so long suckers


okej då..

Jag avslöjar mig. Vi ska till Mallis, Cala Mayor. Så tänk extra mycket på mig när jag ligger där på stranden med hela 30 grader i skuggan och bara njuuter. Ska bli hur härligt som helst. Och juste, jag och roddan åker med hans mamma och brorsa också. För det var bara under denna vecka som roddans mamma kunde åka, och då bestämmde vi att vi lika gärna kunde åka med dom. men vad gör de? Jag och älskling har egen lägenhet så det kommer bli nice.

lite bilder på hotellet!
Visa stora bilder
Visa stora bilder
Visa stora bilder
Visa stora bilder

Helt ok va? Inte världens största pool men vad gör det när man bor på ett hotell precis på stranden? ;)

en dag på stan (i värmen)

Gick upp vid halv nio imorse. Då gjorde jag mig iordning lite snabbt, sedan upp till mamma för att packa. Blev alldeles för mycket kläder, men lika bra för jag tycker aldrig man vet vad man ska ha med sig hehe. Efter att ha packat resväska och handbagage så begav jag mig in till stan för att käka lunch med mamma, var skit jobbigt att dra iväg sen för jag och min mamma står så oerhört nära varrandra så det kommer blir jobbigt att åka iväg. gud vad töntigt det där lät men så är det haha. kommer sakna alla andra såklart, som pappa och syskonen. Men ska bli otroligt skönt att få komma bort lite. hur som helst, efter lunchen tog jag en sväng på stan och gick i affärer. Kom därifrån med två klänningar + en ursöt tunika. Vid slussen träffade jag nettan och hennes vän (som var med och grillade igår). Ikväll ska jag grilla med pappa och alla, sen iväg till älskling. Ett långt inlägg vart det, men återkommer senare om vart jag ska nånstans :) .

hit ska vi!

härlig kväll

Jag jossan och elin tod oss in till stan på en ursvettig och varm buss. det var förjävligt haha. Väl inne i stan tog vi en tripp till skäppsbron, där vi satt och myste i solen ett tag. Sen vandrade vi vidare mot djurgården, där vi satt och väntade i över en timma på att dom andra (som var sena) skulle komma :) Under tiden satt vi och snackade, jossan köpte glass, måste säga att det var himla mysigt. Sedan när dom andra kom så hade vi picknick, eller inte jag elin och jossan, vi köpte korv på vägen dit. Vi satt där på filtar i gräset och hade det trevligt, med skön musik från josefinas som låg precis bredvid.

I älta när vi väntade på bussen!

Jossan och jag, vi går och käkar köörv haha

en lisa full med korv i munnen, och en urfin elin


Vid skäppsbron!

Jossan och elin på djurgårn

Smile :)

Där ser vi bland annat en glad rosanna!

Tuffingar

haha geeks

Elin och sitt amputerade(?) ben! haha

Vid denna busshållsplats träffade vi en skön tant

Snyggbilden

Stek hemma istället!

haha. Elin och jag drog aldrig till hellas, vilket vi hade planerat. För båda var skit trötta i morse, så klockan hann typ bli 12, och eftersom att vi ska vara inne på djurgården ikväll klockan fem så kännde vi att det vart lite tight. Så jag har stekt här hemma idag istället. Har nu legat en ½ timme och pressat i solen, och snacka om att solen tar! Funderar på om jag kanske borde ta en dusch snart, och kanske plocka lite på rummet samt fixa iordning mig lite smått? har fått tillräckligt av sol nu känner. Jaja whatever, borde kanske ta och ringa elin också och planera när vi ska åka och lite så. Simma LuuuUUuuungt!! !!!!! !!!

Har fått grymt mycket färg. yeeey!

några bilder från idag

Carro och sara!

bästa elin och jag

När vi spelade kort :)

klockren dag!

Jag Elin Carro och Sara Ståhl drog ju som sagt till flaten. Det var underbart! Vi slog oss ner på bryggan och smetade på oss morotsolja, åt persikor och jordgubbar och lyssnade på musik. Kunde nog inte bli bättre. Efter ett tag kom det massa snorungar som hoppade hej vilt vilket ledde till att vi bytte plats till stranden istället. Där var det betydligt lugnare. Dock stannade inte carro och sara så värst länge, för båda två var tvungna att åka iväg. Men jag och elin stannade självklart kvar och vi hade det himla mysigt. Låg och snackade om typ allt, spelade kort och "badade", haha elin fattar. En kanon dag med andra ord. Ikväll ska jag till älskling, vi ska fortsätta kolla resor. kram på er! bilder kommer.

Sorry om det tar tid med alla bilder. men sladden är ju självklart hos pappa när jag är hos mamma. men det kommer.


soool sol och soool

När jag vaknade imorse var det första jag gjorde att gå ut på balkongen. Och där var det hela 30 grader. Känndes verkligen som när man kliver ut från hotellrummet typ i grekland en tidig morgon, då det är sådär riktigt hett.
Nu har precis snackat med elin i telefon. Vi ska ju som sagt till plajjan idag, och det ska bli grymt skönt. Carro och jossan ska också med. Snart ska jag göra mig lite matsäck hade jag tänkt, och morotsoljan följer såklart med! idag ska jag bli brun !!



Lista

Elin somnade haha. var därför hon inte svarade. haha sömntuta eller vad? Nåväl, vi bestämde att vi skulle dra till stranden imorgon och steka. Ska bli underbart!

ANVÄNDER DU:

Mascara? Ja
Kajal? Nej
Foundation? Inte på sommarn
Läppstift? Ibland så
Läppglans? Sällan. Mest lypsyl
Plattar håret varje dag? Inte Varje dag
Parfym? yes baby

HAR DU:
Mobbat någon? Mobbat och mobbat.. retas har vi väll alla gjort. inte under långa perioder hihi
Kompisar som är lika i sättet som du själv? Oja
Killkompisar? klart !!!
Tjejkompisar? Aaa
Bästa kompisar? Har många bra
Har du msn? Ja
Har du lunarstorm? Nej!
Har du bilddagboken? Nej
Har du playahead? Nej

BRUKAR DU:
Bli sur för ingenting? kan väll hända
Skratta åt ingenting? haha om jag gör
Gråta minst en gång i veckan? Gråter väldigt sällan
Skrattar när någon ramlar? Om det ser kul ut, ja hehe
Skratta så tårarna rinner? Om något är galet skoj
Ha sudd krig på lektionerna? Går inte länge *buhu*

ÖVRIGT:
Har du pojkvän? Två underbara år med Rodney
Vad ska du göra ikväll? Skulle vart med thorsellan med hon somna haha. så det blir att ta det lungt istället :)
Är du ofta seriös? Om jag vill så
Gillar du att kramas? Bamsekramar!
Gillar du att pussas? mm :)
Hur många biologiska syskon har du? Inga
Har du utlänska föräldrar Nep
Saknar du någon? Många
Mjukisbyxor eller jeans? Jeans!
Bada eller sola? Sola sig svettig och sen ett dopp i poolen. de e nice!
Har du fräknar? Inte en enda
Favorit godis? choklad såklart
Anser du att du är stark? Ja ;D
Är du kittlig? OM jag är
Har du en digital kamera? nikon d60
Vad har du på dig nu? Blåa jeans, svart linne och stickad lång kofta
Hur mår du? Lite uttråkad men endå BRA
Vart har du ont ? Ingenstans
Vem vet mest om dig? roddan och amanda skulle jag tro!
Tänker du gifta dig? Min dröm. ett riktigt fint bröllop vill jag ha hihi
Är du förlovad ? har en ring med roddan men ingen förlovningsring.
Har du pussat någon den här månaden? Ja
Längd? 1.73
Vikt? 55
Ögonfärg? gröna
Hårfärg? Ljusbrunt
Skostorlek? 37
Favoritfärg? Vit, svart, korall, lila, beage(?)

sunny day!

Idag har varit en chill dag! Vaknade upp hos älskling, åt frukost, la oss på ballkongen och solade. Vi har också kollat på resor! Så förmodligen åker vi denna vecka, kanske på torsdag eller fredag! Härligt :D Joel kom förbi också, vårat barn haha. nä skämta :) Nu om ett tag ska jag förmodligen träffa elin. men inget är riktigt bestämt! Ni får ha en fortsatt bra dag hörrni.

midsommar helgen.

nu under midsommar har jag varit på öregrund hos ida! Vi har haft jätte mysigt med massa trevliga människor, roliga lekar + god mat och dricka! Stannade ytterligare en dag eftersom vädret höll i sig. Familjen var också med, men det var urkul endå. För en stund sen vart jag avsläppt här hos älsklingen, och oj så jag har saknat honom. Ska krama sönder honom nu när han kommit ut ur duschen! jajjemensan. Borta bra med hemma alltid bäst!

Nu när jag äntligen är hemma så hoppas jag få träffa bland annat amanda, elin, jossan, sara ja alla! Elin har väll alltid nått på gång så får ringa henne imorn eller så :) Ha det bra hörrni, och bilder kommer typ imorn. Lovar! :)


Today

Idag.

♦Avslutning på fotbollsskolan.
♦Hem.
♦Träffa på nidal & imran.
♦Packa.
♦åka ut till vaxholm/berga till mammas kille.
♦handla.
♦Göra en supergod middag + vin och snacks.

Så har min dag sett ut, typ. Imon åker vi till Öregrund över midsommar. kommer nog inte kunna blogga, men kameran är med så massa fina bilder kommer dyka upp! :) Juste, idag när jag kom hem låg det ett par nya svarta chinos liknande byxor, en söt sommarklänning och nya underkläder på min säng. Tack mamma! Jätte fina.


j.e.w


call med the clown!

hej solstrålar. Passar ju ganska bra att att säga idag eftersom vädret varit på våran sida idag också, underbart! Att vara ledare idag har bara varit riktigt roligt men också kämpigt och tråkigt. Har en unge i gruppen, skit jobbig på alla sätt och vis, olydig, kaxig som bara den, en riktig "tuffing" med andra ord. Juste han gav mig en örfil idag, för att han inte fick rita på bollen mitt under en övning. Jädrans unge, där fick jag nog haha. Han fick en rejäl utskällning av både mig och cissi, och nu har cissi (lagledaren) ringt hem till hans föräldrar. för sånt passar sig inte, inte på en fotbollsskola! hur som helst, känns som om jag och Robin och varit ganska så slappa idag, får ändra på det tills imorn eller? haha. Nu ikväll ska jag baara ta det lungt. man blir helt slut efter en sån här dag i solen + 217 ungar på det. Juste, har bränt mig på kinder och näsa, ur tjusigt. Kalla mig clownen!

football in the sun!

Dagen på fotbollsskolan har varit grym. Idag var jag ledare till brorsan grupp, p-99, tillsammans med cajsa och robin, sköna lirare båda två. Det har varit jätte fint väder idag som ni förmodligen vet, och det har bara varit possitivt. Hoppas vädret håller i sig veckan ut. kommer förmodligen fortsätta i Cajsas och Robins grupp pga att gruppen är gaanska stor + att det är många busiga kids. dagen har iallafall varit bra som sagt. Har eran?

Våra Ledar overaller som vi fått:


OH YEAH!

A lot of kids!

Tjenare! Idag har varit en toppen dag. Är tränare på ältas fotbollsskola nu under fyra dagar, och idag har jag tillsammans med cissi tobbe.o och sebbe varit ledare för pojar-01. Dom var verkligen urgulliga, dock väldigt busiga och vissa verkligen skit jobbiga, haha. men för det mesta har vi bara haft roligt. Vi har spelat en massa fotboll, ätit på älta skola, käkat mellis, skrattat och busat runt. Skit skojjigt. Imorn är en ny dag, och ikväll ska jag sätta mig ner och få ihop några övningar till morgondagen! Imorn hoppas vi på bättre väder och massa massa sol. Kanske inte så det blir, men bara det inte regnar, vilket det gjorde lite idag. Vi hörs ;D

en gammal bild på mig. lite töff sådär.

sunday

Godmorgon. Regnet håller i sig, vilket får mig på väldigt dåligt humör. Jag har för sjutton sommarlov, det här är inte ok. hur som helst. Roddan ligger fortfarande och sussar, och jag har väll minst suttit här och tråkat i iaf en timme. Tio i går min buss, och när jag kommer hem ska jag bland annat äta frukost, duscha, städa rummet mm. Vid sju tiden ikväll har vi fotboll-ledar möte, och vi ska bland annat får våra overaller samt veta vilken årsgrupp vi ska vara ledare till. Ska bli intressant att veta. Har i vilket fall inga planer för dagen, utan det visar sig. Simma lungt.

en dag med sara

jag mötte upp sara och hennes pojkvän vid statoil, dock skulle saras kille vidare hem till sig så jag och sara tog bussen in mot slussen, och vi började med en fika på muggen. Vi satte oss utomhus och satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Sedan vart det att gå lite i affärer, för sara var ute efter en strandväska till rhodos. Dock hittade hon inte någon så vri drog hem till sara i älta, där vi är nu. Har precis ätit en riktigt jäkla smarrig middag, med grillad halomi, vitlöksbröd, sallad, gott kött och potais. Vi är typ proppmätta. Efter att vi smält maten blir det efterrätt! Ska till älskling senare, vilket ska bli jätte mysigt. Dagen med sara har varit jätte mysigt, och det var så himla roligt att få träffa henne. har alltid roligt ihop! :) hoppas ni också haft en bra dag !

Saraaaaaaaaaaaaa!

rain

godmorgon solstrålar! Kan nämna lite kort om gårdagen till en början. Vi åkte ju som sagt till gröna lund. i spöregnet. typiskt. trots det pissiga vädret hade vi roligt endå. Åkte insane säkert åtta gånger haha. Den va så häftig! Kom hem runt 18.30, och då var jag ganska så blöt, + att jag hade ca 15 min till samling. Fick ta en snabb dusch, byta om och sedan åka ner till ip. Mötte Djurö, vann med 8-0(?) nått sånt. Skit dåliga! Efter matchen åkte jag och älskling hem till mig, kollade lite film sedan sängen. Snacka om att jag var trött.
Men över till idag. Har precis duschat och klätt på mig, ska in till stan och ta en fika med sara. Ska bli jätte mysigt att träffa henne, för det var typ hundra år sen. En vän som är riktigt saknad om jag ska vara ärlig. vad kvällen har att erbjuda har jag ingen aning om, sover förmodligen hos roddan. Ha en riktigt bra dag.

Jag och sara för ungefär tre år sedan!


yummie

Sitter och äter smultronyougurt med färska jordgubbar i. Riktigt riktigt smarrigt. Ska nog ta mig en skål till. Klockan nio ska vi vara i siggan på skolavslutning, idag igen. Sen grönan. Snälla bara det inte regnar.


Tired

Idag har varit en bra dag. Dock har jag varit väldigt trött, trots mina 13 timmars sömn inatt. Tog en massa fina bilder från avslutningen, men av nån mysko anledning så går dom inte att lägga in här på bloggen, får prova imorgon igen. Imorn ska jag på ännu en skolavslutning, på magdas. Efter den ska vi åka till grön lund med familjen, ska bli riktigt roligt för var evigheter sen jag var där. Älskling ska också med, och givetvis så hänger kameran med :D

Kom också att tänka på en sak. Jag saknar min mormor riktigt mycket. Måste ta och träffa henne snart, och eftersom att jag har sommarlov nu så hoppas jag att det blir ganska snart. Och eftersom att jag vet att du läser min blogg så lär du nog se detta :)


today






kameran är med!

breakfast

Sov lite längre idag, riktigt skönt. Oftast är jag inte den som brukar ligga och sova bort hela dagarna, verkligen inte, utan jag är snarare den som gillar att gå upp i tid och utnyttja dagarna =P Men idag bestämmde jag mig för att verkligen sova ut, men för dom flesta er är väll halv tolv tidigt för er, eller :). Hur som helst. Sitter för tillfället och äter frukost, och lite senare runt ett ska jag och älskling åka in till stan för älskling ska bland annat köpa hårgele. Sen vid fyra har syster Ebba skolavslutnining, så den ska vi kolla på. Vi hörs senare, och ha en bra dag!

Gomorrn alla glada :)


Clean up

Idag tog jag tag i problemet och städade mitt rum. Himla skönt faktist. jag har vikt ihop alla kläder, damsugit, våttorkat och slängt massa skit. Har även ställt in massa doft ljus nu också, så nu doftar mitt rum vanilj. Har också kollat lite på matchen, sverige-matla, och alldeles nyss gick slutsignalen och sverige tog hem det med 4-0!!!!!! så himla skönt. Stolt man blir haha. Blir nog ingen sitta-uppe kväll för min del idag, är sjukt tröttt. Hoppas ni haft en bra dag.

Snygga Elin och jag!

L.W

käften verker. Jag mår inte alls bra. känner mig seg. Och vad passar inte då bättre än käraste winnerbäck. helt klart bäst


not so bad

tandläkarbesöket gick bättre än väntat. Gjorde inte alls ont, eller jo bedövningssprutan sved till en aning. Och på tala om bedövningssprutan, den har nu gjort så att hela överläppen känns trippel så stor, jag har svårt för at t säga R och S och munnen känns bara allmänt handikappad. Tandläkaren sa sedan att när bedövningen har släppt så kommer jag få ganska ont, och få lite svårt att äta. oh snapp! hur ska detta gå? hur som helst så känns det skönt att bli av med min sena mjölktand haha.

Jag för ett bra tag sen. OKEJ plåtningen.


i dont want to go to the dentist

Okej sådär kanske småbarn skulle säga. men jag kan ärligt säga att jag hatar att gå till tandläkaren. måste vara det värsta. Idag ska jag alltså dra ut en tand, en mjölktand. haha skratta ni bara, men dom med friska tänder har faktist mjölktänder kvar. Så det är bara något possitivt. Men eftesom tanden under ska komma fram så måste man helt enkelt dra ut den. Åh vill inte! Smärta! Ni som dragit ut tänder förut? Tyckte ni att det gjorde ont?


Me and my brother

Passar min lillebror idag under kvällen. Vi gjorde tacos, och nu har vi precis varit ute och lirat boll.









i ♥ you

ingen bra början på lovet

Nej verkligen inte. För det första så slutar alla andra skolor nu på torsdag och fredag, så alla är liksom i skolan. skit trist. Och för det andra skulle man kunna tro att det vore höst ute. vart tog sommaren vägen. Okej, sommaren har ju för sjutton precis börjat, men när man nu så länge har gått och längtat så kommer den inte. Den kommer, får vi hoppas!
Men vad händer idag då? Skulle egentligen ha åkt till farsta centrum med cissi, men det passade inte så bra idag insåg jag eftersom jag ska passa brorsan efter att han slutat skolan. Får ta det en annan dag gumman! Sen ikväll är det träning också, och under tiden jag tränar kommer min älskling hit och passar brosan. Gulligt va? Juste, har lite ångest över vad jag ska laga för käk till oss ikväll. Några tips? ärsch, jag som är mäster kock borde väll inte har några som helst problem med det haha.

1. Lite foundation under ögonen så man inte ser så
himla trött ut. Max factor age renew är den bästa tycker jag.
Jag har lyckats hitta exakt samma färg som min egen hudfärg. (80 bronze)


2. Lite bronzing powder som är snyggast på sommaren.
The body shops egna, 02. Riktigt bra!


3. Mascara, the colossal volum express från maybelline ny
eller aco mascara med brun färg. båda skit bra!
Lipbutter från the body shop, pink grape fruit.



För ett tag sen så var det en tjej som frågade ifall jag kunde visa någon gång hur jag sminkar mig, och vilka smink produkter jag använder. Varför inte liksom. Så här visar tre steg hur jag sminkar mig. Tror faktist inte att jag sminkar mig så speciellt, så som alla andra skulle jag tro :)


Strawberries and Icecreame







monday!

Min helg har varit bra! och lördagen, som jag knappt har nämt något om, vart faktist himla trevlig :) Det var jag jossan elin linnea nanette och rosanna, samt det gamla vanliga gänget numera haha! Vi hade som vanligt roligt!
men över till denna fantastiska måndag(?). jag och älskling vaknade runt halv 12, vi gjorde frukost, glodde lite tv. när älskling sedan åkt hem så gjorde jag mig iordning, svängde förbi farsan och sen förbi jacob. Chillade där ett tag, sen hem igen. Nu har vi precis ätit middag, jag mamma och brorsan. ikväll blir det jordgubbar och glass!
Bilder från lördagen finns på facebook!



/ LISA


today




today

brorsans match slutade 3-1 till bajen. fast älta var jätte duktiga trots att dom förlorade.
här kommer lite blandade bilder:

jag testade att locka håret idag. vart faktist himla snyggt! tror dom följer
med på skallen ikväll också! :)



min underbart söta lillkusin moa!



Gårdagens

Studentmottagningarna igår var trevliga. det vart mycket mat, godsaker och champagne. jätte trevligt, speciellt att träffa alla. Sen när jag kom hem kom också älskling hem till mig. vi kollade tv, och sen när vi skulle sova tände vi en massa ljus och bara myste. Just nu sitter vi här  vid köksbordet, och morbror jeppe, ullis och lillkusin moa är på besök, så just nu sitter vi och fikar. Senare har brorsan match, så ska kolla på den. ikväll blir det utgång, ska bli roligt. Ha en bra dag fina läsare.

schools out for summer!

äntligen äntligen äntligeeeen. skolan är slut, och jag drar på sommarlov. hur underbart som helst. i skolan var det lite uppträdanden, samt ett lååångt tråååkigt tal från biträdande rektorn. men så är det ju alltid eller hur! snart ska jag på student mottagning, två st till och med. ska bli himla roligt. vi hörs senare fram mot kvällen! Puss på er

mönstrat

Imorgon har jag ju som sagt skolavslutning. Och tänkte bara visa vad jag tänkte ha på mig. har inte riktigt bestämt mig men det lutar åt det här iallafall.




summer pics

cissi jag och amanda

cissi veronica elin and moi

älskling

cissi och jag ska bada

iskallt

kärringar

stekare

roddan var snabbt framme med kameran där, haha

elin och jossan

älskling och jahan

elin och vovvsingen

jäklar var varmt det var

amanda jossan och cissi

amanda <3

right now

återigen en regnig och trist dag. åkte in till skolan idag iallafall, var tvungen att tömma skåpet och städa lite i kallköket. sen trodde jag att man idag skulle få veta klassindelningarna till åk 2, men icke. haha, jag och armin har sprungit runt i skolan idag med student mössor, skit roligt. skön lirare det där.
aa.. skolavslutning imorn då, känns inte som det av någon anledning. snälla låt det inte regna imorn.



r a n d i g t

gym

varken jag och älskling hade någon seriös skoldag idag, så båda två stannade hemma. Vi åkte in till mammas jobb och tränade, sen vart det lunch på subway! riktigt gott. efter det åkte vi hem till älskling igen. Just nu är båda ganska trötta, så ligger och kollar på house för tillfället. Om en stund ska jag nog bege mig hemåt. ska till mamma idag, så får se vad som händer ikväll ! Hare bra så länge :)


rain...

Kanske inte den populäraste dagen hittils. Regn precis hela dagen lång. tråkigt som satan. På morgonen runt 10 åkte jag in till mammas jobb. åt lunch där, och drack kaffe. Efter det så åkte jag in till skolan, riktigt ovärt (!!!), för hade bara en halv svenska lektion utav tre lektioner. juste, var tvungen att gå upp och prata med rekorn också. För tydligen så hade min ansökan om valet till åk 2 inte registrerats av någon konstig anledning. men det löste sig. tur för dom!
Efter plugget åkte jag raka vägen hem till pojkvännen, och vi har sedan jag kom hit bara softat. Strömmen gick också. typ i sådär i 20 min, mitt i ett sex and the city avsnitt. perfa. Snart blir det falukorv & makaroner, hur gott som helst. hejdå

en snubbe jag är uppvuxen med. ted gärdestad. spelades alltid på bandspelaren på väg till dagiset, på landet och på kvällarna. har alltid älskat ted. hans låtar går inte att beskriva med ord!

 

Idag har inte varit en bra dag. inte för min del. har varit mycket blandade känslor som gått upp och ner. det är mycket som händer just nu.


you mean world to me!




haha vi larvade oss i webcamen, men sen tillslut kom puss-bilden.
får jag höra ett "aaw" !! ( ser ur som jag har trippelt så stort huvud som roddan haha )


Yeeey!

Efter att jag och älskling hade varit i sickla så åkte vi hem och gjorde lunch och solade. Sedan vid 2 åkte jag älskling och nidal till flaten, där sedan cissi och jesper senare gjorde oss sälskap. trevligt! det var vamt som bara den, och jag är riktigt brun nu. bara början av sommarn och redan fått en rejäl bränna, kan de bli bättre haha! Nu ikväll ska vi grilla, sen förmodligen träffa vänner eller så :) take care så länge

Nyduschad, brun och jäkligt glad. nu kör vi !!!!

shopping

Det var mysigt att gå lite i sickla tillsammans med älskling. Kom därifrån med lite allt möjligt! Här kommer lite på bilder på lite av det jag köpt :)

mönstrad midjekjol

Vit klänning

shorts och vit tunika

Randig klänning

Vitt linne och ljusa jeans shorts med ränder

magtröja

Tisdag

Gomorrn! Sitter här vid köksbordet med bärbara, och återigen skiner solen och det är varmt ute, idag igen. härligt. dock ska det regna imorn, så det suger ju. Idag har jag endast en lektion, efter den ska jag och älskling iväg till sickla för att kolla på skolavslutningskläder till mig, samt lite annat smått och gott. Ska bli kul med lite nytt! Hörs igen senare!

starpilots - higher

RSS 2.0