Kyla, snöblask, mulet.

Kan det bli bättre! Nej usch, ska det snöa ska det ju för fan ligga kvar på marken. Det är det här jag hatar, snö som bara försvinner när den faller ner till makren. Det är nu vi kommer få det här härliga november blasken! Härligt!
Hur som helst. Har för ett tag sen rensat min garderob, och jag lovar, typ hälften blir goodbye till soporna, men mycket var också förlitet och gamalt. Nu blir det ny garderob att köpa haha. Har också nyss gjort klart en svenska resention, av Marie Jungstdt, den du inte ser. Himla bra bok faktist! Lilla Agnes ligger här i min säng, hon somnade för typ en kvart sen. Skönt för henne att kunna sova lite middag iallafall, skulle jag också behöva känner jag. Åh hon är så söt!
Händer annars då? Ska väll nu bara andas och koppla av lite, kanske göra i ordnig en kopp te och se när snön här ute faller, vänta på att familjen och tjejerna kommer hem från gymnastiken. Senare ikväll väntar ensam mamma söker, YEYY favorit programmet -haha- och biff rydberg. Mums! Men hoppas ni alla har haft en underbarn helg, så kanske det dyker upp ett inlägg senare ikväll. Kramis

Ps. Jag älskar roddan :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0