kärsön

Klockan 07:45 tog jag och cissi bussen till skarpnäck, hoppade av, bytte till tub mot hässelby strand, mötte upp Armin och fajsal, sen vidare mot the kärsön. Och vad sjutton gjorde vi där då? Jo vi hade idrottsdag med skolan, alla hade sen innan valt en aktivitet som var och en ville göra. Jag, cissi och alla grabbar lirade boll, okej inte alla killar men många, så vi fick det tufft haha, not. Började med fyra småmatcher, sen match mot alla lärare på slutet. Dagen slutade med korv och frukt, och vi fick sedan bege oss hemåt :)

Nu ska jag möta upp cissi, vi ska typ dra in till stan eller något annat skojjsigt.


snyggt på rummet

Det var bannemej på tiden. Att jag städade rummet alltså. Det såg rent ut sagt förjävligt ut. Nu är det däremot inte stökigt och fult, utan snyggt och fint! :) Mamma har också flyttat in i rummet bredvid mig nu, eftersom att henne skusin kommer och bor hemma hos oss nu, tills efter jul och nyår, så han får ta över mammas stora rum där nere, Som sedan jag ska få sen. Så så är det med det.

Snygga kuddar i mitt rum va?

Där har vi en hylla, med en gammal bild på mig och prinsen

Båtar är grymt, så därför för finns det spår av marin i mitt rum

Och slutligen mammas lilla rum som vi håller på att piffa till :)

Nacka Forum

Jag Cissi och Rodd åkte ju som sagt till Nacka Forum idag. Vi hade faktist himla skojsigt! Cissi köpte sina.. host.. turk byxor, och för övrigt vart det chailatte på espresso och lunch på tacobar, samt ett jäkla letande efter kepa åt rodd! Wohoo.

Inne på Stadium. Älskling kollar på skor :)

Utan er skulle det vara svårt. Mina favoriter !!!!

4 av 5 toasters ciiiiilen

Dagens såkallade facelook !


Roddan går besviken tillbaka till sin plats, efter att ha fått nobben av
snyggingen i bakgrunden ..


Sweeeet




one of the pictures



Grymt snyggt va? Ye whatever. Ska iväg till nacka forum med Cissi och Roddan! Cya xoxo.


hos robin

Hej läsare. Igår kväll vart det en kväll hemma hos robin. Han hade chill hemma hos sig. Var faktist skit trevligt. Det var jag älskling johan carro robin.c robin.L andré eveline danne med flera, vi lirade guitarr hero och fifa, samt satt och snackade på balkongen. Sedan sov vi hos roddan, och vaknade av en glad pappa fredrik som kom ingåendes med en frukost-bricka till mig och roddan, sweet :) Senare idag ska jag vara med min fina vän cissi.

Smörgåsar, jordgubbsfil och Te.

Oh yes

Det vart en stressig dag idag. Jag och rodney åkte till sickla galleria runt halv tolv, sen strosade vi runt där i lugn och ro, och sen helt plötsligt, i provhytten inne på gina, så ringer petra ( m i n t r ä n a r e ) och frågar vart jag håller hus? Jag : "Ee, va?, aa.... visst fan, shit!!!!!!!!" . Jag hade samling halv ett, och matchen började två. Var bara att ringa pappa, åka hem, åka till stora essingen och byta om, som tur var var matchen sen så jag hann i god tid ! Vi förlorade med 4-0 . Dom var bra .

Jag hann köpa mig en jeans skjorta. Visst är den snygg !!!!




Nu är jag klar, och ska börja röra mig mot skarpnäck till min prins. Tror vi ska hänga med lite polare och bara softa. Cissi kanske skulle komma förbi också, men hon jobbar så får se hur pigg hon är :) <3



good morning sunshines

Solen skiner och jag är glad! Igår kväll späregnade det ju så man är ju lite förvånad. Vad ska jag göra idag? Ska först och främst äta en stooor frukost, sen drar nog jag och älskling iväg typ till stan. Puss


my bed

har precis bäddat rent i sängen, samt damsugit hela sängen så att alla äckliga kvalster försvinner. viktigt viktigt! Snart kommer älsklingen hit, vi ska grilla kyckling, sen för våran del blir det en lugn och skön filmkväll! :D Kommer nog träffa cissi lite senare också.

Gulliga hjärtan på täcket.

"Världens bästa pojkvän örngott" som jag gjorde i nian hihi till rodney.
Den har liksom blivit kvar hemma hos mig.


Sen måste jag bara berätta om den här. För typ två ½ år sedan
så skulle nidal hem till mig, då hade en han en liten ros med sig som han knyckt från grannen,
Lite på skoj alltså, Och sen dess har jag haft kvar den, i en liten glas vas, tillsammans med några andra
torkade blommor. Jag kan bara inte slänga den. Den påminner om gammla tider :)


Clothes

Nya "genomskinliga" koftan.

Blå jeans

Satt som en smäck!


Snygg fest topp!


Två nya armband + en maskara.
Armbandet längs till höger har ett litet hjärta som knappt syns
på bilden, ur gulligt!


new stuffs

Idag i skolan hade vi bara servering från klockan åtta till halv elva, sedan skulle alla lärare på möte, så det vart alltså ingen servering till gäster idag. Så eftersom vi slutade så tidigt så hoppade jag av i sickla och strosade runt ett tag. Kom därifrån med ett par jeans, en kofa, en fest tunika, samt två armband! Juste en ny mascara också! :)

Bilder på nya köpten får ni se när jag kommer hem till morsan, eftersom att sladden är där!


Good news!

Har inte hunit berätta, men Nouvea modell agency har ätligen hört av sig! I förrigår till och med. Nu vill dom att jag kommer till dom på torsdag och presenterar mig, ta lite bilder osv, sen får vi helt enkelt se vart det leder till. Men eftersom att dom bara hör av sig till dom som dom tycker är aktuella för deras register, så känns det ju bara helt sukt ! Im happy.

Några modeller från Nouveau!





vegetariskt

Idag i skolan har nog samtliga i klassen varit jäkligt trötta. Jag och cissi skulle nog ha kunnat somna när som helst under dagen haha. Idag var det att portionera till alla elever samt att laga den vegetariska rätten, jag och cissi alltså.
Ikväll ska jag nog hänga med madde och cissi :)

kolla in ceciliaao.blogg. se för att kolla in lite bilder från idag ! På min data gick det inte att lägga in dom.

today in school:

Tre timmars naturkunskap (med raster självklart), lunch, samhälle och svenska, som lyckligtvis vart inställt idag. Skönt det för man var inte så pigg där på slutet alltså. Jag och cissi har lärt känna Matilda betydligt bättre nu, vilket är jätte kul, för hon är urgullig verkligen. härlig tjej! Ikväll är det träning, så hörs ikväll :)

en trött lisa påväg till bussen imorse.


Cissi hittade sina drömmars man, hon försökte lägga in en stöt, men det
gick inte så bra, han var svårflörtat ;/


Tog en fika på lunchen, på väg till skolan igen :)

Muums. överdrev med vaniljsås, så smarrigt alltså haha!

ute med grabbarna

Mötte upp jaken vid ip, sen knatade vi upp till nidal, som satt och hängde med sin kusin yosef. Vi hängde där ett tag, sen drog vi ut och gick lite, satte oss bland annat på en bänk vid stavan. Känndes faktist lite skumt, för att för sisådär två år sedan gick vi där, i samma klass, och det är så jäkla roligt att vi fortfarande hänger ihop. men nog om fjollorna haha. sitter just nu under täcket med min mini laptop, skit mysigt, lyssnar på roxette och gyllene tider, är trött, kommer somna snart. peace :D

haha var bara tvungen att lägga in den här fula bilden på jaken! hahaha kolla på han :)

i love my class

Dagen började ju inte direkt bra, vaknade av ett sms från cissi klockan 07:07 (då min buss skulle gå) där det stod, " haha, asså det är ju inte varmt ute någonstans!", då låg jag fortfarande och sussade i sängen. Det var bara att rusa upp, tagga till, sminka sig, klä på sig, i med en banan i magen och rusa till bussen... som var 10 minuter försenad. Yey kunde inte bli bättre. Dagen har förövrigt varit bra, men jag och cissi är ju för roliga, våra classmate måste tycka vi är lite smått retard i huvudet, neeee dom älskar oss :D

alltid när jag kommer hem, tar bort sminket och smeta på denna.
Guld för din hy!

Har faktist tänt lite ljus här nere hos mig, så mysigt och avkopplande
efter en hård dag haha.


Här ligger jag och tar det lungt just nu!


Just nu: Ted gärdestad - snurra du min värld.




Goodnight Everyone


Thank you for the music, ted.


wedding pictures

tidigare ikväll ringde cissi och ville mötas upp. Så hon kom hit, och vi satte oss ned på en bänk och satt och snackade om allt möjligt. himla mysigt. Här kommer lite bilder från jobbet igår!

här hade vi lite smått börjat duka upp.

Fin plats att ha bröllops middag på!

Angelica håller på att duka

lite dekoration


Bröllops tårtan. så himla vacker!

Inifrån baren.

På översta däck, med utsikt över stadshuset och norrmälarstrand


Snacka om att det vart en fin kväll!

Jag i innebaren. placerar upp glas och serverar fatöl.

sunday, and im tired

återigen, förlåt för dåligt uppdatering. Igår jobbade jag istortsätt hela dagen, från klockan tolv på dan till elva på kvällen. Igår var det bröllops fest vi arangerade, så det lades ner mycket tid på dukning och dekoration, och på maten självklart. Ni skulle sett tårtan! Iallafall. När jag slutade kom roddan och roddans pappa med bil och hämtade mig. Himla snällt. Idag har jag inte gjort mycket alls, mötte upp cissi en sväng förut, och nu är det bara middagen jag sitter och väntar på. Imorn är det ny vecka. Cya :)

Blir så förbannad! Min NYA data vill inte fungera, så kommer inte ut på internet!!!!!!!!!! iriiterande som satan !

oh its friday im in love

Kan berätta lite om min dag idag. Vaknade hemma hos älskling. Åkte sedan tillsammans med honom till skolan, båda två började klockan åtta. I skolan idag lagade vi (eller, överiga klassen) ugnsbakad lax med potatis och kall vitlökssås, Jag,cissi och jimmie var såkallade "springpojkar idag" HAHA, så det lill sa att vi skulle göra, gjorde vi. Kunde vara saker som att diska lite då och då, vakumpacka, ställa in saker på rätt plats and so on. Och åter igen gumman, fan vad kul vi har haha.

Älskar dig babe. you´r my world.


träning!

Träningen var väll inte mycket att skryta om. Fick ont i höften och kunde inte träna träningen ut, vilket var tråkigt. Gjorde sälskap med cissi hem, och nu är det bara att duscka sen vidare till min underbara pojkvän som jag bara ska krama om hela natten.

Det är tur att du kom in i mitt liv gumman. du är så bra på många sätt.
Och nu i samma klass och grejjer, im so happy :D

in the kitchen

Hej läsare, förlåt för dålig uppdatering. Igår kväll vart det inget inlägg på grunt av att jag somnade vid 19:00. Hur skönt som helst och i vilket fall är jag rejält utvilad! Idag i skolan har vi lagat köttfärssås och spagetti, och det var min, cissi, tove och jimmies uppgift att servera käk till alla elever idag. Svettigt värre men roligt. Ikväll är det träning så hörs helt enkelt senare. Hoppas ni haft en härligt dag !

en lite äldre fotobild på mig,


vilken träning!

Kul det var att träna idag. Alla kom ner med grym inställning, alla gav verkligen allt, bokstavligt talat! Känndes så grymt skönt efteråt över att ha presterat så bra, och det syntes på ogo att han var nöjd, han sa det till och med och det känndes skönt att höra av ens tränare! Så här ska vi fortsätta brudar!

Sen kan jag säga att jag ser fram emot detta år mer än någonsin, eftersom att vi nu ska gå i samma klass.
Kommer gå skit bra och vi kommer ha det roligt som fan gumman !!!!!








Dom underbara lediga sommardagarna är nu över,
Och det känns i magen att kolla tillbaka på dessa bilder! :)

first day in school

Måste säga att det känndes mysko att komma till skolan idag, att träffa alla igen, och det känndes verkligen inge konstigt utan det var som som vi hade varit utav varrandra två en dag. allt var så naturligt vilket var skönt :) Har även bytt klass av missa själv, så nu är det avklarat. Bara att ta sig igenom detta åt lika bra som förra. Det här ska jag klara!

träning klockan sju, see ya later!


school´s back

Sitter här nästan färdig fixad inför plugget. Bara sminkningen som fattas, och att välja skor. Det som är konstigt är att det står (på ett papper vi fått), att det är skolfotografering 18-21? jaha, men okej, när ska just MIN klass fota sig? Så alltså är man nu tvungen att "göra sig extra piffig" enda till den 21a haha. Yeye whatever. Jag och cissi drar in tillsammans som vanligt, känns skönt att ha henne på min sida såhär första dan då jag är SÅÅÅHÄÄÄR nervo, haha ironi :) Ha en underbar dag!

"än går det vågor". kärlek kärlek käääärlek till älskade hammarby!
Bilderna är tagna från bajen-elfsborg förra veckan.



victory again

Det tog oss en timma att ta oss ut till djurö/vindö, men oh så vackert det är där ute! Hur som helst så mötte vi ju djurö, och inte kan jag säga att det vart mycket till match. Vi lekte ju med dom haha. Tog hem en seger på 5-0 ! Härligt tjejjer, vi spelade jätte bra idag. Älskar er brudar, ni har en stor plats i mitt hjärta!

älskar " I love fake magazine" !

adidas

Bästa skorna jag haft. GRYMMA! önska oss lycka till nu.


oh yeah


hard core


last day

Sommarlovet är nu slut, och det känns både skönt och förjävligt.
snart kommer man att längta här ifrån igen ...

Leann Rimes

Efter att ha sett filmen insåg jag att leann rimes (som var den kvinnliga huvudrollen), också är en grym sångerska. And what a voice! Här är en sång som inte är något annat än grym. Vanligtvis kanske inte min typ av musik sådär, men den är endå så himla bra att man inte kan låta bli att sjunga med.

Everybody is someone, matter where you come from!

Northern lights

Sitter och kollar på film med morsan, northern lights. himla bra faktist. Nu är det pause, och vi sitter och dricker söder te.


Our dinner today

Rökt lönnebergaskinka, avokado, stekt haloumi, potatissallad, tomat och babyspenat! Hur gott som helst.



feel good

efter att ha gått en lång promenad med morsan så passar en riktigt god middag alldes utmärkt just nu.

pictures



inte mycket bättre än så ...

Innan matchen mötte vi upp andreas och hans två polare på en pubb på söder och drack bira, sen tog vi en taxi (pga att 4an inte gick) till kungliga söderstation. Kanon platser hade vi, och i halvlek vart att v.i.p fika i fikarummet som vi fick av thuresson ;D Bajen torska med 3-2, men var riktigt vassa i första, dock räkte det inte till och måste säga att dom var pinsamt dåliga i andra .. vad ska man göra ...


Och vem stötar man inte på på bajen matchen om inte underbara uggla !
Är man ett fan av honom så är det faktist ganska stort, för han är ju ba fö´bra.
Brillorna och skinnjackan var på, självklart! Syrran tog bild, lägger upp den senare.


so mutch football

Godmorgon alla läsare! :) Sitter här vi min nya mini laptop och käkar yogurt och crunchy. Idag blir det mycket fotboll, först blir det att åka till till skarpnäcks fältet och kolla på syrran som har turnering, sen vid fyra dra jag pappa och lillesyster till sdöderstadion, där bajen möter elfsborg(?), Ska bli underbart !


Sen vill jag bara önska en av mina absolut närmsta kompisar en skit bra resa till götet! Hoppas du får det mysigt med jesper, och få den tid att tänka som du behöver. Im gonna miss you baby. :)


bra kämpat brudar!

Matchen gick skit bra. Dock var det kanske inte så smart av mig att spela trots allt. Har gått och blivit förkyld och det känner man verkligen av när man springer runt där på planen. Känndes som om lungorna skulle explodera vilken sekund som helst, och andningen var inte bättre den. Men jag kämpade på bra och är jäkligt nöjd med min insatts! Familjen var där och hejjade också, så det var roligt. Tog hem en seger på 5-1 faktist, men måste säga att tjejjerna vi mötte hade en otroligt grym inställning och dom kämpade på riktigt bra. Nej nu funderar jag på att gå och lägga mig, är helt slut, benen hänger som spagetti nästan,


taggad inför match !

Möter något random lad vid namn BK träsk. Ingen aning om vilka det är eller hur dom spelar, men vi ska i vilket fall ge gärnet ! Önska oss lycka till, 20:00 på älta IP.

haha !!!!!!!

hippie style


helt jä*la underbar!



Jag vet, att när kylan och mörkret snart kommer smygande, så är det lasse man kommer att lyssna till, och påminnas om sommarn, ljuset, de varma kvällarna och känslan av att bara vara ledig. Den tiden är snart här, då man bara vill tillbaka hit, där vi är nu, till sommarlovet ...


an early walk

Hejsvejs på er läsare! Vet ni vad jag gjorde i morse tillsammans med min kära mor? Jo vi var ute och gick 09:15, i 1 timma och 15 minuter !!! Så jäkla skönt att börja dagen på, enligt mig iallafall. När vi gått vår hurtiga promenad gick vi hem och gjorde frukost till älskling och lillebror, och till oss själva givetivis :) För ett tag sen tog jag och älskling oss ett bad, och nu är jag färdig fixad ! Åå känns så skönt att ha varit ute och gått, man blir så mycket piggare !

skönaste spring/promenad skorna säger jag bara !

Vi stannade till på ältas finaste utsiktsplats!

Hungriga var vi när vi kom hem :P

middag i stan

Idag på eftermiddagen åkte jag mamma och brosan in till stan, vi gick runt lite i affärer och lite så. Sedan bestämmde vi oss för att käka på favvis stället tiffanys, som ligger på götgatsbacken. Så jäkla god mat alltså! Sedan kom ösregnet, och då var vi tvungna att gå ännu mer i affärer eftersom att det inte gick att vara ute pga att det regnade så mycket haha.

Tur att vi fick strålande sol under middan!

lillebrorsan och jag. vette sjutton vad dante gör för något.

Parmesangratenerad kantarell toast. tar den varje gång typ. svin go!

brorsan sattsade på en burgare med pommes och tiffanys fantastiska dressing!

Sedan kom spöregnet.

Så vi svängde in på mc.d. Jag tog nya cornetto mcflurry

Dante köpte nya jeans från cheep monday, jag skulle också köpt
men fanns inte i min storlek pga mitt babian arsle!

Och vet ni? När jag kom hem till pappa väntade den här på mig.
Har fått en mini laptop och jag bara äääälskar den!

Cia fixade så att jag fick en rosa mus. gullig va? :P

Och just nu har vi precis kollat klart på patrik 1.5. (jag mamma dante och roddan), så härlig film.
Hade redan sett den en gång innan men sak samma. den är bra.


have fun with your camera

Så, nu är jag färdig. Ska in till stan. Ska äta och gå på bio. Med mor och bror.




jobbigt värre

igårkväll var jag bara hemma hos rodrik i skarpnäck. Vi kollade på film och tog det mest lungt. Älskling gjorde varmchoklad med vispgrädde till oss, hur gulligt var inte det?
Idag däremot har det inte varit lika lungt. Vaknade vid halv nio av att det forsade blod från näsjäveln! Och NU har det slutat, kul, verkligen. Brukar blöda näsblod då och då och det är fan det vidrigaste som finns. hatar´t !!!
Nu får vi se vad som händer, är snurrig i bollen.

roddans vovv.

festival



Lunch och fika i staden

Runt tolv åkte jag in till stan med brorsan, för jag skulle "lämna över" honom till morsan, eftersom att jag skulle möta upp cissi. Mötte henne vid åhléns city, och sedan berättade hon att Armin (en killkompis från skolan) skulle komma, och det var himla kul att träffa honom faktist. Vi åt lunch på tacobar (gratis lunch) eftersom att en tjejkompis från skolan jobbar där, så det var hur nice som helst, gratis är godast haha.

Jag idag,

lillkillen själv

medan jag väntade på fuckface köpte jag mamma och lillebror yogurtglass

walking in the city

cissi: "vad skulle ni gjort om jag kom in så här i skolan" hööööhöö

på baresso, serious talk?

min nya tunika. snygg ha?


Efter lunchen gick vi vidare mot nk, där vi stötte på glen. Vi gick då vidare till baresso och tog en fika, satt och snackade om skolan mm. Efter det gick jag cissi och Armin mot plattan, där armin skulle möta upp en vän, så jag också cissi beslöt oss sedan för att knata hemåt. Nu sitter jag här framör skärmen, och ska förmodligen möta upp cissi igen om ett tag, sen kanske jag drar hem till älsklingen ikväll, vi får alla si.

igår vart det träning

som sagt, förlåt om jag skriver alltmer sällan numera, men det är mycket runtomkring som man måste hinna med. Igårkväll vart det iallafall träning! Jag var hur otaggad som helst, men jag kännde mig bara tvungen att gå ner, rensa tankarna och bara springa och köra gärnet! Behövdes. Innan och efter träningen vart det att snacka med cissi, vilket behövdes där med. Vi känner igen oss i varrandras situationer vilket känns väldigt skönt, och då känns det på något sätt lättare. Det är som är bra med cissi är att hon jämt jämt jämt finns där till hands, hon lyssnar (vilket inte många tar sin tid till) och hon får en alltid på bättre humör. Det uppskattas verkligen gumman. Men över till idag, Ska nog in till stan med cissi. Lär väll strosa runt och kanske ta en fika. Ska bli mysigt. Peace!

Min älskling.

det finns stunder i livet då man bara vill sjunka, det kan vara mitt i ens gladaste stunder.


en dag på djurgårn

Blev bara jag och dante som åkte in till vasa museét.. vi hade faktist det mysigt. Tog färjan över till djurgårn, där vi på direkten satte oss ned och åt. Efteråt gick vi till vasa museét, och det var faktist häftigt, jag har nog en liten nörd innom mig haha.


vasa museét

Idag ska jag brorsan och roddan in till vasa museét. Lär käka lunch på något mysigt ställe också. En liten utflykt idag kan man säga haha. Hörs ikväll !

me and my brother

Förlåt för dålig uppdatering och dåligt med bilder. men det blir ju lite så när det är bra väder, inte direkt så att man sitter vid datorn och glor. Hur som helst. Idag och två dagar framår ska jag umgås med min lillebror, dels för att mamma jobbar och brorsan inte har något fritis, men också för att jag vill vara med honom. Så idag har vi gjort lite allt möjligt!

Runt 11 så gick vi ner till flaten och badade lite. inte så värst soligt just då
men det var skönt som satan i vattnet :)



Halv ett någon gång mötte vi teo och hatem + johan som kom joggandes
förbi. Vi skulle ta bussen till tyresö golf.

Jag och brorsan lirade minigolf :P


Grabbarna slog några hinkar, och vi kollade roande på!


Brorsan ville ha glass, och självklart fick ha de!

Väl hemma kom mina två morbröder, ullrika och lillkusinen förbi. Alltid
roligt att hänga med dom.

Taurus, jeppes vovve.

Vi var tvugna att gå till ica och köpa mat.

Jag och min skatt.


Vart pastasallad med kyckling. mumma kardemumma!

Här vad man glad haha!

Jag skulle kunna äta upp dig helt seriöst :D

Och för ett tag sen kom älskling hit. Vi ska snart kolla på film :)


Kan nämna lite kort om igårkväll. Gick ner med imran till IP och "hängde" lite haha. Sen drog jag hatem och jacob hem till hatem och rökte lite vattenpipa och snackade om typ allt :) himla trevligt! Hare.


good morning

Ska jag berätta hur det gick på jobbet igår? Det gick strålande. Det var ju som sagt 60års fest så det var mycket att stå i med på båten. Dukningen tog jag och angelica hand om, sen hjälpte vi josefin lite smått i köket också, och bar ut buffén. Och efter maten serverade vi dessereter. När alla gäster började rulla in så var det jag som fick hälla upp champagne och dela ut. Och till middagen drack dom som bara den, så det var mycket vin att hälla upp. När klockan började rulla in mot halv tio var det många som kom till baren, då ville folk ha öl. Så det var bara att surva, ett fleertal fat blev det haha. Juste, jag gjorde jätte goda alcoholfria drikar till barnen, dom var faktist poppis (stolt) haha. Nej men det var en rolig kväll! Drog runt 20 över elva någongång. Jätte gulliga tjejjer på båten föresten. Dom kommer jag att stortrivas med :) men idag då? Snart ska jag hem och sola, får se om älskling hakar på? Oj vilket långt inlägg det vart nu då. Jaja jag ska dra nu :P


lets go to work

Nu är jag färdig sminkad och nyduschad. Så nu är det bara att börja kolla buss och dra sig in södermälarstrand. Jobbar från klockan tre till elva ikväll, och vi har en hel del att göra. Ikväll är det 60års fest på båten, så förberedelser till buffén måste göras, dukning, musik, mat mm. Önska mig all lycka i världen nu!



Såhär innan jobbet

Nu ska jag ut i solen, sätta mig i en solstol och bläddra lite i chic.


en bra start på dagen

godmorgon solstrålar, sovit bra? jag har sovit som en gud iallafall. Just nu sitter jag och mumsar i mig en god frukost. Det fick bli lätt vanilj yogurt med crunchy och skivade banan bitar i + ett glas c-vitamin. Det är viktigt att börja dagen med frukost, för jag vet jätte många som hoppar över den. Visste ni, att dom som hoppar över frukosten, har betydligt lättare för att gå upp i vikt än vi som alltid äter frukost. Jag själv skulle aldrig hoppa över frukosten, jag blir mycket piggare och orkar betydligt  mer än om jag skulle hoppa över den. Så för gudsskull, käka frulle ;)


grillning, blåbärspaj och kvällspromenad

Älskling kom till mig idag efter att jag duschat och så. Sedan grillade vi tillsammans med min familj. As gott! Efter maten gick vi upp till våra grannar och åt blåbär och hallonpaj som pappas tjej bakat, hon är grym på att baka kan jag säga :) När vi fikat klart tog jag och älskling en liten kvällspromenad här i älta, kom precis hem faktist. Nu ska vi köra wii, sen kolla film ;)
Hoppas ni haft en bra dag allesamman. take care.

Denna data är helt pantad. Nu funkar ingenting. inte ens att lägga upp bilder eftersom allting är blockat... onödigt.


det blev en dag på stranden

Skönt umgänge, gassande sol, massa bad och musik till det. Det är så det ska vara på sommaren. Ja gillar´t!
Här är bilderna från utö.

Jossan och elin

första doppen :)

Jag och jossan steker galet

Utö är så himla vackert.

Yeeeey

Elin försökte med någon häftig pose

Vackra jossan

ner i plurret kanske?

haha vad sysslar jossan med?

Elin sjönk ner till femårs nivån och ville åka kana


Snyggelin i farten?

Aa vi satt i ett svenskt paradis

Ehm what a fuck :P

fina jossan som vart jätte jätte brun!


Jossan springer

Elin med :P

älskar er tjejjer!

Sen var det sags att gå mot hamnen

Då kikade vi blandannat i klädboden där dom har urfina saker

Juste, timmy träffade vi på utö. Han var där med sin familj.

Efter en timmes väntan kom båten, och då var det tid att lämna ön tråkigt nog


Vi hade en urmysig dag verkligen :)

en mysig dag

Idag har jag hunnit med bra saker. Först träffade jag en utav mina bästa killkompisar nidal. Vi tog en prommis och snackade lite. Lite senare kom elin ner till älta gård (som jag väntat på i typ en timma ;P), och medan vi väntade tog vi en sväng upp till ormbunksvägen och väntade på bussen där mot stan. Väl inne i staden gick vi götgatsbacken upp, med förhoppning att hitta en hatt till mig, och det gjorde vi haha. Mötte sedan upp fina nettan, och vi alla tre åkte in till östermalmstorg och tog en fika. Senare var det dags för mig att åka på jobbintervju. Gick jätte bra. Gick igenom min lön och lite sånt.

Inne och kollar kläder.

Jag och nettan, (där ser ni min nya hattifnatt)

Fina flickor

Snyggon på tuben

Elin look today. het som vanligt

my new jobb

Idag stod det klart. jag har nu jobb! Imorgon skall jag åka till södermälarstrand och gå igenom lite saker med urgulliga susanne. Vi ska gå igenom bland annat lön, jobbtider/dagar och lite om vad jag ska jobba med osv. Min första jobbdag blir på lördag, och då ska det arrangeras fest på båten, och då kommer jag finnas till hand som hjälp med avdukning och servering. Blir en bra start. Im so happy right now!


Känndes som vi var utomlands.

Det var länge sen jag hade en sådan mysigt dag som vi hade idag. Det var jag elin jossan och elins sköna mamma. Vi mådde som kungar där borta, men varmt var det, så färg har man allt fått idag!

Massssaa bilder kommer upp så småning om. men just nu orkar jag verkligen inte! Håll ut ett litet tag haha,

En heldag på Utö.

Godmorgon solstrålar. Kan nämna lite kort om gårdagen. Efter träningen drog jag cissi och andrea till tullinge för petra hade fekke. Var skit kul att träffa henne och hennes kompisar, men vi stannade inte där överdrivet länge. Men det var kul endå. Iallafall påväg hem. Eller aa, alla bussar samt tunnebana var typ ur funktion så det vart lite besvärligt att ta sig hem, men men :) Idag däremot ska jag elin och jossan samt elins mamma dra till ute över dagen och bara sola och ha det mysigt. Ska bli härligt som bara den. Och för er som inte visste så är utö mitt landställe, så jag får väll vara lite som en guide idag ;)

Utö båthamn. Här kommer vi rulla in med båten om någon timme. :)

le fút

Så var det dags för fotboll igen då. Första träningen idag sen götet, och jag måste säga att det känns skönt att börja träna igen nu. hur många kilo känns det som att man har lagt på sig? 20? yeye whatever, nu börjar mitt sunda liv igen! precis noouuu. Eftersom träningen slutar nio så blir det hem att duscha och käka, sen bara ta det lungt. Cissi ville dra med mig på nån "värsting fest" i solna, men kommer nog inte orka det om jag ska vara ärlig :( Imorgon blir det utflykt! kommer bli galet! Berättar mer om det ikväll. Kika gärna in då :)



grabbarna o´ja!

Jag och mina vänner drog till klipporna vid flaten och badade. Det var mysigt som fan! Men jag vart mobbad för att inte jag kunde komma upp från vattnet till berget.. men vad det är väll inte så lätt alla gånger? :P

jocke, larson, johan, och robin som ligger och flyter :)

inte "larsson" utan "laaaarsooooon" !!

larsson och jocke står och duskuterar om dom ska hoppa i eller inte

när alla sitter och pratar hör man ett "i wanna talk so samsom!!!!!" och plask så
var roddan nere i vattnet ;D

rodd robin och någon vit sak

fint vav vavava?

my baby boy

Här tre stycken bilder när jag och älskling var på promnad i gårkväll.
Efter promenaden träffade vi Marika anna johan adré och några till :)




hot hot hot!

Aa idag har det varit grymt varmt ute! Men ska absolut inte klaga för snart så är sommarn slut och får heller inte uppleva den först nästa år! Lika bra att njuta eller hur! Men vad har hänt i mitt liv idag då? Åkte in till stan på förmiddan och träffade ida vid svampen. Vi gick runt i affärer och snackade, köpte glass och träffade idas vän som jobbar på belle. För er som inte visste så är ida min jämngammla moster, lite kul eller hur! :D älskar henne alltför mycket alltså!
När vi två strosat runt ett ganska bra tag tog jag tuben och åkte in till zinken, där jag mötte upp mamma och joel. Vi Hade picknik nere vid tantolunden vid vattnet, jätte mysigt!

Vart bara en enstaka bild på ida, (hon tyckte hon var ful idag) .... mes!

fångad av en stormvind ... !!!


Vid klipporna, fan vad skönt det var att sitta där.


fin utsikt

lite av klänning, orakade ben + skor och blått nagellack. haha

im so happy right now!

Pratade nyss med amanda i telefon, eller först skickade hon ett sms och sa att hon skulle berätta en sak till mig. Så jag ringde upp, Och vet ni? På fredag hon och jag fotograferas inne i stan, på stureplan faktist, och bli sminkade samt ha olika outfits på oss. Ska bli väldigt väldigt roligt att fotas tillsammans med sin bästa kompis!


fuck neighbours

Morrn. Min grannar besämmer sig för att trimma häcken kl 09:00 på morgonen! Och självklart har jag fönstret öppet. Inget mysigt ljud att vakna av såhär på morgonkvisten. Jävla grannar. Men men, idag blir det stan med sara, eventuellt iallafall vi skulle höras lite senare, och hon lär ju vara ganska trött eftersom att hon var ute igår :P


en dag i staden

Idag har varit en urmysig dag med mamma (roddan orkade inte ta sig in), så jag och mamma har gått runt genom stan. Första stoppet gjorde vi på bibliotkesgatan där vi svängde in på urban outfitters, samt tog en fika/lunch inte alls långt därifrån. Urban outfitters är en affär precis i min smak, jag gillar´t! Hade faktist kläder just från U.b när jag plåtades för "OKEJ". Sedan gick vi till stureplan och gick upp till hötorget, sen vidare ner mot kungsträgården.
Så på denna dag har vi både hunnit fikat, ätit lunch, köpt mjukglass, gått i affärer, skrattat och skämtat, precis så som det ska vara när man umgås med sin mamma! :)

Jag kom därifrån med:
En jättesöt klänning
ett solpuder
champo&balsam för slitet hår
Mousse som tar bort gula toner i håret
Ögonskuggspenna (guld/brun)
Ögonskugge borstar


Bye bye

Idag var det en ganska avslappnad klädsel.


godmorgon solstrålar!

Det första som slog mig när jag vaknade imorse, var när jag kisade ut genom persiennerna och insåg att solen stog och gassade mot en klarblå himmel. Inte fel de inte. Fast endå tycks ett rejält målntecke vara påväg, men vi får hoppas att det inte kommer hitåt. Men vad händer idag då? Efter att jag duschat och gjort mig snygg så bär det av in till staden med mamma, där vi sedan ska möta upp min älskling! Ska bli jätte mysigt. Kameran är med! Se nu till att få en riktigt fin dag.

Frukosten jag fick i mig imorse.


picture: little sisters. good night everyone!


promenad med cissi-mjao

Har nyss varit ute och gått med fina cissi. Vi gick från oss till konsum och köpte naturcandy, sen förbi madde som skulle iväg på party. Vi gick sedan och satte oss vid strandparksskolan och snacka om allt mellan himmel och jord, bland annat om utlandsresan som vi tänker göra nästa sommar! Nu är jag hemma, och efter att mamma gjort färdigt Te så ska jag mamma och dante kolla på filmen "allt om min buske" ;P, en komedi som ska vara jäkligt rolig.

haha några bilder på mig och cissi. Älskar dig fuckface du betyder så mycket för mig!







Pärlor åt svin

Jag är så fruktansvärt ledsen och besviken, mest arg. Du har sjunkit så lågt i mina ögon, du skulle bara veta. Att en vuxen människa kan bete sig så omoget, och framför allt att bara skita i resten, ens familj. Jag tänker verkligen inte nämna något namn, men att jag i fortsättningen kommer tycka (som jag en gång gjorde) gott om dig är väldigt liten. Personen har ingenting med min egen familj att göra. men nära inpå...

Fotografering är något jag tycker är roligt, och det brukar få mig på andra tankar.
Så jag gick runt här i huset och fotade lite småsaker. taka a look.












Katarine


sommarn börjar att gå mot sitt slut

Mm. Jobbigt alltså. Om det är något som går äckligt fort så är det väll endå sommarlovet? Det är knappt så att man hinner njuta av att verkligen vara ledig. nej usch, 18 dagar kvar sen börjar allvaret igen. Ångest!
Idag började dagen inte alls bra, behöver inte gå in på varför med pga av min dåliga start på dagen så känner jag inte alls för att göra något. Får se vad som händer senare.



Gårdagens och dagens klädsel. Ska nog ta mig in till sickla för att köpa småsaker!

RSS 2.0