skulle lätt kunna gå och lägga mig nu


skivan igår var rolig. vi var på skyddsrummet och satan vilken grym lokal det var! var vell hemma runt två så det var skönt. idag är jag kanske inte lika "på topp". imorse var det lungt, men NU, jag skulle lätt kunna gå och lägga mig nu. helt färdig. ska typ sova vid åtta ikväll har jag bestämt mig för. så får det bli! så jäkla skönt.

man mår som man förtjänar

är lika trött och sur som jag ser ut att vara HAHA


skiva tonight!


skolan gick bra, och livräddningen på eriksdalsbadet också! var faktist himla lajbans.

ikväll blir det studentskiva, minns inte vad stället heter med det är klubben brevid münchen(?) bryggeriat i vilket fall. jobbade ju på en båt mittemot där i  sommras!! nej nu ska jag äta sen börja fixa mig lite. ha en bra kväll för det ska jag ha!


mot eriksdalsbadet


vi har gympa som första lektion, och vi ska vara i eriksdalsbadet! haha dyka efter dockor på botten är vad vi ska göra, och simma ex antal längder....jaaaa va kul. sen blir det natur, svenska och samhälle som väntar i skolan, oooork. hejdå


en dag med cissi


efter serveringen i skolan så åkte jag och cissi först till hennes nya lya i mälarhöjden. damn va mysigt det var. utsikt över vattnet och grejer, tummen upp på den alltså! Efter att ha hängt där ett tag så åkte vi mot farsta centrum och snokade runt. Jag kom därifrån med sötaste sommartunikan, en kofta och en ny bikini faktist. cissi köpte en ny bikiniöverdel.

Nej ni, nu är det sista avsnitter av ARN, skit mysig film alltså. later aligator

du så är jäkla störd. men det är jag me, kanske därför vi är som vi är ihop haha. älskar dig


lyckad kväll igår


kvällen började på soft. aaas soft. det var jag jaken farre gurra johan vicky timmy adnan dojjan o alla. satt där och drack massa öl. senare drog några till whiteroom, men jag gurra adnan och timmy drog på efterfest i kolarängen. När vi skulle hem tog jag gurra och adnan en taxi hem till gurra där vi lirade fifa och sedan slaggade (Y). en väldigt kortfattad sammanfattning av lördagen dåraaaaa.

nu ska jag snart ner till IP och träna mina småtjejjer. pigg man är då, ja jävlar! :D


soft ikväll


tinar just nu lite käk i mokron, och medans fick det bli ett glas rosé vajn. ikväll ska vi typ till soft och softa. galet soft jU!


jobbat ikväll


ligger nu här i sängen helt utmattad. okej det där lät kanske fel, men anledningen till att jag är så trött är för att jag jobbat ikväll. vart en hel del folk ikväll faktist, vilket var roligt, men oj vad det tar på ens krafter. ingen vila direkt. tänkte snart sova faktist, men först ville jag bara visa att jag lever, typ. godnatt era snyggingar!


då blir man ljushårig igen då


agenturen ringde mig idag. Tydligen så hade jag missat ett större modelljobb under tiden då min mobiltelefon inte funkade. åångest! blir faktist lite smått besviken. Pratade på lite grann, och sedan kom dom in på att jag tydligen ska bli blond igen. dom tror på betydligt fler modelljobb från min sida om jag fixar tillbaka den ljusa hårfärgen, och dom ser häldre att jag är ljushårig helt enkelt. känns faktist bra, skönt att bli ljusare till våren också. färgning och betalning står självklart dem för, det är ju faktist jäkligt bra att vara modell ibland haha.

annars då? träning snart. cissi kommer väl förbi om en halvtimma ungefär, tagga till nu !!

 


jag kan inte skilja på


sitter och pillar mig i naveln och käkar luddet, typ. som vanligt blir jag klar på 3 sek och slutar alltid med just det här, dötid. aja ni får ha en grym dag idag :D


hur trött kan man vara på en skala egentligen? 15?

fräsch brud keh godnatt


snaps


efter skolan gick vi till snaps, jag cissi oskar och jimme. Tog en öl och bara njöt av det fina vädret. underbart! cissi vart sedan hungrig så vi gick till ett ställe så hon kunde äta. var faktist himla mysigt. åkte sen vidare in till stan och kikde i derby shoppen för cissi skulle köpa biljett tills imorn, men alla var slut. illa för dig stumpan!

själv lyckades pappa fixa sittplatser på norra förra veckan, så det blir jag pappa ebba andreas och simon, naaaajs!



biokväll


bio med lukas aka michael älskarn, jebbe mackan och erwing. bilen dit, skönt. hoppas bara dom valt en bra film nu haha. tjenixen


!"#¤%/


jag fuckar ur!! har inte haft mobil på över en vecka nu! och det börjar gå mig GANSKA MYCKET på nerverna. det här är inte okej. får inte tag på en enda jävel, och ingen får tag på mig heller. frustrerande! nej det här funkar inte länge kommer inte mitt nya simkort IMORGON så blir det inte kul för nån. helvete.

saknar dig hjärtat:


första dan som tränare


skönt väder det vart idag! perfekt dag nere på IP. har ju tränat mina småtjejer idag, gick verkligen jätte bra. dom var jätte duktiga för att vara så små (7&8 år) och hur gulliga som helst. på lördag är det sanktan match och på söndag träning igen.

idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska börja med att få i mig lite lunch. vart lite småsugen på att gå på bio ikväll ockå, hoppas nån annan är det me haha!

fotboll är ju livet verkligen


åh! saknar oss. hela laget tillsammans


träffade en johan idag


har varit i stan idag och träffat johan. hade himla roligt faktist. vart fika på cp, en runda på nk, bowling i sickla (jag var bättre men johan vann), thaimat på thai resturangen och en kaffe inne i stan. vart en sväng inne i gallerian också. jätte mysig dag idag!


oh, its friday!


skönt med helg. dagen har bestått utav en fullsatt lunch resturang och trevliga gäster, förutom ett gäng som började klaga på mig för att dom inte fick fönsterplats då dom tydligen hade bokat in det. inte mitt fel ju!? aja, det löste sig iallfall.

igår var det ju träning, hur skönt som helst! madde kom ner igår också vilket var superkul. nej nu ska jag förberda mig lite inför jobb. ska ju jobba ikväll! wei, önska mig good luck.

ska man bli ljushårig igen kanske? funkar påt


thailandsresan bokad!


på nyårsafton dra jag med familjen plus pappas brorsa och hans familj till thailand. vi har hyrt en jättevilla med stor pool och nära till havet. hur nice kommer inte den resan bli? har varit i thailand tidigare och det är nog bland det finaste jag sett.

förvisso är det ju åtta månader kvar hehe, men tiden går grymt fort. för fyra månader sen bokade vi liksom rhodos, och om tre åker vi. nej var tvungen att dela med mig lite av lyckan jag fick nu :D

altanen och lite av poolen + utomhusjacuzzi

ingången skulle jag tro

visst der det härligt ut!

en gemensam pool för alla i villaområdet


lång dag


lång skoldag idag. började dagen med bageri, jag cissi och tove gjorde fromage & mousee tårtor. kan inte förklara med ord hur goda dom var haha, ojojoj.

sedan vart det natur svenska(håltimme) och samhälle. har suttit ute exakt alla raster och hela svenska håltimmen. hur underbart som helst. man får bara inte nog av vädret just nu. men som alltid så håller det ju bara i sig några dagar, och tydligen väntar regn och snö till helgen. pissar på regn och snö just nu :D blä!!!

haha kolla fula. hittade några bilder på mig och brorsan för ca ett år sedan!!!! grymma ju





jag vill åka nu nu nu


om mindre än tre månader:


så förbannat härligt


har stått runt husknuten mot husväggen intill skolan precis hela dan tyyyyp. så förbannat underbart! man vill liksom inte vara inomhus nu!

 senare ska jag och cissi dra ut på en walk, och sedan hem till henne (eller till älta träffen) och kolla BAJEN! men nu ska jag plocka ur diskmaskin och förbereda lite inför middagen tills mamma kommer hem. mindre kul :)


13 april


bara sex grader ute idag, brr.. vart fanken är solen? hade ju hopptas på det men NEJ. hur som helst så sitter jag här och väntar på att tiden ska rinna iväg, orkar inte bara sitter här och göra nada. bussen går liksom 10:15. inte har man någon mob som funkar heller, så jag får ju inte heller tag på cissi eller någon annan. men jag är glad endå haha! det här ska bli en bra dag :)





svart kavaj, skinnbrax och sjal! TJARÅ


vi vet lukas, vi vet

en rolig grej är att lukas landström är helt besatt av "michael!".
så för lukas skull:



själv tycker jag att han är skit ful. men som sagt, bara för lukas skull. han tjatade ju så


kvällspromenad


jag och morsan var nyss ute och gick i prick en timma. hur skönt som helst. känner av i mina ben kan jag ju säga. fort gick det också, nästan så att morsan inte hann med haha! nej nu blir det tv som gäller, kanske lite häng framför skärmen också. biggg huuuuuuug to youu


fint väder mår man ju så jäkla bra av!


fint väder idag igen. så underbart! hoppas bara det håller i sig nu

vi brudar i sommras haha

GE MIG VÄRME OCH SOMMAR


vår i luften


började dagen med en jäkligt skön promenad med morsan! tror vi var ute och knata i drygt en timma. hur härligt väder som helst!!! just nu händer vell inte så jätte mycket, mormor och c.o är på ingång och då ska vi äta mat och allt det där. imorgon är det skola........skjut mig!




man blir ju fan glá av detta väder!


hej keh






10 april


redan 10:e april liksom, var ju nyss 1a.. allt bara rusar iväg med en fart jag inte ens hinner med haha. men tur att tiden går undan iallafall och inte tvärtom.

nu ska jag strax ner till ältagård och ta buss 840 som mamma kommer att sitta på, vi ska nämligen till nacka forum och bara strosa runt, käka lunch och få lite tid bara hon och jag. varken hon eller jag kännde för att dra in till stan då inte vädret är det mysigaste idag.

ikväll ska jag först hem till min faster med släkten och fira henne som fyller 48.. senare hem till lukas ikväll igen. det var fan lite små kul igår haha. idag följer även våran cissi med också vilket är suuuper kul. hej då





haha plattfisken på den sista bilden! hej keh


jag väntar i hörnet vid seven eleven


mauro scocco i högtalarna, matdoft i hela huset, fortfarande ljust ute och lillebrorsan mittmot mig med andra bärbara. mamma står och lagar fetaostfyllda biffar med potatis, sallad och brunsås. hur gott? senare bär det av hem till lukas! ciao belaaaaaa






kul vi hade på elenas land då!


vi hade hur kul som helst ute i vagnhärad (stavning(?). på väg dit köpte vi en massa krubb, och på kvällen satt vi och grillade korv direkt på spätt över öppen eld, hur mysigt var inte det då? blir ju alltid godast då också. under kvällen/natten var det en hel del bra musik, en massa dricka, en massa snack, en massa skratt och pratmakarna haha. skönaste spelet ju! vart också nattpromenad ute i det svarta, läskigt jag svääär. nä hade hur kul som helst, och över valborg drar vi dit igen eventuellt :D

just nu sitter jag är, helt svettig fortfarande efter en och en halv timmas fotbollsträning. satan vad det känndes. gav typ all min kraft som fann inne i min kropp, och snacka om att jag kommer ha träningsverk imorn. elena kom ner och tränade också, grym hon är!



mot trosa!


så, nu har elena och macka varit på systemet och fixat. så snart ska jag vell börja röra mig ut mot parkeringen skulle jag tro. och vet ni, vi ska plocka upp amanda i södertälje också!! jätte kul att du ville följa med hjärtat. vi hörs imorgon babes.


lesley roy


dont hang up, can we talk, so confuse its like im lost,
what went wrong, what made you go, dont pretend you dont know.
this is me im unchangeable.

when did we fall apart, or did you lie from the start,
when you said "its only you", i was blind such a fool..
thinkin we were unbreakable.

it was you´n me against the world, and you promise me
forever more. was it something that i said? was it something
that i did? cause i gotta know what made me unbeautiful.

i have been told what done is done, to let i go
and cary on. and deep inside i know its true,
im stuck in time, stuck on you.
we are still unsuchable.


elenas landställe idag


idag runt 15:00 så åker vi till Elenas landställe. ska bli himla roligt faktist. vad jag vet så blir det jag madde johanna elena lukas mackan jebbe dogge adam och fredde.

snygga elena


lycka



hemmakväll ikväll


tänkte vara lite snäll mot huden och ge den en liten sorts återställare hehe. min hud älskar verkligen den här masken, och som jag sagt förut så skulle jag verkligen rekomendera den!

ikväll blir det hemmakväll som gäller. as soft om jag ska vara ärlig. har blivit mycket nu dom sista dagarna men satan vad roligt jag haft!

sen frågade jim och dom om jag ville komma in till stan och kolla matchen ikväll på nån krog, men känner att jag vill vara hemma ikväll. sen frågade lukas också om jag ville med till elenas landställe imorn med elena mackan adam dogge jebbe å alla. skulle vara grymt roligt så ska fundera lite mer på hur jag gör tills senare.

i förrgår då vi var hos hatem och grilla! nöjd han är


trött i fötterna


fan vad vi dansade igår. har nog aldrig fått så här ont i fossingarna förut efter en utekväll. men roligt hade vi ojojoj! dock lite mycket folk men annars får kvällen 5 av 5 toasts. träffade ju också ida där vilket var super kul ♥

tog sedan taxi från kungsan då jacob farre vicky och hatem bara lämnad mig och gurra haha, inte våra vänner längre om vi säger så. ärkefiender på hög nivå. jag och gurra o tre andra sköna lirare tog också en taxi, och sedan vart det käk på donken och en massa jäkla pushande från min och gurras sida haha! love it

kameran var så jäkla konstig igår. vart inga bilder.


tonight i´m wearing this

det lutar åt det här ikväll. + silverklocka och silver smycken ofc. vad tycks?


berns ikväll!


igår var vi ju som sagt hemma hos hatem i tyresö och grillade. vart hur trevligt som helst. det var jag gurra farre hatem och jacob. sedan kom emma och hämtade oss och då åkte vi hem till gurra och kollade skräckis, som var den sämsta jag sett helt seriöst haha. gurra körde sedan hem mig på kvällen/natten.

ikväll blir det berns med allihopa! först middag hemma hos jacob. det blir jag jacob vicky vickys tjejkompis farre hatem johan gurra ida och hennes tjejkompisar. kommer bli riktigt roligt!!




idag ska vi grilla!


mitt kött har legat i bbq och honungsmarinad i två timmar nu, satan vad gott det ska bli. har även gjort mig en hemgjord potatissallad och en vanlig grönsaksallad. jag farre och jacob blir det som drar hem till hatem och grillar! så jäkla mysigt. jag har med mig kameran


älta = kungar på dansgolvet


farre är bra han. han hade skrivit upp oss på både laroy och magenta, men fanns inte med på någon av dom haha. lyckat! slutade med en jäkligt rolig kväll på gaudi istället. det var jag jacb johan farre och vicky. blir alltid kul med rätt sälskap! drog vell runt 02:20 nångång, och det slutade med att jag och jacob drog hem till han och laddade ned bröderna lejonhjärta och åt toast hahahaha. har nog inte garvat så åt en film på länge, fult.

inga bilder vart bra. och då menar ja ingen haha. men älta är endå bäst på dansgolvet!!


söt vicky är alltså! du me mr.J

den här bjuder jag på haha.

två lorvar på en och samma bild. me ♥ white russian

millhouse (!!!!) och vickyyy <3

pose

naaaaaaaaw

dagens haha!




utgång eventuellt


ikväll blir det nog så att vi drar till laroy! än så länge är det jag vicky farre johan och jacob. kommer nog bli kanonkul! lutar åt att vi också förar lite hemma hos vickyyyy innan vi taggar ut. har fått låna pappas och cias lilla kamera också så den följer med ut ikväll! hej då mina babes

vad tycker ni? inte min typ av ställe kanske, men det blir säkert kul haha.



igår hemma hos gurra


kvällen igår vart faktist himla rolig. nära vänner, ring of fire och bra musik kan det bli bättre? jag hade i vilket sjukt trevligt. sen var ju gosse carling limpan o dom där, var länge sen jag träffade dom, iaf carling och linus.

tack för skjussen hem gosse




nyduschad yaaaaaao


texter som går rakt i hjärtat



2 april


jag kom på mig själv idag att jag inte lurade en endå person igår. hur kan detta vara möjligt? jag som alltid brukar hitta på något haha. men men. idag har jag bara softat, och nu klockan sex får vi gäster, och senare mot kvällen bär det av hem till gustav, som jag känt i sisådär tolv år. han ska ha lite chillkrök hemma hos sig och det kommer nog som vanligt att bli väldigt roligt! taggaaa tiiiiilllllll



min lunch jag åt idag. visst ser det smaskigt ut!



blårera i ansiktet


som avslutning på dagen tänkte jag vara lite snäll mot skinnet mitt. en ansiktsmask. suuuuper



ni vet blårera. aa masken luktar så. så nu kan nu antecka det också


påsklov och första april


sista dagen i varmköket idag, så otroligt skönt. nästa schema har vi serverin B vilket både jag och cissi tycker om betydligt mer. kommer blir super roligt. ikväll kommer min torsdag bestå av hemmakväll, är så himla trött + att det eventuellt blir krogen imorgon! glad påsk på er alla. se nu till att få en bra början på lovet.

juste, har fått en liten påskpresent av både mamma och pappa. av mamma fick jag snygga underkläder plus en hundring och av pappa och cia fick jag ett ägg med godis plus en hundrig. jätte gulligt!


RSS 2.0