jag & Oscar stod i baren. Efter dagens slut tog jag bussen hem och kunde omöjligt hålla ögonen öppna. Somnade och vaknade igen vid flatenbadet. Tur de alltså. Just nu ligger jag här i soffan och bara myser under en stor filt. Ikväll blir det bara att ta det lugnt för min del, sen imorgon blir det andra bullar med cissi jacob david och alla. Hörs sen!


Mina nya älsklingar får ett eget inlägg

Inne på skoaffären idag hittade jag något som fick mig på fall haha. Ett par klackar som jag bara ska köpa. Om en vecka har jag pengar, och då är det raka vägen dit och köpa dom. Struntar i om det dröjer innan jag kan använda dom, men jag bara måste ha dom. Till studenten kanske? Student mottagningar? Bara ha på sommarn, Tillfällen då man ska vara extra fin, och i turkiet !!! Nej dessa ska jag köpa.

Visst är dom hur jäkla snygga som helst!








En dag med Cissi

Läget? Jag kan nog inte må bättre just nu. Efter skolan drog jag och cissi in till mammas jobb och tränade, och vilket pass vi körde! Vi var ganska så lökiga efteråt. Körde både helkroppsmaskin, styka på styrka och löpning. Efteråt bastade vi, och det var hur skönt som helst.

Sedan åkte vi in till stan och kollade lite i affärer, och satte oss sedan på espresso och köpte vår vanliga chai + hallon och karedemumma muffins (första gånger jag smakade den och ojojoj). Från att vi åkte från gymmet till vi klev av bussen hemma pratade vi om resan. Vi kan inte sluta prata om den, den känns så nära och vi kan nog inte längta mer än vad vi gör alltså. Det är helt stört kan helt enkelt inte fatta. Pengar läggs in på våra konton nu sakta men säkert, och det fylls på bra nu tycker jag. Sen blir det både jul, påsk och födelsedags pengar och bara det är ju typ en hel resa haha. Nej jag längtar så att jag spricker. Jag och cissi utomlands i två veckor (förmodligen med jacob och alla också), kan nog inte bli bättre.

I bastun. Vi kan allt bli grymt fula med våra miner haha!



Inne och kollar skor. Cissis snygga uggs som snart bli hennes :)

Sen vart det fika. mumms


godmorgon!

Idag är det skola som gäller, storkök. Inte så taggad kanske men vad ska man göra. Jag och cissi lär väll hitta på något skojj. Efter skolan jag vi dra och gymama, cilen och jag alltså, och sen lär det nog bli en fika eller så efteråt, mysigt va? Ha en kanon dag.


Lillördag

Kom precis hem från en liten kvälls promenad med mamma. Kände för att gå ut och få lite frisk luft att andas in, det kan vara oerhört skönt om man känner sig trött/stressad tex. I detta fall kännde jag mig oerhört seg bara, allmänt seg. På vägen hem svängde vi in på konsum och köpte lite smågott. Jag köpte Kobbs te "himla gott" med smak av kvitten, persika och grädde, det är den godaste tesorten som finns, köpte också marabout premium mörk cholklad. Ska kolla lite tv och bara luta mig tillbaka. Sen måste jag läsa igenom ett provpapper och duscha. hej hej!


onsdag

Kom hem för ca 20 min sen, är ganska seg faktist men dagen i sig har varit bra! Cissi bjöd mig på lunch efter gympan, på Mcdonken, thanks sweetheart! Kvällen kommer att bestå av plugg plugg plugg ... sen ska mamma tillaga laxfilé till henne och mig ikväll, ska bli jätte gött. Men hoppas eran dag har varit lika bra som min, kika in lite senare vettja. xoxo / Lisa

Take me back. Nästa gång blir om åtta månader ... :)

Kollar runt lite på ving!

Yes precis det jag har suttit och gjort nu i en timma. Kan inte få nog av alla fina bilder och att verkligen se värmen framför sig. Jag längtar. Just nu kollar jag på turkiet och spanien, men också cypern. Det blir jag och cissi som åker, men hatem david farre och dom funderar också på att dra så drar nog ner till samma ställe! Vore hur kul som helst alltså. Nej men nu väntar sänger på att någon ska ligga där och sova. Så ciaobella!


ett gott skratt förlänger livet

Hallå gullungar! Har dagen varit bra? Min dag har varit bra, med full av skratt. Skratt kan man aldrig få för mycket av haha! hur som haver (som cissi brukar säga) så har hrf (hotell och resaurang facket) varit på besök idag på våran samhälls timma. Och det var mer än nyttigt att lyssna på, för han som pratade berättade om arbetslivet, hur det ser ut när man börjar jobba och vilka lagar som gäller inom våran brach osv. Lärde sig en hel det faktist. Nu kom jag precis hem, och senare ikväll ska jag ut och powerwalka med världens bästa Elin. Ska bli hur skönt som helst!

kolla in Elins blogg ! www.elinthorsell.blogg.se

match på piloten

hello. Jag roddan och johan drog till piloten och kollade sista halvlek av bajen-halmstad. Bajen torskade (vad hade man förväntat sig), så nu är det välkommen superettan som gäller för bajen, tråkigt men sant. yeye nu ska vi krypa ner och kolla lite tv. Sov så gott alla :)

HAHA. En två år gammla bild på johan och roddan. Lite sött är det allt :D

Det vart en repa på gymmet!

yes det vart det. Efter skolan åkte jag dit. Känns alltid så bra efteråt. Det vart 25min på (ni vet den där) helkroppsmaskinen då man jobbar med både armar,ben,rumpa och vader, sen vart det också 20 min på löpbanded + ca 10 min styrka. Snacka om att jag vart svettig (ggrr).  Nu har jag precis ätit, och jag funderar faktist på att ta bussen hem till äskling, men han svarar inte för enligt lillbrorsan marcus så var han på gymmet (som vanligt :P) Träning gör oss gott.




Och en sak till

Vill bara säga typ välkommen hem till min fina cissi som kommer hem från halmstad nu ikväll. Jag vet att du har haft det hur kul som helst där nere och det är du värd! Har hur som helst saknar dig jätte mycket och det ska bli så kul att äntligen få träffa dig imorgon. Tack för att du finns


Rekomenderas !

Hej alla braner.blogg älskare! Läget då? Med mig är det kanoners ska jag säga er! Det var trevligt hos mina kusiner, jätte god smörgås tårta med räkor, skagen, ägg, skinka gurka tomat jaa hela köret! Mums.
Men vet ni, jag måste bara rekomendera världens bästa shampo och balsan från sebastian, (fick ju ett tiotal produkter med i goodibagen från visningen). Just det här shampo och balsamet är endast till för oss brunetter, och snacka om att håret vart som silke, wow vilken känsla! :O Tycker alla ni brunetter borde köpa det !


nytt till hösten

Kom precis hem från stan, så nu är det bara att börja göra sig iordning, dvs duscha och sminka sig och hela den biten eftersom att vi ska på kalas hos mina kussar. Tänkte också visa vad jag köpt nu i helgen:

Halsduk (ni vet en sån utan endar) 129:-, Pälsmössa 199:- + ett par gråa jeans med nitar på sidorna!


sunday

Go eftermidda på er ! Hoppas ni mår bra. Tänkte ta gårdagen lite snabbt bara. Jag och mamma åkte in till stan, gick i affärer, åt lunch, skrattade jätte mycket, gick ännu mer i affärer och slutade med en fika på espresso inne i gallerian. Sedan följde mamma mig till friday´s (där jag skulle möta roddan, pappa och  co), Så mamma tog ett glas vin och vi satt där och pratade ett tag. Sen vart det käk, mycket käk, och tack ännu en gång för maten ! Sedan vart vi skjussade hem till älskling och kollade på catwomen som gick på tv. Juste, fick ett par jeans och en halsduk av mamma, TACK <3

Idag ska jag in till stan och köpa mig en mössa, sen bär det av mot skogås hem till mina kusiner där det är partykalas haha. ha en bra dag!


Hemma hos pappa

Ikväll ska jag bara ta det lungt. Är fortfarande jätte trött från igår, och det är ju ganska förståligt. Roddan kommer hit runt åtta, och då blir det väll Idol och snacks ;) Mysigt. Ha en bra kväll // Lisa.

visningen gick kanon

Gokväll allesammans. Nyfikna på hur min dag har varit? Jag kan rent ut sagt säga att den varit grym! Att gå ut på podiet gav mig en enorm adrenalnkick, och jag hade riktigt roligt. Fotograf var på plats, och vad jag fattade det så kommer bilder tyka upp på wellas hemsida nu under veckan. Tack så mycket för goodiebagen föresten, skit bra saker. Ni får ser vad jag fick imorgon. Sov så gott nu!

Ett profilportrett på mig från idag.



häng i studion

Sitter med lite andra modeller i studion och hänger för tillfället. Mitt smink är fixat, håret ny färgat/fixat och nu sitter jag bara och väntar på att få mitt hår stylat. Ska tydligen ha stort hår, så jäkla ballt. Mitt smink är så grymt, jag älskar det här! Skriver mer senare STOR KRAM på er !!!

Idag gäller det!

Godmorgon! Sitter här sjukt taggad inför dagen/kvällen. Det kommer blir så himla roligt! Jag och 30 andra modeller, som kommer bli stylade och fixade, hur grymt blir inte det? Ja juste, det är våra frisyrer som det kommer att vara fokus på ikväll, men också kläder, för det är stockholms bästa frisörer som ska vara på plats och kolla, och det skulle vara packat sa hon som jag pratade med. Oh yeah ! Önska mig all lycka i världen. Mini datan är med så kanske hinner bloggar lite där borta. Massa kramar // Lisa.


Min agentur ringde idag!!

Hej. Kan börja med att säga att dagen har varit toppen. Fast både jag och cissi har varit väldigt trötta idag. Hur som helst, över till själva grejen. Min agentur ringde idag under dagen, och frågade ifall jag ville ställe upp på en modevisning imorgonkväll, och självklart ställer jag upp! Senare ringde en tjej som håller i modevisingen och ville prata lite, bland annat vad som kommer att hända under morgondagen osv. Så klockan 09:00 ska jag vara på plats på riddargatan på östermalm, och då kommer först och främst löshår att sättas på (som tar längst tid), sen kommer det gås igenom hur vi ska gå på podiet, när man ska gå och när man ska byta om osv. Sen självklart blir det makeup och kläder osv! Hur kul som helst jag är grymt taggad så ni anar inte !!!

Vi blir 30 modeller sammanlagt, och det är tre från nouveau (min agentur). Önska mig good luck :)
Här kommer jag att knalla runt imorgonkväll !

riktigt skönt

En timma var vi ute och gick, härligt! Nu blir det kofeinfritt kaffe och mörk choklad.

"kärleken har många sidor", Foto: Jag



En powerwalk kanske?

Yes, precis vad jag ska göra nu. Fast inte ensam, mamma hakar på och brorsan på cykel haha. Rätt. Kommer kännas så skönt efteråt! hej så länge, dyker säkert upp ett sista inlägg ikväll!

// Kram Lisa


i väntan på midda´n

Tja. Sitter och bläddrar i nya nummret av sofis mode. Me like. Mamma vet att jag älskar skvallertidningen, och sofis tidning är så söt, står det man vill läsa, bra mode/smink tips, bra intervjuer (i detta fall med mini anden, min förebild), bra priser på prylar och självklart om massa kändisar. kul! Nej nu är midda'n snart klart, är riktigt hungrig vid detta laget. tjabba tjena



Hello everyone

Min dag har varit bra, hoppas eran har varit det med! Har inte hänt något speciellt idag i skolan, natur - samhälle - svenska b. Nu är jag i vilket fall hemma hos mor min, och min mage bara skriker efter käk. Hoppas det bjuds på något riktigt gött haha, fast det är inte ofta det lagas äcklig mat här inte, varken hos mamma eller pappa. Men ni kanske vill se en bild på min nya tröja som jag köpte igår? Här har ni en bild i allafall :)

Lite stor och härlig sådär. Jag gillart.  (den är mer beage in real life, på bilden ser den inte alls ut som den gör dock).


hemma hos roddan

Hallå på er! Jag mamma och brorsan drog ju som sagt till sickla. Jag fick en skit snygg tröja, kan visa den vid ett annat tillfälle. tack mammi <3. Just nu är jag hemma hos älskling, kom hit för en liten stund sen, och vi ska alldeles strax kolla tåg/flyg upp till Kiruna dit vi förmodligen ska över höstlovet. Får se om det finns biljetter kvar (hoppas). Ni får ha en himla bra kväll hörrni, så hörs vi imorgon. puss!

cissi och lisa goes köksmästare

Yes, det va vi idag !! Ganska chill men samtidigt uttråkande. Skev recept, portionerade till elever, gå ner med skit i soprummet, städa, skriva på menytavlan mm. Men dagen har i vilket fall varit bra, och hade varit SÅ GRYMT MYCKET BÄTTRE utan två äckliga snorungar i klassen haha, börjar få nog vi det här laget !
Om ett tag ska jag och brorsan åka in till sickla och möta upp morsan, vi ska kolla runt lite och kanske käka någonstans. Mysigt! Hörs senare va?

Lite bilder från lördagen.

Vi vandrade längs norrmälarstrand och hamnade på café latte


Jag och min morbror Patrik!

Söta mormor

Latte och morotskaka i solen.

Patrik och jag. Happy face

Lillkusin Moa





Fick inte med så många bilder på dom andra. Det var iallafall jag, mamma, brorsan, mormor, morbröder och lillkusin :)

Fystest på farsta ip

hej. Idag har det inte varit en bra dag. Allt har varit jobbigt och bråkigt + att det har spöregnat istortsätt hela dagen, 0,00 av fem ! Om ett tag ska jag in till stan och möta upp cissi som varit och jobbat hela dan, sedan ska vi sätta oss på coffe place och äta lite och dricka chai, sen bara prata vilket jag känner att jag behöver. Sen klockan 20:45 ska vi vara på plats på farsta ip och ha fystest, hur otaggad är man inte på en skala! Ja gillart.



Och vet ni? På höstlovet kommer jag och roddan förmodligen att åka upp till Kiruna och bo hos hans mormor och morfar. Allt är inte helt klart än, men förhoppingsvis så blir det nu på höstlovet, och det ska bli himla mysigt. Var där för två år sedan, och längtar fan dit. Både han och jag känner att vi behöver lite tid för oss själva, bara koppa av och få massa massa tid tillsammans. Vi kommer typ fika, gå lite i affärer, bowla, kolla på film, åka skoter och självklart vara med roddan urgulliga mormor och morfar. Ovan ser ni Kiruna Kyrka, världens finaste kyrka verkligen.



tomhet

"Just nu känner jag inte så mycket. känns faktist rätt tomt inom mig. Har försökt förklara, försökt föreställa mig, men allt jag känner är ren tomhet. Hur skulle jag egentligen fungera, hur skulle jag vara, hur skulle jag.. känna? En sak vet jag, och det är att jag aldrig skulle få tillbaka samma känsla, samma vilja, samma glädje, samma.. kärlek? Nej samma kärlek kommer aldrig att dyka upp från någon. Jag vet att jag vill, jag vill att det ska fungera, sen måste det bara göra det också, och kommer det att göra de?"





R e g n e t  b a r a  ö s e r  n e r  u t a n f ö r . . .

In mot stan

Klar för dagen! Ska in till stan med mamma och brorsan, ska möta upp mormor och mina två morbröder. Ska sätta oss någonstan och fika och bara snacka skit. hej svejs ! kameran är med självklart.




ville bara säga ..


Tracy Chapman

Måste bara dela med mig av en låt som inte kan vara något annat än helt underbar! Lyssna och njut.

http://www.youtube.com/watch?v=dl6yilkU1LI

Och på tal om ingenting så ska vi straxt äta. Mamma har gjort fetaostfyllda pannbiffar med pommes (alternativ bulgur) och sås + sallad. Gott va? Sen när älsking kommer ska vi göra iordning Gurk och morotsstavar och dipp! Mysigt värre !

Höst, foto: Jag





Oh its friday!

Idag är det fredag (oh så härligt) vilket betyder servering i skolan. Det gick bra tycker jag, dock ganska långtråkigt för min del eftersom att jag var bufféansvarig. Inte det roligaste kanske, för där stod jag och kollade på när alla andra fick drix haha! Ärsch, alla ska ju vara det någongång så vadfan. Ikväll blir det lungt, roddan kommer hit lite senare och vi ska bara softa vilket ska bli kanon mysigt! Take care everyone.







kvällspromenad med cissi

Kom precis hem. Var ute ett tag och gick med cissi. Hon hade lite hon ville prata om, så självklart gick jag ut med henne. Vänner är ju till för att lyssna och finnas där. Och om det är någon jag verkligen ställer upp för så är det cissi, för hon har bevisat att hon alltid finns där när jag behöver henne. Tur att man har såna vänner.

Du ska se att allt ordnar sig. Det gör det alltid. Och för att göra allt lite roligare så bjuder jag på några fula bilder från förra helgen. Resten var så fula, så dom lägger jag inte ens in :P




naturuppsats

Har suttit nu minst två timmar med min jäkla naturuppsats! Men visst det känns jätte skönt nu efteråt, för nu har jag bara två punkter kvar att skriva om, det är liksom 10 punkter. Känns skönt att ha det klart nu istortsätt!

Skrev ju att jag skulle ta lite bilder förut, men jacob kom förbi och villa låna kameran, för han skulle göra en uppgift i bilden där man skulle göra en bildserie typ. Men får väll tillbaka den om ett tag hoppas jag :D Annars får han spö. Juste, min mormor och min morbror kommer snart förbi, vi ska se singing bee kl åtta eftersom att jag, joy, cissi, frida, anna och jimmie är med i det avsnittet hahaha.

Vad man känner sig duktig!

Hello again! Vart 30min terränglöpning för min del idag. Terränglöpning menas med att man springer ett tag, powerwalk, springer, powerwalk osv. Känns alltid lika bra efteråt! Nu sitter jag här nyduschad, med nyrakade ben och allt vad det nu är ;) härligt härligt! Senare dyker lite fotografier med systemkameran upp, undra vad man ska hitta på att fota idag då? Kika in senare så får ni se.





torsdag

Nej men tjenare! Kom faktist precis hem från skolan, och tänkte därför klämma in ett litet snabbt inlägg. Dagen har varit grym, och det ska den fortsätta vara. Dock blir jag ganska så irriterad på en viss person som inte verkar ha någon koll alls. När det är sagt en sak så ska det vara så, man glömma inte (två dagar i rad). Så nu vet ni det också hiosfhagaojsag. Ska ut och springa nu bara för att jag är bäst! Hörs sen latmaskar :D







Hej solstrålar ...


powerwalk

Vart ingen jogging med elin och jossan, för jossan orkade inte idag, och då bestämde jag och elin att ta det någon annan dag snart! Så istället tog jag mamma och brorsan (brorsan cyklade) en 50min lång powerwalk. Riktigt skönt -men jobbigt-. Så nu känns det skit bra!


im the cameraman





Foto: Jag Meningen är att översta ska visa ett hjärta, andra en stjärna och sista virvel.
Vart faktist as coolt. Tänk att rörelserna med kameran kan ge ett sånt ballt resultat!

Foton

Foto: Av mig







Senare ska ni få se några coola bilder som jag tagit. Så kika in senare !!!


Hemma hos mammi

Hej på er! Hur har eran dag varit? Min har varit jätte bra. Jag och cissi har varit ganska så överspeedade idag i skolan, men våran vardag ser oftas ut så faktist haha. Idag är det onsdag vilket betyder att jag bor hos mamma denna vecka fram till nästa onsdag. Ska nog inte göra så mycket idag än att bara softa, eller ioförsig, ska ju ut och springa sen med elin och jossan som jag skrev imorse, men sen på kvällen lär det bara bli att dega i soffan och kolla TV. later // Lisa.

Jag just nu. Har inget bättre för mig just nu så bjussar på några bilderrr!!







Onsdag!

Godmorgon. Sovit gott? Det har jag gjort kan jag lova. Vad händer idag då? Jo börjar dagen med ett pass idrott -skönt-, sen blir det lunch, sammhällskunskap och slutligen svenska. Efter skolan måste jag skynda mig hem, för klockan fem ska jag ut och springa med Elin och Jossan! Ska bli grymt skönt. Sen har jag inte träffat jossan på evigheter känns det som, så ska bli riktigt kul att få träffa den korven :) Hoppas ni får en jätte bra dag så hörs vi senare. PEACE!

(Nu kommer det bli dubbel uppdatering och äntligen kommer bilder från min vardag att dyka upp, för min minidata och sladd har varit hos mamma den här veckan). Bra va? Nu blev ni allt glada
...


Middag i stan

Efter skolan åkte jag in till mammas jobb och väntade upp henne, sedan åkte vi till västermalms gallerian och strosade runt ett tag, jag köpte mig ett puder (lite gyllenbrunare och lite snyggare). Sedan gick vi till Hantverkargatan och åt på Heléns krog, en jätte trevlig resturang god mat och dryck. Mysigt som sjytton var det! Efter det vart det chai på espresso. Tack för middagen mammi :)


Måste rusa

Varför sitter jag här när jag egentligen har bråtton? Äkta tjejer. Ska till cosmonova nu på morgonen med naturkunskapen, och jag och cissi har en buss att passa. Måste rusa, MÅSTE SKYNDA! ha en bra dag !





Hot chocolate & magazines






joggingrunda med thorsell!

Satan vad härligt! Jag och Elin var ute och sprang nyss, tror tiden stannade på 40 min, bra jobbat av oss eller hur! Vi sprang från elin och förbi strålan, ner mot erstavik och runt hela skogen tillbaka mot strålan, sen till elin igen. Så himla skönt såhär efteråt, och det är som elin skrev, man blir jämt på så himla bra humör efter man har tränat, och det märks verkligen på en. Två dagar på raken nu, härligt lisen! Im so proud of myself!

hann inte ner :P Ser ut som en jätte!

Här har vi då mig. snyyyggt

Hurtbullen själv, så jäkla snygg!

Det var en perfekt dag att springa på! Kolla vad fint det är vid erstavik!


monday

Hej. Dagen i skolan har gått bra, jag och cissi gjorde världens godaste "pizzakryddade köttfärs limpor" !! Oj oj oj säger jag bara. Efter skolan tog jag tuben med cissi och robin, fast jag hoppade av i slussen, cissi och robin fortsatte in mot stan. Anledningen till att jag åkte hem var för att jag nu om någon timme ska ut och springa med Elin! Ska bli hur skönt som helst verkligen.
Later // Lisa

Från mig till er

Ha en riktigt riktigt bra dag !

Ny blogg design!

Hej. Vad tycker ni om min nya design? Själv är jag nöjd. Har nuttit ett ganska bra tag och fixat, och äntligen fick jag ihop det. Finns lite kvar att ändra, och det kommer förmodligen att dyka upp under morgondagen. Ha en fortsatt bra söndagskväll.



Ska ta mig en sista kopp kofeinfritt kaffe. Sen är det godnatt för min del.

En jogging runda

Innan maten förut så bestämde jag mig för att ta på mig jogging skorna och dra ut och springa, och satan vad skönt det var. Vart bara en 20 min runda, men det räckte kännde jag. Eftersom att vi knappt kommer ha någon träning nu i oktober så måste jag träna själv vid sidan om, och jag har bestämt mig för att minst dra ut och springa (gymma) två dagar i veckan. Kommer inte orka annars sen när träningarna kommer igång igen!

Gårdagens får fem av fem

Det var som sagt jag cissi jacob david johan.b och farre (från älta) som åkte till festen. Det var hos en jätte trevlig tjej i farres klass som vi skulle till. Vi hade så grymt jäkla kuuul haha! Har fan inte dansat så mycket på länge tror jag :D Men finns egentligen inte så mycket att säga än att kvällen får fem av fem, toasters alltså ! ;D

bilder kanske dyker upp så småning om men just nu orkar jag inte :P släkten kommer klockan tre och har ganska mycket att göra innan dess. (heeelt meee). puss puss!


utgång ikväll

Yes, ikväll blir det utgång för min del, tillsammans med bästaste cissi jacob farre david och johan (vad jag vet just nu iallafall). Ska bli gö roligt! Men man blir ju en aning otaggad om man tittar ut (spöregn, mulet, grått, kyla och blåst), känns ju inte sådär jätte roligt att piffa till sig och sen gå ut i detta väder. Men men, regnet ska ju ialafall försvinna mot kvällen (hoppas det gör det också). Sen ska ju en viss person alltid dra ner på mitt humör när man ska bort, JÄMT. Men bara för det ska inte det hindra mig från att ha en jätte rolig kväll :)

just nu sitter jag här i min fris & company morgonrock och bara softar
(Bilderna är från i somras men morgonrocken är totaly the same)





No makeup




Man känner sig på något sätt mycket snyggare utan smink. Iallafall jag kan känna så ibland, visst det är klart man känner sig extra snygg med smink, men det är ju liksom så som man ser ut osminkad som man ser ut egentligen! Jag föredrar helst att bara gå runt osminkad, för det är så jäkla mycket skönare! Men nog om det. Ikväll blir en lugn kväll. Roddan kommer hit ikväll, vi ska äta tacos (mums) och bara softa. Sen imorgon blir det andra bullar. Då drar jag och cissi iväg med jacob david johan med flera. Kul kul !!! ha en bra kväll.

Lesley Roy

Inte för att texten har något med mitt liv att göra med jag kan bara inte låta bli att älska låten!


ovärt med en lektion

Hade bara en lektion i skolan idag. Teori i servering. Vi skulle göra ett arbete, och det var jag faisal och stefan haha. Gick väll över förväntan om jag får säga det själv, vi lyckades helt enkelt :) Sen efter redovisningen fick vi gå hem, när klockan var tjugo i tolv. Så nu är jag hemma, har ingenting alls för mig. Eftersom att mitt liv är så tråkigt just nu så får ni tjecka in lite saker som jag köpt på mig under veckan .............. !!!!!!!!!!!

halsduken jag skrev om. härlig va? Sen ett rosa läppstift!

En stor vit kofta. Ser inte så mycket men det skiter jag i.


Har äver köpt lite små saker som små hårklämmor och inpackning. Juste, har köpt ett par asballa militärgröna jeans. Men dom får se se en annan dagggggggggggggggggggg. simma lungt.

idag tar vi farväl av monica nilsson 1/10 2009

I Brännkyrka kyrka i Älvsjö kommer begravningen att äga rum. Efter begravningen är det fika. Sen är det över. Många kramar till dig farmor från Lisa. ♥ Jag vet att du är på en bättre plats nu.

RSS 2.0